kızlar herkese iyi haftalar ben gece ve bütün gün sancı çektim garip ağrı var midemdede karnımdada bebektenmi neyden kaynaklanıyor anlamıyorum öğlene kadar yattım ne spora gittim ne başka bi iş yaptım gözüme güneş girince artık kalkayım dedim birşeyler atıştırdım yine yattım yattığım yerden yazıyorum hiç ama hiç keyfim yok nedense karnım çok ağrıyo bi tür apandist ağrısı gibi adını koyamadım bu ağrının rahim ağrısı felan değil ama(
çok kızdım sana çok.ağrın var ve sen yatmayı tercih ediyorsun.yarın devam ederse hemen bir doktora gidiyorsun.aaaaaaaaaa kızdırma beni.dikkat et canım kendine...
yazdıklarınızı okudum alıntı yapamadım aklımda kaldığı kadarı ile
Adaşım levent hastanesi özel levent olanmı bende bikere gitmiştim oraya evime en yakın hastane hatta,umarım gönlüne göre olur sende şu cinsiyeti kesinleştirsende rahat etsen artık bu arada memleket sapık dolu mekan vs tanımıyo heryerde var artık..
Sakaleyn fıkran çok güzelmiş tam kayraya göre ama kayra o gelin gibi yapamaz,öyle yetişmiş cazgır bi tipe hiç benzemiyo bence gayet seviyeli ve hanım olduğundan başına bunlar geldi zatii sabırlı kayramız muradına erdi ya gerisi boş..
evet evet muradıma erdim.keşke böyle olmasaydı.çok ağladım kırgın gittiler diye ama gerçekten psikolojim bozulmuştu.okulda terör estirmeye başlamıştım..çocuklar bile tanımıyorlardı...allah evlatlarına bağışlasın ama banada uzak etsin...
Aftabrucum ne kadar büyümüş nazımız maşallah
Telkırma blog nasıl yapılıyo ben pek anlamada merak ettim hoşuma giderse bende yapmaya çalışırım güzel bi hatıra
kızlar ben doğum esnası için doğum fotoğrafçısı tutmayı planlıyorum ama kararsızım araştırıyorum şimdilik onlarda bi site yapıyolar veriyolar doğumdan fotolar ve videolardan oluşan,oda güzel bi olay..
Pinky süt içememen ne kadar kötüü yaa ben çok üzülüyorum süt içemeyen anne adayları için bu konuda çok şanslıyım günde nerdeyse 1 litre içiyorum ben kocişim süt taşımaktan bıktı eve valla...
ben 19+3 oldım ama hala hareketleri net hissedimiyorum taa kaç gün önce ufak bi kıpırtı hissettim o kadar yani daha 15-16 haftalardakilerin hissetmemesi normal bence
defne damlacım çok şaşırdım cinsiyeti değişmesine bizimki kesin erkek dedi ama Allahın işi belkide kızdır birsürü mavili yeşilli şeyler aldım valla deli olurum desem yeridir
kayracım ne demek canım hoşunuza gittiğine sevindim burdan bi topikten kopya hoşuma gitti kaçgündürde canı sıkılan güzel anne adayımız kayram aklıma geldi hemen buraya ışınladım yazıyı.
kızlar benim yaramaz buraya ne zaman otursam oynamaya başlıyor buda beni memnun ediyor .hatta geçen yine tık yok meraklandım bende hemen buraya sizlerle konuşmak için oturudm veeeeee gine başladı oynamaya. bu günde bu saate kadar tık yoktu meraklandım yine aynı taktik ben buraya oturur oturmaz iki tane sağdan bir soldan oh oh hem sizlerleyim hemde kuzuşum kıpırdanıp duruyor.
Gypsesra,
Başak arkadaşlarımız olabilir alınabilirler dikkat:) Ben de çok ısınamadım başaklara o yüzden sordum. Erkekleri de öyleyse yandık.. Gerçi sen güzelini söyledin, eş başka çocuk başka.. Hem her burcun kendine göre farklı iyi tarafları var.. Başaklar sizi de seviyoruz..Bakın ben kovayım, benim burcumdan da herkes nefret ediyo((( Oğluş, aslan olsun, başak olsun, tırtıl olsun, böcek olsun ne farkeder. İYİ İNSAN olsun yeter bana..
selam arkadaşlar uzun süredir giremedim nasılsınız?
delikafadulden:dance::teytey::hooray::sm_cool::sm_cool:sırnaşık şey tebrik ederim gözün aydın ne guzel haber şimdi okudum.geç okuyunca tebriğide geç oluyr:1hug:
eşinide ayakta alkışlıyorumwalla cok sanslısın.
