2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben kaçtım kızlar. muhtemelen yarın gündüz de hiç giremeyeceğim. bugünden belliydi yoğunluk. ama ilk fırsatta NAZ ın cicilerini ekleyip haber vereceğim. herkes kendine ve yavrusuna çok iyi baksın.

gelince yaparsin artik:)) saka saka dusunmen yeter yemis kadar oldum:))bende de ctsi aksam caya misafir vardi eskiden olsa dokturdum, simdi ne kadar hazir var aldim koydum onlerine:)))ee hamilelikte buna bile sukur..

Sen geldiğin zaman söz sana.. buluşmaya geldiğimizde falan bile ne istiyorsan söyle bana.. yapıp gelicem sana kuzum.

Bende göbek aynı.. cok bir degısıklık olmadıgından koymuyorum yafrum.. hem ben senin fotolarına baktım, yorum bile yaptım yafrum.. katalog cekımlerınızı takdırle takip ediyorum efenim... :))

Yafrular.. iyi geceler size.. yarın görüşürüz inşallah, bebişlerinizle Allaha emanet olun.

Sen geldiğin zaman söz sana.. buluşmaya geldiğimizde falan bile ne istiyorsan söyle bana.. yapıp gelicem sana kuzum.
:))
tesekkur ederim:))cokacimcoookah ben bi gelebilsem izmir'e yapicak cok da, ne zaman gelicem o belli degil:))
buarad evris bu aksam kulaklarini cinlattim, forumda bebeklere hazirlik bolumunde doguma yakin anneler bebeklerinin kapi suslerini ve bbek sekerlerini kendileri yapmis, kemeraltindan falan malzeme alip, dedim izmir'e gelsem kesin evrimle bi kemeraltina inmeli o sever boyle seyleri, birbirimizi gaza gtiririz:)))

evet helincim biz hemen hemen aynı zamanda diiliz tam aynı gün gidiyor tickerimız bende üzülüyodum benim bu kadar ileri ama hissedemiyorum diye sende bendenmişsin

canım yaa üzme kendini bebişi özellikle bugün biyerde okudum 17.haftadan sonra tamamen sesleri duyabliyorlamış hatta anne karnına farklı bi el değdiğinde hissedip rahatsız oluyorlamış ne kadar ilginç yaa bu yüzden sakın üzme kendini direk bebişte üzülüyor

Seçil menimmm Kayra'cım....rahim kasılmalarını arkadaşların da dediği gibi usg ile anlıyor dr.larımız...ben bi ara normal doğum için çatı muayenesi demiştim...onu soruyosan dr.lar elle muayene ediyolar...

Minik Kelebek....pamuk prensesin iyiymiş...çok sevindim şekerr...hadi gözün aydın...

Norraa...kısma, üsme kendini....değmez kendini yıpratmaya..beni çok sever demişsin...o an, seni de sevdiği için nazı sana geçmiştir...hatasını anlayacaktır...bebişini düşün rahatlamaya çalış tatlım...

adaşım istinyede oturuyorum ben yani araçla 10 dk maslak-levent senin işyerinmi orda asıl ben seni bekliyorum ev hatunu olan benim hatta öğlen yemeğine gel :))

adascım ben sabancıda calısıyorum is yerime davet ediyorum yani seni ogle yemegi için bak acık bufe salad barımız falan var:) soyle guzel yemek oldugu bir gun:) onun haricinde benim isyerinden mesai saatlerinde çok uzaklara çıkmam pek mumkundeguil

basak burcu genelde benide sinir eder ama arkadasların alınmasına gerek yok bir basakla aynı evde yasamaktan bahnsediyorum ben sanırım esra da ondan bahsediyor. arkadasın titizligi mukemmelligi bizi pek baglamaz ama evde deli titiz bir a dam yada çocuk sinir bozucu:)zorr yanii.

3k1m valla haftaya yine bu dr a kontrole gitcem artık maceralarımı bekleyin anacım sonunda ne çıkcak bu gobekten bilmiyorum:)) inletti yani beni bu bebis :))benim gibi ultra meraklı bir insana yapılırmı be yavrum :)

noracım sakin olmaya calıs. benimde oyle su an gozyaslarım hali hazırda her an bozulup birine aglıyorum sen gerci hormonlardan değil kabalgına kizdim demissin ama emin ol aglamazdın en çok kufur ederdin belki içinden hormonların etkisi kesinlikle varama tamamen ona baglamakta yanlıs tabi yapıhan birsey var. unutmaya sakinlesmeye calısmıssındır umarım aksam.

kelebekcim zaten kızlara yuzde yuz denemiyor iste birsey goremeyince kız diyorlar ama kesin diyemiyorlar kesinlik için goruntu gerek yokki kızlarda goruncek bir materyal :) ancak ilerleyen haftalara kadar hala gorulebilcek bir çikinti yok ise tamam artık kesin kiz deniyor:)

ESRAKO, GYPSY ;
başbaşa bir öğle yemeği fikri atılmış ortaya, gözümden kaçtı sanmayın. biz neciyiz kızlar? bu mudur yani İSTANBULLULAR RUHU? :jeyyar:

