2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bu cmts ordaydık ve adam izlemediğimiz iki bölümün daha çekilmiş olduğunu söyledi. demek ki en az iki bölüm daha o evdeler. benden bu kadar ipucu :1closedeyes:
ama haklısın , o köşkün o diziye kattığı çok güzel bir hava var. bence de hiç çıkmasın o köşkten. hatta hayriye hanım geçen bölümde kahve yaparken ağlamıştı ya mutfakta ben de ağlamıştım. alan adam çok kıro.

ben de dolaşırdım NORA.

pink benimde çok büyüdüler sütyenlerimin hiçbiri olmuyor:1no2:bende geçen gün kompedandan yeni incinin toparlayıcı sütyenini aldım..... birkaç model baktım hepsi uçları sivri gösteriyordu.... ama bunun üstünde ortasında dikişi yok o yüzden sivri göstermiyor.... bakmanı tavsiye ederim ama yinede sen bilirsin..... dışı penye ama iç tarafı pamuklu gibi gögüs uçlarınıda çok fazla göstermiyor hoş benim zaten uçlarım yok ama

teşekkür ederim helincim.... ya öyle şükür kahverengi yada yeşil falan değil ama böyle hafif sarımtırak bir renk bazen de beyaz peçeteye sildikçe geliyor onun haricinde okadar yoğun değil çamaşırıma falan geçmiyor ama yinede hergün geliyor inşallah önemli birşey değildir...

aftabru bende o sahnede çok aglamıstım :) zaten hemen her bolumde salya sumuk aglıyorum:))

fasuulyeko ben yaptırmıyoruum tetanoz asısı. kendi dr um hiç bahsetmedi. yani allah korusuno olur olmaz ortamda dogurmak zorunda kalırsak bir onlem. insalah oyle bir sey yasamak zorunda kalmayız pek ihtimalde vermiyorum yaani elbet bir hastane ortamında olurum. ha hastanedende t etanoz kapmayı ummuyorum artık. ne bilim rutin birsey olsa dr larımız onerir. yaptırmakta fayda var yaptırayım diyordum kol agrısı vs duyunca vazgeçtim

kesinlikle katılıyorumhihoyyyt

bu arada ben bikaç kişiye arkadaslık teklfii yapmıştım nie kabul etmionus ya....senağlama:çok üzgünüm:

Ben ettim ama:çok üzgünüm:

Geçmiş olsun canım. bebeğini etkilememesine sevindim. Ben de merak ettim, başında bakmadılar mı tsh?

dersten kaytarır mıyım hiç, özel okul burası. Tefe koyarlar valla! İlk saat dersim vardı, şimdi proje odasındayım. Proje işleriyle uğraşıyorum (!)
Bende de her gün var akıntı. Seyreldi biraz ama hala tuvalet kağıdı koyup dolaşıyorum. Çoğunluğun bitti mi ki? Ben de merak ettim şimdi:uhm:

Kızlar selam herkes tetanoz aşısından bahsediyor bu aşının yaptırılması gereken bir tarih var mı??? Bu arada ben 17+2 yim ve 5 kilo aldım maleseff benneyaptımki
Sanırım 1-1,5 fazla oldu

Bana doktor 6. ayda (ya da 6. aydan sonra tam emin değilim) yapılacağını söyledi. Sağlık ocakları yapıyor bunu... Ama daha erken yaptıran da var sanırım..

Neeee 5 kilo mu. Çok fazla yaaaa. Dikkat et biraz lütfen..İlk defa duyuyorum bu kadar kilo almış birini..

Şaka..Ben toplamda 7 kilo aldım, bir ara 15 günde 4 kilo almıştım. İyi mi...Bu akşam yine gidicem. Belki yine almışımdır kilo kimbilir..

"Gebeliğin seyrinde anne adaylarının kilo artışları sıkı bir şekilde incelenmiş ve "aşırı" kilo alanlara düşük kalori diyeti uygulanmıştır. Bu devrelerde gebelerin tüm gebelik dönemleri boyunca 7-8 kilo almaları durumunda daha kolay doğum yapacaklarına ve doğum sonrası kilolarını daha kolay atacaklarına inanılmıştır. Bu görüş günümüzde geçerliliğini yitirmiştir. Ön planda olan alınan kilonun miktarı değil, bebeğin gelişimi, anne adayının tansiyonunun normal sınırlarda seyretmesi ve idrarda albumin çıkışı olmamasıdır." alıntıdır...

fasulyeko bende sağlık ocağından aşı takvimini aldım 5 doz yapılacakmış fakat ankaradaki doktor aynen mercimekimin dediği gibi tarlada doğum yapma ihtimaliniz nerdeyse yok hastanede doğum yapacağınızı düşünürsek gerek yok dedi bende karar veremedim

yiğenime acil şifa dileyenlere teşekkür canlarım .çıktı ameliyattan ayıldıda şimdi konuştum iyiymiş.
dizi çekilen evlere gidilmiş oh oh bende takipçisiyim ama fanatik değilim bişey bulamzsam izlerim.
memişler büyümüş bendende alın okadar gerçi ikinciden gerçekten ilki kadar büyümüyo hala 90 takıyorum 80 B di.böyle
norra cım gez anam gez ben dün abarttım çok gezmişim dün oğluşa yine birşeylr aldım onları nasıl ekliyoruz onları bari ekleyeyim kızlar.

sakalen yigenin ameliyat falan oldu sanırım ben kaçırmısım geçmis olsun ciddi birsey değildir umarım. hızlıca okuyorum mesajlar çok olunca bazen atlama oluyor sanırım.

telkırma
verdigin bilgi superrr. onemli olan bebegin gelisimi ve annenin tansiyonu hah kapak olsun dr uma.))

slm kızlarrrr....

noracım çık gez hava güzelse ben yarım saat kaplumbağa hızında yürüdüm geldim. o hava deişikliği bile enerji verdi.

sakaleyncim geçmiş olsun acil şifalar.

minişler benim de büyüdü. ama en çok uçları garip sanki heran süt verecekmişim gibi hep havadalar ve şişko şişkolar.

