2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ızmir'in gülleriiia.s.Size güzel görüneyim diye imaj tazeledim bugün:CüvCüv:Victoria Beckham modeli saçlarımla karşınızda olacağım cuma günühihoyyyt

Son düzenleme:

Demir hapı için aç karına alacaksın dedi benim dr. Anne kuşlar ben bu beslenme işinden sıkılmaya başladım maalesef. Zaten çok düzenli beslenen biri değildim önceden. Yani saatli falan yiyemezdim yemeğimi, şimdi uyum sağlamakta zorluk çekiyorum. Bebiş için mecburen...
Ve dolayısıyla zaruri listedekileri yediğim için, canım ne başka bir şeye aş eriyor, ne de ah şu olsaydı da yeseydim diyebiliyorum. Dolayısıyla yemek yemekten soğudum, mecburi görev gibi yiyorum sadece. (Mesela listede çorba falan yok. Yani içmeyeceksin demedi ama listede yok diye çorbayı çıkardım hayatımdan) senağlama

pinky, naçizane bence kakaolu vs. süt içme derim ben. Bu dönemde her şeyin safını yememiz gerekiyor. Ya da ben mi yanılıyorum, dr'um beni böyle paranoyak yapmış olabilir mi??? :1shok:

Biz göremeyecek miyiz Burko???

Belki albümüne koyarsın ha...Yazık biz ıstanbullu ve diğer şehirden arkadaşlara ama...

Ben içiyorum çorba filan ya hatta dün akşam şehriye çorbası yaptım akşam menümde o var yani yanınada patatesle salata her zaman sebzemi yiycez

3K1M,
Aslında bebekler bizi bir güzel sömürüyorlar, işlerine yarayan ne var ne yok alıyolar bizden. Bizim bu beslenme çabalarımız aslında onlardan çok bizim için. Eskiden her doğumda bir diş gider derlerdi. Neden? E bebekler annelerin kalsiyum depolarını tüketiyo. E anne zavallı.. Şimdi artık kendi sağlığımız için dikkat ediyoruz, ilaç alıyoruz gibi geliyo...O yüzden fazla paranoya yapmayalım. Bebekler en iyi şekilde korunuyolar..

Çok acıktım yemekte en var Gypsesra sana geliyorum bu akşam...E ev hatunu sendin değil mi..Yazık bizedelikafadulden

Hepinizi öpüyorum ve çıkıyorum...

Bişey daha söyleyecektim unuttum bak. Hamile miyim neyim...

delikafadulden:dance::teytey::hooray::sm_cool::sm_cool:sırnaşık şey tebrik ederim gözün aydın ne guzel haber şimdi okudum.geç okuyunca tebriğide geç oluyr:1hug:
eşinide ayakta alkışlıyorumwalla cok sanslısın.

Bende çıkıyorum arkadaşlar kalın sağlıcakla yarın görüşmek üzere. Hoşçakalın.

Selam kızlar;

hatlarda bi sorun vardı giremedim bugün....gecikmeli olarak;
kadınlar gününüz kutlu ve mevlid kandiliniz mübarek olsun...dua edenlere ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım..ben de isim isim olmasa da hepimiz adına dua etmeye çalıştım..

tek tek yazamıycam ama aklımda kalanları yazayım...
Kayra...gözün aydın tatlım...kendi evinde huzuru buldun nihayet...allah mutluluğunu daim etsin..
Defne...çok şaşırdım yaa...sen görmemişmiydin pipiyi...hayırlı olsun prensesin...allah sağlık versin yeterki..
Minik kelebek...hayırlı haberlerini bekliyorum....
Esrako...sabırsız anneeee....anlıyabiliyorum seni..insan öğreninceye kadar çatlıyo valla..ama senin kız naz yapmaya devam edecek sanırım...
Taze Fasulye..hayırlı olsun minik tosbin...benim tahmin de tutmadı..(
Gypsyesra....geçmiş olsun..bende çatı ağrısı mevcut..bebek yer açıyormuş kendine..ama seninki farklı tabiki...dr.a bi danış istersen....dikkat et kendine..
Aftabru...Naz hanımı görmüşsün...dr.un bana verdiği foto da bi çirkin bi çirkin...ama onlar doğunca dünya güzeli olacaklar...iyi haberlerine sevindim..

başka dr.a giden varmıydı yaa...iyi haberlerinizle dönün...

Eylemcim...benim sonuç salı akşamı çıkıyo..ben çarşamba sabahı gidip alcam...bir de ayrıntılı usg ile ilgili sormuşsun galiba...bizim dr. zaten kendisi yapıyo ayrıntılıyı..ayrıca randevu felan almıyoruz..meseal bu gittiğimde baya bi ölçü biçti..bacak boylarını, kalbin yönü doğru dedi mesela, kordona baktı, ellerine, kafasına, ..gelecek ay daha ayrıntılı bakacak mesela..aklımda bunlar kalmış...ben de 3 nisana randevu aldım...vajinal muayeneyi soramadım..aklıma gelmedi...eğer çatı muayenesiyse erken değimi?? of bi de acıyo diye biliyorum...

ben hep aslan burcu olsun istemişimdir...allah kısmet ederse gönlüme göre olacak sanırım...

