cnm doktoruna sor istersen bana portakall suyunu koyup içebilirsin dedi...içmesidaha kolay olur sanırım. bende bugün başlıcam kahvaltıda 2 saat sonra iç dedi.
kızlar günaydın
geçmişi okumadan haberlerimi vereyim sonra ağır ağır okurum umarım herkes ve bebişler iyidir:)))
veee bizim cinsiyetimizde değişti üç hafta önce erkek diyen doktor bu kez kız dedi bütün aile bir gün şok yaşadıktan sonra kendimize gelebildik garip hisler içindeydik ama benim için kötüydü erkek ya da kız beklentim yoktu ama bir şekilde alıştırdım kendimi sonrada değişince çok şaşırdım şaşırdığım içinde kendime çok kızdım yani karışık ve gereksiz hisler doktorumuda bıraktım yeni doktor arıyorum ankarada çünkü ilk bebeğim ve kız erkek farketmiyordu bana göre bir erkek bebeğiniz varsa ikinciyi kız olsun istemeniz gayet doğal ama benim için farketmiyordu yinede bana bir günde olsa hissetirdikleri hiç hoşuma gitmedi sonra tabi cadı kızımıza hemen alıştık ismimiz aynı DENİZ,,,,
dörtlü için kan verdim çarşamba günü sonuçlarını alacağım umarım iyi çıkar (hepimizinki)
buradaki doktorada kontrole gideceğim yinede hem nerede doğum yapacağım belli olmaz düşüncesiyle buradakini takip etmek zorundayım hemde onada cinsiyeti onaylatayım bir değişikliği daha nasıl kaldırırız bilemiyorum:)))) ondan sonra alışverişe başlayacağım
kendime birşeyler aldım ankaradan ama çok zordu aramak ve bulmak elbise pantolon aldım döndüm geldimmmm eşimde oğlumla gittim kızımla döndüm diyor:)))
burkocum ve petrikcim tesekkur ederım.aksam hemen yazarım size gelınce.önce saglıklı oldugunu ögreneyım inşallah,sonra kesınlesen cinsiyetını.hala içime kız die doguyo zaten doktorunda tahmını bu yöndeydı ama bakalım bugun ne dıycek doktor teyzemızz
Arkadaşlar,
Aranızda bebeği için "blog" günlük sayfası hazırlamaya başlayan var mı... Özellikle cinsiyeti ve adı kesinleşen bebekler için yapılabilir değil mi..Ben çok erken mi davrandım bilmiyorum ama şimdiden blog sayfası oluşturdum.. Ultrason fotoğrafları, bebeğe alınan cicilerin fotoğrafları koyulabilir...Anne ve babacıkların düşünceleri yazılabilir... Daha sonra geri dönüp okuduğumuzda aa şu ayda şunu yaşamışım, bebek şöyle şöyle etkiler yapmış diyebiliriz. Hem sürekli güncel tutarsak ve internet demode olmazsa, büyüdüklerinde çocuklarımıza bu "blog"u hediye ederiz değil mi..
selam herkese öncelikle,
blog fikri süper olmuş günlüğün modern versiyonu :)
adresini verirsen bizde yorum yaparız.....
canım aynı bizim yaşaduıklarımızı yaşmışsınız..biz de 5 hafta erkek diye sevdik sonra kız dedi doktorumuz.ilk iki gün garip hissettim kendimi..şimdi alıştım hep kızım olsun isterdim..ama hamile olunca farketmez sağlıklı olsun dedim hep.kızlar günaydın
geçmişi okumadan haberlerimi vereyim sonra ağır ağır okurum umarım herkes ve bebişler iyidir:)))
veee bizim cinsiyetimizde değişti üç hafta önce erkek diyen doktor bu kez kız dedi bütün aile bir gün şok yaşadıktan sonra kendimize gelebildik garip hisler içindeydik ama benim için kötüydü erkek ya da kız beklentim yoktu ama bir şekilde alıştırdım kendimi sonrada değişince çok şaşırdım şaşırdığım içinde kendime çok kızdım yani karışık ve gereksiz hisler doktorumuda bıraktım yeni doktor arıyorum ankarada çünkü ilk bebeğim ve kız erkek farketmiyordu bana göre bir erkek bebeğiniz varsa ikinciyi kız olsun istemeniz gayet doğal ama benim için farketmiyordu yinede bana bir günde olsa hissetirdikleri hiç hoşuma gitmedi sonra tabi cadı kızımıza hemen alıştık ismimiz aynı DENİZ,,,,
dörtlü için kan verdim çarşamba günü sonuçlarını alacağım umarım iyi çıkar (hepimizinki)
buradaki doktorada kontrole gideceğim yinede hem nerede doğum yapacağım belli olmaz düşüncesiyle buradakini takip etmek zorundayım hemde onada cinsiyeti onaylatayım bir değişikliği daha nasıl kaldırırız bilemiyorum:)))) ondan sonra alışverişe başlayacağım
kendime birşeyler aldım ankaradan ama çok zordu aramak ve bulmak elbise pantolon aldım döndüm geldimmmm eşimde oğlumla gittim kızımla döndüm diyor:)))
gezmeyin hemen eve gelin sonra gidin:jeyyar:bana iyi dilek dileyen tümm arkadalarıma tesekkur edıyorum.okadar heycanlkıyımkı gece dogru dürüst uyku bıle uyuyamadım mirmirmirmir neyse saat 3.5da randevum gıttıgımız hastane 45dakkıka uzakta ve güzel haberlerle dönersek inşallah,havada güzel bıraz gezerız.anca aksama ugrarım kuzular buraya.
