2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar bugun evrişi gören oldumu* sanki hiç gelmedi bugun dimi?

Merak eden,mail atan, mesaj atan, özelden mesaj gönderen tüm arkadaslarıma tek tek tesekkur ederim.. duyarlılıgınız için tekrar tekrar sağolun. Ne mutlu bana..

Bugun apartmanın ihtiyar heyeti bebeğe hayırlı olsun a geldiler.. bende çok yoruldum,duşumu falan aldım.. o yüzden giremedim bugun.. savunmam bu dur :)) Çok geçmişe gidemedim.Kacırdıgım noktalar olduysa affınıza sığınırım.

hoş geldin EVRıŞ, anlatsana neler yaptın ihtiyar heyetine? börek çörek cinsinden? acayip iştahım aç, sürekli boğazdan konuşmak istiyorum. yemekle ilgili kelimelere karşı da seçiciyim buara. her duyduğumu yiyecek olarak çevirip beynime yolluyorum ve canım çekiyor.

MıNıK KELEBEK, gözünaydın canım. bence artık bilmem kaçgün öne atmak ya da bilmem kaç gün geride çıkmak diye bişey yok. bebeğin haftası belli artık. haftasına göre normal sınırlar içinde olsun yeter.
örneğin benimki şakak arası mesafesine göre 19+3 çıkarken baş çevresine göre 18+4 çıktı. karın çevresi 19+0 çıktı. falan filan, ortalamsı da 19 bana göre. satıma göre 18+2 olması gerekiyor ama +/- 3 gün gözardı ediliyor.

evis hosgeldin:)) artanlardan bi paket yapipi bize yollasanaaaaa

sorma o beyne yollama olayi bende de var, artik reklamlari izlemiyorum, aninda canim istiyor..

Yoksa hamile misin Nazankaydirigubbakcemile3 Anlatamam.. söleyemem.. üsgünümmkaydirigubbakcemile3 ve öle ahım şahım bişi yapmadım.. hamile bir kadın olarak yeterince yaptım.. zaten gün kültürüm yoktur benim.. 11 sene çalışmışım, hayatımda ilk kez evde oturuyorum.. bende bu kadar falllaaaakaydirigubbakcemile3

kızlar cicilerinize baktım . maaşallah GYPSY sen de EVRıŞ gibi döktürmüşsün. ne güzel ya, bir sürü şey almışsınız. ben de cmts günü 5-6 parça şey aldım bizim kıza ama daha ekleyemedim. uygun fiyatlı olanları aldım. herkes mani oluyor "çok alma, daha biz de bir sürü şey alacağız" diye. bi de almazlarmış, bizim kız dımdızlak ortada kalmasın diye ben biraz donatırım yakında. bir pijama takım aldım sevip sevip duruyorum. içinde hayal ediyorum, içim bir hoş oluyor.
sizin aldıklarınızın yanında benim kız pek bir garip kalacak gibi geliyor.

NORa, buarada seni kızdırmışlar kuzum. geçti di mi sinirin? biraz o adamın densizliği biraz da senin duygusallığın diyelim ortada buluşup konuyu kapatalım. işle ilgili olunca el mahkum hoşgöreceksin. ne demişler, ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.

Esra dan ve benden baska aldıgını koyan yok ki görelim bilelim, bizde sevelim.. herkes kendi alıp koymaya üşeniyorr.. çok kısıyorummm sise cokkkkkk

Yafrumm benim.. size artanlar mı yakışırrrr beaa.. iste alasını yapayım sana diyeceğim, pek bir yakınsın bana.. o yüzden susuyorum :))

gelince yaparsin artik:)) saka saka dusunmen yeter yemis kadar oldum:))bende de ctsi aksam caya misafir vardi eskiden olsa dokturdum, simdi ne kadar hazir var aldim koydum onlerine:)))ee hamilelikte buna bile sukur..

geçmişi okuyamadım kızlar, o yüzden pek çok arkadaşın tebriğini ya da geçmiş olsununu atlamış olabilirim. ama bugünlerde işyerinde gerçekten çok yoğunum. evde de pek giremiyorum. zaten pek evde durmuyoruz. cuma akşam iş çıkışı bir arkadaşa gittik, içkili filan bir toplantıydı, çok da keyifliydi. ama ben koltukta sızmış kalmışım saat 11 gibi. kalkarken uyandırdı eşim. insanlar hamileliğime veriyorlar allahtan. ama ben eskiden de böyleydim, uykum geldi mi nerde olduğumun önemi yoktur. benim kadar kolay uykuya dalan da nadirdir herhalde. sevgiliyken bir kere eşimle telefonla konuşurken uyumuşum. herkese anlatır hala.

sinirim gecti sakinlestim biraz, hala esim gelmedi onu bekliyorum, birazda ona kedi gibi sirnassam bisi kalmaz, ama benim haksizliga hic tahammulum yoktur,hakli olsa icim yanmicak, haksiz yere sucum yokken bana bagirdi...valla biara diyardan gitsemmi diye dusunmedim degil.CADIARZU

Esra dan ve benden baska aldıgını koyan yok ki görelim bilelim, bizde sevelim.. herkes kendi alıp koymaya üşeniyorr.. çok kısıyorummm sise cokkkkkk

kızma yawww, valla koyacağım, hatta alırken bile hep bunun fotosu nasıl çekilir ki filan diye gözümde canlandırıyorum. ama işyerinde yapamam bu işi. e evde de zaten doğru düzgün giremiyorum. eşim yine seyahate çıksın ilk iş evi kermes haline getirip foto çekmek olacak. buarada evriş ahnım, sizin de benimki gibi boy boy çekilmiş göbek fotonuz yok, hatırlatırım. ben de kendime aldıklarımı sergiledim, size özel defile yaptım ayol.... hatta ESRAKO yorum yapmış "o nasıl bakış öle" diye. size özel pozlardı bak....

yok yok pire için yorgan yakılmaz. bu adam normalde de mi hep böyledir yoksa ilk defa mı oluyor. bu devirde iş bulmak da zor şeker, dayancaksın artık. herkesin işyerinde tahammülü zor birileri vardır. gerçi ben çok şanslıyım, ortamım çok çok huzurlu. herkesi çok seviyorum. tarzım olmayanları da zaten kaale bile almıyorum.

ooo bizde manyak cok, bu olmazsa baskasi, birde universite ortami herkes herkesin kuyusunu kazar kimse kimsenin yukselmesini istemez, ustune bir de irkcilik..bu yasadigim ilk vukuat degil isyerinde son 2 senedir sabrimin sinirlarini zorluyorlar, ama sefle ilk kez tartistik, beni cok severdi normalde, hic laf soylemezdi, baskasi olsa belki bu kadar koymazdi bu tartisma, ama doktoramin bitmesini bekliyorum 1-2 sene daha disimi sikip ayrilicam ya ozel sektor yada tr donusu...

ESRAKO, GYPSY ;
başbaşa bir öğle yemeği fikri atılmış ortaya, gözümden kaçtı sanmayın. biz neciyiz kızlar? bu mudur yani ıSTANBULLULAR RUHU? :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…