maydanoz ilk aylarda dusuge neden olabiliyor diye duymustum ama hala geçerlimi bilmiyorum digerleri hakkında birsey duymadım.
esra sen nerdesinki anacım ? istanbul yazıyor detaylarında nası dere otu bulunmaz anlamadım ???
adaşım ben dereotu ile semizotunu karıştırmışım delikafadulden ben semizotunu arıyorum bulamıyorum hatta bugün pazara çıkıcam inş. bulurum şöle bol yoğurtluu çok severim..:lepi:
hah simdi oldu yahu bende diyorum dereotu bol bol var heryerde nasıbulunmaz:)
semizotuiçin daha erken ama yakındır yaknıda çıkar en guzel mevsime geliyoruz bende cilek erik vs leri ozellikle karpuzunası bekliyorum bilemessiniz
ama semiz otu vs tazecikkabak patlıcan vs yaz gibisi varmı yaa
FASULYE annenin unlu uyumu konusuna çok guldum insan emekli ogretmen olunca boyle oluyor demekki ama haklı yani unlu uyumuna uymuyor:)
sen kesin dr dan geldin yazdında yanıt ama ben daha sırayla okuyorum heycanlı olsun diye gidpi sona falan bakmıyorum :) birazdan okurum yazını:)
Kızlar, önce haberi vereyim, sonra geçmişi okuyacağım! Uzuuuun uğraşlar sonucunda muhteşem üçlü dediğimiz iki top, bir pipiyi gördük hihoyyyt hihoyyyt gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu. Gerçekten cinsiyetini öğrenmek çok değişik bir duyguymuş. Hemen annemle gittik mavileri aldık :) Müsait bir zamanda koyarım aldıklarımızı..
Keyfim acayip yerinde, pelte gibi oldum..
gözün aydın cnm. benim kayınvalide de aynı, ilk doğumumda canımdan bezdirdi, ne sütün kaldı ne bişey. neyse ki eşin çok anlayışlıymış maşallah. konyalısın galiba, ben de öyle :) sağlıkla kal...kızlar dün akşam kayınvalidem yine cılkından çıktı.ne laflar ne laflar.eşim sinirlenip evden gitti.bende evden gittiği için telefon açıp ağzıma geleni saydım.meğer canımın içi garaja gidip kayınvalidemlere izmire bilet almış.eve geldi ve size bilet aldım.burada kalırsanız sıkıntıdan bebeğimizi kaybedeceğiz dedi.kayra zor bir dönemden geçiyor gerek yok yemeğide temizliğide ben yaparım dedi.
veeeeeeeeee KAYINVALİDEM GİTTİ 1 SAAT ÖNCE...hihoyyytdelikafadulden:teytey::dance::sm_cool:sositososito:lepi:giderayak dünyanın lafını soktu.ağlattı yine.ne yaptıysam.oğlunu ondan koparmışım güya:çok üzgünüm:ama bebişimde rahat etti.stresten yavrum her ağladığımda yada üzüldüğümde tekmelerini hızlandırdı.:ecrin_bebek:e artık beni duyuyor teyzeleri.
çok mutluyum.evim hiç bu kadar güzel gelmemişti gözüme..cennetmiş meğer...DESTEKLERİNİZ İÇİN SAĞOLUN....a.s.umarım bir daha gelmez umarım:Saruboceq:bebişim bile sakinleşti bugün ya...
kayracım nasılllsevindim inan anlatamam yaaa oh be dunya varmıs dersin artıkkızlar dün akşam kayınvalidem yine cılkından çıktı.ne laflar ne tekmelerini hızlandırdı.:ecrin_bebek:e artık beni duyuyor teyzeleri.
çok mutluyum.evim hiç bu kadar güzel gelmemişti gözüme..cennetmiş meğer...DESTEKLERİNİZ İÇİN SAĞOLUN....a.s.umarım bir daha gelmez umarım:Saruboceq:bebişim bile sakinleşti bugün ya...
