2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hepinizin kandili mübarek,kadınlar günü kutlu olsun.
çıtırfasülyem,bana 17:00 uyar canım,inşallah fire vermeden buluşabiliriz.

tazefasülye canım benim için saati ileri almanıza gerek yok gerçi diger arkadaşlarda kararlaştırdıgınız saatte yetişirler heralde dedigim gibi kızımı okuldan alıp karnını doyurana kadar zaten eşim geliyor birdahakine gündüz toplanırız inşallah

evet canım benimde ikinci bebegim olacak bu 9 yasında bir oglum var bizde bostancıda oturuyoruz siz goztepe civarısınız sanırım benimde oglum goztepe ilk okuluna gidiyor, muhtemel istanbul bulusması için bir kisi daha eklendi hos biz daha organize olamadık izmirliler gibi ama:) ben medikal park hast gidiyorum goztepe ye ,

canım benim sat da 9kasım iki gun aramız benimde bebis 14gun onden gidiyor ultrason degerlerine gore ama benim dr um sat ımı falan degistirtmedigi için bende ticker imi değistirmiyrum, sen dr a gittiinde gr olarak ne kadardı aynı gun dr daydık çunku benimki 204 gr cıktı,

kayracım sagolasın dualarına bizleride dahil ettigin için, bende her dua edisimde sizleri anıyorum
bu arada herkesin kandili mubarek olsun

Minik kelebeğim güzel haberlerle gel canım

Fasulyem keşkee gelebilsemm ama nerdeee

Adaşım bilmem avatarı değiştridm değişklik olsun diye özel bi sebebi yok yani koyimi resmimi geri :)) ayrıca bizde yapalım bi buluşma yada izmirlileri bekleyelim onlar bi yapsınlarr sonra biz yaparızz

Kayram rabbim dualarını kabul etsin

herkesin Mevlid Kandili mübarek olsun

Minik kelebeğim güzel haberlerle gel canım

Fasulyem keşkee gelebilsemm ama nerdeee

Adaşım bilmem avatarı değiştridm değişklik olsun diye özel bi sebebi yok yani koyimi resmimi geri :)) ayrıca bizde yapalım bi buluşma yada izmirlileri bekleyelim onlar bi yapsınlarr sonra biz yaparızz

Kayram rabbim dualarını kabul etsin

herkesin Mevlid Kandili mübarek olsun

sitede diyoki 30 saniye bekleyin öyle yazın msjınızı felan iki kere gitti yazdığım ilginçç

burko sizin orda ne çıktı hangi meyveee erikmii yoksaa çağla felanmıı ayyy kızlar isim vermeseydim keşkeee

2 hafta ??? :1shok: :1shok: Reglinin ilk günü rahme düşmesi imkansız. Maşallah diyelim. Valla 170 gr sanırım benimki. Doktor söyledi, verdiği CD de var diye önemsemedim. Meğer CD ye kaydetmemiş.. Hiç dikkat etmedim değerlere..

Aslında buluşmaları özledim, geçen senelerde birkaçına katılmıştım. idealtepe de oturuyorum ben, Jale hanıma iki arkadaşımın tavsiyesiyle gidiyorum, gözt. şafakta. inşallah doğum zamanı trafiğe yakalanmam :)fisfisfis

Kızlar günaydın bende Allah kısmet ederse ekiim annesi olucam.
aranızda ferro sanolu(demir hapını) içemeyip demir şurubu içen var mı ben bugün başlıcam daaa???

Kayra, şimdi okudum dünkü mesajları.. Allah geç kavuştursun ne diyeyim.. Hep takip ediyordum burada aranızdaki gerilimleri.. Sen kurtuldun ya, bütün topic rahatladı, darısı senin durumunda olan diğer ağustos annelerinin başına.. :teytey:

rabbim tamamına erdirsin inşallah..çok etkilendim hikayenden..hoşgeldin bu arada
güzel yolculuklar baby..gel sen de anavatana
izmirli arkadaşlar izmir i çöl tozu kaplamış. gazetedeki resimlerdeki gibiyse mecbur kalmadıkca dısarı çıkmayın çok fena görünüyo
burası da aynı canım çamur yağdı..bu sabah dolu yağdı.şimdi hava tuptutruncu ve soft.sanki saat akşam 6 sanırsın
merhaba arkadaslar bende agustos annesi olucam insallah.dogum 6 agustosta olacak.bugun tam 4. ayini doldurdu bebisim.rabbim tum hamislerimizi ve bebeklerini korusun.
hoşgeldin..
ben kız diyince kız deme diyordun ne oldu esra hanım? ayy senden iyisi yok şimdi.tontiş ultrason güzeli kızını yirim ben
ohh ohhh taze gözün aydın..
ülen başak ülen başak ne diyim ben sana.

bu arada herkese güzel bir gün diliyorum..haftanın ilk iş günü..inşallah çabuk biter bu hafta.kayranın da kabus kaynanası gidiyormuş gözümüz aydın.

Kızlar günaydın bende Allah kısmet ederse ekiim annesi olucam.
aranızda ferro sanolu(demir hapını) içemeyip demir şurubu içen var mı ben bugün başlıcam daaa???

Ben şurup içiyorum, çok zorlanmıyorum ama dilim uyuşuyor gibi geliyor:bbo:

Herkese günaydın kızlar. Burada aydınlık, güzel bir sabah. Herkesinki öyledir umarım

kızlar dün giremedğim için 1 gün gecikmeli olarak kadınlar gününüzü kutlarım...mevlid kandiliniz mübarek olsun...hepimiz için dua ettim..allah yardımcımız olsun...dua edenlere ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım...

bende doktor kontrollerine giderken çok heyecanlı oluyorum.bu güne kadar hemen hemen aynı iki haftaya bir gittim .haftaya salı amniyo sonucu çıkıyor ve ayrıntılı usg ye randevumuz var.
inşallah güzl haberlerle geliceksin canım .kaydirigubbakcemile3
DERYACIM aklımdasın.senide unutmayacağım.sonucun güzel çıkacak eminim ama yinede dua edeceğim sana.
sağol canım akşam bende aklıma gelen herkese tek tek dua ettim meleklerimizi sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.SENİNDE DUALARIN KABUL OLSUN CANIM.:Saruboceq:
AH ERİK DEMEYİN DÜNDEN BERİ AKLIMA DÜŞTÜ YA SİZDE BURDA BAHSETMİŞSİNİZ BE CANLARIM OLDUMU ŞİMDİ.senağlamaklava:

GÖZÜN AYDIN CANIM ÇOK GÜZEL MAŞALLAH.hihoyyytsen kurtardın darısı bizm başımıza şu sonuçlarda hayırlısıyla belli olaydı:Saruboceq::Saruboceq:.bizmde 19 martta ayrıntılı usg miz bakalım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…