ya bişi sorcam siz zevkli anne adaylarının seçimine bırakıyorum dün turuncu asker yeşili kahve krem renlerde ip aldım ..ama bunları ne yapayım hırkamı süvetermi battaniyemi... battaniye derken anakucagı için küçük bişey yani...
Tamam Nazan.. ne ıstıyorsun yazmak ıcın dızı ıle ılgılı tuyoları buraya dokmen için.. pazarlıga hazırımm.. bekliyorummm :))) Yoksa yazacagın yok :)))))
yazamam şekerim, sözüm var. inan bana büyüsü kaçmasın diye okumadım bile daha senaryoyu.
yazamam şekerim, sözüm var. inan bana büyüsü kaçmasın diye okumadım bile daha senaryoyu.
ya bişi sorcam siz zevkli anne adaylarının seçimine bırakıyorum dün turuncu asker yeşili kahve krem renlerde ip aldım ..ama bunları ne yapayım hırkamı süvetermi battaniyemi... battaniye derken anakucagı için küçük bişey yani...
günaydın arkadaşlar,
güne iyi başladım bugün...3 lü sonucum iyi çıkmış...çok sevindim..darısı bekleyenlerin başına...
dr.dan sonra sağlık ocağına gittim..tetenoz aşımın ilk dozunu yaptırdım...acı çekmedim ama ilk 3 gün kolun biraz ağrıyabilir dediler....
ordaki kayıttaki bayan biraz fazla kilo aldığımı söyledi...şunları ye bunları yeme vs.dedi..bilindik şeyler yani...dedim dr.um normal olduğumu söyledi...yok yok dedi biraz fazla alıyosun...iyi dedim dikkat ederim dedim ve çıktım...4 ayda 4 kilo aldıım..fazla dedi kadın yaaaaa.......
bende kakao yağı fındık ve badem yağı karışımı yaptım bayodan banyoya onu sürüyorm hergünde lierac kullanıyorum cildim çok nemli ve rahat tavsiye ederi.
kızlar fındık yağı doğum sonrası göbeğin daha hızlı toparlanmasınada yardımcı oluyormuş
badem değil buğday yağı yanlış yazmışım.
benim bebişte erkek ünlü üçlüyü bizde görük iki top bi çıkıntı .
benim bebiş iki gündür kasıklarımda pıt pıt ediyordu şimdi tam sol göbek tarafımdan pıtpıt ladı kuzum.bazende iki sağdan iki soldan aynı anda vuruyor.
kızlar gece gördüğüm rüyamı anlatmadan geçemiyeceğim...zira çok etkilendim...
annemlerle beraberdim ve karnım daha büyümemiş...belli erken doğum yapıcam....bir anda oturduğumuz yerde suyum geliyo...saate bakıyorum...04:58...annem de diyo ki ''iyi bikaç saat bekleyelim sancın sıklaşsın hem dr.unda gelmiş olur diyor...aklıma bebeğin eşyalarının hazır olmadığı, yıkanmadığı geliyor..anne napıcaz bebeğime yıkanmamış şeyler mi giydircez diyorum...başka çaremiz yok diyor...deliriyorum resmen...ufak ufak sancım başlıyor ve hemen dr.a koşuyoruz..öğreniyorum ki dr.um şehir dışana çımış o gün izinliymiş...çıldırıyorum hüngür hüngür ağlıyorum....o an uyandım...ama çok etkilenmişim....
tekrar uyumaya çalıştım..dedim bakayım rahat rahat doğum yapabilecekmiyim...malesef uyuyamadım...hayırdır bakalım...
yeni doğum yapan bi arkadaşım son aylarda her gece rüyasında doğum yaptığını söyledi...ben biraz erken başladım sanırım...
Günaydın kızlar.Şu anda çalışıyor olmam gerekiyor. Hşşt! Çaktırmayınyerimseniben
Günaydın kıslaaarrrrr... Bİr kaç gündür baş ağrılarım var. Sanırım az uyuyorum. Bilg başına oturunca artıyor diye çok fazla okuyamadım kusura bakmayınız. Bugün gene var ama idare ediyoruz..
İZMİRLİ KIZLAR, hepinize ayrı ayrı mesaj atacağım ama, buradan topluca da yazayım. CUMA 17.00 da KONAK PIER'de BULUŞUYORUZ DEĞİL Mİ? Yoklama lisetsi çıkarıyorum.
1 - Tazefasulye (burcu)
2 - Evrim (evriş)
3 - Burko ( Burcu )
4 - Keops (Nevin)
5 - LalEce (Lal)
6 - başak35 (KAdriye, bir dahaki sefere demiştin ama, yap bir güzelik, uydur bir çözüm. Cuma günü için fındığını başkası alsa olmaz mı? Bİr zorla derim ben.. Tabii gene sen bilirsin. Ya da fındığını erkenden al okuldan, öğretmenine de uydur bir şey, haftasonu için bilmem nereye gidiyoruz, de mesela kaydirigubbakcemile3 ana - kız çıkın gelin, ne güzel olur..)
canım,benim için gayet uygun.burcu sormuştu 'konak pier'in içinde mi,önünde mi?' diye.içinde buluşuruz herhalde.bence özelden birbirimize telefon numaralarımızı gönderelim,oraya vardığımızda ararız.ya da 'ben erkenden orada olurum.' diyen varsa herkes onu arasın.
HERKESE TÜM KALBİMLE İYİ DİLEKLERİMİ GÖNDERİYORUM KIZLAR,ÇOK SIK GİREMESEM DE AKLIMDA VE GÖNLÜMDESİNİZ a.s.
Yaa anlatmasın tabi...Bu akşam izliycez işte.. Hem keyfi kaçar sonra..
Duruuuuuun vurmayıın bana!!!
Evriş senin oğluş çok şanslı olacak var ya onu çok güldüreceksin kesin..
öğrenip ne yapacaksınız arkadaşlar? 105. bölüm elimin altında olduğu halde ben de okumuyorum. heyecanı kaçar diye düşünüyorum. bu akşam 105. bölüm değil zaten di mi? o zaman bu akşam neler olacağını valla ben de bilmiyorum. ama leyla beni hayal kırıklığına uğratacak.... o da zaten geçen bölümün finalinden belli.
Nazannnn.. gösünü sefeyimm yaaa Naz ın hatrına iki kelammm zikrettsennn.. hadi be Hacııı beeee, hadii beaa,eyvahlar olsunn yaaa..
Senaryo evde miii dedin bu arada... bak kulaktan kulaga acayıp yayılıyor yalan yanlışşş...
Başını yakarımmm Nazannnnnnnnnnnnnnnnn,, patilerimin arasından penceleri cıkarttırma banaaaaaa, bastırma bana bankayı sımdı göbekli göbekliiiiiiiiiii!!!!!!!!!!
ya aftabrum çok az bir tüyo versen olmaz mı ya lütfen merakta bırakma biz anneleri......
leyla, nejla, ferhunde ne olacak.... nejla hala cemle evli kalacakmı? leyla oğuzlamı beraber olacak yeniden? ferhundeye ne olacak?, şevket yeniden dolandırılacak mı? vs. bari birinden birini cevapla ya(((
öğrenip ne yapacaksınız arkadaşlar? 105. bölüm elimin altında olduğu halde ben de okumuyorum. heyecanı kaçar diye düşünüyorum. bu akşam 105. bölüm değil zaten di mi? o zaman bu akşam neler olacağını valla ben de bilmiyorum. ama leyla beni hayal kırıklığına uğratacak.... o da zaten geçen bölümün finalinden belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?