2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Norra,
Arkadaşlarınla paylaşmak istersen eğer blog fikri güzel evet..

esra cım, benim bebişim çok geç gösterdi kendini, boş sandım hatta, dr. geç döllenme olabilir demişti, seninki de erken olabilir, o yüzden iridir. yanlış bilmiyorsam diyabette de bebek iri oluyor, ilk gebeliğimde gizli şeker çıkmıştı bende, dr. bebek iri olabilir demişti. ben de ayda 3,5 kilo falan almıştım 6. aydan sonra, hızlı kilo almamdan şeker fırlamış demişti. bakalım bugün gideceğin dr. neler söyleyecek. sen de hayır haberlerle gelirsin inşallah...

Merhaba kısslar,

Uzun zamandan beri takip edip cevap yazamadım kusura bakmayın. Tam dün herkese ayrı ayrı alıntı yaptım cevabımı gönderecektim ki sayfa kilitlendi zaman aşımı hatası verdi Çok kızdım ama tekrar dönüp aynı alıntıları yapamadım tabii ki..kafamçokkarıştı

O yüzden aklımda kalanları yazayım...

Öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için çokk teşekkürler arkadaşlar. Beni geröekten çok rahatlattınız... İlacım da bitmek üzere ağrım da kalmadı inş enfeksiyon da kalmamıştır...

Cinsiyeti değişen belli olan bir çok arkadaşımız var sanırım. Hayırlı olsun herkesin prensleri ve prensesleri... Bakıyorum da kızlar sonradan açıldı atağa geçti hepsi sırnaşık şey

Rahatsız olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun. kendinize ii bakın. Ben kasık ağrıları için magnezyum kullanıyorum. Çok ii geldi. Kasık ağrısı yaşayan ark druna danışabilir.

Bu arada Kayracım hadi gözün aydın.. Bence bunu kutlamak lazım elimizde sütlerimizle:içelim:

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hşgeldiniz.

Doktora gidecekler ve sonuç bekleyenler umarım herkes hayırlı haberler alır... :CüvCüv:

Son olarak, herkesin mevlid kandili ve kadınlar günü kutlu olsun..

Herkese iyi haftalar arkadaşlar.. Öpüldünüzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aftabru minik kelebek iyi haberlerle gelirsiniz inşallah.kaydirigubbakcemile3
defne damla çok şaşırdım ya denizin hayırlı olsun kızkardeşimin adı çok güzel.kaydirigubbakcemile5
esarako bende başka bi doktora direk cinsiyetini öğrenmeye geldim dedim.ilk orda öğrendim neden bana geldiniz dedi bende kızkardeşimin tavsiyesiyle size geldim dedim usg cihazı çok gelişmişti ve ta o zaman bizimkinin pipisini net bi şekilde görmüştük.hihoyyythadigamyoncuiremsu hayırlısı rabbim gönlündekini versin canım.kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar.... aftabru esrako hayırlı haberlerle gelin inşallah

defne damla şok oldum ya. bizim uzaktan akrabamız annemle sık görüşürler. 8 aylık hamile. bugün kızı olacağını öğrenmiş. 1 ay kala doğuma herşey maviii beyazzz.. şok oldum. doktor deiştirmişler bir de bu doktoru deneyelim die gitmişler. ve haberi almıişlar

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..

maviş nie korktun da yazmadın gebelikte tehliken mi vardı. geçti inşallah herşein. sağlıcakla doğurursun.

testleri güzel çıkan arkadaşlar darısı başıma diorum ..

izmir buluşması saat 5 teymiş. kızlar dua edin ben 2li yaptrımadım 3lü olcekkkk... ama doğruluk payı az die okuorum acaba hiç bulaşmasam mı böle testlere.

cinsiyet deişenler çğrenmeden önce garip rüalar görüor muydunuz?ben hep oğlumu kız die görüorum ve hep şaşırıorum ama oğlan deil miydi die. bir de bebişim hareketlendi artık. günde 4-5 kez beni gıdıklıor.

