valla bugün garip haberler gelior yazdım zaten uzak bir aile dostunun erkek bebeğine doğuma 1 ay kala kız demişler. kıyafetler değişime başlandı. artık şaşkınım ben de acaba mı diorum rüyalarıma girmişti acaba bebiş kızda erkek mi dediler kafam karıştı.çünkü baya ilerş haftadakilerin deişti cinsiyeti. esracım ya senin kız. ben de gidince 3-4 boyutlu baktırıp cinsiyeti kesinleştircem. yani bizim ilk bebek farketmez şu an ama insan bilmek istior. 2. sini inşallah ilkinin tersi dilicemşimdiden sipariş vereim .) kızlar arkadaşımın 2li testi kötü çıkmış 100 de 1 . yani burda herkesi 2lisi ii çıkmıştı. kötü çıkanlarınki de 3 lüydü. biri bana açıklar mı 2li kötü çıktı mı noluor
kızlar herkese iyi haftalar ben gece ve bütün gün sancı çektim garip ağrı var midemdede karnımdada bebektenmi neyden kaynaklanıyor anlamıyorum öğlene kadar yattım ne spora gittim ne başka bi iş yaptım gözüme güneş girince artık kalkayım dedim birşeyler atıştırdım yine yattım yattığım yerden yazıyorum hiç ama hiç keyfim yok nedense karnım çok ağrıyo bi tür apandist ağrısı gibi adını koyamadım bu ağrının rahim ağrısı felan değil ama(
yazdıklarınızı okudum alıntı yapamadım aklımda kaldığı kadarı ile
Adaşım levent hastanesi özel levent olanmı bende bikere gitmiştim oraya evime en yakın hastane hatta,umarım gönlüne göre olur sende şu cinsiyeti kesinleştirsende rahat etsen artık bu arada memleket sapık dolu mekan vs tanımıyo heryerde var artık..
Sakaleyn fıkran çok güzelmiş tam kayraya göre ama kayra o gelin gibi yapamaz,öyle yetişmiş cazgır bi tipe hiç benzemiyo bence gayet seviyeli ve hanım olduğundan başına bunlar geldi zatii sabırlı kayramız muradına erdi ya gerisi boş..
Aftabrucum ne kadar büyümüş nazımız maşallah
Telkırma blog nasıl yapılıyo ben pek anlamada merak ettim hoşuma giderse bende yapmaya çalışırım güzel bi hatıra
kızlar ben doğum esnası için doğum fotoğrafçısı tutmayı planlıyorum ama kararsızım araştırıyorum şimdilik onlarda bi site yapıyolar veriyolar doğumdan fotolar ve videolardan oluşan,oda güzel bi olay..
Pinky süt içememen ne kadar kötüü yaa ben çok üzülüyorum süt içemeyen anne adayları için bu konuda çok şanslıyım günde nerdeyse 1 litre içiyorum ben kocişim süt taşımaktan bıktı eve valla...
ben 19+3 oldım ama hala hareketleri net hissedimiyorum taa kaç gün önce ufak bi kıpırtı hissettim o kadar yani daha 15-16 haftalardakilerin hissetmemesi normal bence
defne damlacım çok şaşırdım cinsiyeti değişmesine bizimki kesin erkek dedi ama Allahın işi belkide kızdır birsürü mavili yeşilli şeyler aldım valla deli olurum desem yeridir
Aslan Burcu Bebeği: 23 Temmuz-23 Ağustos
En sevdiği cümle: "patron benim!"
İyi yönleri: eli açık, kibar, sadık, espriden ve eğlenceden hoşlanan, geniş fikirli, karizmatik
Olumsuz yönleri: aşırı gururlu, aşırı "patron", kibirli
Aslan burcunda doğmuş olan bebeğiniz evin yönetimini doğduğu andan itibaren kısa zamanda ele alacaktır. Aslan burcu, burçlar arasında en cömert olanıdır, canlı, şen ve hayatı hafife almayı bilen bir burçtur. Ancak yoluna çıktığınızda bir kükremeyle karşılaşmayı da göze almalısınız. Aslan burcunda doğan çocuklar doğuştan "aktördürler" ve sahnede başrolü oynamayı ve çevrelerinde drama ve heyecan yaratmayı severler. Daha ufak yaşlardan itibaren kendilerine bir imparatorluk kurarlar ve arkadaşlarına hükmetmeyi ve lider rolü oynamayı severler. Onun bu özelliklerini takdir etmeli ancak ona her zaman patron olunamayacağını göstermelisiniz. Bunu yaparken asla başkalarının yanında onun hatalı olduğunu göstermemelisiniz.
Aslan burcu çocukları doğuştan getirdikleri bir asalet duygusuna sahiptirler ve ne kadar ufak olurlarsa olsunlar egoları ve gururları kolaylıkla kırılabilir. Aslan burcu bebeği arkadaşlığı sever ve etrafındakilerin ilgisini çekmek için elinden geleni yapar.
Bazen sizin sabrınızın sınırlarını zorlamak için özel bir çaba gösterdiğini hissedebilirsiniz.
kızlar bu bize hitap ediyo genel olarak napcazz biz bu aslanlarla bakalımm delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?