2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Ben de hissetmiyorum

çirkin deme kızına annesi, büyüdükçe güzelleşir daha minicik, maşallah nazar deymesin kızına

hadi gozun aydın hersey yolunda devam .
ya niye oyel diyorsun ben çok seviyorum uçboyutlu goruntulerini yuzune bakma illa sende canım ama kolu bacagı vs çok guezl net net çikiyorr.birazdan albumume resimleri tarayıp atacagım bende yeni ç ıktılarını

az once geldim dr dan. dr a giderken kro nun biri ustelik hem yaslı hem kro biri laf attı. inanamıyorum yani ya hamile oldgumu farkettigi halde. yanıma geldi merhaba diyor ne merhabası dedim bende bu olay koskoca levent buyukdere caddesi ustunde oluyor ist da olanlar bilir. neyse ben manyakmısın ne merhabası diyince pardon birine benzettim dedi sonra yurudum ust geçitten çıkmaya basladım bir bakayım su adama tekrar dedim baktım muck muck opucuk yolluyor bana yaaa hey alalhım elim aygım titreye titreye girdim dr un yanına.

neyse acıkca soyledim ben dedim sahsen acık konuscam cinsiyet ogrenmeye geldim karsıda oturuyorum iki dr farklı cinsiyet soyledi bilmeek istioyrum dedim tabi peki dedi benimde iki kizim var dedi ikisindede erken ogrenmek istemistim sizi anlıyrum dedi çok sukur allahıma dedim:)
baktı baktı bebek ters dedi durusu dedi nasi yaini dedim içimden diyorum hah kurcaladım durdum cinsiyet diye simdi bu kiytirik hastanedeki dr bir laf etcek kafama takılcak oburlerine soramiycamda;:)))) neyse dedi hani bas asagı durur ya bebekler dogum kanalında e dedim o son haftalrda olmuoyrmu yok genelde normaldede oyle dururlar ama sakıncas ıyok boylede durabilir daha çokk doner :) ene diye ters bebek diyon o zaman dedim içimden tabi. valla dedi birsey gorunmuyor erkek demek içinde kız demek içinde dedi kiz demek için birsey gorulmuyorzaten o da ayrı yani de:) ama bende gordum bacakalrın arasında yine kordoncugu mevcuttu ama tam yapıstırmamıstı ustune bir tırnak mesafesi kadar acıkta idi kordon ve duz bombos tu bacak arası. ama dedi dr bir hafta osnar falan buraya testisler iner ki bazen geç iner ozamandedi birsey diyemem ama su an ki goruntu kiz dedi. yuzte yuz denemez ama bir kaç hafta sonra netlesir bu durum dedi. erkek diyen nası demis neye gore demis anlamadım dedi. of allahım bogmak istiyoum o dr u varya. hatta dedi iki cizgi dedğimiz beyaz cizglier burda var dedi bunu kiz diye yorumlar dr ların çgou dedi . e yani artık kız diye daha bir inanmaya basladım:) haftaya gel yine bakarız dedi ok dedim :) seker birdr du sansıma

Maaşallah Naz'ına canım. Bayağı da gr almış değil mi? En son 170 gibi hatırlıyorum.. Ben de bebişimi bir kez 3 boyutlu da görmüştüm ama bizimki yüzünü saklamıştı göğüne doğru eğmişti başını tam görememiştik. Darısı bizim başımıza inşallah.. Randevuma 18 gün kaldı Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

bende tam esar ne yaptı diye yazacatımki o adamda neyin nesi yahu sapıkmı ne töbe töbe.:1shok:
sen rahatladınmı canım ya yine tam bişey yok ama senin için ne diyor yafru :uhm:

ayyy esrako ya bende şimdi 18.ci haftayımı bekliyim cinsiyet için ayhh uyuz oldum bende çok merak ediorum cinsiyetini açıkcası ama bakalım bu hafta 16 olcas...azcık daha bekliyim 18 de gideyim bari...

Esrako, senin kız haberine de çok sevindim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 İnşallah Allah gönlüne göre verir.

ayyy esrako ya bende şimdi 18.ci haftayımı bekliyim cinsiyet için ayhh uyuz oldum bende çok merak ediorum cinsiyetini açıkcası ama bakalım bu hafta 16 olcas...azcık daha bekliyim 18 de gideyim bari...

ayy valla canım bende senin gibiyim bu cuma doktora cinsiyet öğrenmek için gidecektim off ne yapsam acaba gitmesemmi ama nsl beklerim daha bikaçhaftafisfisfis

merhaba kaç haftalık hamilesin bende istiyorum 3 veya 4 boyutlu ama daha 17 haftalık hamileyim ilerleyen haftalarda bakıyorlarmış o ultrasonlarla öyle duydum

bu arada bebğini rüyasında gören varmı? ben sürekli görüyorum artık.maşallah tombiş boncuk gözlu bir bebk görüyorum okadar etkisinde kalıyorumki gun boyu gmbegimi o hayalle seviyorum(ben hep dua ediyorumda gözleri bana benzesin diye...)

