2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

günaydın arkadaşar Ankara da süper bu gün günlük güneşlik.kızımı okula bırakıp geldim.

Kızlar günaydın.
Dün unutmuşum yazmayı geçmiş kandiliniz mübarek olsun.
Hepimiz için güzel bir gün ve hafta olur inşallah.

MERCıMEKıM bugün 3lü sonucunu alacaksın iyi çıkacak inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum. Benimkide şükür iyi çıktı risk artışı yok dedi Vural Bey. Allahım inşallah sağ salim eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat nasip eder hepimize.

1 ay sonra gel dedi 2 nisana randevu aldım ayrıntılı ultrasonu sormadım o zamanmı bakıcak bi bilgin var mı?

Bide unutmadan geçen bir arkadaşımız beslenmeyle ilgili paylaşım yapmıştı sayfayı bulamadım dolayısıyla arkadaşın adınıda kusura bakmasın ben nort aldığım için yazıyorum

Beslenmeyle ilgili birkaç şey yazayım dr söyledi:

Kahvaltı: Süt - yumurta - yeşliilk- domates - büyükçe peynir (süt kahvaltıdan 1 saat önce içilecek)
Öğle yemeği: Et - balık - kuru baklagil (1i seçilecek) + Salata (Yoğurt yenmeyecek)
Akşam yemeği: sebze yemeği + yoğurt (sebze yemeğinin içinde kıyma et vs. olmayacakmış)

aralarda ceviz, badem, fındık, kuru kayısı, meyve... akşam meyvesi elma olacakmış kesin.

Nasıl buldunuz kızlar listeyi? Ekleyecekleriniz var mıı :)

Neden süt 1 saat önce ben hep kahvaltı kuru kuru gitmiyo malum çayda yok diye kahvaltıda içiyorum sütü bilgisi olan varmı?

Kahvaltıdan 1 saat öncede 2-3 kaşık pekmez içiyorum EVRıM aç karnına 2 kaşık kalsiyum ihtiyacımızı karşılar diye yazmıştı inşallah yanlış hatırlamıyorumdur.

Son düzenleme:
Ben şurup içiyorum, çok zorlanmıyorum ama dilim uyuşuyor gibi geliyor:bbo:

Herkese günaydın kızlar. Burada aydınlık, güzel bir sabah. Herkesinki öyledir umarım

Demir ilacı dimi cnm ferplex fol diye doktorum bana portakal suyuyla içmemi tavsiye etti. günde 1 şişeee seninde öyle mi?

Günaydın, herkese

gözün aydın esrako, tekrar hayırlı olsun prensesin : )

Gözünaydın fasulye oğluşunmu oluyor, tahminim tutmadı : ) hayırlı olsun oğluşun

kayraa çok sevindim senin adına hihoyyyt gözünaydın eşini kutlamak lazım

yeni gelenler hoşgelmiş
dün gelemedim foruma 1 gün gecikmeli kutlayım MEVLıD KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUN
bu arada bebişime aldıklarımı ekledim : )

Demir ilacı dimi cnm ferplex fol diye doktorum bana portakal suyuyla içmemi tavsiye etti. günde 1 şişeee seninde öyle mi?

Evet ondan. Bana şöyle iç diye birşey demedi ama günde bir şişe içiyorum ben de.Sulandırılarak da içilebiliyor

kızlar günaydın

geçmişi okumadan haberlerimi vereyim sonra ağır ağır okurum umarım herkes ve bebişler iyidir:)))

veee bizim cinsiyetimizde değişti üç hafta önce erkek diyen doktor bu kez kız dedi bütün aile bir gün şok yaşadıktan sonra kendimize gelebildik garip hisler içindeydik ama benim için kötüydü erkek ya da kız beklentim yoktu ama bir şekilde alıştırdım kendimi sonrada değişince çok şaşırdım şaşırdığım içinde kendime çok kızdım yani karışık ve gereksiz hisler doktorumuda bıraktım yeni doktor arıyorum ankarada çünkü ilk bebeğim ve kız erkek farketmiyordu bana göre bir erkek bebeğiniz varsa ikinciyi kız olsun istemeniz gayet doğal ama benim için farketmiyordu yinede bana bir günde olsa hissetirdikleri hiç hoşuma gitmedi sonra tabi cadı kızımıza hemen alıştık ismimiz aynı DENıZ,,,,

