2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Evriş,
TÜRKÜM; DOĞRUYUM; ÇALIŞKANIM da...E yüklenmeyelim diyorum (şşş belki naz yapıyodur biz üzerine gidince-kızının adı da naz- ne alaka..saçmalıyor muyum acaba..)

Valla ben hiiiiiiiç mrk etmiyorum sonunu hihi (inanmış mıdır acaba)

tamam saygı duyuyoruz sana ne yapalım bekleyeceğiz ve görcezyerimseniben

Neyse.. sen bu ctesi bize gel, ben sana bızım balkonda bı kahvaltı hazırlıyımm annemm.. cok hırpalamam seni sös:jeyyar:

olur şeker cokacimcoook kahvaltıya hayır demem. biz de izmirdeyken hep balkonda kahvaltı yapardık güzel havalarda. şimdi balkonumuz yok. balkonvari bir şeyimiz var hani şu fransız balkonu tarzı olanlardan. geniş bir kapısı var, onu açıp önüne de masa koyunca aynı balkonda oturuyormuş gibi oluyor ama alıştık artık hava güzel oldummu direk dışarı çıkıyoruz. balkon kültürümüz bitti valla. ne hoş olur, dur ben izmire gelirsem arayayım seni de güzel bir masa donat bana...cokacimcoook

Nazanım; keyfe keder takıldım sana.. elbette etik olmaz şaka bir yana.. söz vermişsin, çok haklısın, başından beri söylemeyeceğini biliyordum.. iyi kötu tanıyoruz artık birbirimizi :)) ben kısa bir surelıgıne yokum kuzular.. gelince gorusuruss..

kızlar bende akıntı hala geliyor sizdede geliyormu?? kafama takıldı dr. a gittiğimde soracağım ama yinede merak ediyorum.... dr. her gidişimizde tam kan ve idrar tahlili yaptırıyor intihap yada bir enfeksiyon olsa çıkar herhalde......

Seve seve.. ınsallah o gunler gelır.. cok sevinirim seni ağırlamaktan.

kizlar evdeyim diye ne yapacagimi sasirdim, bi evi topliyim diyorum, bi dinleneyim diyorum, bi diyorum acaba disari cikip dolassam mi hava guzel, off napcami sasirdim??

kizlar evdeyim diye ne yapacagimi sasirdim, bi evi topliyim diyorum, bi dinleneyim diyorum, bi diyorum acaba disari cikip dolassam mi hava guzel sonra diyorum otur oturdugun yerde zaten agrin basliyor yorulunca, off napcami sasirdim??

evet nazancim bencede soyleme, aksam meyvemi yada tatlimi alip oturayim dizimin basina, aglasalim gene kocisle:)))

kizlar evdeyim diye ne yapacagimi sasirdim, bi evi topliyim diyorum, bi dinleneyim diyorum, bi diyorum acaba disari cikip dolassam mi hava guzel sonra diyorum otur oturdugun yerde zaten agrin basliyor yorulunca, off napcami sasirdim??

bence çık hava güzelse dolaş bence gelincede dinlenirsin güzel havayı değerlerdir derim benyerimseniben ben çalıştığım için sabahtan akşama kadar işte tıkılı kalıyorum keşke benimde öyle bir vaktim olsaydı ben dolaşmayı seçerdima.s

kızlar size bişey sorcam ..
ahh ahhh ben busüt kaynaklarımın buyumesinden çok muzdaribim her gören aaa ne kadar büyümüş diyor.(milletde hiç çekinme yok anacım direk sölüolar valla)
bu haftasonu kom dan minimişze sütyen almıştım iyi sayılır ama sivri gösteriyor bana yuvarlak gösteren lazım..yaa varya ben gelinliğin altından giydiğim çamaşırıma pamukla destek vermiştim 75 de bile içinde kayboluyodu...üstelik henuz 2.5 yıl oldu evleneli..ayy ben ne yapcam ya nolur bi şey söleyin bana
ilk başlarda çok hoş olmuslardı hafifi buyumustu ve dolgun dolgundu ama şimdi kocamaaaaaan oldular ne kullansam ya..tavsiye bir marka istiyorum ama kullanıpda memnun kaldıysanız söleyin...benneyaptımkisenağlama

