AFTABRU
valla ben hem emerak edyorum hemde heyecanla izlemek istedigim için bilmek istemiyorum sahsen ki sende yazmamıssın zaten:) ben gunluk bolumde olcak seyleri bile gazeteden falan okumuyorum heyecanlı olsun diye,
saedce tek merakım o evi birdaha goremiycekmiyiz ? sıradan bir apt dairesinde çekilirse goruntuler hiç hos gelmez gozume gibi geliyor bana. gidip baktıkları evler çok vasat tarzdaydı çunku hep.
bence çık hava güzelse dolaş bence gelincede dinlenirsin güzel havayı değerlerdir derim benyerimseniben ben çalıştığım için sabahtan akşama kadar işte tıkılı kalıyorum keşke benimde öyle bir vaktim olsaydı ben dolaşmayı seçerdima.s
kızlar size bişey sorcam ..
ahh ahhh ben busüt kaynaklarımın buyumesinden çok muzdaribim her gören aaa ne kadar büyümüş diyor.(milletde hiç çekinme yok anacım direk sölüolar valla)
bu haftasonu kom dan minimişze sütyen almıştım iyi sayılır ama sivri gösteriyor bana yuvarlak gösteren lazım..yaa varya ben gelinliğin altından giydiğim çamaşırıma pamukla destek vermiştim 75 de bile içinde kayboluyodu...üstelik henuz 2.5 yıl oldu evleneli..ayy ben ne yapcam ya nolur bi şey söleyin bana
ilk başlarda çok hoş olmuslardı hafifi buyumustu ve dolgun dolgundu ama şimdi kocamaaaaaan oldular ne kullansam ya..tavsiye bir marka istiyorum ama kullanıpda memnun kaldıysanız söleyin...benneyaptımkisenağlama
milkshake
akıntılar bende de var ama arasıra çok nadir.beyaz renkte bi akıntı.tuvalet kağıdına bazende çok nadir iç çamaşırıma geliyor.rengi kahve yeşil kanlı değilse ve ağrı yanma kaşıntı yapmıyorsa mühim değil doğal bi akıntı oluyor
kesinlikle katılıyorumhihoyyyt
bu arada ben bikaç kişiye arkadaslık teklfii yapmıştım nie kabul etmionus ya....senağlama:çok üzgünüm:
Geçmiş olsun canım. bebeğini etkilememesine sevindim. Ben de merak ettim, başında bakmadılar mı tsh?kızlar haşimoto tiroidi imişimAllahtan daha yeniymiş de bebişim zarar görmedi , yani dr. öyle söyledi. ve çok bilinmemesine karşı çok yaygınmış, 10 kadından 3 ünde görülüyormuş. tsh larınıza baktırın mutlaka. hamilelikte 2 'nin altında olması en doğrusuymuş. Allah hepimize hayırlısıyla doğumu nasip etsin. çok daraldım, bir an önce doğsun istiyorum.( ama daha çok vaaar...)
dersten kaytarır mıyım hiç, özel okul burası. Tefe koyarlar valla! İlk saat dersim vardı, şimdi proje odasındayım. Proje işleriyle uğraşıyorum (!)Günaydın kıslaaarrrrr... Bİr kaç gündür baş ağrılarım var. Sanırım az uyuyorum. Bilg başına oturunca artıyor diye çok fazla okuyamadım kusura bakmayınız. Bugün gene var ama idare ediyoruz..
İZMİRLİ KIZLAR, hepinize ayrı ayrı mesaj atacağım ama, buradan topluca da yazayım. CUMA 17.00 da KONAK PIER'de BULUŞUYORUZ DEĞİL Mİ? Yoklama lisetsi çıkarıyorum.
1 - Tazefasulye (burcu)
2 - Evrim (evriş)
3 - Burko ( Burcu )
4 - Keops (Nevin)
5 - LalEce (Lal)
6 - başak35 (KAdriye, bir dahaki sefere demiştin ama, yap bir güzelik, uydur bir çözüm. Cuma günü için fındığını başkası alsa olmaz mı? Bİr zorla derim ben.. Tabii gene sen bilirsin. Ya da fındığını erkenden al okuldan, öğretmenine de uydur bir şey, haftasonu için bilmem nereye gidiyoruz, de mesela kaydirigubbakcemile3 ana - kız çıkın gelin, ne güzel olur..)
