2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

telkırmacım blog olayı ne güzelmiş ya denicem bende bakalım yapablicekmiyim aslanlar iyi olur ben biraz burç takıntılıyımdır yengeç olmasın derdim aslında yengeçte güzel ama çok anneci oluyo yengeçler aman ikizler olmasında ben tipik bi ikizlerim valla bi evde iki ikizler zorr bi ipte iki cambaz gibi belkide bizimki erken gelir yengeç olur hiç belli olmaz

sakaleyn benimde evlilik yıldönümü 19 temmuz doktorum demiştiki 15 temmuz ile ağustosun ilk haftası arasında doğum yapabilrisin belki bizimkide evlilik yıldönümümüzde olur ne ilginç olur

benim kız ikizler eşimde yengeç canım ya bende aslan olmasını istiyorum ama bakalım nasip

Yengeç erkek iyidir yaaa. Varsın anneci olsunlar nolcak ne güzel işte.. Anneee anneee diye peşinden ayrılmaz hihi..

Bu arada Başak erkek nasıldır bilen var mı? Kadınlarını biliyorum.Annem!!! Düzenli, titiz, dediğim dedik, herşey mükemmel olacak vs vs..

ufak bi ara verip geri geldim.
ahhh ahhh hamileliğimin 7.ci haftasna kadar ve öncesinde ben nerdeyse gunde 1 lt içerdim süt ve içemiyenleri aklım almazdı ama bulantı ve kusmalarımn oldugu haftalarda malesef tiksindim sütten ne yapcam bilmiorum
yeni keşfim sütle kakaoyu kaynatıp içmek..kakaoda çinko varmış yogurt peynir ve sütlü tatlılarla hala aram iyi ama sadece süt içemiyorum hala....umarım tekrar içebilirim bebişim için...bu arada calsiyum hapımıda ihmal etmiyorum tabiiki..

ADASCIM

evet ozel levent hastanesi aklınlda olsun dr lardan cengiz bey çok seker bir adam umadgım kadar ilgil ve samimi idi. demek senin evin oralarda ne guzel çok yakınmısız. bir oglen benim buraya yemege falan gelme sansın olurmu çok sevinirim ?

geçmis olsun bu arada agrı nedir mutlaka dr a gorunmelisin bence allah korusun aklımna kotu seyler getirme ama

Çok bayıla bayıla içmiyorum ama her gün içiyorum mutlaka 2 su bardağına yakın.
Gözden kaçtı diye tekrar yazıyım dedim mevzu süt olunca. Bir arkadaşa dr u sütü kahvaltıdan 1 saat önce iç diye söylemişti nedeni hakkında fikri olan varmı?

Pinky, yoğurt yiyebiliyo musun? Sütten daha iyi belki de..
Off ben de çalıştığım için çok sağlıklı beslenemediğimi düşünüyorum..Evde olanlara öyle özeniyorum ki..

Bu arada şu an bebeklerimizin beyninin geliştiği dönem.. Ceviz ıspanak ve balık yemeye ağırlık vermemiz gerekiyomuş...OMEGA 3 içeren besinler yani..

telkirma cım yogurt ceviz balık ıspnak ya aklına ne gelirse süt hariç:) hepsini yiyorum:)

telkirma cım yogurt ceviz balık ıspnak ya aklına ne gelirse süt hariç:) hepsini yiyorum:)

al bende de o kadar bende tipik ikizlarim ve ikizler olmadigi icin mutluyum bebeis zira bi evde iki ikizler cekilmez olurdu:)) ama ben aslanda olmasini istemezdim, cok bilmis oluyor aslanlar, ahh kayinvalidem tam bir aslann ve cekilmez biri, surekli herseyi o bilir bilmedigi konulari bile...bizim evlilik yildonumu 23 agustos belki o zamana gelir bebis 4 gun sonra dogarsa, ama o zmanda basak oluyor, titiz v.s., belki yengecler duygusal ama en iyisi galiba ama temmuzda dogurma sansim zor, ancak premature olursa..

adaşım istinyede oturuyorum ben yani araçla 10 dk maslak-levent senin işyerinmi orda asıl ben seni bekliyorum ev hatunu olan benim hatta öğlen yemeğine gel :))

pinkycim yoğurt yiyorsan sorun yok o kadar bide peynir yedinmi tamamdır

norracım aslanlar dedğin gibi çok bilmiş oluyolar napcaz bilmiyorum ama yengeçlerde çok mıymıy oluyo yaa istemem öle anne anne diye gezinsin anakuzularını hiç sevmem zatii sıkılırım ben amann dedim ya ikizlerrr böyle işte fazla ilgi alaka boğar beni..