3k1m...niye içmiyosunki çorbayı...hazır çorba olmadığı sürece kendin yap iç...illaki listede olması gerekmiyo...nacizane...kusura bakma canım...
ben yemek konusunda hiç kastırmıyorum açıkcası..dr.um da gayet large...yani canın çokmu zararlı bişey istedi..bir lokmadan bişey olmaz diyor..ama zaruri yiyecekleri sevmediğim halde hayatıma soktum..
mesela süt..hergün 1 bardak..
mesela pekmez...her sabah aç karnına 2 çorba kaşığı...
kuruyemiş...zaten severim...ceviz yiyorum çoğunlukla..ama gün atladığım tabiki oluyor..omega3 takviyesi yazdırdım dr.a..günde 2 tablet içiyorum...
salatalık..domates...ara ara yiyiorum...pazardan köylü kadınlardan alıyorum...
bi arkadaş bakla demişti mesela..zararli diye...dr. sordum doğruluğu var dedi...ama ben yedim dedim...1 kereden bişey olmaz dedi....
yani çok canım çekerse yiyorum herşeyi..abartmadan...

Ben içiyorum çorba filan ya hatta dün akşam şehriye çorbası yaptım akşam menümde o var yani yanınada patatesle salata her zaman sebzemi yiycez

cokacimcoook afiyet olsun canımm...

Bizim için değil mi :1shok: Biraz rahatlattı bu sözlerin beni teşekkürler telkırma.

Ben de Esra'ya gidiyorum o zaman yaa bana ne bana nee :jeyyar: Esra besle bizi anacım sen naniknanik

şu sebepten içmiyorum: zaruri şeyleri hayatıma sokunca tüm iştahım kaçtı. Süt, kuruyemiş, meyve, bunlar nispeten keyifli olanlar beni için hele akşamları suda eriyen bir vitamin içiyorum ki o en eğlencelisi :) Gazoz içiyormuşum gibi geliyor. Ama diğer yediklerim zorunluluk halini aldı, öğlen ve akşam menüsü... Ondan dolayı keyifsizim. Ben de mi boşversem ne... Gerçi benim bunalımım 1 kereden bişey olmaz yiyeceklerden değil, zaruri her gün alınması gerekenlerden... Ben bu kadar düzenli beslenmeye alışkın değilim... Bünyem şaştı... delikafadulden

Bu arada aslan burcu benim de isteğim, Allah nasip ederse inşallah :1hug:

Ben listede olmayan bişeyler yemeye gidiyorum anne kuşlar... :jeyyar: Belki biraz moralim düzelir böylece...
Hepinize iyi akşamlar...

kızlar bugun evrişi gören oldumu* sanki hiç gelmedi bugun dimi?

cinsiyet öğrenenler değişenler güzel haberlerle gelenler hepinizi tebrik ederim.ne cok cinsiyt değişen var.

bende haftaya salı doktordan randevu aldım.bakalım ne diyecek.ben cinsiyetini baska bir dr den öğrenmiştim.erkek fikrine alıstım gerçi.

ya bu arada markette gezerken bi meyve gördüm hormonlu ama gözme ilişti dayanamadım aldım.ama boğazımdan geçmiyor bebeğime kıyamıyorum ,canım cekiyor napacağım yaw

yok hayatım başaklar niye alınsın ben başak erkekleri için konuştum ona bakarsan ikizler ne arızalı burç kimse sevmez ikizlerii kova yine daha iyi ikizlerden :))

ya bu arada markette gezerken bi meyve gördüm hormonlu ama gözme ilişti dayanamadım aldım.ama boğazımdan geçmiyor bebeğime kıyamıyorum ,canım cekiyor napacağım yaw

bikerecikten bişii olmaz kuzucum ye gitsin afiyet balşeker olsun...:)cokacimcoookkaydirigubbakcemile3

burçlar konusu açılmısken bişey aklıma geldi..benm ilk hamileliğimde yani temmuz 2008 deki bebeğim nisan 10-15 gibi dogacaktı ve eşim 7 nisan ben 10 nisan dogumluyus ikimisde KOÇ yani.ama nasip olmadı evimize 3.cü bir KOÇ gelecekti ama olmadı...şimdi bebeişim başak olucak sanıırm ve başaklar temiz tertipli olurlar bende bu sebepden seviniyorum başak olacagı için...

telkırma,3k1m bekliyorum kızlar öyle gelicez deyip kaçmakla olmaz yemekte mercimek çorbası bol yoğurtlu brokoli bide yaprak sarma var fazla bişi yook misafir umdunu diil buldunu yer :))
ama şaka bir yana istanbul hatunları yapalım bi toplantı benim evimde olur bu bi cumartesi gündüz herkese uyucak şekilde dışarısıda olur hiç farketmez benim için ama görüşelimm yanee utanmasam
uçağa atlayıp izmire gitcemm ama kociş yollamaz tabee hamiss hamiss

evrişim bugün gelmedin buralara zati son zamanlar sanki daha az giriyosunn iyisin değilmii

gelgit bende çilek aldım pazardan dayanamayıp hormonlumudur acaba onlardaa çok pisboğazım yaa senağlama

kızlar geçmiş olsun dileklerini ileten herkese ayrıca tşkler devam ederse gidicem bu hafta doktora gerçi ayın 18 inde randevum var ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…