KIZLAR MÜJDEhihoyyyt
amniyo sonucum yani detaylı olan da temiz çıkmış. hiçbir anormallik saptanmamış.
hoş zaten ben artık çok huzurluydum, kötü bir sonuç beklemiyordum.
çirkin kuzum benim üzmedi annesini.
[
bende şimdi aradım ama hala gelmemiş sonuç uf yaaa gerildim iyice zaten:bbo:
Kızlar selam herkes tetanoz aşısından bahsediyor bu aşının yaptırılması gereken bir tarih var mı??? Bu arada ben 17+2 yim ve 5 kilo aldım maleseff benneyaptımki
Sanırım 1-1,5 fazla oldu
banu cok geçmis olsun. troid e gebelik basında bakılıyormuydu neydi hamile iken baktırmadım ben rutin testlerden değil sanırım.
sende ne gibi bir sourn vardıda bakıldı kı ?
teşekkür ederim esracım . gebeliğin başında yapılan testlerde tsh seviyemin sınıra yakın olduğunu söylemişti dr. um, takip edelim her ay dedi. sonraki aylarda düşeceğine yükselmiş. sonra dahiliye uzmanına gittim ve öğrendim işte. insanın hiç duymadığı şeyler başına geliyor, haşimoto tiroidini hiç duymamıştım. hep japonyaya gitmek isterdim, eşim bu sabah ''bak japonya sana geldi ''diyo. :)
AFTABRU gözün aydın... darısı güzel haberler bekleyen diğer hamişlerin başına...
KIZLAR MÜJDEhihoyyyt
amniyo sonucum yani detaylı olan da temiz çıkmış. hiçbir anormallik saptanmamış.
bu arada farkındamıısnız başka 2009 agustos anne topiği daha var. ama onlara gelmişler bizde onlara hiiç slm vermemişiz onlarda kendileri bi topik açmışlar...ay çok güldüm yaaa
bizde acarız topik sizden neyimiz eksik der gibi olmuş....kaydirigubbakcemile3
ah be evrişim sağol canımbaşım a<ğrıyor stresten bi hızla aradım belki bi yanıt alırım diye yok ha yok ufff:çok üzgünüm:Gözün aydın cicimm..darısı Deryamın başına inşallah..
2. ayın 23 nde olmuş amniyo az kaldı da sonuç temiz desinlerde bi rahat nefes alayım ya ya kötü gelirse ALLAH ım beni bununla test etme:Saruboceq:kötü bişey düşünmüyorum aslında ma dün yine ciciler aldım kuzuma :CüvCüv:hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. çok candansınız. hepberaber çok güzel GÜNLER PAYLAŞACAĞIZ.
inşallah seninki de güzel çıkacak arkadaşım. 20 günü buluyormuş normalde sonuçlar ama acıbadem erken verebiliyor. benimki 14 günde çıktı ama normalde daha uzun sürermiş. merak etme, iyi çıkacak...
burçinini öperimkaydirigubbakcemile3 annesi maşallah kızımızaselam kızlar bende saglık ocagına gittim kontrolüm vardı dr ultrasonda başı 18+1 günlük gövdesi 17+1 günlük dedi gelişimi normalmiş kızımın 15 nisana verdi randevu buarada bilmiyormuş gibi cinsiyetini sordum kordonu bacak arasında göremiyorum dedi ordan hızımı alamadım ilk bana erkege benziyor diyen dr gittim aynı ölçüleri oda verdi onada sordum karnın çok yaglı net görüntü alamıyorum dedi tabi tarih öncesi aletlerle bakarlarsa olacagı bu ama bana kız diyen dr cihazları süperdi yanılma payı olacagını zannetmiyorum bende hata bekle biraz daha aynı merkeze git işte ama sabredemiyorumki illa görücem burçini
nazan gözun aydın..artık rahat rahat alışveriş yapabilrsin..:)
sakaleynmaster yiğenine geçmiş olsun canm ben öncesnde okumamışım sanırım...
bu arada minimize sütyen hakkıında yorum yapan herkesee thanksssss..
bakalım deneye deneye bulcas bi çare hiç olmadı bebiş dogsun emzirme döneminide bi gecelim yinede küçülmesse bakarız çaresine...
KIZLAR MÜJDEhihoyyyt
kızlar ben az önce biraz fırsat buldum ve nostaljik bir gezi yaptım ilk sayfalara. çok duygulandım. ilk muayeneden sonra ne kadar endişelenmişim embriyo görünmemiş diye. BURKO ya şaşırdım, ilk yazanlardan biri de o ama en son doğuracaklardan da biri aynı zamanda... en erken o öğrenmiş galiba. bi de ilk sayfalardaki arkadaşların çoğu yok şuan aramızda. umarım hamilelikleri devam ediyordur da forumdan ayrılmışlardır sadece. EVRİŞ sen de popon ağrıyor diye çok korkmuşsun canım...delikafadulden
KIZLAR MÜJDEhihoyyyt
bu arada farkındamıısnız başka 2009 agustos anne topiği daha var. ama onlara gelmişler bizde onlara hiiç slm vermemişiz onlarda kendileri bi topik açmışlar...ay çok güldüm yaaa
bizde acarız topik sizden neyimiz eksik der gibi olmuş....kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?