merhabalar,
ctesi yazmıstım dr kontrolumuzun sonucunu ama emin olmak için cinsiyet konusunda bgun birazdan isyerinin orda birhastane var levent hastanesi oraya gideceğim:)iki dr varmıs biri erkek biri kadın erkek olandan randevu aldım :) gidip alenen diycem cinsiyet ogrenmeye gelidm diye bozuluyormus dr lar ama napimm. 2 gibi donmus olurum yazarım size insalah bu sefer tam tamına cinsiyetini gorme sansım olurr.
kızlar, belli bir haftadan sonra bebeğin ölçümlerine göre haftayı belirlemiyorlar. bebek ya normalden az büyümüş ya da normalden fazla büyümüş olarak değerlendiriliyor. ne zaman döllenmiş olacağımıza sadece ilk 9 haftada karar verilebiliyormuş. örneğin bizim NAZ, ilk kontrollerde hep bir hafta önden gidiyordu ve doktorum benim satımı bir hafta öne almıştı. ama artık her gidişimde bir kaç gün farkettiği halde sata dokunmuyorlar çünkü bu tür uyumsuzluklar normalmiş. bebeğin haftasına göre normal ölçü aralıkları var, yeter ki bebek o aralıkta olsun.
ben de şimdi doktora gidiyorum kızlar.
gelince anlatırım.
merhaba kızlar.... aftabru esrako hayırlı haberlerle gelin inşallah
defne damla şok oldum ya. bizim uzaktan akrabamız annemle sık görüşürler. 8 aylık hamile. bugün kızı olacağını öğrenmiş. 1 ay kala doğuma herşey maviii beyazzz.. şok oldum. doktor deiştirmişler bir de bu doktoru deneyelim die gitmişler. ve haberi almıişlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
maviş nie korktun da yazmadın gebelikte tehliken mi vardı. geçti inşallah herşein. sağlıcakla doğurursun.
testleri güzel çıkan arkadaşlar darısı başıma diorum ..
izmir buluşması saat 5 teymiş. kızlar dua edin ben 2li yaptrımadım 3lü olcekkkk... ama doğruluk payı az die okuorum acaba hiç bulaşmasam mı böle testlere.
cinsiyet deişenler çğrenmeden önce garip rüalar görüor muydunuz?ben hep oğlumu kız die görüorum ve hep şaşırıorum ama oğlan deil miydi die. bir de bebişim hareketlendi artık. günde 4-5 kez beni gıdıklıor.
kayra bu sana başka topikten aslında böylemi olmak lazımkaydirigubbakcemile3
Gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar.
Kaynana ;
— Gelin sen daha yenisin. Birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş.
Gelin de ;
-Tabi Anne konuşalım demiş..
Kaynana başlamış anlatmaya.
—Aman kızım benim 3 halim vardır, dikkat et.
—Sağıma gül Takmışsam; Neşeli olurum. Her yola gelirim.
—Kulağımın arkasına gül takmışsam Havamda olmam. Çok ısrarcı Olma.
— Eğer ki yakama ya da kulağıma gül takmamışsam sakin ha,
Etrafımda Dolaşma çok sinirli Olurum.
Gelin, kaynana lafını bitirince girmiş lafa;
-Amaaaan Anneee..
Benim öyle 3-5 halim falan yoktur.
Bacak Bacak Üstüne atarım,
Sigaramı yakarım.
Sen gülünü KIÇINA DA taksan
Ben keyfime Bakarımpikten canım böylede olmak lazım galiba:roflol::roflol::roflol:
doktordan şimdi geldim.
NAZ hanım iyiymiş. haftasıyla uyumluymuş. ilk defa dört boyutlu gördüm kızımı. valla pişman oldum. 3 boyutlu çok daha şirin görünüyordu. doktor "bu haftalarda böyle görünmesi normal" dedi. bizim kız ya biraz çirkin olacak ya da çirkin ördek yavrasu gibi sonradan güzelleşecek. hihoyyyt
254 gr olmuş. artık daha sık hissediyorum.
.
şimdi de biraz sizleri okumaya çalışayım. siz yine de beni yok sayın bugün.
doktordan şimdi geldim.
NAZ hanım iyiymiş. haftasıyla uyumluymuş. ilk defa dört boyutlu gördüm kızımı. valla pişman oldum. 3 boyutlu çok daha şirin görünüyordu. doktor "bu haftalarda böyle görünmesi normal" dedi. bizim kız ya biraz çirkin olacak ya da çirkin ördek yavrasu gibi sonradan güzelleşecek. hihoyyyt
254 gr olmuş. artık daha sık hissediyorum.
.
şimdi de biraz sizleri okumaya çalışayım. siz yine de beni yok sayın bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?