canım ben de tekme hissetmiorum galiba dönerken ya da en kuvvetli hareketlerini hissediorum yazdım ya sanki içimi gıdıklıo.ama gıdıklanmıo tabikaydirigubbakcemile sanki minnacık dokunuşlar minnacık. 3-4 kez günde.genelde oturur ya da yatarken. yani öle tekmeler filan deil. bir de benim tek şansım göbeğim de hiç yağ yok. rahmimi göbek deliğimin altında hissediorum şişliği filan hemen elime gelio.bir de her kadının derisi farklıymış.kalın rahimliler varmış ince rahimliler. göbekliler göbeksizler. bebişi tembel olanlar olmayanlar. bu böle gidio. bizimki şahsen tembeldi. ama bazen dönüo galiba.hafifçe okşuo karnımı ve duruo. minikimm benimmmmmmmm

canım kısmet çıkmış ne güzel -tatlicadiarzu- böle sapıkları polise vercen hemen yüzsüzler. kız bu yani kendi doktorun ve bu doktor aynı şeyi söledi. sen erkek dien doktora ilk bebek erkek bu da kız olsun gibilerinden bişiler dediysen belki gıcıklığına söledi var öle kıl insanlar.şaşırmam yani

supersin sakaleyn :)))))

oh masallah annesi,baya buyumus kuzun, allahim benimki ne kadar oldu acaba??

hadi hayirlisi esracim, insallah kiz diyenlerin dedigi dogrudur...

hoşgeldin hayırlı uğurlu sağlıklı olsun oğluşun kilon biraz fazla kaçmış cidden, bende son kontrolde iki kilo almış görünüyorum ama doktorum dediki bebeğim 21O gram günlük alacağı kilo 2 grammış o yüzden kendini fazla zorlama yemek için sen yemesende o iki gramı alır dedi hemde iki kilo aldım diye topu topu :1no2:

sevgi seli hoşgeldinn tebrik ederim üçüncü bebeğin hayırlı olsun rekor sende ama detay vermemişsin hiçç

mrb ben ece hepinizin bebekleri hayırlı olsun ben çocuk gelişimciyim arkadaşlar yani ana okulu öğretmeniyim bende 17 .3 günlük hamileyim sizin aranıza katılmak istedim

hoşgeldinnn ecemi cinsiyeti bellimi?

helincim bende hissediyorum bebeğimin hareketlerini ama bendede hissetmediğim zamanlarda anlamsız korkular başladı zaten cinsiyetde değişti ya şüpheci oldum iyice
tekrar hissedene kadar içten içe endişeleniyorum çookkk fenaaaa:jeyyar:

defnecim gecen gittigimde bize de cok buyuk ihtimal erkek dedi, hadi bakalim hayirlisi, saatleri sayiyorum...gerci bizim kiza donse benim haricimde herkes cok sevinicek ailede..benim icin hic fark etmez..esim de sozde onemli degil diyor ama kiz istiyor icin icin...annemler kayinvalideler teyzemler oyle...

kızlar ben süt içemiyordum 7 haftalıkken süt içerken midem bi bulandı ogunden beri hiiçiçemiyordum bu yuzden doktorum calsium hapı vermişti. ama bugunlerde hani çilekli çikolatalı muzlu sütler oluyorya onlardan içmeye başladım acaba zararlımıdır?

forum bugun pek bi sessiz pazartesi sendromu sanırım:)

kızlar bugün yoğunluktan giremedim maşallah kaynatmışsınız

aftabru gözün aydın canım.naz iyiymiş ve bayağı büyümüş.ben 13.haftada 4 boyutluda görmüştüm bebeğimi banada çok çirkin gelmişti.ama eminim çok şirin olacaklar onlar

esrako.
canım yılan hikayesine döndü cinsiyet meselen.bence kız senin bebek annesi.erkek olsa şimdiye pipiyi net görmemek mümkün değil.ben erkek olduğundan eminim.değişmez sanırım.pipiyi çok net gördük.doktorum %100 erkek dedi.adanada başka bi doktora gitmiştim oda erkek dedi

defnedamla
bebişini görmüşsün ne güzel.kızın hayırlı olsun canım.çok şaşırdım bi de erkek değişmez diyorlar gözünaydın canım.ben şimdi hissetmediğim anları takmıyorum.geçen haftada 4-5 gün hissetmeyip doktora gittim gayet iyiydi oğlum.hatta kıpır kıpırdı.teleşlanmamak gerekiyor.hareketler bu haftalarda tutarsız oluyor canımçsende teleaşlanma 22.haftadan sonra özellikle 28.haftada tutarlık kazanıyorlarmış hareketler

Son düzenleme:

valla bgun gittigim dr erkek ise 15-16haftalarda çogu zaman hemen belirliyouz bazen testisler gec iniyor ama nadire n yani dedi. sayet erkekse erke k denebilir seninkinede su ang itsen ama bosluk sa kız demek i çin erken su an

lalcim karıstı tabi o kadar çok dr a gdiince ben:) kız diyen kendi dr um değil erkek diyen kendi dr um:)) ne yazıkkı:))
kız diyen 4 boyutlu ile bakan daha iyi bir hastanenin dr u. bgun kiz diyen dandirik hastaneni dr u erkek diyen asıl kendi dr um laproskopimi yapan dr ve orta ayar bir hastaneni dr u. neye istinaden dedi kordonu onunde alanda dedi kordonu pipi sanamaz anlamadım gitti. beni sinir etmeye demis olabilir ondan evel kilo konusunda tatlı sert atıstıkm adamlacunku ama etik değil butavır tabi sayet bilerek masus sinir etmeye dedi ise .

hadi nora sende hayırlı haberlerle donersin insalah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…