telkırmacım vallahi başakları hiç sevmem ne yalan söylim heleki başak erkekleri bana hiç iyi şeyler hatırlatmıyo geçmişten gelen bi takıntı sanırım ama ben çok rahat biri olduğum için başaklar bana çok zor gelir zorrr bi burçtur mükemmeliyetçii temiz titiz düzenlii herşey dört dörtlük olsunnn takıntılı tutumlu (bir nevii cimride diyebiliriz) ama çalışkan olurlar ne bilim öyle işte insanın yapısı ile alakalı biz ne desek boş yani bi burcun kocanız olması apayrı olur çocuğunuz olması apayrı anneniz babanız olması apayrıı olurr sağlıklı olsunlarda bunlar işin espri kısmı :))

canim ben sutu sadece sabah kornflexle iciyorum, 1 kase kadar iste bi bardak oluyor ama onun disinda ozel bir hevesim olmuyor sute karsi ama oglen ve aksam bi kase yogurt yiyorum, ve bazen oglen peynirli sandwic yiyorum ek olarak..

canım benim dr demişti 1 saat önce diye. Ben demir hapını (bağırsakta çözülen) öğle yemeğinden yarım saat önce alıyorum, belki ondan öyle demiştir. Süt ve demir hapı arasında zaman olsun diye... başka bir nedeni var mı bilmiyorumi belki olabilir...

ooo istanbul buluşmalarının sinyallerini alıyorum!!!

Pinky afiyet olsun, hiç üzülme o zman baksana ne güzel besleniyosun işte. Süt içmeyiver nolcak, ya da kakaolu, meyveli de yararlıdır...

Gypsesra,
Başak arkadaşlarımız olabilir alınabilirler dikkat:) Ben de çok ısınamadım başaklara o yüzden sordum. Erkekleri de öyleyse yandık.. Gerçi sen güzelini söyledin, eş başka çocuk başka.. Hem her burcun kendine göre farklı iyi tarafları var.. Başaklar sizi de seviyoruz..Bakın ben kovayım, benim burcumdan da herkes nefret ediyo((( Oğluş, aslan olsun, başak olsun, tırtıl olsun, böcek olsun ne farkeder. ıYı ıNSAN olsun yeter bana..

Çok sağol. Bana demir hapı aç tok farketmez dendiğinden ben gece içiyorum uykudan uyanıp 2 civarında filan çünkü akşam yemeğini geç yiyorum ardından meyve filan saat 11 i buluyor e uykum geliyo haliyle uykumdan uyanıyorum genelde o aralar bende 2 gibi içiyorum işte. Senin yazını okuduğudumdan beri yani 2 gündür sabahları kahvaltıdan önce içiyorum sütü :içelim: iyimi ediyom kötümü bilemedim ben eski usul devam ediyim o zaman çaysız kahvaltı düşünemiyodum şimdide sütsüz düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar ben müsait zaman oldukça ara ara okumaya çalışıyorum ama şimdi tek tek yazarsam birilerini atlarım diye korkuyorum. Öncelikle tüm bebişlere maşallah, cinsiyeti değişen anne kuşlar siz de travmanızı bir an önce atlattınız, geçmiş olsun, hayırlı olsun bebişleriniz... Yeni cinsiyeti belli olanlara da hayırlı olsunnn...

yalnız esrakoya özel atıf yapacağım, nedir bu kadıncağızın bu dr'lardan çektiği kaydirigubbakcemile
az önce de heyecanla okudum en son kız mı yazacaksın erkek mi diye ama yine çok net birşey yazmamışsın, gülme tuttu :roflol: sinirlerim bozuldu sanırım... Sen boşver dr'ları bence, göbeğin yaygındı, ultrason görüntüsü de kız bebek yüzü gibiydi. Kızdır bebişin kız :)

Lalece, bence arkadaşın hiç vakit kaybetmeden testi tekrarlatsın, ama yine bile %1 ihtimali çok büyütmemek lazım. Sen teskin etmeye çalış arkadaşını. Sonuçta bu testler gerçekçi değil işte, yani net birşey söyleyemiyor, ihtimal sadece... Sinir bozmaktan başka bir işe de yaramıyor yani... Benim güvenim kayboldu 2liymiş, 3lüymüş... Her laboratuvarda farklı çıkabiliyormuş... Dolayısıyla manasız geliyor kulağa... Ama işte hormonlar ve anne babaların en hassas anlarında böyle sonuçlar etkiliyor insanı...

Kızlar akşam uykuda kalça kemiklerim uyluk kemiklerim çok ağrıyor. Magnezyum mu almak lazım? Ya da hangi meyve sebzelere ağırlık vermek lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…