bu arada biz 20. haftamızı doldurduk hihoyyyt6. aydan gün almaya başlıyoruz teyzelerihihoyyyt:lepi:amniyo sonucumda bir çıksaydı az kaldı ama bende az kaldım yaniiiişakkıdıkafamçokkarıştı
mercimekim merly streep görünmüyo o filmde acaba 2 tanemi şüphe adlı film var benim baktığım filmde Carrie-Anna Moss var izlemedim filmide netten baktım konusuna, oyuncularına. İzlemediğim bi şey hakkında bi şey söyleyemem ama dilerim bugün eşin gelir ve benjamine gidersiniz nasıl filmlerden hoşlandığını da bilmiyorum ama bence seversin filmi. Ayakların bacakların uyuşucak aman dikkat et bi daha gidersem dedim eşime en arkadan merdivenin hizasından alıcam yerimiki ayaklarımı uzatabileyim hakkaten çok sıkıntı oluyo aklında olsun. Eğer filmi sevmeseydim çıkardım bacaklarım yüzünden.
ne mutlu sana.....darısı başıma...sonuçların da iyi çıkacak..olumlu düşün....
slm kızlar nasılısnız bebişler nasıl..
sakaleynmaster maşalllah ya 20.ci hafta..ilk sen kavuscan herhalde bebişe bu topikde dimi...darısı başımıza gerçi geçmişe bakıyorum da 8-9-10 hafta diye sayarken artık 16 oldum
evet pinky benimki sezeryanya dahada erken olma ihtimali var .
darısı başınıza tatlımzaman çabuk geçiyor onun için bu günlerin tadını çıkaralım.:sm_cool:
benim son zaten iki tane olucak allah onlara ömür versin.onun için her anın tadını çıkarmaya bakıyorum:CüvCüv::CüvCüv:
evet canım kaydirigubbakcemile3.darısı başınıza kaydirigubbakcemile5
sonuçları için artık hiç bişey düşünemiyorum sadece beklemdeyiz.:1rolleyes:
Selam herkese;
Güzel haberler alan herkes adına çok mutlu oldum,cinsiyetini öğrenenler için hayırlı olsun ve sonuç bekleyenlere Allah yardım eder inşallah diyorum.
Ben dün üçlü test sonucumu aldım herşey gayet güzel çıktı acayip sevindim, hatta akşam eşime bebişimle (kız malum) birlikte kek bile yaptık. İkili testimde problem vardı benimde artık detaylı ultrasona kadar (31 mart) mutlu mesut bir hamilelik geçirmeyi diliyorum.
Bu arada İst buluşması haftasonu olursa mutlaka katılırım, ilerde buluşmaları ilerletirsek alışveriş turları bile yaparız, :CüvCüv:
tesekkur ederim:))cokacimcoookah ben bi gelebilsem izmir'e yapicak cok da, ne zaman gelicem o belli degil:))
buarad evris bu aksam kulaklarini cinlattim, forumda bebeklere hazirlik bolumunde doguma yakin anneler bebeklerinin kapi suslerini ve bbek sekerlerini kendileri yapmis, kemeraltindan falan malzeme alip, dedim izmir'e gelsem kesin evrimle bi kemeraltina inmeli o sever boyle seyleri, birbirimizi gaza gtiririz:)))
bu arada biz 20. haftamızı doldurduk hihoyyyt6. aydan gün almaya başlıyoruz teyzelerihihoyyyt:lepi:amniyo sonucumda bir çıksaydı az kaldı ama bende az kaldım yaniiiişakkıdıkafamçokkarıştı
Selam herkese;
Güzel haberler alan herkes adına çok mutlu oldum,cinsiyetini öğrenenler için hayırlı olsun ve sonuç bekleyenlere Allah yardım eder inşallah diyorum.
Ben dün üçlü test sonucumu aldım herşey gayet güzel çıktı acayip sevindim, hatta akşam eşime bebişimle (kız malum) birlikte kek bile yaptık. İkili testimde problem vardı benimde artık detaylı ultrasona kadar (31 mart) mutlu mesut bir hamilelik geçirmeyi diliyorum.
Bu arada İst buluşması haftasonu olursa mutlaka katılırım, ilerde buluşmaları ilerletirsek alışveriş turları bile yaparız, :CüvCüv:
Selam kızlar
Bugün doktora gidicem. Saat 16:00 da muayenem var. Çok heyecanlıyım çünkü cinsiyeti belli olacak. Bakalım kız mı erkek mi?? Öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun bize inşallah. Kız erkek farketmez.Birde 3lü test yapacak. Onun sonuçları ne zaman alınıyor??
Cinsiyeti de gelince yazıcam size... Çok heyecanlıyım ve meraklıyım....:dance:
Selam kızlar
Bugün doktora gidicem. Saat 16:00 da muayenem var. Çok heyecanlıyım çünkü cinsiyeti belli olacak. Bakalım kız mı erkek mi?? Öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun bize inşallah. Kız erkek farketmez.Birde 3lü test yapacak. Onun sonuçları ne zaman alınıyor??
bence de ben de eşim de aslanız..çok süperiz .korkulacak bir şey yok hırrrGypsesra;
Benim erkek kardeşim aslan yaa..Çok iyi bir burç bence endişelenme..Bizim başak olacak gibi görünüyo ama belli olmaz tabi..erken falan gelirse..
ben anladım onu pembe renkli olan mı acaba.en çok hormon o meyvede oluyormuş..ama ben de yedim..dayanamadım..hem de 3 defa yedimya bu arada markette gezerken bi meyve gördüm hormonlu ama gözme ilişti dayanamadım aldım.ama boğazımdan geçmiyor bebeğime kıyamıyorum ,canım cekiyor napacağım yaw
tebrikler canım..miniş kızına maşallah.o da çıkacak kozsından.kelebekçikkızlar ben geldım doktordan hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bebişimi gördüm hersey güzeldı aslında pekde gördüğüm söylenemez,buyudugu için heryanını parca parca gördük.sata göre 3 gun gerıde cıktı ama doktor cok normal dedı.bıtek kac gram oldugunu sormayı unutmusum.rahımde kasılma falan yokmus,suyuda iyiymiş.öyle işte cok mutluyum.buarada doktorumuz yıne %100 dıyemedı muhtemelen kız görüyorum dedı.kaydirigubbakcemile2
aftabrum bebişin iyyimi,ş cok sevındım canım daha et dolcak mincik mincik sevcessss,simdi olduguna kemık güzelım ondan senın gözüne öle gözüktü.hadi canım öpüyorum senı
inşallah güzel çıkacak..ve sen sevinçten ağlayacaksın eminim buna..şöyle derin bir ohh çekeceksin inşallahbu arada biz 20. haftamızı doldurduk hihoyyyt6. aydan gün almaya başlıyoruz teyzelerihihoyyyt:lepi:amniyo sonucumda bir çıksaydı az kaldı ama bende az kaldım yaniiiişakkıdıkafamçokkarıştı
benim 3lü sonucum 2 gün sonra çıkmıştı..yapılan yere göre değişiyor canım.hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallahSelam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?