2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Gözün aydın cicimm..darısı Deryamın başına inşallah..

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. çok candansınız. hepberaber çok güzel GÜNLER PAYLAŞACAĞIZ.

[

bende şimdi aradım ama hala gelmemiş sonuç uf yaaa gerildim iyice zaten:bbo:

inşallah seninki de güzel çıkacak arkadaşım. 20 günü buluyormuş normalde sonuçlar ama acıbadem erken verebiliyor. benimki 14 günde çıktı ama normalde daha uzun sürermiş. merak etme, iyi çıkacak...

selam kızlar bende saglık ocagına gittim kontrolüm vardı dr ultrasonda başı 18+1 günlük gövdesi 17+1 günlük dedi gelişimi normalmiş kızımın 15 nisana verdi randevu buarada bilmiyormuş gibi cinsiyetini sordum kordonu bacak arasında göremiyorum dedi ordan hızımı alamadım ilk bana erkege benziyor diyen dr gittim aynı ölçüleri oda verdi onada sordum karnın çok yaglı net görüntü alamıyorum dedi tabi tarih öncesi aletlerle bakarlarsa olacagı bu ama bana kız diyen dr cihazları süperdi yanılma payı olacagını zannetmiyorum bende hata bekle biraz daha aynı merkeze git işte ama sabredemiyorumki illa görücem burçini

Kızlar selam herkes tetanoz aşısından bahsediyor bu aşının yaptırılması gereken bir tarih var mı??? Bu arada ben 17+2 yim ve 5 kilo aldım maleseff benneyaptımki
Sanırım 1-1,5 fazla oldu

Canım 5.ayda başlıyor yapılmaya...sağlık ocağına kayıt yaptırman gerekiyor..onlar seni yönlendirir...aşı kartı veriyorlar..üzerinde aşı tarihlerin yazıyor...

sevsinler senin o çikin kızını...gözün aydın...

Sakaleyn...geçmiş olsun...sana da gözün aydın..yeğeninin ameliyatı iyi geçmiş..

nazancımmm işte sana bir gözün aydın daha hihoyyyt

sakaleyncim yeğenine çok çok geçmiş olsun sendende iyi haberler gelecek biliyoruz...

kızlar ben az önce biraz fırsat buldum ve nostaljik bir gezi yaptım ilk sayfalara. çok duygulandım. ilk muayeneden sonra ne kadar endişelenmişim embriyo görünmemiş diye. BURKO ya şaşırdım, ilk yazanlardan biri de o ama en son doğuracaklardan da biri aynı zamanda... en erken o öğrenmiş galiba. bi de ilk sayfalardaki arkadaşların çoğu yok şuan aramızda. umarım hamilelikleri devam ediyordur da forumdan ayrılmışlardır sadece. EVRıŞ sen de popon ağrıyor diye çok korkmuşsun canım...delikafadulden

nazan gözun aydın..artık rahat rahat alışveriş yapabilrsin..:)

sakaleynmaster yiğenine geçmiş olsun canm ben öncesnde okumamışım sanırım...

bu arada minimize sütyen hakkıında yorum yapan herkesee thanksssss..
bakalım deneye deneye bulcas bi çare hiç olmadı bebiş dogsun emzirme döneminide bi gecelim yinede küçülmesse bakarız çaresine...

bu arada farkındamıısnız başka 2009 agustos anne topiği daha var. ama onlara gelmişler bizde onlara hiiç slm vermemişiz onlarda kendileri bi topik açmışlar...ay çok güldüm yaaa

bizde acarız topik sizden neyimiz eksik der gibi olmuş....kaydirigubbakcemile3

yani bizim gazabımıza uğrayanlar yeni parti mi kurmuş? biz iktidardayız ama di mi? gerçekten komik olmuş. oysa sonradan gelen br sürü arkadaşımız şuan forumun en faal yazışanlarından... örneğin GYPSY...

