2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

fasulyem okudum simdi bende on dksonra yazmıssın dun aksam, demek erkek seninle benim aram iki gun sanırım ctesibende 16+6 idim ve demek senin super uçlugorundu;X) bacaklarınet acık dı heralde rahat gordunuz ne sansbende bir gorebilsem o goruntuyu rahat rahat tam emin olabilsem,

bizimkide pek harektziz oglum acayip donup dururdu dr zor olcerdi bu datam ters yatıp duruyor eli kolu kibarca oynuyor alan ama oyle amuda falan kalkmıyor

sen cnsiyetolarak ne istiyordunbilmiyoum ama ben oglançocuklarınçok severim hayırlı ugurlu olsun

gözün aydın cnm. benim kayınvalide de aynı, ilk doğumumda canımdan bezdirdi, ne sütün kaldı ne bişey. neyse ki eşin çok anlayışlıymış maşallah. konyalısın galiba, ben de öyle :) sağlıkla kal...

kayracım nasılllsevindim inan anlatamam yaaa oh be dunya varmıs dersin artık
yya birde size yardıma yemek yapmaya is yapmay falamı gelmisti esin demisya ben yaparımdiye hani iyilik içinmi gelmisti neyse bende fasulyegibi yorum yapmayayım fazla sitedten atılmayalım hey allahım insalah donusu muhtesem olmaz gelmez birdaha uzuncazaman

BANUU HOSGELDıN

demek sende ikinci bebegin hamilesin saglıklakucagına alırsın insalah

buyuk kızın kac yasında_? ist un neresindensinbirde

ona gore bir sonraki soru belki anadolu yakasında isen sayet dr u n kim diye olacak:)

GYP ESRA ADASIM

avatar resmini neden kaldırdın dikkatimi cekti de ? merak ettim

ENTELLıYE

sende erkek annesi olacakmıssın hayırlı ugurlu olsun

bu arada kızlar yazmayı unuttum dun cinsiyet telasından simdi içinizden kadın cinsiyete taktı hiçbebegin saglıgındanbahsetmiyor diyenleriniz vardır ole değil tabiki bebegin saglıgı gayet iyi gidiyor uçlu test sonucumu aldım en dusuk risk 890/1 bayagı karısık sonuçları okuma ikiliye gore ama dr um gayet iyisonuçlar dedi
yas riski en yuksek risk herzamanki gibi diyorum 30 yasbile nerdeyse riskli grbuuna gircek neyse o da iste 890/1 zaten

simdi sırada detaylı ultrason olayı kaldı 25martta da ondan guzel sonuçlarla donersem degmeyin keyfime sonraya bir seker yuklemesi testi kalıyor allah korusun o da olumsuzbileçıksa diyetle vs hallolacakseyler bebege dair direk olan birsey değil yani bu aysonu itibari ile daha bir mutlu olcam hemde cinsiyetkesinlesmis olur , ondan sonra gelsni alısveris oda hazırlama vs gunleri

hoşbuldum canım, kızım 7 yaşında, ist. anadolu yak. da oturuyorum. dr. umun ismi de Jale Dal. Göztepe de bir hastanede. ya senin dr. kim ?ve nerede? galiba doğum yapacağımız günler aynıydı seninle (tabii tutarsa) bak yormadım seni, bir sonraki sorunun cevabını da verdim :)))) bir de ikinci bebişin mi senin de

Çok teşekkür ederim.. Valla bana da hep kız gibi geliyordu. "Oğlum olacak" düşüncesi henüz oturmadı. Ama anneanneler, babaanneler mest oldu tabii :))

Bu arada benim SAtım 11 kasım ama, bebiş her seferinde büyük çıkıyor. Bu nedenle 3 gün daha erken yaptım cetvelimi.

Senin de kızın hayırlı uğurlu olsun.. Ama neden hareketsiz bu sıpalar yaa.. İki el sallasa, bi takla atsa fena mı olur, ay kaynanam gibi ağır olmasın nolur :))

aynen öyle canım.sözüm ona bana bakmaya geldi.kendi yediği benim asla yemeyeceğim şeyler pişirdi.ve inan bana sadece bulaşık yıkadı.evimi bir gör sinirden ağladım ya....
art niyet diz boyu.az önce aramış eşime helal olsun diyor.beni istedi telefona eşimde kayra yatıyor nefes aldı kızcağız dedi sağolsun.allahım ya anlayışsız olsaydı eşim....

allahım ya bunların zoru ne anlamıyorum.evet canım konyalıyım ama eş durumundan malatyadayım...

sağol güzelim gitti kabus bitti.magnezyum iyi geldi.tahlil falan yaptı bana ağrı için acaba iltihap yada enfeksiyonmu diye ama çıkmadı.halada ara sıra oluyor...

sağol güzelim...hemde ne nefes aldım...

valla sinir gerginlik.kaç gündür sayesinde ağrılarım azdı.her yerim ağrıyordu.çok şükür rabbime bitti....

şimdi namaza kalkıyorum tek tek isim isim dua edeceğim hepinize.bebişlerimiz zamanında hayırlarla özürsüz kusursuz gelsin diye.belki yarattığı en güzel insanın hatırına kabul eder.o mübarek insanı aracı ederek onun yüzü suyu hürmetine dua edeceğim...sizlerde dualarınızda beveğimi ÖMRÜMÜ unutmayın olurmu teyzeleri....

şimdi namaza kalkıyorum tek tek isim isim dua edeceğim hepinize.bebişlerimiz zamanında hayırlarla özürsüz kusursuz gelsin diye.belki yarattığı en güzel insanın hatırına kabul eder.o mübarek insanı aracı ederek onun yüzü suyu hürmetine dua edeceğim...sizlerde dualarınızda bebeğimi ÖMRÜMÜ unutmayın olurmu teyzeleri....

Bana ondan sonra her saat uyarsüprizzzzz

Bu arada ne kadar kısa bir zaman geçmiş diye düşündüm. Sanki daha dün, muayeneye giderken o kadar çok heyecanlanıyorum ki lavman etkisi yapıyor bana diyordun. Neredeeen nereyeBundan sonraki bütün muayenelerimiz bayram günü olsun canlarım:asigim:

DERYACIM aklımdasın.senide unutmayacağım.sonucun güzel çıkacak eminim ama yinede dua edeceğim sana.

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN kızlar.çıkmam gerek.kendinize ve yiğenlerime iyi bakın...

Kandiliniz mübarek Dualarınız kabul olsun arkadaslar.Allah ım hepimize yavrularımızı sagsağlim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

Kandiliniz mübarek Dualarınız kabul olsun arkadaslar.Allah ım hepimize yavrularımızı sagsağlim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

allah dualarini kabul etsin arkadasim, hepimize sag saglim bebislerimi kucagimiza almak nasip etsin, sikintisiz, problemsiz..bende yemekten sonra yapicam duami, allah heimizinkini kabul etsin..

minik kelebek hayirli haberlerle gelirsin insallah yarin doktordan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…