lalece sen nasıl hissetmeye başladın ya sennle aynı SAT ımız ama ben henuz bişii hissedemiyorum seyirme ve gaz sancısı gibi olan ın dışında.... bu arada birasdan göbüş resmimi eklerim.. bakarsınız yeni ciciler aldım kendime tunik ve elbise ama onları giyince göbüşüm kayboluyo şimdilik yine bady ile çekileyim...
doktordan şimdi geldim.
NAZ hanım iyiymiş. haftasıyla uyumluymuş. ilk defa dört boyutlu gördüm kızımı. valla pişman oldum. 3 boyutlu çok daha şirin görünüyordu. doktor "bu haftalarda böyle görünmesi normal" dedi. bizim kız ya biraz çirkin olacak ya da çirkin ördek yavrasu gibi sonradan güzelleşecek. hihoyyyt 254 gr olmuş. artık daha sık hissediyorum.şimdi de biraz sizleri okumaya çalışayım. siz yine de beni yok sayın bugün.
doktordan şimdi geldim.
NAZ hanım iyiymiş. haftasıyla uyumluymuş. ilk defa dört boyutlu gördüm kızımı. valla pişman oldum. 3 boyutlu çok daha şirin görünüyordu. doktor "bu haftalarda böyle görünmesi normal" dedi. bizim kız ya biraz çirkin olacak ya da çirkin ördek yavrasu gibi sonradan güzelleşecek. hihoyyyt
254 gr olmuş. artık daha sık hissediyorum.
.
şimdi de biraz sizleri okumaya çalışayım. siz yine de beni yok sayın bugün.
doktordan şimdi geldim.
NAZ hanım iyiymiş. haftasıyla uyumluymuş. ilk defa dört boyutlu gördüm kızımı. valla pişman oldum. 3 boyutlu çok daha şirin görünüyordu. doktor "bu haftalarda böyle görünmesi normal" dedi. bizim kız ya biraz çirkin olacak ya da çirkin ördek yavrasu gibi sonradan güzelleşecek. hihoyyyt
.
az once geldim dr dan. dr a giderken kro nun biri ustelik hem yaslı hem kro biri laf attı. inanamıyorum yani ya hamile oldgumu farkettigi halde. yanıma geldi merhaba diyor ne merhabası dedim bende bu olay koskoca levent buyukdere caddesi ustunde oluyor ist da olanlar bilir. neyse ben manyakmısın ne merhabası diyince pardon birine benzettim dedi sonra yurudum ust geçitten çıkmaya basladım bir bakayım su adama tekrar dedim baktım muck muck opucuk yolluyor bana yaaa hey alalhım elim aygım titreye titreye girdim dr un yanına.
neyse acıkca soyledim ben dedim sahsen acık konuscam cinsiyet ogrenmeye geldim karsıda oturuyorum iki dr farklı cinsiyet soyledi bilmeek istioyrum dedim tabi peki dedi benimde iki kizim var dedi ikisindede erken ogrenmek istemistim sizi anlıyrum dedi çok sukur allahıma dedim:)
baktı baktı bebek ters dedi durusu dedi nasi yaini dedim içimden diyorum hah kurcaladım durdum cinsiyet diye simdi bu kiytirik hastanedeki dr bir laf etcek kafama takılcak oburlerine soramiycamda;:)))) neyse dedi hani bas asagı durur ya bebekler dogum kanalında e dedim o son haftalrda olmuoyrmu yok genelde normaldede oyle dururlar ama sakıncas ıyok boylede durabilir daha çokk doner :) ene diye ters bebek diyon o zaman dedim içimden tabi. valla dedi birsey gorunmuyor erkek demek içinde kız demek içinde dedi kiz demek için birsey gorulmuyorzaten o da ayrı yani de:) ama bende gordum bacakalrın arasında yine kordoncugu mevcuttu ama tam yapıstırmamıstı ustune bir tırnak mesafesi kadar acıkta idi kordon ve duz bombos tu bacak arası. ama dedi dr bir hafta osnar falan buraya testisler iner ki bazen geç iner ozamandedi birsey diyemem ama su an ki goruntu kiz dedi. yuzte yuz denemez ama bir kaç hafta sonra netlesir bu durum dedi. erkek diyen nası demis neye gore demis anlamadım dedi. of allahım bogmak istiyoum o dr u varya. hatta dedi iki cizgi dedğimiz beyaz cizglier burda var dedi bunu kiz diye yorumlar dr ların çgou dedi . e yani artık kız diye daha bir inanmaya basladım:) haftaya gel yine bakarız dedi ok dedim :) seker birdr du sansıma
az once geldim dr dan. dr a giderken kro nun biri ustelik hem yaslı hem kro biri laf attı. inanamıyorum yani ya hamile oldgumu farkettigi halde. yanıma geldi merhaba diyor ne merhabası dedim bende bu olay koskoca levent buyukdere caddesi ustunde oluyor ist da olanlar bilir. neyse ben manyakmısın ne merhabası diyince pardon birine benzettim dedi sonra yurudum ust geçitten çıkmaya basladım bir bakayım su adama tekrar dedim baktım muck muck opucuk yolluyor bana yaaa hey alalhım elim aygım titreye titreye girdim dr un yanına.