Selam kızlar;
hatlarda bi sorun vardı giremedim bugün....gecikmeli olarak;
kadınlar gününüz kutlu ve mevlid kandiliniz mübarek olsun...dua edenlere ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım..ben de isim isim olmasa da hepimiz adına dua etmeye çalıştım..
tek tek yazamıycam ama aklımda kalanları yazayım...
Kayra...gözün aydın tatlım...kendi evinde huzuru buldun nihayet...allah mutluluğunu daim etsin..
Defne...çok şaşırdım yaa...sen görmemişmiydin pipiyi...hayırlı olsun prensesin...allah sağlık versin yeterki..
Minik kelebek...hayırlı haberlerini bekliyorum....
Esrako...sabırsız anneeee....anlıyabiliyorum seni..insan öğreninceye kadar çatlıyo valla..ama senin kız naz yapmaya devam edecek sanırım...
Taze Fasulye..hayırlı olsun minik tosbin...benim tahmin de tutmadı..(
Gypsyesra....geçmiş olsun..bende çatı ağrısı mevcut..bebek yer açıyormuş kendine..ama seninki farklı tabiki...dr.a bi danış istersen....dikkat et kendine..
Aftabru...Naz hanımı görmüşsün...dr.un bana verdiği foto da bi çirkin bi çirkin...ama onlar doğunca dünya güzeli olacaklar...iyi haberlerine sevindim..
başka dr.a giden varmıydı yaa...iyi haberlerinizle dönün...
Eylemcim...benim sonuç salı akşamı çıkıyo..ben çarşamba sabahı gidip alcam...bir de ayrıntılı usg ile ilgili sormuşsun galiba...bizim dr. zaten kendisi yapıyo ayrıntılıyı..ayrıca randevu felan almıyoruz..meseal bu gittiğimde baya bi ölçü biçti..bacak boylarını, kalbin yönü doğru dedi mesela, kordona baktı, ellerine, kafasına, ..gelecek ay daha ayrıntılı bakacak mesela..aklımda bunlar kalmış...ben de 3 nisana randevu aldım...vajinal muayeneyi soramadım..aklıma gelmedi...eğer çatı muayenesiyse erken değimi?? of bi de acıyo diye biliyorum...
evet pink konyada yasıyorum.ama konyalı değilim.bende samsunumu çok özledim.
ah bu arada eşim hem başak burcunda hemde konyalııııııııı......:jeyyar:
kızlar herkese iyi haftalar ben gece ve bütün gün sancı çektim garip ağrı var midemdede karnımdada bebektenmi neyden kaynaklanıyor anlamıyorum öğlene kadar yattım ne spora gittim ne başka bi iş yaptım gözüme güneş girince artık kalkayım dedim birşeyler atıştırdım yine yattım yattığım yerden yazıyorum hiç ama hiç keyfim yok nedense karnım çok ağrıyo bi tür apandist ağrısı gibi adını koyamadım bu ağrının rahim ağrısı felan değil ama(
yazdıklarınızı okudum alıntı yapamadım aklımda kaldığı kadarı ile
Adaşım levent hastanesi özel levent olanmı bende bikere gitmiştim oraya evime en yakın hastane hatta,umarım gönlüne göre olur sende şu cinsiyeti kesinleştirsende rahat etsen artık bu arada memleket sapık dolu mekan vs tanımıyo heryerde var artık..
Sakaleyn fıkran çok güzelmiş tam kayraya göre ama kayra o gelin gibi yapamaz,öyle yetişmiş cazgır bi tipe hiç benzemiyo bence gayet seviyeli ve hanım olduğundan başına bunlar geldi zatii sabırlı kayramız muradına erdi ya gerisi boş..
Aftabrucum ne kadar büyümüş nazımız maşallah
Telkırma blog nasıl yapılıyo ben pek anlamada merak ettim hoşuma giderse bende yapmaya çalışırım güzel bi hatıra
kızlar ben doğum esnası için doğum fotoğrafçısı tutmayı planlıyorum ama kararsızım araştırıyorum şimdilik onlarda bi site yapıyolar veriyolar doğumdan fotolar ve videolardan oluşan,oda güzel bi olay..
Pinky süt içememen ne kadar kötüü yaa ben çok üzülüyorum süt içemeyen anne adayları için bu konuda çok şanslıyım günde nerdeyse 1 litre içiyorum ben kocişim süt taşımaktan bıktı eve valla...
ben 19+3 oldım ama hala hareketleri net hissedimiyorum taa kaç gün önce ufak bi kıpırtı hissettim o kadar yani daha 15-16 haftalardakilerin hissetmemesi normal bence
defne damlacım çok şaşırdım cinsiyeti değişmesine bizimki kesin erkek dedi ama Allahın işi belkide kızdır birsürü mavili yeşilli şeyler aldım valla deli olurum desem yeridir
bende hem BAŞAĞIM hem KONYALIYIM...
:lepi:süpermiş yaaaaaaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?