kizlar cok kotuyum 2 saattir agliyorum, sefle cok kotu tartistik, manyak midir nedir durduk yere baska seye sinirlendi acisini benden cikardi.. neye ugradigimi sasirdim( isten ciktigimdan beri agliyorum sinirimden,metroda gelirken herkes bana bakti..cok moralim bozuldu, manyak adam antropozdamidir nedir??
minik kelebek gozun aydin canim, bebisin iyi olmasina sevindim..
canım dur hele derın bı nefes al,bak sen üzüldükce bebegınde cok etkılenıyor bu streslı durumdan.yazık ama hem sana hem bebegıne.ama artık aglayıp rahatlamıssındır dımı canım.şimdi gir eşinin kollarına ancak orda rahat edersın.unut butun olanları,terbıyesız adam nasılda bagırır sana delı gıbı
seçilcim bu rahimdeki kasılmaya vajinalmi bakılıyor.bende baktıracağımda...
Tuğbacığım gözün aydın canım. Çok sevindim haberlerinehihoyyyt
tesekkur ederım canım.busefer 3 gerıde cıktık 17+5olarak.baktım gr.yazmıyor canım.boyu 15cm sanırım.bıt-yerde 15cm yazıyo heralde boyu.doktor normal herseyı dedı mıdesını falan gördü,omurgasıda kapanmıs dedı.valla kıpırkıpırdı maşşalah.dizkurmustu bıyerde kaydirigubbakcemile3minik kelebek gözün aydın canım.herşeyin yolunda olması güzel.artık bbeşlerimizi parça parça göreceğiz canım.kafa ayrı kollar ayrı bacak ayrı.kaç haftalık dedi doktor canım tam olarak.ultrason kağıdında gramı yazıyordur
gözün aydın minik kelebek.birkaç gun gözünden gitmez şimdi.hemen özlersin.sanki doğmus bebek gibi insan aşırı bağlanıyor ve özlüyor.o heyecan cok güzel.
ohh ne güzel hayırlı olsun oğluşun güle güle giysin cicileriniKızlar, önce haberi vereyim, sonra geçmişi okuyacağım! Uzuuuun uğraşlar sonucunda muhteşem üçlü dediğimiz iki top, bir pipiyi gördük hihoyyyt hihoyyyt gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu. Gerçekten cinsiyetini öğrenmek çok değişik bir duyguymuş. Hemen annemle gittik mavileri aldık :) Müsait bir zamanda koyarım
Bu işe en çok babam sevindi. Bİz iki kız olduğumuz için, adamın içinde kalmış herhalde, bir zil takıp oynamadığı kaldı :)
Beyimiz sanırım rahatına fazla düşkün olacak, resmen totosunu kıpırdatmadı yaa.... Kaç defa usg ye girdik 10. haftadan beri, sadece 1 kere hareketli gördük kendisini. Hep mayışık hep mayışık :) Çok şükür her şeyimiz sağlam çıktı, kan pıhtılaşma sorunum da yokmuş.. Üçlü için kan verdim, haftaya çıkacak. 3 hafta sonraya da ayrıntılı usg için randevu aldık. Bİr de "nöbet tutması sakıncalıdır" raporu aldım.
Keyfim acayip yerinde, pelte gibi oldum..
canım gözün aydın şimdi bebişinin ve huzurunun tadını çıkar keyfine baksositosositokızlar dün akşam kayınvalidem yine cılkından çıktı.ne laflar ne laflar.eşim sinirlenip evden gitti.bende evden gittiği için telefon açıp ağzıma geleni saydım.meğer canımın içi garaja gidip kayınvalidemlere izmire bilet almış.eve geldi ve size bilet aldım.burada kalırsanız sıkıntıdan bebeğimizi kaybedeceğiz dedi.kayra zor bir dönemden geçiyor gerek yok yemeğide temizliğide ben yaparım dedi.
veeeeeeeeee KAYINVALİDEM GİTTİ 1 SAAT ÖNCE...hihoyyytdelikafadulden:teytey::dance::sm_cool:sositososito:lepi:giderayak dünyanın lafını soktu.ağlattı yine.ne yaptıysam.oğlunu ondan koparmışım güya:çok üzgünüm:ama bebişimde rahat etti.stresten yavrum her ağladığımda yada üzüldüğümde tekmelerini hızlandırdı.:ecrin_bebek:e artık beni duyuyor teyzeleri.
çok mutluyum.evim hiç bu kadar güzel gelmemişti gözüme..cennetmiş meğer...DESTEKLERİNİZ İÇİN SAĞOLUN....a.s.umarım bir daha gelmez umarım:Saruboceq:bebişim bile sakinleşti bugün ya...