BANUU HOSGELDİN
demek sende ikinci bebegin hamilesin saglıklakucagına alırsın insalah
buyuk kızın kac yasında_? ist un neresindensinbirde
ona gore bir sonraki soru belki anadolu yakasında isen sayet dr u n kim diye olacak:)
fasulyem okudum simdi bende on dksonra yazmıssın dun aksam, demek erkek seninle benim aram iki gun sanırım ctesibende 16+6 idim ve demek senin super uçlugorundu;X) bacaklarınet acık dı heralde rahat gordunuz ne sansbende bir gorebilsem o goruntuyu rahat rahat tam emin olabilsem,
bizimkide pek harektziz oglum acayip donup dururdu dr zor olcerdi bu datam ters yatıp duruyor eli kolu kibarca oynuyor alan ama oyle amuda falan kalkmıyor
sen cnsiyetolarak ne istiyordunbilmiyoum ama ben oglançocuklarınçok severim hayırlı ugurlu olsun
kayracım nasılllsevindim inan anlatamam yaaa oh be dunya varmıs dersin artık
yya birde size yardıma yemek yapmaya is yapmay falamı gelmisti esin demisya ben yaparımdiye hani iyilik içinmi gelmisti neyse bende fasulyegibi yorum yapmayayım fazla sitedten atılmayalım hey allahım insalah donusu muhtesem olmaz gelmez birdaha uzuncazaman
gözün aydın cnm. benim kayınvalide de aynı, ilk doğumumda canımdan bezdirdi, ne sütün kaldı ne bişey. neyse ki eşin çok anlayışlıymış maşallah. konyalısın galiba, ben de öyle :) sağlıkla kal...
kayracığım
gözün aydın canım kayınvalide belasından kurtulmuşsun.sanki yardıma değil köstek olmaya sinirlerini bozmaya gelmiş.neyse artık rahat bi nefes alırsınız sen ve bebeğin.eşinede bravo.her erkek aynı tepkiyi vermez.kıymetini bil.bende eş konusunda şanslıyım.hiç kimseye laf söyletmez eşim
haftaya cumartesi kontrolüm var.olmazsa mağnezyum isteyeceğim geceleri eklem ağrılarından sağa sola dönmekten uyuyamıyorum
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN:Saruboceq:
KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSU:lepi:
kayracım gözün aydın canım ya derin bir oh çek şöle ayaklarını uzat keyfine bak .hihoyyyt
entelliye gözün aydın olsun tosunun hayırlı olsun :ecrin_bebek:
evet evet biz bu ağustosta erkek nüfusunu patlatacağız:teytey::teytey:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden ohh bi paşa daha eklendı desene.hadı hayırlı olsun canım,ayrıca testlerınınde iyi cıkmasına cok sevındım.darısı tüm iyi haber bekleyenlerın bizlerin başına inşallah
canım benımde oluyo bişeler ama tam adını koyamadım henüz :1no2: baskı degıl ondan emınım böle sankı ince ince iğne batıyo hissi var gıbı.arada bır gece ayagımada kramp gırıyor.sanırım vajınal büyümeden kaynaklanan bı durum.ama yarın doktoruma danısacagım randevumda.
hayırlı olsun cnım oğlusun.hepimizin bebekelrı saglıkla gelsınler inşallah
ayyy bu nekadar süper bı haber böyyyyleeeeeeeeeeeee delikafadulden delikafadulden delikafadulden inanki sen kadar sevındım canım.ayrıca eşini cook tebrik ettım.cok doğru bır davranısta bulunmus.
Bana ondan sonra her saat uyarsüprizzzzz
Kızlar bu hususta buluşmayı 17.00 da yapmayı öneriyorum. Hem burko yetişir, hem LalEce, hem de Kadriye'ye sürprizini yapabilmesi için biraz daha zaman tanımış oluruz... HERKESE UYAR MIIII???
Evet canım, ben de öyle olmuştum cuma günü. Güzel haberlerle dön inşallah... Bayram günü gibi oluyor. Bayılıyorum muayene günlerine...
hah simdi oldu yahu bende diyorum dereotu bol bol var heryerde nasıbulunmaz:)
semizotuiçin daha erken ama yakındır yaknıda çıkar en guzel mevsime geliyoruz bende cilek erik vs leri ozellikle karpuzunası bekliyorum bilemessiniz
ama semiz otu vs tazecikkabak patlıcan vs yaz gibisi varmı yaa
FASULYE annenin unlu uyumu konusuna çok guldum insan emekli ogretmen olunca boyle oluyor demekki ama haklı yani unlu uyumuna uymuyor:)
sen kesin dr dan geldin yazdında yanıt ama ben daha sırayla okuyorum heycanlı olsun diye gidpi sona falan bakmıyorum :) birazdan okurum yazını:)
İzmir'de o çok özlediğiniz yeşil meyvelerden daha erkenci olanı çıkmış. Ben çok aramam. Ama isteyen olursa haber versinhihoyyyt
şimdi namaza kalkıyorum tek tek isim isim dua edeceğim hepinize.bebişlerimiz zamanında hayırlarla özürsüz kusursuz gelsin diye.belki yarattığı en güzel insanın hatırına kabul eder.o mübarek insanı aracı ederek onun yüzü suyu hürmetine dua edeceğim...sizlerde dualarınızda bebeğimi ÖMRÜMÜ unutmayın olurmu teyzeleri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?