Kızlar biz 2 - 3 gündür akşamları çoştuk da çoştuk.. Maşallah yerinde durmuyor sıpamız. Arada "bastır oğlum, vur tekmeyi" diye naralar atıyorum evde. Eşim çok kıskanıyor, "ben de hissetmek istiyorum" diyor. Ama dışarıdan hissedilmiyor henüz. Özellikle otururken çok daha net hissediyorum. Bu arada isim olarak -şimdilik- Deniz Ilgaz koymayı düşünüyoruz. Erkek olacağı için eşinin soyadı problemi olmayacak, 2 isim koyabiliriz diye düşünüyoruz.
Bİr de doğar doğmaz hastanede sünnet ettirmeyi düşünüyoruz. 0 - 6 ay arası sinirler fazla gelişmediği için acı hissi çok çok az oluyormuş. İleriki yaşlarda çok daha travmatik olabiliyormuş. Bİr de çok daha hızlı iyileşiyormuş. Düğün olayından zaten hiç hazetmiyoruz. Çok istersek ileride bir eğlence düzenleriz bir şekilde, diye düşünüyoruz..
mercimekim üçlünün iyi çıkmasına sevindim. Ayrıca ben de bugün tetanoz olmaya gitsem mi, diyorum. Oradaki bayanın "çok kilo almışsın" demesinden korkuyorum Çünkü 18. haftadayım 5 kiloya çıktım sanırm..
fındık yağını şimdiden sürmek mi doğum sonrasına yardımcı oluyormuş? Ay bişi dicem, bunları yesek de, yağlarını sindirsek olmuyor mu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hayır, ben yemeyi daha çok seviyorum :)
Yeğenine acil şifalar diliyorum. Umarım çok iyi geçer ameliyatı.. Ufacık bedenlerin böyle sınavlardan geçmesine gönlüm hiç razı olmuyor.
Çok komik bir görüntü o yaa, bize de resmini çekip verdi doktor. Hem de ESRAKO nunki gibi uyuşuk uyuşuk yatıyordu. Adam allem etti, kallem etti, buldu pipiyi :)
Çok normal canımcım, bir şeye yorma.. Varımız yoğumuz hamislik ve doğum olayı değil mi? Böyle rüyalar çok normal.. İyi düşün, iyi olsun..
NEEEeeEEeEEeEee??? Çok kınadım seniiiii, dersten mi kaytarıyorsun Burcucum ? Hİç yakıştıramadım -tatlicadiarzu- bak banaaaa, hayatta yapmam öyle şeyler laelaelaelaelae
Bende de her gün var akıntı. Seyreldi biraz ama hala tuvalet kağıdı koyup dolaşıyorum. Çoğunluğun bitti mi ki? Ben de merak ettim şimdi:uhm:kızlar bende akıntı hala geliyor sizdede geliyormu?? kafama takıldı dr. a gittiğimde soracağım ama yinede merak ediyorum.... dr. her gidişimizde tam kan ve idrar tahlili yaptırıyor intihap yada bir enfeksiyon olsa çıkar herhalde......
Kızlar selam herkes tetanoz aşısından bahsediyor bu aşının yaptırılması gereken bir tarih var mı??? Bu arada ben 17+2 yim ve 5 kilo aldım maleseff benneyaptımki
Sanırım 1-1,5 fazla oldu
kızlar size bişey sorcam ..
