Çok sağol. Bana demir hapı aç tok farketmez dendiğinden ben gece içiyorum uykudan uyanıp 2 civarında filan çünkü akşam yemeğini geç yiyorum ardından meyve filan saat 11 i buluyor e uykum geliyo haliyle uykumdan uyanıyorum genelde o aralar bende 2 gibi içiyorum işte. Senin yazını okuduğudumdan beri yani 2 gündür sabahları kahvaltıdan önce içiyorum sütü :içelim: iyimi ediyom kötümü bilemedim ben eski usul devam ediyim o zaman çaysız kahvaltı düşünemiyodum şimdide sütsüz düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3
Demir hapı için aç karına alacaksın dedi benim dr. Anne kuşlar ben bu beslenme işinden sıkılmaya başladım maalesef. Zaten çok düzenli beslenen biri değildim önceden. Yani saatli falan yiyemezdim yemeğimi, şimdi uyum sağlamakta zorluk çekiyorum. Bebiş için mecburen...
Ve dolayısıyla zaruri listedekileri yediğim için, canım ne başka bir şeye aş eriyor, ne de ah şu olsaydı da yeseydim diyebiliyorum. Dolayısıyla yemek yemekten soğudum, mecburi görev gibi yiyorum sadece. (Mesela listede çorba falan yok. Yani içmeyeceksin demedi ama listede yok diye çorbayı çıkardım hayatımdan) senağlama
pinky, naçizane bence kakaolu vs. süt içme derim ben. Bu dönemde her şeyin safını yememiz gerekiyor. Ya da ben mi yanılıyorum, dr'um beni böyle paranoyak yapmış olabilir mi??? :1shok:
kızlar dün akşam kayınvalidem yine cılkından çıktı.ne laflar ne laflar.eşim sinirlenip evden gitti.bende evden gittiği için telefon açıp ağzıma geleni saydım.meğer canımın içi garaja gidip kayınvalidemlere izmire bilet almış.eve geldi ve size bilet aldım.burada kalırsanız sıkıntıdan bebeğimizi kaybedeceğiz dedi.kayra zor bir dönemden geçiyor gerek yok yemeğide temizliğide ben yaparım dedi.
veeeeeeeeee KAYINVALİDEM GİTTİ 1 SAAT ÖNCE...hihoyyytdelikafadulden:teytey::dance::sm_cool:sositososito:lepi:giderayak dünyanın lafını soktu.ağlattı yine.ne yaptıysam.oğlunu ondan koparmışım güya:çok üzgünüm:ama bebişimde rahat etti.stresten yavrum her ağladığımda yada üzüldüğümde tekmelerini hızlandırdı.:ecrin_bebek:e artık beni duyuyor teyzeleri.
çok mutluyum.evim hiç bu kadar güzel gelmemişti gözüme..cennetmiş meğer...DESTEKLERİNİZ İÇİN SAĞOLUN....a.s.umarım bir daha gelmez umarım:Saruboceq:bebişim bile sakinleşti bugün ya...
Ben içiyorum çorba filan ya hatta dün akşam şehriye çorbası yaptım akşam menümde o var yani yanınada patatesle salata her zaman sebzemi yiycez
3K1M,
Aslında bebekler bizi bir güzel sömürüyorlar, işlerine yarayan ne var ne yok alıyolar bizden. Bizim bu beslenme çabalarımız aslında onlardan çok bizim için. Eskiden her doğumda bir diş gider derlerdi. Neden? E bebekler annelerin kalsiyum depolarını tüketiyo. E anne zavallı.. Şimdi artık kendi sağlığımız için dikkat ediyoruz, ilaç alıyoruz gibi geliyo...O yüzden fazla paranoya yapmayalım. Bebekler en iyi şekilde korunuyolar..
Çok acıktım yemekte en var Gypsesra sana geliyorum bu akşam...E ev hatunu sendin değil mi..Yazık bizedelikafadulden
Hepinizi öpüyorum ve çıkıyorum...
Bişey daha söyleyecektim unuttum bak. Hamile miyim neyim...
ben hep aslan burcu olsun istemişimdir...allah kısmet ederse gönlüme göre olacak sanırım...
3k1m...niye içmiyosunki çorbayı...hazır çorba olmadığı sürece kendin yap iç...illaki listede olması gerekmiyo...nacizane...kusura bakma canım...
ben yemek konusunda hiç kastırmıyorum açıkcası..dr.um da gayet large...yani canın çokmu zararlı bişey istedi..bir lokmadan bişey olmaz diyor..ama zaruri yiyecekleri sevmediğim halde hayatıma soktum..
mesela süt..hergün 1 bardak..
mesela pekmez...her sabah aç karnına 2 çorba kaşığı...
kuruyemiş...zaten severim...ceviz yiyorum çoğunlukla..ama gün atladığım tabiki oluyor..omega3 takviyesi yazdırdım dr.a..günde 2 tablet içiyorum...
salatalık..domates...ara ara yiyiorum...pazardan köylü kadınlardan alıyorum...
bi arkadaş bakla demişti mesela..zararli diye...dr. sordum doğruluğu var dedi...ama ben yedim dedim...1 kereden bişey olmaz dedi....
yani çok canım çekerse yiyorum herşeyi..abartmadan...
Gypsesra,
Başak arkadaşlarımız olabilir alınabilirler dikkat:) Ben de çok ısınamadım başaklara o yüzden sordum. Erkekleri de öyleyse yandık.. Gerçi sen güzelini söyledin, eş başka çocuk başka.. Hem her burcun kendine göre farklı iyi tarafları var.. Başaklar sizi de seviyoruz..Bakın ben kovayım, benim burcumdan da herkes nefret ediyo((( Oğluş, aslan olsun, başak olsun, tırtıl olsun, böcek olsun ne farkeder. İYİ İNSAN olsun yeter bana..
ya bu arada markette gezerken bi meyve gördüm hormonlu ama gözme ilişti dayanamadım aldım.ama boğazımdan geçmiyor bebeğime kıyamıyorum ,canım cekiyor napacağım yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?