Ben şurup içiyorum, çok zorlanmıyorum ama dilim uyuşuyor gibi geliyor:bbo:
Herkese günaydın kızlar. Burada aydınlık, güzel bir sabah. Herkesinki öyledir umarım
Kızlar selammmm dr dan geldim hemen yazayım geçmisi simdi okumaya vaktim yok sizlere yazıp hemen çıkacagım gece tekrar girip okurum yazdıklarınızı, bugun yine dr da idik kız diyen dr daydık ve adam yine kesin kiz bu canım diyor , dedim kız olmazsa gelir bulurum sizi tamam tabiki diyor eminim dedi, ha ama soyle yanibizimki ilk kez yuzukoyunyatıyordu hatta sizler burda yazmıstınız birkaç kez okudum bizimki yuzukoyun yatıyor diye bende sasırmıstım ilginç gelmisti her gittigimde bizimki sırt ustu yatar eller kollar ayakta olurdu , yuzukoyun yatabiliyormus demekki bizimkide neyse ve hiçç goruntu vermedi dr resmen yarım saat ugrastı karnıma bastırdı salladı oynatmaya calıstı biraz yana dogru dondu dr gordugunu bacak arasının kesinlikle bos oldugunu biryerleri gosterip burası klitoris vs gibiseyler dedi dr kendinden çokemin tabi baska dr erkek dedi diyemedim , dedim boya alacagız odalar falan boyancak bu gunu bekledik dedim alın canım pembe mi alcaksınızfalan dedi evet dedim alın alın kesinlikle kız dedi, artık hersey supriz olabiliryani bilmiyorum yuzde yuz emin değilim ben direk gormedim bir ara bacakları havaya kaldırdı poposunu dikti ama bacakları kapalı birbirne yapısıktı o aradan sarkan falanbirsey gormedik :) iste boyle zaten kız listesinde idim hala aynıyım umarım :)
Kızlar, önce haberi vereyim, sonra geçmişi okuyacağım! Uzuuuun uğraşlar sonucunda muhteşem üçlü dediğimiz iki top, bir pipiyi gördük hihoyyyt hihoyyyt gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu. Gerçekten cinsiyetini öğrenmek çok değişik bir duyguymuş. Hemen annemle gittik mavileri aldık :) Müsait bir zamanda koyarım aldıklarımızı.. Bu işe en çok babam sevindi. Bİz iki kız olduğumuz için, adamın içinde kalmış herhalde, bir zil takıp oynamadığı kaldı :) Beyimiz sanırım rahatına fazla düşkün olacak, resmen totosunu kıpırdatmadı yaa.... Kaç defa usg ye girdik 10. haftadan beri, sadece 1 kere hareketli gördük kendisini. Hep mayışık hep mayışık :) Çok şükür her şeyimiz sağlam çıktı, kan pıhtılaşma sorunum da yokmuş.. Üçlü için kan verdim, haftaya çıkacak. 3 hafta sonraya da ayrıntılı usg için randevu aldık. Bİr de "nöbet tutması sakıncalıdır" raporu aldım. Keyfim acayip yerinde, pelte gibi oldum..
kızlar dün akşam kayınvalidem yine cılkından çıktı.ne laflar ne laflar.eşim sinirlenip evden gitti.bende evden gittiği için telefon açıp ağzıma geleni saydım.meğer canımın içi garaja gidip kayınvalidemlere izmire bilet almış.eve geldi ve size bilet aldım.burada kalırsanız sıkıntıdan bebeğimizi kaybedeceğiz dedi.kayra zor bir dönemden geçiyor gerek yok yemeğide temizliğide ben yaparım dedi.
veeeeeeeeee KAYINVALİDEM GİTTİ 1 SAAT ÖNCE...hihoyyytdelikafadulden:teytey::dance::sm_cool:sositososito:lepi:giderayak dünyanın lafını soktu.ağlattı yine.ne yaptıysam.oğlunu ondan koparmışım güya:çok üzgünüm:ama bebişimde rahat etti.stresten yavrum her ağladığımda yada üzüldüğümde tekmelerini hızlandırdı.:ecrin_bebek:e artık beni duyuyor teyzeleri.
çok mutluyum.evim hiç bu kadar güzel gelmemişti gözüme..cennetmiş meğer...DESTEKLERİNİZ İÇİN SAĞOLUN....a.s.umarım bir daha gelmez umarım:Saruboceq:bebişim bile sakinleşti bugün ya...
Demir ilacı dimi cnm ferplex fol diye doktorum bana portakal suyuyla içmemi tavsiye etti. günde 1 şişeee seninde öyle mi?
Evet ondan. Bana şöyle iç diye birşey demedi ama günde bir şişe içiyorum ben de.Sulandırılarak da içilebiliyor
anladım cnm. sağol cvp için. şişeyi içiyosun ya tek acı değil mi cnm tadı. bana acı olur diye meyvesuyla iç dedi doktor.
:1shok: :1shok: :1shok: anacımmm kesin degıstı yanı cınsıyetı.neyse saglıkla gelsın bebişlerimiz.anam şimdi bende tırt oldum acaba bızım prenses degıscekmıkı.valla benımde ilk bebegım olcak kısmetse, oyuzden farketmes kız yada erkek oluşu.hadı hayırlı olsun prenses denizin.kızlar günaydın
geçmişi okumadan haberlerimi vereyim sonra ağır ağır okurum umarım herkes ve bebişler iyidir:)))
veee bizim cinsiyetimizde değişti üç hafta önce erkek diyen doktor bu kez kız dedi bütün aile bir gün şok yaşadıktan sonra kendimize gelebildik garip hisler içindeydik ama benim için kötüydü erkek ya da kız beklentim yoktu ama bir şekilde alıştırdım kendimi sonrada değişince çok şaşırdım şaşırdığım içinde kendime çok kızdım yani karışık ve gereksiz hisler doktorumuda bıraktım yeni doktor arıyorum ankarada çünkü ilk bebeğim ve kız erkek farketmiyordu bana göre bir erkek bebeğiniz varsa ikinciyi kız olsun istemeniz gayet doğal ama benim için farketmiyordu yinede bana bir günde olsa hissetirdikleri hiç hoşuma gitmedi sonra tabi cadı kızımıza hemen alıştık ismimiz aynı DENİZ,,,,
dörtlü için kan verdim çarşamba günü sonuçlarını alacağım umarım iyi çıkar (hepimizinki)
buradaki doktorada kontrole gideceğim yinede hem nerede doğum yapacağım belli olmaz düşüncesiyle buradakini takip etmek zorundayım hemde onada cinsiyeti onaylatayım bir değişikliği daha nasıl kaldırırız bilemiyorum:)))) ondan sonra alışverişe başlayacağım
kendime birşeyler aldım ankaradan ama çok zordu aramak ve bulmak elbise pantolon aldım döndüm geldimmmm eşimde oğlumla gittim kızımla döndüm diyor:)))
anladım cnm. sağol cvp için. şişeyi içiyosun ya tek acı değil mi cnm tadı. bana acı olur diye meyvesuyla iç dedi doktor.
canım benımde şişede doktorum verdı hala başlayamadım.içerken midem kalkıyor ve sonrasında agzımda bıraktıgı tat berbat.ama bugunden sonra kesın başlaıycam inşallah.bana doktor yemek yerken iç daha rahat içersin dedı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?