2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

cnm doktoruna sor istersen bana portakall suyunu koyup içebilirsin dedi...içmesidaha kolay olur sanırım. bende bugün başlıcam kahvaltıda 2 saat sonra iç dedi.

O iyi fikirmiş gerçekten. Ama süt ürünleriyle birlikte alınmaması gerekiyor biliyorsundur. Arada en az 2 saat zaman olması lazım[/QUOTE]

evet cnm onun için ya kahvaltıdan önce yada kahvaltıdan 2 saat sonra.

kizlarr gunaydinn,
hepinize super bir hafta diliyorum...
defnedamla bende cok sasirdim, bizimde yarin randevumuz var bizim sipa da degisirmi acaba minnosa?? annemle teyzemde dun tutturdu senin kizin olucak diye??msn de kamerada bi karnima bi popoma baktilar, yok popon sisimis, yok yuzun sismis... valla hayirlisi, yarin ogrenicaz biz de insallah...
kelebekim bakalim sende de supriz olucak mi??

Hayırlı olsun canım tabiki insan şok olur ama dediğin gibi erkek kız ilk bebeişse farketmez sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah hayırlı biş evlat olsun.

Güzel haberlerle gel inşallah.

Herkese merhaba,
Hepimizin kadınlar günü olsun. Pzt sendromunu atlatmaya çalışıyorum.
Geçmişi çok hızlı okudum.
Esrako bence de kızdır ya o kadar söylemiş doktorun..
Taze fasülye erkek bebişin uğurlu gelsin..
Kayra gözün aydın,
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
Hasta arkadaşlar size de geçmiş olsun...
Gypsesra, cumartesi çalışmakla geçti, pazar günü tek tatil günüm dinlendim derken yazamadım foruma...

defne damla hayırlı olsun ama çooooooooook şaşırdım ya....
norra cım genelde buyukler hep popo genişlemesine ve göbek sivriliğine göre tahmin yapiolar...hayırlısı artık..bende çok merak ediyorum bu haftaya kadar sanki sivriydi göbüşüm ama sanki artık etrafı dolmaya başlamış gibi gördüm bu sabah...

herzmanki gibi yine sağlıklı okuyamıyorum. gözucuyla gördüklerime göre;
KAYRA, TAZEFASULYE, ESRAKO, BABYMOM gözünüz aydın.
güzel sonuçlarını alan herkesin gözü aydın olsun.
rahatsızlığı olanlara geçmiş olsun. bende de dün akşamdan beri hafif kırgınlık var. ama kötüye gideceğini sanmam.
haftasonu hiç giremedim, yine çok yoğunduk. işyerinde zaten günlerdir bir yoğunluk var.
herkese güzel bir hafta diliyorum.

Defnedamla nasıl oluyo anlamıyorum ki... Benim de içime kurtlar düşüp düşüp duruyo.. Ya bizim de erkek değil de kızsa..Dediğine katılıyorum cinsiyet farketmiyo ama bütün planlarını ve hayallerini o cinsiyete göre oluşturuyorsun.. Çok iyi anlıyorum seni..

Biz de çarşamba kendi doktorumuza gitcez..Kız derse artık naparım bilmiyorum...Pazar günü pazardan maviş yeşil ciciler aldım..Artık cinsiyet değişikliği olanlarla aramızda değiş tokuş yaparız napalım:)

güzel haberlerle dön MİNİK KELEBEK,
DEFNEDAMLA, inanmıyorum, seninkinin de mi cinsiyet tahmini değişti. e o zaman prensesin uğurlu gelsin canım. sen de artık bizdensin.

Arkadaşlar,
Aranızda bebeği için "blog" günlük sayfası hazırlamaya başlayan var mı... Özellikle cinsiyeti ve adı kesinleşen bebekler için yapılabilir değil mi..Ben çok erken mi davrandım bilmiyorum ama şimdiden blog sayfası oluşturdum.. Ultrason fotoğrafları, bebeğe alınan cicilerin fotoğrafları koyulabilir...Anne ve babacıkların düşünceleri yazılabilir... Daha sonra geri dönüp okuduğumuzda aa şu ayda şunu yaşamışım, bebek şöyle şöyle etkiler yapmış diyebiliriz. Hem sürekli güncel tutarsak ve internet demode olmazsa, büyüdüklerinde çocuklarımıza bu "blog"u hediye ederiz değil mi..

selam herkese öncelikle,
blog fikri süper olmuş günlüğün modern versiyonu :)
adresini verirsen bizde yorum yaparız.....

günaydın kızlar. rahatsız olanlara geçmiş olsun diyorum öncelikle. 14.30 da tiroid ultrasonuna gireceğim ordan da üçlü teste gerek olup olmadığına bakacak dr. aft mi apt mi bi şeye bakacak. ismini tam çıkaramadım testin. onun sonucunu alacağım. kızlar dua edin de bişey çıkmasın...

merhabalar,

ctesi yazmıstım dr kontrolumuzun sonucunu ama emin olmak için cinsiyet konusunda bgun birazdan isyerinin orda birhastane var levent hastanesi oraya gideceğim:)iki dr varmıs biri erkek biri kadın erkek olandan randevu aldım :) gidip alenen diycem cinsiyet ogrenmeye gelidm diye bozuluyormus dr lar ama napimm. 2 gibi donmus olurum yazarım size insalah bu sefer tam tamına cinsiyetini gorme sansım olurr.

selam herkese öncelikle,
blog fikri süper olmuş günlüğün modern versiyonu :)
adresini verirsen bizde yorum yaparız.....