Güzel haberlerle gelin anneleri hihoyyyt Esrako artık bi cimcime olacağı hayırlısıyla kesinleşir inşallah.

İnşallah senin sonuçlarında iyi çıkar aklına kötü şeyler getirme. Allah inşallah sağlıklı bebişler nasip eder hepimize.

kızlar c vitamini demir alımını güçlendirdiği için portaka suyuyla içmek daha iyi.o yüzden öyle söylemişlerdir.

lalece testleri yaptırsan bir dert yaptırmasan bir dert sen karar ver canım.yüzde yüz değiller zaten.bebişinin oynamasına sevindim insan kendini daha iyi hissediyor.

kayra bu sana başka topikten aslında böylemi olmak lazımkaydirigubbakcemile3

Gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar.

Kaynana ;
— Gelin sen daha yenisin. Birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş.
Gelin de ;
-Tabi Anne konuşalım demiş..
Kaynana başlamış anlatmaya.
—Aman kızım benim 3 halim vardır, dikkat et.
—Sağıma gül Takmışsam; Neşeli olurum. Her yola gelirim.
—Kulağımın arkasına gül takmışsam Havamda olmam. Çok ısrarcı Olma.
— Eğer ki yakama ya da kulağıma gül takmamışsam sakin ha,
Etrafımda Dolaşma çok sinirli Olurum.
Gelin, kaynana lafını bitirince girmiş lafa;
-Amaaaan Anneee..
Benim öyle 3-5 halim falan yoktur.
Bacak Bacak Üstüne atarım,
Sigaramı yakarım.
Sen gülünü KIÇINA DA taksan
Ben keyfime Bakarımpikten canım böylede olmak lazım galiba:roflol::roflol::roflol:

Şahane yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Huysuz olan bütün kaynanalara gitsin hihoyyyt

doktordan şimdi geldim.
NAZ hanım iyiymiş. haftasıyla uyumluymuş. ilk defa dört boyutlu gördüm kızımı. valla pişman oldum. 3 boyutlu çok daha şirin görünüyordu. doktor "bu haftalarda böyle görünmesi normal" dedi. bizim kız ya biraz çirkin olacak ya da çirkin ördek yavrasu gibi sonradan güzelleşecek. hihoyyyt
254 gr olmuş. artık daha sık hissediyorum.
.
şimdi de biraz sizleri okumaya çalışayım. siz yine de beni yok sayın bugün.

Sakaleynmaster,
Öyle güzel özetledin ki bu fıkrayla...

hayııır hiç çirkin olur mu..mekanik bir görüntü o sonuçta..bebekler ilk doğduğunda da şiş buruş buruş olabiliyolar. Bikaç gün geçince gerçek hallerini görüyoruz... Kaldı ki sen bi makineden görüyosun.. Ama nazar almasın sen yine de çirkin ördek yavrum diye sev onu..Malum en çok anneler nazar edermiş.. Doğsalar da mis gibi kokularını içimize çeksek...

maşallah annesi ne güzel gördün işt:teytey:e bizimde salı günü bakalım bizim çirkin ördek ne durumda.

aftabru gözun aydın..ne guzel gördün geldin NAZ bebeği..darısıs başımıza.. bence senn kızında güzel olcak annesinin maşallahı var...

lalece sen nasıl hissetmeye başladın ya sennle aynı SAT ımız ama ben henuz bişii hissedemiyorum seyirme ve gaz sancısı gibi olan ın dışında.... bu arada birasdan göbüş resmimi eklerim.. bakarsınız yeni ciciler aldım kendime tunik ve elbise ama onları giyince göbüşüm kayboluyo şimdilik yine bady ile çekileyim...

telkırma eeylem teşekkür biraz moral olur diye düşündüm a.s.nasıl ama
KAYRACIM bunu kaynanasına anlatsaymış sakın sen üstüne alınma bu sadece fıkra diye:roflol:sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…