dörtlü için kan verdim çarşamba günü sonuçlarını alacağım umarım iyi çıkar (hepimizinki)
buradaki doktorada kontrole gideceğim yinede hem nerede doğum yapacağım belli olmaz düşüncesiyle buradakini takip etmek zorundayım hemde onada cinsiyeti onaylatayım bir değişikliği daha nasıl kaldırırız bilemiyorum:)))) ondan sonra alışverişe başlayacağım

kendime birşeyler aldım ankaradan ama çok zordu aramak ve bulmak elbise pantolon aldım döndüm geldimmmm eşimde oğlumla gittim kızımla döndüm diyor:)))

Evet ondan. Bana şöyle iç diye birşey demedi ama günde bir şişe içiyorum ben de.Sulandırılarak da içilebiliyor

anladım cnm. sağol cvp için. şişeyi içiyosun ya tek acı değil mi cnm tadı. bana acı olur diye meyvesuyla iç dedi doktor.

günaydın kızlar bugün nslsınız ben hep bildiğiniz gibi bulantılarım yam gaz devam sanırım benim sonuna kadar sürecek napalım katlanmaya çalışıcaz bu arada bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen anneleri tebrik ederim allah sağlıklı ve hayırlı olanı nasip etsin bizde kısmetse cuma günü cinsiyet öğrenmeye gidicez

bana iyi dilek dileyen tümm arkadalarıma tesekkur edıyorum.okadar heycanlkıyımkı gece dogru dürüst uyku bıle uyuyamadım mirmirmirmir neyse saat 3.5da randevum gıttıgımız hastane 45dakkıka uzakta ve güzel haberlerle dönersek inşallah,havada güzel bıraz gezerız.anca aksama ugrarım kuzular buraya.

anladım cnm. sağol cvp için. şişeyi içiyosun ya tek acı değil mi cnm tadı. bana acı olur diye meyvesuyla iç dedi doktor.

Vişneli. Aslında tadı fena değil ama uyuşturuyor işte. Sonrasında birşey yiyemiyorsun ağzının tadını bozuyor. Bir de boğazım ağrırken içtim birkaç gün, fazlasıyla yaktı:bbo:

:1shok: :1shok: :1shok: anacımmm kesin degıstı yanı cınsıyetı.neyse saglıkla gelsın bebişlerimiz.anam şimdi bende tırt oldum acaba bızım prenses degıscekmıkı.valla benımde ilk bebegım olcak kısmetse, oyuzden farketmes kız yada erkek oluşu.hadı hayırlı olsun prenses denizin.

canım benımde şişede doktorum verdı hala başlayamadım.içerken midem kalkıyor ve sonrasında agzımda bıraktıgı tat berbat.ama bugunden sonra kesın başlaıycam inşallah.bana doktor yemek yerken iç daha rahat içersin dedı.