16. haftamdayım 6 kilo aldım. bakalım doktorum ne dicek daha ilk kez kavuşçaz doktorumla. hafif bir azarlar ama güsel bir liste verir ona güveniorum. kızlar bir de artık vitamine başlayacağım yarın doktor verir kesin. iştahım açılmaz inşallah. çünkü bu 6 kiloyu iştahım açılmadan aldım. yemem gerekenlere kafayı taktığım için.
telkırmacım içim rahatladı desem :) bebişe ve vücudumuza zararı yoksa 15-20 kilo kadar alacağım ben elimde deil gerçekten normal iştahım yani gözüm dönmüor.

güzelim bende aynı dertten muzdaribim ayyıldızdan bi sudyen aldım silikonsuz süngersiz kalın askılı biraz ve çok rahat tavsiye edermnbu arada 80 takıyodum 90 aldım senağlama

telkırma verdiğin bilgi içmi rahatlattı vallahii bakalım ben kaç kilo oldum haftaya belli olcak doktorda bilerek tartılmıyorum moralim bozulmasın die

banu geçmiş olsun

ben bu dizide en çok hayriyeden nefret ediyorum zaten başlarına ne geldiyse bi o bide ferhunda yüzünden geldiii

KIZLAR MÜJDEhihoyyyt
amniyo sonucum yani detaylı olan da temiz çıkmış. hiçbir anormallik saptanmamış.
hoş zaten ben artık çok huzurluydum, kötü bir sonuç beklemiyordum.
çirkin kuzum benim üzmedi annesini.

Sağolun esrako,telkırma ve defnedamla
özellikle belirli bir tarih varsa kaçırmayalım dedim, özel hastane de olsa malum burası Türkiye neler geliyor insanların başına hastanelerde.
Bu arada sakaleynmaster amniyo sonucun gelmedimi daha??

aftabru kızma ama ben de eşinle aynı fikirdeyim.ben de öyle yapıyorum biri izlerken çok gıcık oluyorlar bana..ama tahmmül edemiyorum bizim dizilere.
AMA DİDECİM LÜTFEN YAPRAK DÖKÜMÜNÜ DİĞER DİZİLERLE BİR KEFEYE KOYMA, RECA EDERİM. BENCE DE DİĞER DİZİLER BİR FELAKET. (ELVADA RUMELİ DE GÜZELMİŞ İZLEMİYORUM AMA)

aynen benim ikizleri anlatmışsın LAL. ben de bazen sıkıyorum bakıyorum süt gelecek mi diye. sanki emzirmeye hazır gibiler. benim ikizler göbeğimden daha fazla değişti. göbeğim hep ikinci planda kalmaz inşallah.
ben de 16 haftada 4 kilo almıştım, şimdi 20. haftamdayım ve 5,5 a tamamladım. ama sen şanslısın tabi, benden bile zayıfmışsın hamile kalmadan önce. bana "hiç belli olmuyor hamile olduğun" diyorlar, aldığım kiloyu duyunca da "çok almışsın dikkat et" diyorlar. bu ne yaman çelişki di mi?

ben de mothercare den bir takke aldım ikizlere. 34dd. yani 75e ye denk geliyor. üstelik emzirirken kullanılanlardan. çok rahat oldu. o kadar da ucuza aldım ki; 6 tl. outletten aldım. beden çok sıradışı olduğu için epey ucuza sattılar. sırtı benimki kadar dar olup da göğüsleri bu kadar dolgun olan kadın pek yoktur... elde kalmasın diye 6 tl ye indirmişler. bir tanecikti zaten.

HAYRİYE hanıma gelince, bence çok tipik bir kadın. bence rolünün hakkını çok iyi veriyor. sanki kendisini oynuyor kadın. bazen çok makul bazen de gerçekten çok zayıf bir kadın.

hayırlı olsun canımmm.... zaten naz bebişimizin nazıydı bu. çok sevindim valla yük kalktı üstümüzden. tüm sonuçlarımız temiz bakalım yolumuza tam gaz devam

[

evet canım kulağına tüp takıldı sürekli hasta oluyordu şimdi iyiymiş aldım haberini
teşekkürler lalcim

canım hadi gözün aydın olsun NAZ ın üzmedi seni annesi:dance::teytey: darısı benim aslanıma bu arada kIzım adı ASLAN OLSUN DİYİP DURUYOR NET DEĞİL AMA :lepi:
bende şimdi aradım ama hala gelmemiş sonuç uf yaaa gerildim iyice zaten:bbo:

aftabru gözün aydın çok sevindim zaten biliyorduk sonucun iyi geleceğini.......

sakaleyn mastercım senin yeğeninede geçmiş olsun yeni farkettim.... benim yeğenimde küçükken olmuştu ama çok şükür şuan kocaman oldu maşallah hiçbir sorunu yok......

aftabru ben sana diyim sen bu isimden vazgeç en iisi çok nazlı olcak çok daha anasının karnında naz yapmaya başladı minik şeker...cnm benim gözün aydın zati bklenen sonuçtu bu..çok şükür allahıma..kimseyi evladıyla sınmasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…