hoşbuldum canım, kızım 7 yaşında, ist. anadolu yak. da oturuyorum. dr. umun ismi de Jale Dal. Göztepe de bir hastanede. ya senin dr. kim ?ve nerede? galiba doğum yapacağımız günler aynıydı seninle (tabii tutarsa) bak yormadım seni, bir sonraki sorunun cevabını da verdim :)))) bir de ikinci bebişin mi senin de
Çok teşekkür ederim.. Valla bana da hep kız gibi geliyordu. "Oğlum olacak" düşüncesi henüz oturmadı. Ama anneanneler, babaanneler mest oldu tabii :))
Bu arada benim SAtım 11 kasım ama, bebiş her seferinde büyük çıkıyor. Bu nedenle 3 gün daha erken yaptım cetvelimi.
Senin de kızın hayırlı uğurlu olsun.. Ama neden hareketsiz bu sıpalar yaa.. İki el sallasa, bi takla atsa fena mı olur, ay kaynanam gibi ağır olmasın nolur :))
şimdi namaza kalkıyorum tek tek isim isim dua edeceğim hepinize.bebişlerimiz zamanında hayırlarla özürsüz kusursuz gelsin diye.belki yarattığı en güzel insanın hatırına kabul eder.o mübarek insanı aracı ederek onun yüzü suyu hürmetine dua edeceğim...sizlerde dualarınızda beveğimi ÖMRÜMÜ unutmayın olurmu teyzeleri....
canım benim sat da 9kasım iki gun aramız benimde bebis 14gun onden gidiyor ultrason degerlerine gore ama benim dr um sat ımı falan degistirtmedigi için bende ticker imi değistirmiyrum, sen dr a gittiinde gr olarak ne kadardı aynı gun dr daydık çunku benimki 204 gr cıktı,
evet canım benimde ikinci bebegim olacak bu 9 yasında bir oglum var bizde bostancıda oturuyoruz siz goztepe civarısınız sanırım benimde oglum goztepe ilk okuluna gidiyor, muhtemel istanbul bulusması için bir kisi daha eklendi hos biz daha organize olamadık izmirliler gibi ama:) ben medikal park hast gidiyorum goztepe ye ,
rabbim tamamına erdirsin inşallah..çok etkilendim hikayenden..hoşgeldin bu aradateşekkürler arkadaşlar :1hug:
esracım ben de çok yoruldum , çokm vazgeçtim ama ben denemezsem bu mutluluğu yakalayamayacağımdan korktum ve bunu hadi kendime yapıyorum ama eşime yapmaya hakkım yok deyip yeniden yol aldım .. eşim ve ben ameliyatlar olduk üstelik .. ben 3. denmememde küçük bir iç kanama geçridim , Allahıma çok şükür bugünleri gördük nihayet ..
çok dua edicem senin o arkadaşın için ben de , yeryüzünde ne kadar anne olmayı isteyen kalp için dua ediyorum zaten .. inşallah herkez birgün bu mutluluğu , bir dönem " bu dünyada herkez anne olur ama bana nasip olmayacak galiba " diye düşünen ben de dahil herkez yaşar umuyorum :Saruboceq:
güzel yolculuklar baby..gel sen de anavatanakızlar selam gecmisi okumadan hemen yazayım ki benii merak etmeyim
biz yarın istanbula ucuyoruz ay sonuna kadar kalcaz ordan girmeye calısıcam kayınvaldemlerden yada annemlerden ara ara yazarım size nasipse.
esim burdan bi firmayla anlastı biraz tr de kalıp geri doncez maalesef ama bu tatil bile beni kendime getirmeye yetecek. kendinize ve bebislere ii bakın cok optum hepinizi mucxx
burası da aynı canım çamur yağdı..bu sabah dolu yağdı.şimdi hava tuptutruncu ve soft.sanki saat akşam 6 sanırsınizmirli arkadaşlar izmir i çöl tozu kaplamış. gazetedeki resimlerdeki gibiyse mecbur kalmadıkca dısarı çıkmayın çok fena görünüyo
hoşgeldin..merhaba arkadaslar bende agustos annesi olucam insallah.dogum 6 agustosta olacak.bugun tam 4. ayini doldurdu bebisim.rabbim tum hamislerimizi ve bebeklerini korusun.
