2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

minik kelebek gozun aydin canim, bebisin iyi olmasina sevindim..

seçilcim bu rahimdeki kasılmaya vajinalmi bakılıyor.bende baktıracağımda...

canım dur hele derın bı nefes al,bak sen üzüldükce bebegınde cok etkılenıyor bu streslı durumdan.yazık ama hem sana hem bebegıne.ama artık aglayıp rahatlamıssındır dımı canım.şimdi gir eşinin kollarına ancak orda rahat edersın.unut butun olanları,terbıyesız adam nasılda bagırır sana delı gıbı

minik kelebek gözün aydın canım.herşeyin yolunda olması güzel.artık bbeşlerimizi parça parça göreceğiz canım.kafa ayrı kollar ayrı bacak ayrı.kaç haftalık dedi doktor canım tam olarak.ultrason kağıdında gramı yazıyordur

gözün aydın minik kelebek.birkaç gun gözünden gitmez şimdi.hemen özlersin.sanki doğmus bebek gibi insan aşırı bağlanıyor ve özlüyor.o heyecan cok güzel.

zaten eve gelirgelmez internetin basina oturdum kafami biraz dagitayim diye, esim gelene kadar oyalaniyim yoksa sinir olmaya devam edicem, hala hazmedemedim soylediklerini...

seçilcim bu rahimdeki kasılmaya vajinalmi bakılıyor.bende baktıracağımda...

canım bana mı dedın tam anlayamadım :sm_confused: buarada ben tuğba tuğbiş yanı şakkıdı neyse ben doktora sordum rahımde kasılma varmı nasıl anlasılır yanı özel bı muayene gerektırırmı dıe.doktorumda dedıkı "usg de gözüküyor.eger kasılma olursa bebek bıyere toplanıyormus.kasıklarımda agrı hale var dedım magnezyum eksıklıgınden ve rahım ve bebegın buyumesınden kaynaklanıyor dedı.magnezyum yazdı.

norra
yaşananları bi tarafa bırakıp bebeğine odaklan canım.şimdi oda annesinin üzüldüğünü hissediyordur.terbiyesiz insan çok işte.adamın terbiyesizliği sen üzülmekle kendine ve bebeğine zarar verirsin.hadi annesi biliyorum zor ama artık evindesin ve bırak olanlar iş yerinde kalsın.haddini sana bağırarak bayağı aşmış ama oluyor bazn böyle tatsızlıklar

gelgit
haklısın canım ben her geçen gün bebeğme çok bağlandığımı hissediyorum.aitlik duygusu sahiplenme oluştu.o artık bizim için bi birey yakında evimize bizimle yaşamaya gelecek olan ve benim olan bana ait bi canlı

Tuğbacığım gözün aydın canım. Çok sevindim haberlerinehihoyyyt

Evrişi yok yazdım bugün, karnede velisi görecek:mymeka:

Norram beş para etmez insanlar için kendini ve bebişini üzdüğüne değmez tatlım. Sıkma canını.

Çok canım çekti, ben de blog yaptım bir tane

Yoğun istek üzerine minicik bir albüm yaptım kendime. Yeni imajımı oraya koydum kızlar. Albümü göremeyenleri eklerim hemen irtibatlarıma. Öptüm hepinizi. Gideyim rumeliyi izleyeyim. Te o ka!

Son düzenleme:
tesekkur ederım canım.busefer 3 gerıde cıktık 17+5olarak.baktım gr.yazmıyor canım.boyu 15cm sanırım.bıt-yerde 15cm yazıyo heralde boyu.doktor normal herseyı dedı mıdesını falan gördü,omurgasıda kapanmıs dedı.valla kıpırkıpırdı maşşalah.dizkurmustu bıyerde kaydirigubbakcemile3
gözün aydın minik kelebek.birkaç gun gözünden gitmez şimdi.hemen özlersin.sanki doğmus bebek gibi insan aşırı bağlanıyor ve özlüyor.o heyecan cok güzel.

saol canım,yaa hep özlüyorum zaten.buzaman kadar he 2.5 haftada bır gıtmıstım ilk defa 4 hafta dolunca gıttım coook uzuzn geldı.Allah ım hayırlısıyla dogsalarda sevsek sevsek doıya doyaaaaa

benim kociş geliyormuş ben kaçar kızlar kendinize iyi davranın.öpüldünüz......

burcu hocam saclar cok hos olmus, yuzune cok yakismis..

ohh ne güzel hayırlı olsun oğluşun güle güle giysin cicilerini
canım gözün aydın şimdi bebişinin ve huzurunun tadını çıkar keyfine baksositososito
hayırlı olsun sağlıkla büyüsün meleğin
ohh valla maşallah naz bebege büyümüş sağlıkla büyüsün
inşallah gönlüne göre olur
boşver canım morelini bozma bebişini düşün bazen işler yolunda gitmeyince patlayacak yer ararlar a.s.
herşeyin yolunda olması çook güzel maşallah minik kelebek

kızlar bu arada gözden kaçırdıgım varsada şimdiden kusura bakmayın sayfalar çok birikince okuması zor oluyo arada kaçan olabiliyo bu arada geç oldu ama herkesin geçmiş kadınlar gününü ve kandilini kutlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…