sadece 105. bölümün senaryosu var. küçük bir kitapçık. tüm diyaloglar var. ama okumak istemiyorum. okusam da yazamazdım ama, etik açıdan doğru olmazdı, belki adamcağız zor durumda kalırdı. malum burası umuma açık bir site.
valla billa bilmiyorum ve bilmek de istemiyorum. en güzeli izleyip görmek. replikleri bilerek izlemek zevkli olmayabilir diye okumuyorum.
Neyse.. sen bu ctesi bize gel, ben sana bızım balkonda bı kahvaltı hazırlıyımm annemm.. cok hırpalamam seni sös:jeyyar:
olur şeker cokacimcoook kahvaltıya hayır demem. biz de izmirdeyken hep balkonda kahvaltı yapardık güzel havalarda. şimdi balkonumuz yok. balkonvari bir şeyimiz var hani şu fransız balkonu tarzı olanlardan. geniş bir kapısı var, onu açıp önüne de masa koyunca aynı balkonda oturuyormuş gibi oluyor ama alıştık artık hava güzel oldummu direk dışarı çıkıyoruz. balkon kültürümüz bitti valla. ne hoş olur, dur ben izmire gelirsem arayayım seni de güzel bir masa donat bana...cokacimcoook
kizlar evdeyim diye ne yapacagimi sasirdim, bi evi topliyim diyorum, bi dinleneyim diyorum, bi diyorum acaba disari cikip dolassam mi hava guzel sonra diyorum otur oturdugun yerde zaten agrin basliyor yorulunca, off napcami sasirdim??
hadi gözün aydıngünaydın arkadaşlar,
güne iyi başladım bugün...3 lü sonucum iyi çıkmış...çok sevindim..darısı bekleyenlerin başına...
dr.dan sonra sağlık ocağına gittim..tetenoz aşımın ilk dozunu yaptırdım...acı çekmedim ama ilk 3 gün kolun biraz ağrıyabilir dediler....
ordaki kayıttaki bayan biraz fazla kilo aldığımı söyledi...şunları ye bunları yeme vs.dedi..bilindik şeyler yani...dedim dr.um normal olduğumu söyledi...yok yok dedi biraz fazla alıyosun...iyi dedim dikkat ederim dedim ve çıktım...4 ayda 4 kilo aldıım..fazla dedi kadın yaaaaa.......
geçen hafta ben de yaşadım böyle bir ağrı ve çok korktum.burada arkadaşlarla da paylaşmıştımKızlar dün akşam yolda yürürken müthiş bir ağrı girdi kasığıma. Sanki karnımdan vajinama doğru bıçak saplamışlar gibi. Yürümekte zorlandım. İki büklüm oldum :1no2:Sizde de oluyor mu böyle ağrılar?
bence çık hava güzelse dolaş bence gelincede dinlenirsin güzel havayı değerlerdir derim benyerimseniben ben çalıştığım için sabahtan akşama kadar işte tıkılı kalıyorum keşke benimde öyle bir vaktim olsaydı ben dolaşmayı seçerdima.s
kızlar size bişey sorcam ..
ahh ahhh ben busüt kaynaklarımın buyumesinden çok muzdaribim her gören aaa ne kadar büyümüş diyor.(milletde hiç çekinme yok anacım direk sölüolar valla)
bu haftasonu kom dan minimişze sütyen almıştım iyi sayılır ama sivri gösteriyor bana yuvarlak gösteren lazım..yaa varya ben gelinliğin altından giydiğim çamaşırıma pamukla destek vermiştim 75 de bile içinde kayboluyodu...üstelik henuz 2.5 yıl oldu evleneli..ayy ben ne yapcam ya nolur bi şey söleyin bana
ilk başlarda çok hoş olmuslardı hafifi buyumustu ve dolgun dolgundu ama şimdi kocamaaaaaan oldular ne kullansam ya..tavsiye bir marka istiyorum ama kullanıpda memnun kaldıysanız söleyin...benneyaptımkisenağlama
kızlar haşimoto tiroidi imişimAllahtan daha yeniymiş de bebişim zarar görmedi , yani dr. öyle söyledi. ve çok bilinmemesine karşı çok yaygınmış, 10 kadından 3 ünde görülüyormuş. tsh larınıza baktırın mutlaka. hamilelikte 2 'nin altında olması en doğrusuymuş. Allah hepimize hayırlısıyla doğumu nasip etsin. çok daraldım, bir an önce doğsun istiyorum.( ama daha çok vaaar...)
kizlar evdeyim diye ne yapacagimi sasirdim, bi evi topliyim diyorum, bi dinleneyim diyorum, bi diyorum acaba disari cikip dolassam mi hava guzel, off napcami sasirdim??
evet nazancim bencede soyleme, aksam meyvemi yada tatlimi alip oturayim dizimin basina, aglasalim gene kocisle:)))
kuzum sen şimdi bize nispet mi yapıyorsun ben pek anlayamadım:jeyyar:
ayyy ne güzel ya, demek kocişinle izliyorsunuz. benimki iki kere filan yanımda oturdu dizi boyunca da dalga geçmekten helak olacaktı. oysa etrafımda bu diziyi sevmeyen yok. benim eşim bir garip, ona ya aksiyon olacak ya bilim kurgu ya da absürd komedi. benim izlediğim filmleri bunalım buluyor. oysa ben yaprak dökümünü izlerken bazen çok gülüyorum. özellikle de nehir hanımla ahmet beyin sahnelerinde. leyla da çok esprili bir kız bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?