ben kız diyince kız deme diyordun ne oldu esra hanım? ayy senden iyisi yok şimdi.tontiş ultrason güzeli kızını yirim benKızlar selammmm
dr dan geldim hemen yazayım geçmisi simdi okumaya vaktim yok sizlere yazıp hemen çıkacagım gece tekrar girip okurum yazdıklarınızı,
bugun yine dr da idik kız diyen dr daydık ve adam yine kesin kiz bu canım diyor , dedim kız olmazsa gelir bulurum sizi tamam tabiki diyor eminim dedi, ha ama soyle yanibizimki ilk kez yuzukoyunyatıyordu
hatta sizler burda yazmıstınız birkaç kez okudum bizimki yuzukoyun yatıyor diye bende sasırmıstım ilginç gelmisti her gittigimde bizimki sırt ustu yatar eller kollar ayakta olurdu , yuzukoyun yatabiliyormus demekki bizimkide neyse ve hiçç goruntu vermedi dr resmen yarım saat ugrastı karnıma bastırdı salladı oynatmaya calıstı biraz yana dogru dondu dr gordugunu bacak arasının kesinlikle bos oldugunu biryerleri gosterip burası klitoris vs gibiseyler dedi dr kendinden çokemin tabi baska dr erkek dedi diyemedim ,
dedim boya alacagız odalar falan boyancak bu gunu bekledik dedim alın canım pembe mi alcaksınızfalan dedi evet dedim alın alın kesinlikle kız dedi, artık hersey supriz olabiliryani bilmiyorum yuzde yuz emin değilim ben direk gormedim bir ara bacakları havaya kaldırdı poposunu dikti ama bacakları kapalı birbirne yapısıktı o aradan sarkan falanbirsey gormedik :) iste boyle zaten kız listesinde idim hala aynıyım umarım :)
ohh ohhh taze gözün aydın..Kızlar, önce haberi vereyim, sonra geçmişi okuyacağım! Uzuuuun uğraşlar sonucunda muhteşem üçlü dediğimiz iki top, bir pipiyi gördük hihoyyyt hihoyyyt gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu. Gerçekten cinsiyetini öğrenmek çok değişik bir duyguymuş. Hemen annemle gittik mavileri aldık :) Müsait bir zamanda koyarım aldıklarımızı..
Bu işe en çok babam sevindi. Bİz iki kız olduğumuz için, adamın içinde kalmış herhalde, bir zil takıp oynamadığı kaldı :)
Beyimiz sanırım rahatına fazla düşkün olacak, resmen totosunu kıpırdatmadı yaa.... Kaç defa usg ye girdik 10. haftadan beri, sadece 1 kere hareketli gördük kendisini. Hep mayışık hep mayışık :) Çok şükür her şeyimiz sağlam çıktı, kan pıhtılaşma sorunum da yokmuş.. Üçlü için kan verdim, haftaya çıkacak. 3 hafta sonraya da ayrıntılı usg için randevu aldık. Bİr de "nöbet tutması sakıncalıdır" raporu aldım.
Keyfim acayip yerinde, pelte gibi oldum..
ülen başak ülen başak ne diyim ben sana.tazefasülye canımtebrikler paşamız geliyormuş ay çok sevindim ayol mavişlerde çok yakışacak paşamıza.
esrako canım seninde prensesin hayırlı olsun bak ne kadar güzel bir prensin var birde prensesin geliyor allah kucagına almayı nasip etsin canım ay içime bir kurt düşmedi degil hani pazartesi banada erkek gibi diyen dr gitsemmi acep
Kızlar günaydın bende Allah kısmet ederse ekiim annesi olucam.