ESRAKO, GYPSY ;
başbaşa bir öğle yemeği fikri atılmış ortaya, gözümden kaçtı sanmayın. biz neciyiz kızlar? bu mudur yani İSTANBULLULAR RUHU? :jeyyar:

aftabru yanlıs anlama arkadasım biz çok yakın yerlerde bulunuyoruz diye ozellikle dedim yemege buyur diye esra ya:) yoksa benim gonlumde yatan istanbul bulusması yapıp hepiciginizle tanısmak ama çok istekli gormuyorum acıkcası istanbulda oturanları. yada tembeller ist a toplasmıs kimse girisimde bulunmuyor su isin ucundan tutayım da bir organize olalım diye . sen yap organizasyon u derseniz sayet yaparım seve seve ama katılım olcakmı bilmek gerek bosada ugrasmayalım dimi:)

ıSTANBULLU ARKADASLARA DUYURU,

arkadaslar belki pek çogunuz duymussunuzdur. bu ctesi yani 14 mart gunu chicco nun depo satıs gunu var. senede uç kere oluyormus ve senenn ilki sanırım bu ctesi gun uyapılcakmıs. yer tuzla gokbora lojistik in deposu. gokbora.com dan adres bilgisini alablirsiniz istanbul anadaluo bolge yazan adres sabah saat 10 da acılıyormus erkenden gitmek gerekiyormus urunlerni secilmemden bulunabilmesi için. ben orda olacagım erkenden epeyindirim oluyormus yuzde elli ve uzeri gibi. bebek arabası vsalmak için çok erken su an ama yinede çok uygun olursa ben alacagım.
bilgilerinize,

günaydın kızlar gerçi kimsicikler yok ama.
minik kelebek maşallah prensesimize herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım.
norra yapma böyle ağla rahatla bırak be canım insanlar bi garip zaten sanki sen onun kaprisini çekmek zorundamısın.bu olay dün olmuş ama bugün herşey güzel olur inşallah.
kızlar bu kasık ağrısı bende çoğaldı ya yürüyemiyorum bile salı dr gitcem bu arada dr da değişti mecburen 36 haftalık hamisdi izne ayrılıyormuş başka doktora yönlendirdi.salı günü ona gidicez bakalım inşallah memnun kalırız.

bu arada biz 20. haftamızı doldurduk hihoyyyt6. aydan gün almaya başlıyoruz teyzelerihihoyyyt:lepi: amniyo sonucumda bir çıksaydı az kaldı ama bende az kaldım yaniiiişakkıdıkafamçokkarıştı

Günaydın herkese,
Hımm İstanbul buluşması mı!! Ben haftanın 6 günü saat 7'ye kadar çalışıyorum. Bazen pazar günü nöbeti bile oluyo..Size katılmam zor olabilir. Ama güzel olabilirdi...

Günaydın herkese.
Buluşan arkadaşlar fotolarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın yoksa paylaştığınız bi yer varda ben mi bilmiyorum :)

3K1M bence sende arada kaçamaklar yap iç çorba filan.

MERCıMEKıM sağolsun Vural Bey banada öyle bakıyor ama ayrınlıtılı ultrason adı üstünde ayrıntılı ya ondan sordum bi dahaki randevumuzda bakılacak galiba nette verilen tarihler arasında oluyoruz çünkü o zaman. Bana serra fonolu ilk gittiğimde yazdı doğma kadar içiceksin dedi ama aç tok diye bi şey demedi bende bu gittiğimde soruyum dedim yine unuttum Eczaneye sordum bende eczacı aç tok farketmez dediğinden gece içiyorum ben sana bu konuda bi şey dedi mi ?

Unutmadan dün eşimle sinemaya gittik Benjamin Button a tavsiye ederim ben çok beğendim filmi konusu çok iyi, çok güzel anlatılmış e oyuncularda iyi ve tabiki yönetmen şahane :)

günaydın herkese,

minik_kelebek gözün aydın bebişinin iyi olmasına sevindim, bir arkadaşım bebeğin büyüdükçe ekrana sığmayacak, organlarına ayrı ayrı doktora bakacak sen zor seçeceksin demişti, 5. aydan sonra daha çobuk büyüyecek yavrularımız

duyuru için saol esrako ama tuzla çok uzak eşim götürmez

Eylemcim dr.bana su ile içmemi söyledi...aç tok farketmez dedi...ben de gece yatarken içiyorumm..bis de gidicez o filme...eğer kociş gelirse bugün gideriz...ben şüphe yi merak ediyorum aslında...meryl streep 'in..

Eylemcim dr.bana su ile içmemi söyledi...aç tok farketmez dedi...ben de gece yatarken içiyorumm..bis de gidicez o filme...eğer kociş gelirse bugün gideriz...ben şüphe yi merak ediyorum aslında...meryl streep 'in..

mercimekim merly streep görünmüyo o filmde acaba 2 tanemi şüphe adlı film var benim baktığım filmde Carrie-Anna Moss var izlemedim filmide netten baktım konusuna, oyuncularına. İzlemediğim bi şey hakkında bi şey söyleyemem ama dilerim bugün eşin gelir ve benjamine gidersiniz nasıl filmlerden hoşlandığını da bilmiyorum ama bence seversin filmi. Ayakların bacakların uyuşucak aman dikkat et bi daha gidersem dedim eşime en arkadan merdivenin hizasından alıcam yerimiki ayaklarımı uzatabileyim hakkaten çok sıkıntı oluyo aklında olsun. Eğer filmi sevmeseydim çıkardım bacaklarım yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…