hayırlı olsun sağlıkla büyüsün meleğinkızlar günaydın
geçmişi okumadan haberlerimi vereyim sonra ağır ağır okurum umarım herkes ve bebişler iyidir:)))
veee bizim cinsiyetimizde değişti üç hafta önce erkek diyen doktor bu kez kız dedi bütün aile bir gün şok yaşadıktan sonra kendimize gelebildik garip hisler içindeydik ama benim için kötüydü erkek ya da kız beklentim yoktu ama bir şekilde alıştırdım kendimi sonrada değişince çok şaşırdım şaşırdığım içinde kendime çok kızdım yani karışık ve gereksiz hisler doktorumuda bıraktım yeni doktor arıyorum ankarada çünkü ilk bebeğim ve kız erkek farketmiyordu bana göre bir erkek bebeğiniz varsa ikinciyi kız olsun istemeniz gayet doğal ama benim için farketmiyordu yinede bana bir günde olsa hissetirdikleri hiç hoşuma gitmedi sonra tabi cadı kızımıza hemen alıştık ismimiz aynı DENİZ,,,,
dörtlü için kan verdim çarşamba günü sonuçlarını alacağım umarım iyi çıkar (hepimizinki)
buradaki doktorada kontrole gideceğim yinede hem nerede doğum yapacağım belli olmaz düşüncesiyle buradakini takip etmek zorundayım hemde onada cinsiyeti onaylatayım bir değişikliği daha nasıl kaldırırız bilemiyorum:)))) ondan sonra alışverişe başlayacağım
kendime birşeyler aldım ankaradan ama çok zordu aramak ve bulmak elbise pantolon aldım döndüm geldimmmm eşimde oğlumla gittim kızımla döndüm diyor:)))
ohh valla maşallah naz bebege büyümüş sağlıkla büyüsündoktordan şimdi geldim.
NAZ hanım iyiymiş. haftasıyla uyumluymuş. ilk defa dört boyutlu gördüm kızımı. valla pişman oldum. 3 boyutlu çok daha şirin görünüyordu. doktor "bu haftalarda böyle görünmesi normal" dedi. bizim kız ya biraz çirkin olacak ya da çirkin ördek yavrasu gibi sonradan güzelleşecek. hihoyyyt
254 gr olmuş. artık daha sık hissediyorum.
.
şimdi de biraz sizleri okumaya çalışayım. siz yine de beni yok sayın bugün.
inşallah gönlüne göre oluraz once geldim dr dan. dr a giderken kro nun biri ustelik hem yaslı hem kro biri laf attı. inanamıyorum yani ya hamile oldgumu farkettigi halde. yanıma geldi merhaba diyor ne merhabası dedim bende bu olay koskoca levent buyukdere caddesi ustunde oluyor ist da olanlar bilir. neyse ben manyakmısın ne merhabası diyince pardon birine benzettim dedi sonra yurudum ust geçitten çıkmaya basladım bir bakayım su adama tekrar dedim baktım muck muck opucuk yolluyor bana yaaa hey alalhım elim aygım titreye titreye girdim dr un yanına.
neyse acıkca soyledim ben dedim sahsen acık konuscam cinsiyet ogrenmeye geldim karsıda oturuyorum iki dr farklı cinsiyet soyledi bilmeek istioyrum dedim tabi peki dedi benimde iki kizim var dedi ikisindede erken ogrenmek istemistim sizi anlıyrum dedi çok sukur allahıma dedim:)
baktı baktı bebek ters dedi durusu dedi nasi yaini dedim içimden diyorum hah kurcaladım durdum cinsiyet diye simdi bu kiytirik hastanedeki dr bir laf etcek kafama takılcak oburlerine soramiycamda;:)))) neyse dedi hani bas asagı durur ya bebekler dogum kanalında e dedim o son haftalrda olmuoyrmu yok genelde normaldede oyle dururlar ama sakıncas ıyok boylede durabilir daha çokk doner :) ene diye ters bebek diyon o zaman dedim içimden tabi. valla dedi birsey gorunmuyor erkek demek içinde kız demek içinde dedi kiz demek için birsey gorulmuyorzaten o da ayrı yani de:) ama bende gordum bacakalrın arasında yine kordoncugu mevcuttu ama tam yapıstırmamıstı ustune bir tırnak mesafesi kadar acıkta idi kordon ve duz bombos tu bacak arası. ama dedi dr bir hafta osnar falan buraya testisler iner ki bazen geç iner ozamandedi birsey diyemem ama su an ki goruntu kiz dedi. yuzte yuz denemez ama bir kaç hafta sonra netlesir bu durum dedi. erkek diyen nası demis neye gore demis anlamadım dedi. of allahım bogmak istiyoum o dr u varya. hatta dedi iki cizgi dedğimiz beyaz cizglier burda var dedi bunu kiz diye yorumlar dr ların çgou dedi . e yani artık kız diye daha bir inanmaya basladım:) haftaya gel yine bakarız dedi ok dedim :) seker birdr du sansıma
boşver canım morelini bozma bebişini düşün bazen işler yolunda gitmeyince patlayacak yer ararlar a.s.kizlar cok kotuyum 2 saattir agliyorum, sefle cok kotu tartistik, manyak midir nedir durduk yere baska seye sinirlendi acisini benden cikardi.. neye ugradigimi sasirdim( isten ciktigimdan beri agliyorum sinirimden,metroda gelirken herkes bana bakti..cok moralim bozuldu, manyak adam antropozdamidir nedir??
herşeyin yolunda olması çook güzel maşallah minik kelebekkızlar ben geldım doktordan hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bebişimi gördüm hersey güzeldı aslında pekde gördüğüm söylenemez,buyudugu için heryanını parca parca gördük.sata göre 3 gun gerıde cıktı ama doktor cok normal dedı.bıtek kac gram oldugunu sormayı unutmusum.rahımde kasılma falan yokmus,suyuda iyiymiş.öyle işte cok mutluyum.buarada doktorumuz yıne %100 dıyemedı muhtemelen kız görüyorum dedı.kaydirigubbakcemile2
hayırlı olsun herşeyin yolunda olması çook güzel maşallah
aftabrum bebişin iyyimi,ş cok sevındım canım daha et dolcak mincik mincik sevcessss,simdi olduguna kemık güzelım ondan senın gözüne öle gözüktü.hadi canım öpüyorum senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?