neyse acıkca soyledim ben dedim sahsen acık konuscam cinsiyet ogrenmeye geldim karsıda oturuyorum iki dr farklı cinsiyet soyledi bilmeek istioyrum dedim tabi peki dedi benimde iki kizim var dedi ikisindede erken ogrenmek istemistim sizi anlıyrum dedi çok sukur allahıma dedim:)
baktı baktı bebek ters dedi durusu dedi nasi yaini dedim içimden diyorum hah kurcaladım durdum cinsiyet diye simdi bu kiytirik hastanedeki dr bir laf etcek kafama takılcak oburlerine soramiycamda;:)))) neyse dedi hani bas asagı durur ya bebekler dogum kanalında e dedim o son haftalrda olmuoyrmu yok genelde normaldede oyle dururlar ama sakıncas ıyok boylede durabilir daha çokk doner :) ene diye ters bebek diyon o zaman dedim içimden tabi. valla dedi birsey gorunmuyor erkek demek içinde kız demek içinde dedi kiz demek için birsey gorulmuyorzaten o da ayrı yani de:) ama bende gordum bacakalrın arasında yine kordoncugu mevcuttu ama tam yapıstırmamıstı ustune bir tırnak mesafesi kadar acıkta idi kordon ve duz bombos tu bacak arası. ama dedi dr bir hafta osnar falan buraya testisler iner ki bazen geç iner ozamandedi birsey diyemem ama su an ki goruntu kiz dedi. yuzte yuz denemez ama bir kaç hafta sonra netlesir bu durum dedi. erkek diyen nası demis neye gore demis anlamadım dedi. of allahım bogmak istiyoum o dr u varya. hatta dedi iki cizgi dedğimiz beyaz cizglier burda var dedi bunu kiz diye yorumlar dr ların çgou dedi . e yani artık kız diye daha bir inanmaya basladım:) haftaya gel yine bakarız dedi ok dedim :) seker birdr du sansıma
ayyy esrako ya bende şimdi 18.ci haftayımı bekliyim cinsiyet için ayhh uyuz oldum bende çok merak ediorum cinsiyetini açıkcası ama bakalım bu hafta 16 olcas...azcık daha bekliyim 18 de gideyim bari...
doktordan şimdi geldim.
.
aftabru gözun aydın..ne guzel gördün geldin NAZ bebeği..darısıs başımıza.. bence senn kızında güzel olcak annesinin maşallahı var...
canım darısı başımıza inşallah ben de görürüüm bebişimi. 3 boyutlu ve 4 boyutlu arasındaki fark ne. ben hep 2 boyutluyla baktırdım burda. 3 ü de mi var. izmirde öğrenirim ama merak ettim.
lalece sen nasıl hissetmeye başladın ya sennle aynı SAT ımız ama ben henuz bişii hissedemiyorum seyirme ve gaz sancısı gibi olan ın dışında.... bu arada birasdan göbüş resmimi eklerim.. bakarsınız yeni ciciler aldım kendime tunik ve elbise ama onları giyince göbüşüm kayboluyo şimdilik yine bady ile çekileyim...
supersin sakaleyn :)))))kayra bu sana başka topikten aslında böylemi olmak lazımkaydirigubbakcemile3
Gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar.
Kaynana ;
— Gelin sen daha yenisin. Birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş.
Gelin de ;
-Tabi Anne konuşalım demiş..
Kaynana başlamış anlatmaya.
—Aman kızım benim 3 halim vardır, dikkat et.
—Sağıma gül Takmışsam; Neşeli olurum. Her yola gelirim.