ahh ahhh ben busüt kaynaklarımın buyumesinden çok muzdaribim her gören aaa ne kadar büyümüş diyor.(milletde hiç çekinme yok anacım direk sölüolar valla)
bu haftasonu kom dan minimişze sütyen almıştım iyi sayılır ama sivri gösteriyor bana yuvarlak gösteren lazım..yaa varya ben gelinliğin altından giydiğim çamaşırıma pamukla destek vermiştim 75 de bile içinde kayboluyodu...üstelik henuz 2.5 yıl oldu evleneli..ayy ben ne yapcam ya nolur bi şey söleyin bana
ilk başlarda çok hoş olmuslardı hafifi buyumustu ve dolgun dolgundu ama şimdi kocamaaaaaan oldular ne kullansam ya..tavsiye bir marka istiyorum ama kullanıpda memnun kaldıysanız söleyin...benneyaptımkisenağlama
AMA DİDECİM LÜTFEN YAPRAK DÖKÜMÜNÜ DİĞER DİZİLERLE BİR KEFEYE KOYMA, RECA EDERİM. BENCE DE DİĞER DİZİLER BİR FELAKET. (ELVADA RUMELİ DE GÜZELMİŞ İZLEMİYORUM AMA)aftabru kızma ama ben de eşinle aynı fikirdeyim.ben de öyle yapıyorum biri izlerken çok gıcık oluyorlar bana..ama tahmmül edemiyorum bizim dizilere.
slm kızlarrrr....
sakaleyncim geçmiş olsun acil şifalar.
minişler benim de büyüdü. ama en çok uçları garip sanki heran süt verecekmişim gibi hep havadalar ve şişko şişkolar.
16. haftamdayım 6 kilo aldım. bakalım doktorum ne dicek daha ilk kez kavuşçaz doktorumla. hafif bir azarlar ama güsel bir liste verir ona güveniorum. kızlar bir de artık vitamine başlayacağım yarın doktor verir kesin. iştahım açılmaz inşallah. çünkü bu 6 kiloyu iştahım açılmadan aldım. yemem gerekenlere kafayı taktığım için.
telkırmacım içim rahatladı desem :) bebişe ve vücudumuza zararı yoksa 15-20 kilo kadar alacağım ben elimde deil gerçekten normal iştahım yani gözüm dönmüor.
güzelim bende aynı dertten muzdaribim ayyıldızdan bi sudyen aldım silikonsuz süngersiz kalın askılı biraz ve çok rahat tavsiye edermnbu arada 80 takıyodum 90 aldım senağlama
telkırma verdiğin bilgi içmi rahatlattı vallahii bakalım ben kaç kilo oldum haftaya belli olcak doktorda bilerek tartılmıyorum moralim bozulmasın die
banu geçmiş olsun
ben bu dizide en çok hayriyeden nefret ediyorum zaten başlarına ne geldiyse bi o bide ferhunda yüzünden geldiii
sakalen yigenin ameliyat falan oldu sanırım ben kaçırmısım geçmis olsun ciddi birsey değildir umarım. hızlıca okuyorum mesajlar çok olunca bazen atlama oluyor sanırım.
telkırma
verdigin bilgi superrr. onemli olan bebegin gelisimi ve annenin tansiyonu hah kapak olsun dr uma.))
teşekkürler lalcimslm kızlarrrr....
noracım çık gez hava güzelse ben yarım saat kaplumbağa hızında yürüdüm geldim. o hava deişikliği bile enerji verdi.
sakaleyncim geçmiş olsun acil şifalar.
minişler benim de büyüdü. ama en çok uçları garip sanki heran süt verecekmişim gibi hep havadalar ve şişko şişkolar.
16. haftamdayım 6 kilo aldım. bakalım doktorum ne dicek daha ilk kez kavuşçaz doktorumla. hafif bir azarlar ama güsel bir liste verir ona güveniorum. kızlar bir de artık vitamine başlayacağım yarın doktor verir kesin. iştahım açılmaz inşallah. çünkü bu 6 kiloyu iştahım açılmadan aldım. yemem gerekenlere kafayı taktığım için.
telkırmacım içim rahatladı desem :) bebişe ve vücudumuza zararı yoksa 15-20 kilo kadar alacağım ben elimde deil gerçekten normal iştahım yani gözüm dönmüor.
KIZLAR MÜJDEhihoyyyt
amniyo sonucum yani detaylı olan da temiz çıkmış. hiçbir anormallik saptanmamış.
hoş zaten ben artık çok huzurluydum, kötü bir sonuç beklemiyordum.
çirkin kuzum benim üzmedi annesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?