telkırmacım blog olayı ne güzelmiş ya denicem bende bakalım yapablicekmiyim aslanlar iyi olur ben biraz burç takıntılıyımdır yengeç olmasın derdim aslında yengeçte güzel ama çok anneci oluyo yengeçler aman ikizler olmasında ben tipik bi ikizlerim valla bi evde iki ikizler zorr bi ipte iki cambaz gibi belkide bizimki erken gelir yengeç olur hiç belli olmaz
ufak bi ara verip geri geldim.
ahhh ahhh hamileliğimin 7.ci haftasna kadar ve öncesinde ben nerdeyse gunde 1 lt içerdim süt ve içemiyenleri aklım almazdı ama bulantı ve kusmalarımn oldugu haftalarda malesef tiksindim sütten ne yapcam bilmiorum
yeni keşfim sütle kakaoyu kaynatıp içmek..kakaoda çinko varmış yogurt peynir ve sütlü tatlılarla hala aram iyi ama sadece süt içemiyorum hala....umarım tekrar içebilirim bebişim için...bu arada calsiyum hapımıda ihmal etmiyorum tabiiki..
telkırmacım blog olayı ne güzelmiş ya denicem bende bakalım yapablicekmiyim aslanlar iyi olur ben biraz burç takıntılıyımdır yengeç olmasın derdim aslında yengeçte güzel ama çok anneci oluyo yengeçler aman ikizler olmasında ben tipik bi ikizlerim valla bi evde iki ikizler zorr bi ipte iki cambaz gibi belkide bizimki erken gelir yengeç olur hiç belli olmaz
telkirma cım yogurt ceviz balık ıspnak ya aklına ne gelirse süt hariç:) hepsini yiyorum:)
Çok bayıla bayıla içmiyorum ama her gün içiyorum mutlaka 2 su bardağına yakın.
Gözden kaçtı diye tekrar yazıyım dedim mevzu süt olunca. Bir arkadaşa dr u sütü kahvaltıdan 1 saat önce iç diye söylemişti nedeni hakkında fikri olan varmı?
canım benim dr demişti 1 saat önce diye. Ben demir hapını (bağırsakta çözülen) öğle yemeğinden yarım saat önce alıyorum, belki ondan öyle demiştir. Süt ve demir hapı arasında zaman olsun diye... başka bir nedeni var mı bilmiyorumi belki olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?