—Kulağımın arkasına gül takmışsam Havamda olmam. Çok ısrarcı Olma.
— Eğer ki yakama ya da kulağıma gül takmamışsam sakin ha,
Etrafımda Dolaşma çok sinirli Olurum.
Gelin, kaynana lafını bitirince girmiş lafa;
-Amaaaan Anneee..
Benim öyle 3-5 halim falan yoktur.
Bacak Bacak Üstüne atarım,
Sigaramı yakarım.
Sen gülünü KIÇINA DA taksan
Ben keyfime Bakarımpikten canım böylede olmak lazım galiba:roflol::roflol::roflol:
oh masallah annesi,baya buyumus kuzun, allahim benimki ne kadar oldu acaba??doktordan şimdi geldim.
.
Herkese selam,
benim doğumumda allah nasip ederse 2 ağustos 2009.şuan 18 hafta 4 günlüğüm.yazılarınızı okuyorum çok hoşuma gitti.hamielliğim şuan çok iyi gidiyor maşşalah oğluşum olucakmış.sizlere sorum kaç kilo aldınız.benim kilom biraz fazla sanırım 62 ile başladım şuan 70 im:))))
sevgi seli hoşgeldinn tebrik ederim üçüncü bebeğin hayırlı olsun rekor sende ama detay vermemişsin hiççmerhaba arkadaslar ben de yeni uye sayilirim ben de agustosta ucuncu yavrumu dunyaya getirecegim nasipse allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah zaman gercekten cok cabuk gecio su anda karnimda ufak hareketlerini hissediom cok guzel anne olmak allahim butun istyenlere nasip etsin insallah
mrb ben ece hepinizin bebekleri hayırlı olsun ben çocuk gelişimciyim arkadaşlar yani ana okulu öğretmeniyim bende 17 .3 günlük hamileyim sizin aranıza katılmak istedim
defnedamla, hayırlı olsun prensesin amaçok şaşırdım hani erkek deyince değişmezdi ? kafam karıştı :uhm:
bende öyle biliyodum ama hani kızların kltorisi ilk oluşmaya başladığında pipiye benzermiş ya gerçektende bakınca benzetmemek mümkün değil ama şimdi oturmuş çıkıntı yok
minikkelebek teşekkür ederim listede değiştirdiğin için insan gerçekten tırt oluyor hanii
kizlarr gunaydinn,
hepinize super bir hafta diliyorum...
defnedamla bende cok sasirdim, bizimde yarin randevumuz var bizim sipa da degisirmi acaba minnosa?? annemle teyzemde dun tutturdu senin kizin olucak diye??msn de kamerada bi karnima bi popoma baktilar, yok popon sisimis, yok yuzun sismis... valla hayirlisi, yarin ogrenicaz biz de insallah...
kelebekim bakalim sende de supriz olucak mi??
hayırlısı norra süpriz oldu bizimki %90 demişti doktor aksini pek beklemiyorduk
Hayırlı olsun canım tabiki insan şok olur ama dediğin gibi erkek kız ilk bebeişse farketmez sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah hayırlı biş evlat olsun.
inşallah eylemcim hepimizinki sağlıkla gelsin
ayyy esrako ya bende şimdi 18.ci haftayımı bekliyim cinsiyet için ayhh uyuz oldum bende çok merak ediorum cinsiyetini açıkcası ama bakalım bu hafta 16 olcas...azcık daha bekliyim 18 de gideyim bari...
canım ben de tekme hissetmiorum galiba dönerken ya da en kuvvetli hareketlerini hissediorum yazdım ya sanki içimi gıdıklıo.ama gıdıklanmıo tabikaydirigubbakcemile sanki minnacık dokunuşlar minnacık. 3-4 kez günde.genelde oturur ya da yatarken. yani öle tekmeler filan deil. bir de benim tek şansım göbeğim de hiç doktora ilk bebek erkek bu da kız olsun gibilerinden bişiler dediysen belki gıcıklığına söledi var öle kıl insanlar.şaşırmam yani
defnecim gecen gittigimde bize de cok buyuk ihtimal erkek dedi, hadi bakalim hayirlisi, saatleri sayiyorum...gerci bizim kiza donse benim haricimde herkes cok sevinicek ailede..benim icin hic fark etmez..esim de sozde onemli degil diyor ama kiz istiyor icin icin...annemler kayinvalideler teyzemler oyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?