2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bu arada biz 20. haftamızı doldurduk hihoyyyt6. aydan gün almaya başlıyoruz teyzelerihihoyyyt:lepi: amniyo sonucumda bir çıksaydı az kaldı ama bende az kaldım yaniiiişakkıdıkafamçokkarıştı

ne mutlu sana.....darısı başıma...sonuçların da iyi çıkacak..olumlu düşün....

eveeett...2 tane şüphe var...uyarın için teşekkür ederim...a.s.

slm kızlar nasılısnız bebişler nasıl..
sakaleynmaster maşalllah ya 20.ci hafta..ilk sen kavuscan herhalde bebişe bu topikde dimi...darısı başımıza gerçi geçmişe bakıyorum da 8-9-10 hafta diye sayarken artık 16 oldum

esrako duyurun için saol canm süper bi fırsat ama tuzla bbana göre istanbul dışı...malum avrupa yaksındayım ben...eşim götürmez ve hamileyim diye arabayıda vermez ne alakaysa pimpirikli yahu bu kocam...millet 8 aya kadar kullanır ben 10 haftadan beri kullanamıyorum..:CüvCüv:senağlama

evet canım kaydirigubbakcemile3.darısı başınıza kaydirigubbakcemile5
sonuçları için artık hiç bişey düşünemiyorum sadece beklemdeyiz.:1rolleyes:

negüzel 20. haftanı bitirdin yolu yarıladın : )
neden bu kdar uzun sürdü sonucu alman ? güzel çıkacak inşallah

Selam herkese;
Güzel haberler alan herkes adına çok mutlu oldum,cinsiyetini öğrenenler için hayırlı olsun ve sonuç bekleyenlere Allah yardım eder inşallah diyorum.
Ben dün üçlü test sonucumu aldım herşey gayet güzel çıktı acayip sevindim, hatta akşam eşime bebişimle (kız malum) birlikte kek bile yaptık. İkili testimde problem vardı benimde artık detaylı ultrasona kadar (31 mart) mutlu mesut bir hamilelik geçirmeyi diliyorum.

Bu arada İst buluşması haftasonu olursa mutlaka katılırım, ilerde buluşmaları ilerletirsek alışveriş turları bile yaparız, :CüvCüv:

hadi gözün aydın fasulyeko çok sevdindim testinin güzel çıkmasına, darısı tst sonucu bekleyenlerin başına

Hadi nezman yapıyoruz İstanbul buluşmasını, babymom da hazır ist. e gelmişken buluşsaydık ?

fasülyeko gözun aydın ... aman aman kzıyla kekde yaparmış..:) bizde bissürü şey yapioz ama kızımlamı yoksa oglumlamı bilmios...:)

istanbul buluşmasımı?kafamçokkarıştı ne zaman ya benm nie haberm yok... pazar gunu hariç hergun olabilir bence..

Vallahi olur olur.. onları bende gordum.. bı gıdıp bakmam lasım, yapılmaya deger mı?? Hepsini alsak ne kadara malolur, onları ben bı arastırayım.. ordakı kadın kendısı bısıler ormus eklemıs, patıklar falan.. o yuzden bı bakalım bakalımm, senı haberdar ederım ben, Kemeraltı kayınvalıdemden sorulur.. ona takılırımm buyuk ıhtımal :)))

bu arada biz 20. haftamızı doldurduk hihoyyyt6. aydan gün almaya başlıyoruz teyzelerihihoyyyt:lepi: amniyo sonucumda bir çıksaydı az kaldı ama bende az kaldım yaniiiişakkıdıkafamçokkarıştı

Hayyy masallahhh,hayırlı ugurlu olsunn.. darısı bızlerın basına.. Sonucta ıyı olacak, emın ol,keske bu kadar gec cıkamasaydı sonuc, neden bu kadar uzadı ki??

Hayırlı olsun arkadasım.. darısı Derya mın basına ınsallahh..

Selam kızlar
Bugün doktora gidicem. Saat 16:00 da muayenem var. Çok heyecanlıyım çünkü cinsiyeti belli olacak. Bakalım kız mı erkek mi?? Öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun bize inşallah. Kız erkek farketmez. Birde 3lü test yapacak. Onun sonuçları ne zaman alınıyor??
Cinsiyeti de gelince yazıcam size... Çok heyecanlıyım ve meraklıyım....:dance:

hayırlı haberlerle gel inş. kaydirigubbakcemile3

güzel haberlerle gelirsin inşallah , 3 lü test yaptırmadım bilmiyorum cnm

kızlar hepinize slm

adaşım sağolasın davetin için keşke sen çıkabilseydin ne güzel olurdu bu arada istanbul buluşması için yavaş yavaş katılımlar olcak gibi gözüküyor inşallah
duyurun için ayrıca tşkler ama ben tuzlya gidene kadarr çok uzak yani keşke daha yakın bi yerler olsaydı be güzelim yinede sağol sen git bizede izlenimlerini aktarırsın
fasulyeko gözün aydın canım
sakaleyn güzel olucak sonuçların Allahın izniylee sen gerçekten en önden gidensin sanırımm temmuzda mı olucak senin doğum?
pinbay güzel haberlerle gel sende canım

buluşmaya bende varım umarım pazar olmas ..ctesi uyar bana ..pazarı eşime ayırıyom...aman biz ayarlanalımda pazarıda feda edrim ..ii olure valla ..bildiim kadarıyla baby ist olcak ay sonuna kadar o gitmeden buluşma olsa çok ii olur ne dersiniz

FASULYEKO gözün aydınnn.
SAKALEYNMASTER inşallah iyi haberler alıp geliceksin.
PBıNAY hadi bakalım prensmi prensesmi sağlıkla gelsin inşallah.

Gypsesra;
Benim erkek kardeşim aslan yaa..Çok iyi bir burç bence endişelenme..Bizim başak olacak gibi görünüyo ama belli olmaz tabi..erken falan gelirse..
bence de ben de eşim de aslanız..çok süperiz .korkulacak bir şey yok hırrr
ya bu arada markette gezerken bi meyve gördüm hormonlu ama gözme ilişti dayanamadım aldım.ama boğazımdan geçmiyor bebeğime kıyamıyorum ,canım cekiyor napacağım yaw
ben anladım onu pembe renkli olan mı acaba.en çok hormon o meyvede oluyormuş..ama ben de yedim..dayanamadım..hem de 3 defa yedim
tebrikler canım..miniş kızına maşallah.o da çıkacak kozsından.kelebekçik
inşallah güzel çıkacak..ve sen sevinçten ağlayacaksın eminim buna..şöyle derin bir ohh çekeceksin inşallah
benim 3lü sonucum 2 gün sonra çıkmıştı..yapılan yere göre değişiyor canım.hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah

kıslar bu ralar aksilikler peşimi bırakmıyor..bu sabah işyerinde popo üstü düştüm...klavyenin kablosunu kasaya takamadım eğilemiyorum malum..erkek arkadaşlardan birine rica ettim göremiyorum takamam dedi gıcık şey..sonra eğildim takayım derken elim klavye sürücüsüne takıldı o da yerinden çıktı ben yerdeyim popo üstü tabii..böyle işte allahtan çanak sağlamda bir şey olmadı ama korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…