canım ben de erkek diye bildiğim günlerde araba desenli bir battaniye ve tulum almıştım.kullanacağız artık.kimseciklere de hediye edesim gelmez onları benim..çok severek aldım..ama acele etmemek lazımmış galibaDefnedamla nasıl oluyo anlamıyorum ki... Benim de içime kurtlar düşüp düşüp duruyo.. Ya bizim de erkek değil de kızsa..Dediğine katılıyorum cinsiyet farketmiyo ama bütün planlarını ve hayallerini o cinsiyete göre oluşturuyorsun.. Çok iyi anlıyorum seni..
Biz de çarşamba kendi doktorumuza gitcez..Kız derse artık naparım bilmiyorum...Pazar günü pazardan maviş yeşil ciciler aldım..Artık cinsiyet değişikliği olanlarla aramızda değiş tokuş yaparız napalım:)
günaydın kızlar. rahatsız olanlara geçmiş olsun diyorum öncelikle. 14.30 da tiroid ultrasonuna gireceğim ordan da üçlü teste gerek olup olmadığına bakacak dr. aft mi apt mi bi şeye bakacak. ismini tam çıkaramadım testin. onun sonucunu alacağım. kızlar dua edin de bişey çıkmasın...
esrako
bebşin ultrasona göre kaç haftalık canım
2 hafta ??? :1shok: :1shok: Reglinin ilk günü rahme düşmesi imkansız. Maşallah diyelim. Valla 170 gr sanırım benimki. Doktor söyledi, verdiği CD de var diye önemsemedim. Meğer CD ye kaydetmemiş.. Hiç dikkat etmedim değerlere..
defne inanmıyorum yaa sendemiiii.kızlar günaydın
geçmişi okumadan haberlerimi vereyim sonra ağır ağır okurum umarım herkes ve bebişler iz varsa ikinciyi kız olsun istemeniz gayet doğal ama benim için farketmiyordu yinede bana bir günde olsa hissetirdikleri hiç hoşuma gitmedi sonra tabi cadı kızımıza hemen alıştık ismimiz aynı DENİZ,,,,
günaydın kızlar. rahatsız olanlara geçmiş olsun diyorum öncelikle. 14.30 da tiroid ultrasonuna gireceğim ordan da üçlü teste gerek olup olmadığına bakacak dr. aft mi apt mi bi şeye bakacak. ismini tam çıkaramadım testin. onun sonucunu alacağım. kızlar dua edin de bişey çıkmasın...
Arkadaşlar,
Aranızda bebeği için "blog" günlük sayfası hazırlamaya başlayan var mı... Özellikle cinsiyeti ve adı kesinleşen bebekler için yapılabilir değil mi..Ben çok erken mi davrandım bilmiyorum ama şimdiden blog sayfası oluşturdum.. Ultrason fotoğrafları, bebeğe alınan cicilerin fotoğrafları koyulabilir...Anne ve babacıkların düşünceleri yazılabilir... Daha sonra geri dönüp okuduğumuzda aa şu ayda şunu yaşamışım, bebek şöyle şöyle etkiler yapmış diyebiliriz. Hem sürekli güncel tutarsak ve internet demode olmazsa, büyüdüklerinde çocuklarımıza bu "blog"u hediye ederiz değil mi..
merhabalar,
ctesi yazmıstım dr kontrolumuzun sonucunu ama emin olmak için cinsiyet konusunda bgun birazdan isyerinin orda birhastane var levent hastanesi oraya gideceğim:)iki dr varmıs biri erkek biri kadın erkek olandan randevu aldım :) gidip alenen diycem cinsiyet ogrenmeye gelidm diye bozuluyormus dr lar ama napimm. 2 gibi donmus olurum yazarım size insalah bu sefer tam tamına cinsiyetini gorme sansım olurr.
kızlar, belli bir haftadan sonra bebeğin ölçümlerine göre haftayı belirlemiyorlar. bebek ya normalden az büyümüş ya da normalden fazla büyümüş olarak değerlendiriliyor. ne zaman döllenmiş olacağımıza sadece ilk 9 haftada karar verilebiliyormuş. örneğin bizim NAZ, ilk kontrollerde hep bir hafta önden gidiyordu ve doktorum benim satımı bir hafta öne almıştı. ama artık her gidişimde bir kaç gün farkettiği halde sata dokunmuyorlar çünkü bu tür uyumsuzluklar normalmiş. bebeğin haftasına göre normal ölçü aralıkları var, yeter ki bebek o aralıkta olsun.
ben de şimdi doktora gidiyorum kızlar.
gelince anlatırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?