aranızda ferro sanolu(demir hapını) içemeyip demir şurubu içen var mı ben bugün başlıcam daaa???
kızlar dün akşam kayınvalidem yine cılkından çıktı.ne laflar ne laflar.eşim sinirlenip evden gitti.bende evden gittiği için telefon açıp ağzıma geleni saydım.meğer canımın içi garaja gidip kayınvalidemlere izmire bilet almış.eve geldi ve size bilet aldım.burada kalırsanız sıkıntıdan bebeğimizi kaybedeceğiz dedi.kayra zor bir dönemden geçiyor gerek yok yemeğide temizliğide ben yaparım dedi.
veeeeeeeeee KAYINVALİDEM GİTTİ 1 SAAT ÖNCE...
canım nasıl sevindim anlatamam..evinize huzur gelmiştir...inşallah gelmez bir daha..topiğin kabusu olmuştu resmen...duan için çok saol arkadaşım...
Esrakoo...hayırlı olsun prensesin...dr.kesin diyosa kesindir artık...
Taze Fasulye...hayırlı olsun oğluşun....benim tahmin de tutmadı..(..
bende doktor kontrollerine giderken çok heyecanlı oluyorum.bu güne kadar hemen hemen aynı iki haftaya bir gittim .haftaya salı amniyo sonucu çıkıyor ve ayrıntılı usg ye randevumuz var.selam kızlar nbr,ayy bugün hava cok güzeldı bende temıslık yaptık ama baya yoruldum.sağolsun annemle ablam vardı bana bişe yaptırmadırlar aslında ama yınede yoruldum.neysekı ev bı nebze olsun nefes aldı kaydirigubbakcemile3
buarada yarın doktora gıdıyorum inşallah güzel haberlerle döbmek nasip olur.cok heycanlıyım.sankı ilk defa gıdıcem doktora :bbo: yalnız bu zamana kadar hep 2.5 haftada bır gıtmıstım ilk defa 4 hafta sonra gıtmıs olucam cok uzun geldı buy süre bana.neyse kuzular hepinizin duasına ihtiyacımız var.ben ve bebeişim için dua edın güzel haberler döneyim inşallah
sağol canım akşam bende aklıma gelen herkese tek tek dua ettim meleklerimizi sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.SENİNDE DUALARIN KABUL OLSUN CANIM.:Saruboceq:DERYACIM aklımdasın.senide unutmayacağım.sonucun güzel çıkacak eminim ama yinede dua edeceğim sana.
AH ERİK DEMEYİN DÜNDEN BERİ AKLIMA DÜŞTÜ YA SİZDE BURDA BAHSETMİŞSİNİZ BE CANLARIM OLDUMU ŞİMDİ.senağlamasitede diyoki 30 saniye bekleyin öyle yazın msjınızı felan iki kere gitti yazdığım ilginçç
burko sizin orda ne çıktı hangi meyveee erikmii yoksaa çağla felanmıı ayyy kızlar isim vermeseydim keşkeee
bu arada kızlar yazmayı unuttum dun cinsiyet telasından simdi içinizden kadın cinsiyete taktı hiçbebegin saglıgındanbahsetmiyor diyenleriniz vardır ole değil tabiki bebegin saglıgı gayet iyi gidiyor uçlu test sonucumu aldım en dusuk risk 890/1 bayagı karısık sonuçları okuma ikiliye gore ama dr um gayet iyisonuçlar dedi
yas riski en yuksek risk herzamanki gibi diyorum 30 yasbile nerdeyse riskli grbuuna gircek neyse o da iste 890/1 zaten
simdi sırada detaylı ultrason olayı kaldı 25martta da ondan guzel sonuçlarla donersem degmeyin keyfime sonraya bir seker yuklemesi testi kalıyor allah korusun o da olumsuzbileçıksa diyetle vs hallolacakseyler bebege dair direk olan birsey değil yani bu aysonu itibari ile daha bir mutlu olcam hemde cinsiyetkesinlesmis olur , ondan sonra gelsni alısveris oda hazırlama vs gunleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?