2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ama ama benim eşim başakkkkkkkk...
evet cok çalışkan ama aynı zamanda tembelde,merhametli,şevkatlı,
en kotü huyubazı takıntıları oluyor ve kıskanç.onun dısında bidanedir benim koçiş.

ayyy gelgit sende de konya yazıyo..... birden sevindirik oldum ya..:)ahhh ahhh memleketimi özledim annemi babamı özledim ben senağlama senağlama

teşekkür ederim çok eğlendim okurken.ah keşke öyle olabilseydim.ama tek cümle kuramam ben ya...neyse çok şükür kabus bitti...

ÇOK KIRILDIM SİZLERE KIZLAR KÜSTÜM.:çok üzgünüm:ben BAŞAK burcuyum.evet titizim alınganım mükemmelliyetçiyim ama inanın iyiyimdir ya.içim dışım,özüm sözüm birdir.zararsızımdır.ve tanıdığım hiçbir başak kötü çıkmadı bu güne kadar.bilemiyorum artık uzak dururum ikinizden...senağlama

selam arkadaşlar uzun süredir giremedim nasılsınız?

ya hep aklımdasın.bir sorun yok değilmi?çok merak ettim seni.ama gelmedin.arada bir gelde iyiyim de...

teşekkür ederim bitanem çok sağol...a.s.

evet pink konyada yasıyorum.ama konyalı değilim.bende samsunumu çok özledim.
ah bu arada eşim hem başak burcunda hemde konyalııııııııı......:jeyyar:

canım geçmiş olsun ama ağrıları ihmal etme bi doktorunla görüş.hemen hemen aynı günlerdeyiz bende taaa kaç gün önce hissetmiştim bebişimi hergün hissedeceğim günleri merakla bekliyorum

kayracım gözun aydın başbaşa kalmışsın eşinle... :)

15. 16.17. haftalarda olan ve bebişini hissetmeyen arkadaşlar kaygılanmanıza gerek yok.nerdeyse 20.haftayı bitireceğim ama yinede düzenli olarak bebişimi hissetmiyorum.haftada bi kaç kere hissediyorum.sizlere daha var yani kızlaribebğin hareket tarzı annenin zayıflığı kaçıncı hamileliği olduğu karın iç yapısı önemli hareketlerde.tekmelerini dışardan göreceğimiz günlerde gelir inşallah

SaĞol canım ya evımle baŞbaŞa kaldım..cennetmıŞ meĞer.valla uyandıracaklar gıbı gelıyor...

kizlar cok kotuyum 2 saattir agliyorum, sefle cok kotu tartistik, manyak midir nedir durduk yere baska seye sinirlendi acisini benden cikardi.. neye ugradigimi sasirdim( isten ciktigimdan beri agliyorum sinirimden,metroda gelirken herkes bana bakti..cok moralim bozuldu, manyak adam antropozdamidir nedir??

noraa
sakin ol canım.böyle sinir bozucu insanlarla her an karşılaşabiliriz.zaten duygusal dönemdeyiz.kendini sakinleştirmeye ve bebeğine konsantre ol canım.oda şimdi hissediyordur annesi.eminim seni ağlattığına göre gerçekten sinir bozucu bi insan.iş hayatı işte bazen böyle şeylere gereksiz tiplerin söylenip sinirlerimizi bozmaya maruz kalabiliyoruz.

SEÇıL bırak okumayı.sırtım ağrıdı hadi ama seni bekliyorum ne zamandır...

kızlar herkese hayırlı akşamlar umarım herkes iyidir yaramaz bir durum yoktur şölee bi geçmişi hızlıca okuyup gelimm

norra sakin ol diyeceğim ama hamilelikte zaten hassasız birde böyle manyaklar gelir bulur.bebeğin cok hisseder hemde ben 1-2 kez bebeğimi hissettim ve o zamanlar ağladığım üzüldüğüm zamanlardı.üzme bebğini.

kızlar ben geldım doktordan hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bebişimi gördüm hersey güzeldı aslında pekde gördüğüm söylenemez,buyudugu için heryanını parca parca gördük.sata göre 3 gun gerıde cıktı ama doktor cok normal dedı.bıtek kac gram oldugunu sormayı unutmusum.rahımde kasılma falan yokmus,suyuda iyiymiş.öyle işte cok mutluyum.buarada doktorumuz yıne %100 dıyemedı muhtemelen kız görüyorum dedı.kaydirigubbakcemile2

aftabrum bebişin iyyimi,ş cok sevındım canım daha et dolcak mincik mincik sevcessss,simdi olduguna kemık güzelım ondan senın gözüne öle gözüktü.hadi canım öpüyorum senı

yapilan son calismanin sonuclarini degerlendirdik,bir yerde hata cikiyor ama neden belli degil, sabahta baska birinin calismasinda hata cikmis, herkeste cikmisti ofisten once normal normal konusuyorduk, birden konuyu sacmasapan yonlere cekti bagirmaya basladi, dedim niye bagiriyorsunuz benim hatam degil bu, olabilir , baskasina sinirlenip bana bagirmayin, konu buyudu buyudu buyudu, ben tutamadim aglamaya basladim,sonra konu benim hamileligime geldi gozlerim dolunca, dedigim verdigim bu tepki hormonlardan degil sizin kabaliginizdan, normal zamandada ayni tepkiyi veriridim, hic bisey yokken olmadik seyler soyleyip kirici ve kaba oluyorsunuz..devam etti etti, bende aldim cantami ciktim alim ayagim titreyerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…