Elbette veririm ama daha tam şekillendirmedim.. Hele bir şekillensin hemen veririm adresini..Bu arada sizde başlayın çok keyifli..Bide blog isimleri bulmakta zorlanabilirsiniz çoğu önceden kapılmış..Biran önce isim alın... örnek: http://...... .blogspot.com

canım aynı bizim yaşaduıklarımızı yaşmışsınız..biz de 5 hafta erkek diye sevdik sonra kız dedi doktorumuz.ilk iki gün garip hissettim kendimi..şimdi alıştım hep kızım olsun isterdim..ama hamile olunca farketmez sağlıklı olsun dedim hep.
gezmeyin hemen eve gelin sonra gidin:jeyyar:
canım ben de erkek diye bildiğim günlerde araba desenli bir battaniye ve tulum almıştım.kullanacağız artık.kimseciklere de hediye edesim gelmez onları benim..çok severek aldım..ama acele etmemek lazımmış galiba

inşallah canım çok güzel çıkar sonuçların

kızlar, belli bir haftadan sonra bebeğin ölçümlerine göre haftayı belirlemiyorlar. bebek ya normalden az büyümüş ya da normalden fazla büyümüş olarak değerlendiriliyor. ne zaman döllenmiş olacağımıza sadece ilk 9 haftada karar verilebiliyormuş. örneğin bizim NAZ, ilk kontrollerde hep bir hafta önden gidiyordu ve doktorum benim satımı bir hafta öne almıştı. ama artık her gidişimde bir kaç gün farkettiği halde sata dokunmuyorlar çünkü bu tür uyumsuzluklar normalmiş. bebeğin haftasına göre normal ölçü aralıkları var, yeter ki bebek o aralıkta olsun.
ben de şimdi doktora gidiyorum kızlar.
gelince anlatırım.

esrako
bebşin ultrasona göre kaç haftalık canım

helincim simdi ctesi gunu gittigimde 16+6 idi sat a gore bebis. ultrasondaki kilo suna gore haftası18+3du yanlıs hatırlamıyorsam ama bas cevresine gore iset karın cevresine geore vs gercek haftası ve gorunutye gore hafatsaı hepsi değisik değisik. dr beni korkutmaya birazda konusut sanırım çok kilo almıssın bebeket bak 14 gun ilered hiç iyi değil falan dedi ki iyi diye bilirim ilerde olmasının birkotulgu oldugnu hiç duymadım. adam kilo almayımı diye beni korkutut sanırım kenidnce:)))

canım o dedigin o sekil olmuyorki. erken dollenmeye baglama sadece ileri giden bebegi. sonucta sitelerde vs hep yazar ailesel faktorler genetik vs çok etkili bebek kilosunda boyunda vs diye. bizim aile hep iri kiyim. boyda var en de masalah. kuçuk tiplemeler pek yok o yuzden dir sanırım benim oglumda 20-25 gun onde tamamladı ve ben 36 haftalık dogum yaptıgımda bebek 3130 grn 50 cm olarak dogdu . ha bu araad benim yumurtam 10. gun igne ile catlatıldı erken gelisyor yumurtam yani normalde oldgu gibi 14-15. gunleri beklemiyor. fark birazda burdanda kaynaklansa iste kombine olarak benim onde gitmesi normal sanırım

defne inanmıyorum yaa sendemiiii.

ya neler hissettigin çok iyi tahmin edebiliyourm bired onun benim versiyeno auyarlamasını dusun. bir oguln var deli gib kiz istegi içindesin kiz deniyor bir hafta sonra dr erkek diyor. yıkımı tahmin et ama insan topluyor tabiki o da evlat diyorusn kendini alyıstırıyorsun ama o gun bir sok oluyorsun:) insallah bud eğisim son olsun diyelim artık dencek baska birsey yok.

evet canım atp ye bakılıyor uçlu de ikilide bakınn trizomy ler harici buna bakılıyor bazi dr lar ikili iyi ise tamamen uçlu test istemiyorda afp istiyor benim kız diyen dr da oyle istedi. ben uçlu yaptırmıstım zaten tekrar yaptırmadım insalah hayırlı haberlerle gelirsin

ben normal gunliuk tutmaya basladim, ara ara deftere yazilar yaziyorum;usg resimlerini yapistirdim, babamiz, halamiz bisiler yazdi, ama blog olarak da guzel fikir..

hadi baikalim insallah buda kiz der, iyice baksin bu sefer bari, insallah bebiste duzgunce gosterir, ya bende cok hetyecanliyim yarin bu saatlerde ogrenmis olucam kesin bi sekilde..

insallah sonuclarin iyi cikar banucum..

benim doktor ilk gittigimde degistirdi adet tarihimi 8 kasimken o 12 kasim diye hesapladi bebgin ilk 2 usgsine gore bi dahada degistirmedi bebek one de geriye de gitse.. o tarihe gore + 3 diyor ama muhtemel dogum tarihimede 5 agustos -20 agustos arasi diyor, bakalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…