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru...........................................1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
4.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.emre1997......................................2 agustos ______________________ ERKEK
5.Esin123…………………………….....2 ağustos
6.Kayra42.........................................2 agustos ____________________ ERKEK
7.ASLI………..…………………..........2 ağustos
8.entelliye…………………………........2 ağustos
9.Caninuss.......................................2 ağustos
10.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
11.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
12.Arda..............................................3 ağustos
13.gizze...........................................3 agustos ____________________ KIZ
14 star_dust.....................................3 agustos ____________________ ERKEK ( Aras )
15.Che.............................................. 4agustos
16.ecemi............................................4 agustos _____________________ KIZ
17.Badibade......................................4 ağustos
18.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
19.essraa.........................................5 agustos
20.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
21.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ KIZ
22.calimero 26..................................6 agustos
23.beatrise.......................................6 agustos
24.kacakkedi....................................6 agustos
25.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
26.aidaa...........................................7 agustos _____________________ KIZ
27.dlkltn...........................................8 agustos
28.ebruska.......................................8 agustos
29.tülay74........................................8 agustos ____________________ ERKEK
30.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
31.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
32.dide.............................................8 agustos _____________________ KIZ
33.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
34.güzel edirnem..............................9 agustos
35.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
36.CEMRESİ……………………...……10 ağustos
37.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
38.maibeyaz.....................................10 agustos
39.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ ERKEK
40.Milk shake..................................11 ağustos
41.eftalya66....................................11 agustos _____________________ ERKEK
42.nazlı_03......................................13 agustos _____________________ ERKEK
33.mercimekim................................13 agustos ______________________ ERKEK
44.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
45.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ KIZ
46.figen............................................16 agustos ____________________ ERKEK
46banuu...........................................16agustos ___________________ KIZ
47.esrako........................................16 ağustos ____________________ KIZ
48.nicole78......................................16 agustos _______________________ ERKEK
49.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
50.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
51.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
52.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
53.tazefasulye................................18 agustos _____________________ ERKEK
54.masmavi....................................18 agustos
55.prenses84..................................19 agustos ______________________ ERKEK
56.nora..........................................19 agustos _______________________ ERKEK
57.cadu.......................................... 20 agustos
58.sampuan....................................21 agustos
59.ebrar06......................................23 agustos
53.petrik.........................................24agustos ____________________ ERKEK
60.sal_der......................................24 agustos
61.dnzyildizi84...............................25 agustos
62.emis..........................................25 augstos
63.sedaa........................................25 agustos
64.seerni........................................25 agustos
65.tuana3434..................................26 agustos
66.siney.........................................26 agustos
67.İrem34.......................................26 ağustos
68.darknessfire...............................26 agustos
69.telkırma.....................................26 agustos _______________________ERKEK
70.Pınky_42...................................26 agustos
71.tugbaözen.................................26 agustos
72.lalace........................................27 agustos ______________________ ERKEK
73.desdona....................................27 agustos
74.selena.......................................27 agustos
75.flawlessd...................................28 agustos
76.sünger53...................................28 agustos
77.ukalam......................................29 agustos
78.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
79.burko........................................30 agustos

arkadaslar başka cinsiyet öğrenen varmıydı.ben unutmus olabılırım.bana hatırlatın ben tekrar güncellerım msjı
a.s.

defnedamla, hayırlı olsun prensesin amaçok şaşırdım hani erkek deyince değişmezdi ? kafam karıştı :uhm:

minikkelebek güzel haberlerle gelirsin inşallah

Hadi Tuğbacığım, çabucak git, çabucak dön. Çoook güzel haberler ver bize. Dualarımız seninle tatlıma.s.

canlarım ben bugüne kadar korkuyla yaşadığım için adımı listeye yazdırmak istemedim ama şimdi benide listeye ilave etmenizi istiyorum muhtemel doğum tarihim 29 ağustos eklermisiniz

canım benımde şişede doktorum verdı hala başlayamadım.içerken midem kalkıyor ve sonrasında agzımda bıraktıgı tat berbat.ama bugunden sonra kesın başlaıycam inşallah.bana doktor yemek yerken iç daha rahat içersin dedı.[/QUOTE]

cnm doktoruna sor istersen bana portakall suyunu koyup içebilirsin dedi...içmesidaha kolay olur sanırım. bende bugün başlıcam kahvaltıda 2 saat sonra iç dedi.

cnm doktoruna sor istersen bana portakall suyunu koyup içebilirsin dedi...içmesidaha kolay olur sanırım. bende bugün başlıcam kahvaltıda 2 saat sonra iç dedi.[/QUOTE]

