gelince yaparsin artik:)) saka saka dusunmen yeter yemis kadar oldum:))bende de ctsi aksam caya misafir vardi eskiden olsa dokturdum, simdi ne kadar hazir var aldim koydum onlerine:)))ee hamilelikte buna bile sukur..
kızma yawww, valla koyacağım, hatta alırken bile hep bunun fotosu nasıl çekilir ki filan diye gözümde canlandırıyorum. ama işyerinde yapamam bu işi. e evde de zaten doğru düzgün giremiyorum. eşim yine seyahate çıksın ilk iş evi kermes haline getirip foto çekmek olacak. buarada evriş ahnım, sizin de benimki gibi boy boy çekilmiş göbek fotonuz yok, hatırlatırım. ben de kendime aldıklarımı sergiledim, size özel defile yaptım ayol.... hatta ESRAKO yorum yapmış "o nasıl bakış öle" diye. size özel pozlardı bak....
tesekkur ederim:))cokacimcoookah ben bi gelebilsem izmir'e yapicak cok da, ne zaman gelicem o belli degil:))Sen geldiğin zaman söz sana.. buluşmaya geldiğimizde falan bile ne istiyorsan söyle bana.. yapıp gelicem sana kuzum.
:))
15. 16.17. haftalarda olan ve bebişini hissetmeyen arkadaşlar kaygılanmanıza gerek yok.nerdeyse 20.haftayı bitireceğim ama yinede düzenli olarak bebişimi hissetmiyorum.haftada bi kaç kere hissediyorum.sizlere daha var yani kızlaribebğin hareket tarzı annenin zayıflığı kaçıncı hamileliği olduğu karın iç yapısı önemli hareketlerde.tekmelerini dışardan göreceğimiz günlerde gelir inşallah
kizlar cok kotuyum 2 saattir agliyorum, sefle cok kotu tartistik, manyak midir nedir durduk yere baska seye sinirlendi acisini benden cikardi.. neye ugradigimi sasirdim( isten ciktigimdan beri agliyorum sinirimden,metroda gelirken herkes bana bakti..cok moralim bozuldu, manyak adam antropozdamidir nedir??
kızlar ben geldım doktordan hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bebişimi gördüm hersey güzeldı aslında pekde gördüğüm söylenemez,buyudugu için heryanını parca parca gördük.sata göre 3 gun gerıde cıktı ama doktor cok normal dedı.bıtek kac gram oldugunu sormayı unutmusum.rahımde kasılma falan yokmus,suyuda iyiymiş.öyle işte cok mutluyum.buarada doktorumuz yıne %100 dıyemedı muhtemelen kız görüyorum dedı.kaydirigubbakcemile2
oyy oyy yesinlerr prensesinii hayırlı olsun güzel haberlerin ultrason kağıdında yazması gerek ama gr mı rabbim mutluluğunu bozmasıınn
hoş geldin EVRİŞ, anlatsana neler yaptın ihtiyar heyetine? börek çörek cinsinden? acayip iştahım aç, sürekli boğazdan konuşmak istiyorum. yemekle ilgili kelimelere karşı da seçiciyim buara. her duyduğumu yiyecek olarak çevirip beynime yolluyorum ve canım çekiyor.
ay canım süper anlatmışsın bende aynen öyleyimm herşeyi canım çekiyorr nolcak böyle bilmem geçen gün markete gittik kocişle pastırma kokusu aldım o reyondan geçerken bi canım çektii mahvoldumm orda oyalandım biraz kokusunu çekim bari içime dedim normalde olsa yemem hayret bişi yaa
ESRAKO, GYPSY ;
başbaşa bir öğle yemeği fikri atılmış ortaya, gözümden kaçtı sanmayın. biz neciyiz kızlar? bu mudur yani İSTANBULLULAR RUHU? :jeyyar:
sende gel be güzelimm hepbirliktee yapalımmm bi toplantıı
adaşım istinyede oturuyorum ben yani araçla 10 dk maslak-levent senin işyerinmi orda asıl ben seni bekliyorum ev hatunu olan benim hatta öğlen yemeğine gel :))
pinkycim yoğurt yiyorsan sorun yok o kadar bide peynir yedinmi tamamdır
(bir nevii cimride diyebiliriz) ama çalışkan olurlar ne bilim öyle işte insanın yapısı ile alakalı biz ne desek boş yani bi burcun kocanız olması apayrı olur çocuğunuz olması apayrı anneniz babanız olması apayrıı olurr sağlıklı olsunlarda bunlar işin espri kısmı :))
Arkadaşlar ben müsait zaman oldukça ara ara okumaya çalışıyorum ama şimdi tek tek yazarsam birilerini atlarım diye korkuyorum. Öncelikle tüm bebişlere maşallah, cinsiyeti değişen anne kuşlar siz de travmanızı bir an önce atlattınız, geçmiş olsun, hayırlı olsun bebişleriniz... Yeni cinsiyeti belli olanlara da hayırlı olsunnn...
yalnız esrakoya özel atıf yapacağım, nedir bu kadıncağızın bu dr'lardan çektiği kaydirigubbakcemile
az önce de heyecanla okudum en son kız mı yazacaksın erkek mi diye ama yine çok net birşey yazmamışsın, gülme tuttu :roflol: sinirlerim bozuldu sanırım... Sen boşver dr'ları bence, göbeğin yaygındı, ultrason görüntüsü de kız bebek yüzü gibiydi. Kızdır bebişin kız :)
almak lazım? Ya da hangi meyve sebzelere ağırlık vermek lazım?
noracım sakin olmaya calıs. benimde oyle su an gozyaslarım hali hazırda her an bozulup birine aglıyorum sen gerci hormonlardan değil kabalgına kizdim demissin ama emin ol aglamazdın en çok kufur ederdin belki içinden hormonların etkisi kesinlikle varama tamamen ona baglamakta yanlıs tabi yapıhan birsey var. unutmaya sakinlesmeye calısmıssındır umarım aksam.kizlar cok kotuyum 2 saattir agliyorum, sefle cok kotu tartistik, manyak midir nedir durduk yere baska seye sinirlendi acisini benden cikardi.. neye ugradigimi sasirdim( isten ciktigimdan beri agliyorum sinirimden,metroda gelirken herkes bana bakti..cok moralim bozuldu, manyak adam antropozdamidir nedir??
kızlar ben geldım doktordan hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bebişimi gördüm hersey güzeldı aslında pekde gördüğüm söylenemez,buyudugu için heryanını parca parca gördük.sata göre 3 gun gerıde cıktı ama doktor cok normal dedı.bıtek kac gram oldugunu sormayı unutmusum.rahımde kasılma falan yokmus,suyuda iyiymiş.öyle işte cok mutluyum.buarada doktorumuz yıne %100 dıyemedı muhtemelen kız görüyorum dedı.kaydirigubbakcemile2
aftabrum bebişin iyyimi,ş cok sevındım canım daha et dolcak mincik mincik sevcessss,simdi olduguna kemık güzelım ondan senın gözüne öle gözüktü.hadi canım öpüyorum senı
ESRAKO, GYPSY ;
başbaşa bir öğle yemeği fikri atılmış ortaya, gözümden kaçtı sanmayın. biz neciyiz kızlar? bu mudur yani İSTANBULLULAR RUHU? :jeyyar:
ESRAKO, GYPSY ;
Eylemcim dr.bana su ile içmemi söyledi...aç tok farketmez dedi...ben de gece yatarken içiyorumm..bis de gidicez o filme...eğer kociş gelirse bugün gideriz...ben şüphe yi merak ediyorum aslında...meryl streep 'in..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?