Gözün aydın cicimm..darısı Deryamın başına inşallah..
ah be evrişim sağol canımbaşım a<ğrıyor stresten bi hızla aradım belki bi yanıt alırım diye yok ha yok ufff:çok üzgünüm:
2. ayın 23 nde olmuş amniyo az kaldı da sonuç temiz desinlerde bi rahat nefes alayım ya ya kötü gelirse ALLAH ım beni bununla test etme:Saruboceq:kötü bişey düşünmüyorum aslında ma dün yine ciciler aldım kuzuma :CüvCüv:
burçinini öperimkaydirigubbakcemile3 annesi maşallah kızımıza azcık daha sabret başakcım

sağol canım .
bende minimize kullanıyorum benim denormalde baya bi tombul göğüslüydümde hele adet zamanı ayın yarısını doğal silikon taktırmış gibi geziyorudm

Gözün aydın canım. Ama zaten sen biliyordun böyle çıkacağını değil mi çirkin kızın annesiiiidelikafadulden

Anlaşılan benim mesajlarımı tam okumamışsın Nazancığım. O mesajlarda "ben de çok istiyorum ağustos annesi olmayı. ama tutsa bile ya 30 ya 31 ağustos tutuyor" yazmıştım. TUTTURDUMhihoyyyt

diğer ağustos topiğine dün yazdım dedim burda ne işiniz var diğer topiğe gelin diye eftelya yazmış orda sorularımıza cvp alamıyoruz burayı açtık diye ama bugünde buraya yazmış benide alın aranıza die anlamdım gitti fisfisfis kızlar yoksa siz aranıza almamazlıkmıı yapıyosunuz hee söleyin sizi gidi ayrımcı hamisler siziii valla beni aldığınız için sağolun almasaydanız bile ite kaka girerdim aranıza çok seviyorum ben artık sizi,hiç biyerede gitmem zatiii laelaelaelaelae

Yaprak dökümünü izlemeyi ben de çok istedim aslında ama, Halil Ergün'ün botokslu gözleri beni çok korkuttu.. İzleyemedim. "Canım Ailem" benim favorim....

Ohhh, çok şükür.. Haydi gözün aydın. Ama hiç senin çirkin kızın olur mu Nazancım, çok ayıp.. Fıstık gibi kadınsın.

Ay evet, gördüm onu. Amaaaan nerede rahat ediyorsa oraya gitsinler çok da dert değil..

Aftabru gaza getirdi, ben de baktım başlarda yazılanlara. Bana ilk cevap veren kayracığımmış. Duygulandımsenağlama Okudukça merak ettim. Acaba diğerleri nasıl kavuştu bebişlerine? Nasıl aşamalardan geçtiler? Paylaşalım mı ne dersiniz? Ben açılışı yapayım:

2008 Haziran ayında iki bebeği olan bir arkadaşımın evine gittik eşimle. Küçük olanı kucağıma aldım, şööyle dolu dolu içime çektim kokusunu. ıçim bir tuhaf oldu. Sardıkça sarmak istedim bebişi. Eve gidince eşime anlattım, "aa, ben de kucağıma alınca bir tuhaf oldum" dedi. Bizim zamanımız gelmiş dedik birbirimize:1rolleyes: Ben bir taraftan istiyordum, bir taraftan çok korkuyordum çocuk sahibi olma fikrinden. Neyse artık zamanı geldi, korunmayalım dedik. Temmuzda korunmadık, Ağustos ayında adet gecikmemden 10 gün sonra test yaptım ve bordo bir ikinci çizgi gördüm:roflol:Ne sabır varmış bende.
tam 17 gün rüyada gibi yaşadık kocişimle. Derken lekelenmeler, kanamalar ve ağrılarla 7 Eylül sabahı bebeğim bıraktı beni.

Hamileliğimi hissetmeden önce annelikten korkan ben, anneliği ölesiye ister oldum. KK'da benzer durumda olan insanlarla yazıştım, önce dertlerimi, sonra umutlarımı anlattım onlara. Kendime 3 adet dönemi kısıtlama koydum. Kısıtlama süresi bitince de korunmayı bıraktım ve o ay tekrar hamile kaldım:teytey:
Ayıptır söylemesi, üzerime ceket atsalar hamile kalacağımdan korkuyorum:roflol:Yine de MAŞALLAH diyelim. Hayatımda hissettiğim en anlatılmaz duygu bu.
Eşim geçen gün "yüzünde sonsuz bir huzur ifadesi var" dedi. E öyle hissediyorum da ondan dedim. Çook değerli hissediyorum kendimi. Çevremdeki herkesten farklı ve daha özel.

ışte benim hikayem böyle:CüvCüv:

Son düzenleme:
kızlar sabah bağalntım koptu bende temizliğe giriştim şimdide belim kopuyorr kimse varmıı topikte?hihoyyyt

burko çok duygulandım ilk bebişini kaybetmişsin ama sonrası ne güzel rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…