O iyi fikirmiş gerçekten. Ama süt ürünleriyle birlikte alınmaması gerekiyor biliyorsundur. Arada en az 2 saat zaman olması lazım

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru...........................................1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
4.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.emre1997......................................2 agustos ______________________ ERKEK
5.Esin123…………………………….....2 ağustos
6.Kayra42.........................................2 agustos ____________________ ERKEK
7.ASLI………..…………………..........2 ağustos
8.entelliye…………………………........2 ağustos
9.Caninuss.......................................2 ağustos
10.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
11.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
12.Arda..............................................3 ağustos
13.gizze...........................................3 agustos ____________________ KIZ
14 star_dust.....................................3 agustos ____________________ ERKEK ( Aras )
15.Che.............................................. 4agustos
16.ecemi............................................4 agustos _____________________ KIZ
17.Badibade......................................4 ağustos
18.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
19.essraa.........................................5 agustos
20.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
21.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ KIZ
22.calimero 26..................................6 agustos
23.beatrise.......................................6 agustos
24.kacakkedi....................................6 agustos
25.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
26.aidaa...........................................7 agustos _____________________ KIZ
27.dlkltn...........................................8 agustos
28.ebruska.......................................8 agustos
29.tülay74........................................8 agustos ____________________ ERKEK
30.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
31.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
32.dide.............................................8 agustos _____________________ KIZ
33.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
34.güzel edirnem..............................9 agustos
35.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
36.CEMRESİ……………………...……10 ağustos
37.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
38.maibeyaz.....................................10 agustos
39.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ ERKEK
40.Milk shake..................................11 ağustos
41.eftalya66....................................11 agustos _____________________ ERKEK
42.nazlı_03......................................13 agustos _____________________ ERKEK
33.mercimekim................................13 agustos ______________________ ERKEK
44.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
45.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ KIZ
46.figen............................................16 agustos ____________________ ERKEK
46banuu...........................................16agustos ___________________ KIZ
47.esrako........................................16 ağustos ____________________ KIZ
48.nicole78......................................16 agustos _______________________ ERKEK
49.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
50.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
51.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
52.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
53.tazefasulye................................18 agustos _____________________ ERKEK
54.masmavi....................................18 agustos
55.prenses84..................................19 agustos ______________________ ERKEK
56.nora..........................................19 agustos _______________________ ERKEK
57.cadu.......................................... 20 agustos
58.sampuan....................................21 agustos
59.ebrar06......................................23 agustos
53.petrik.........................................24agustos ____________________ ERKEK
60.sal_der......................................24 agustos
61.dnzyildizi84...............................25 agustos
62.emis..........................................25 augstos
63.sedaa........................................25 agustos
64.seerni........................................25 agustos
65.tuana3434..................................26 agustos
66.siney.........................................26 agustos
67.İrem34.......................................26 ağustos
68.darknessfire...............................26 agustos
69.telkırma.....................................26 agustos _______________________ERKEK
70.Pınky_42...................................26 agustos
71.tugbaözen.................................26 agustos
72.lalace........................................27 agustos ______________________ ERKEK
73.desdona....................................27 agustos
74.selena.......................................27 agustos
75.flawlessd...................................28 agustos
76.sünger53...................................28 agustos
77.ukalam......................................29 agustos
78.maviş83.....................................29 agustos
79.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
80.burko........................................30 agustos

arkadaslar başka cinsiyet öğrenen varmıydı.ben unutmus olabılırım.bana hatırlatın ben tekrar güncellerım msjı
a.s.

burkocum ve petrikcim tesekkur ederım.aksam hemen yazarım size gelınce.önce saglıklı oldugunu ögreneyım inşallah,sonra kesınlesen cinsiyetını.hala içime kız die doguyo zaten doktorunda tahmını bu yöndeydı ama bakalım bugun ne dıycek doktor teyzemızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…