hadi gözün aydın
geçen hafta ben de yaşadım böyle bir ağrı ve çok korktum.burada arkadaşlarla da paylaşmıştım

arkadaşlar ben iki gecedir bu kalça bacak ağrılarından uyuyamıyorum.gece defalarca bağırarak kendi sesime uyandım.öğlen yemeğe gittim arkadaşla topallaya topallaya yoldakiler bana baktı hep.o kadar acayip yürüyorum ki.bir de saat 16:00'da toplantı var ayakta konuşma yapmam lazım.nasıl ayakta duracağım bilmiyorum..gitmek istemiyorum.müdüre söylesem kaytarıyorum sanabilir.ama bacsğım ağırıyor gelemem diyeceğim.hazırladığım istatistikleri ona veririm okur..milli eğitim müdürü de olacak toplantıda üstelik.

dimi bende butun gun ofiste olunca ah disari cikabilsem diyorum guzel havalarda, simdi bi arkadasimi aradim ona gidiyim bari, disarda bisiler iceriz, fazla yormadan kendimi gelirim eve...
hadi ben kactim kizlar, dusumu alip, susleneyim biraz...:CüvCüv:

canım benim ben hala eski sütyenlerimi takabiliyorum.silikonsuzları tabi.80 takardım şimdi biraz büyüdüler.ben kendime şu sporcu sütyenlerinden almayı düşünüyorum.altta baleni yok ama iyi destekliyor..yalnız onlar da uç belli edebilir değil mi? malum uçlar biberon gibi oldu..bir de çok ince süngerli anne sütyenleri var..anne sütyeni deyince gösteriyorlar.ben bakmıştım bir ara.

Kızlar selam herkes tetanoz aşısından bahsediyor bu aşının yaptırılması gereken bir tarih var mı??? Bu arada ben 17+2 yim ve 5 kilo aldım maleseff benneyaptımki
Sanırım 1-1,5 fazla oldu

banu cok geçmis olsun. troid e gebelik basında bakılıyormuydu neydi hamile iken baktırmadım ben rutin testlerden değil sanırım.
sende ne gibi bir sourn vardıda bakıldı kı ?

AFTABRU

valla ben hem emerak edyorum hemde heyecanla izlemek istedigim için bilmek istemiyorum sahsen ki sende yazmamıssın zaten:) ben gunluk bolumde olcak seyleri bile gazeteden falan okumuyorum heyecanlı olsun diye,
saedce tek merakım o evi birdaha goremiycekmiyiz ? sıradan bir apt dairesinde çekilirse goruntuler hiç hos gelmez gozume gibi geliyor bana. gidip baktıkları evler çok vasat tarzdaydı çunku hep.

kizlar evdeyim diye ne yapacagimi sasirdim, bi evi topliyim diyorum, bi dinleneyim diyorum, bi diyorum acaba disari cikip dolassam mi hava guzel, off napcami sasirdim??

kuzum sen şimdi bize nispet mi yapıyorsun ben pek anlayamadım:jeyyar:

evet nazancim bencede soyleme, aksam meyvemi yada tatlimi alip oturayim dizimin basina, aglasalim gene kocisle:)))

ayyy ne güzel ya, demek kocişinle izliyorsunuz. benimki iki kere filan yanımda oturdu dizi boyunca da dalga geçmekten helak olacaktı. oysa etrafımda bu diziyi sevmeyen yok. benim eşim bir garip, ona ya aksiyon olacak ya bilim kurgu ya da absürd komedi. benim izlediğim filmleri bunalım buluyor. oysa ben yaprak dökümünü izlerken bazen çok gülüyorum. özellikle de nehir hanımla ahmet beyin sahnelerinde. leyla da çok esprili bir kız bence.

aftabru kızma ama ben de eşinle aynı fikirdeyim.ben de öyle yapıyorum biri izlerken çok gıcık oluyorlar bana..ama tahmmül edemiyorum bizim dizilere.

milkshake
akıntılar bende de var ama arasıra çok nadir.beyaz renkte bi akıntı.tuvalet kağıdına bazende çok nadir iç çamaşırıma geliyor.rengi kahve yeşil kanlı değilse ve ağrı yanma kaşıntı yapmıyorsa mühim değil doğal bi akıntı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…