Anlaşılan benim mesajlarımı tam okumamışsın Nazancığım. O mesajlarda "ben de çok istiyorum ağustos annesi olmayı. ama tutsa bile ya 30 ya 31 ağustos tutuyor" yazmıştım. TUTTURDUMhihoyyyt
kızlar sabah bağalntım koptu bende temizliğe giriştim şimdide belim kopuyorr kimse varmıı topikte?hihoyyyt
burko çok duygulandım ilk bebişini kaybetmişsin ama sonrası ne güzel rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın
Anlaşılan benim mesajlarımı tam okumamışsın Nazancığım. O mesajlarda "ben de çok istiyorum ağustos annesi olmayı. ama tutsa bile ya 30 ya 31 ağustos tutuyor" yazmıştım. TUTTURDUMhihoyyyt
kızlar sabah bağalntım koptu bende temizliğe giriştim şimdide belim kopuyorr kimse varmıı topikte?hihoyyyt
Aftabru gaza getirdi, ben de baktım başlarda yazılanlara. Bana ilk cevap veren kayracığımmış. Duygulandımsenağlama Okudukça merak ettim. Acaba diğerleri nasıl kavuştu bebişlerine? Nasıl aşamalardan geçtiler? Paylaşalım mı ne dersiniz? Ben açılışı yapayım:
2008 Haziran ayında iki bebeği olan bir arkadaşımın evine gittik eşimle. Küçük olanı kucağıma aldım, şööyle dolu dolu içime çektim kokusunu. İçim bir tuhaf oldu. Sardıkça sarmak istedim bebişi. Eve gidince eşime anlattım, "aa, ben de kucağıma alınca bir tuhaf oldum" dedi. Bizim zamanımız gelmiş dedik birbirimize:1rolleyes: Ben bir taraftan istiyordum, bir taraftan çok korkuyordum çocuk sahibi olma fikrinden. Neyse artık zamanı geldi, korunmayalım dedik. Temmuzda korunmadık, Ağustos ayında adet gecikmemden 10 gün sonra test yaptım ve bordo bir ikinci çizgi gördüm:roflol:Ne sabır varmış bende.
tam 17 gün rüyada gibi yaşadık kocişimle. Derken lekelenmeler, kanamalar ve ağrılarla 7 Eylül sabahı bebeğim bıraktı beni.
Hamileliğimi hissetmeden önce annelikten korkan ben, anneliği ölesiye ister oldum. KK'da benzer durumda olan insanlarla yazıştım, önce dertlerimi, sonra umutlarımı anlattım onlara. Kendime 3 adet dönemi kısıtlama koydum. Kısıtlama süresi bitince de korunmayı bıraktım ve o ay tekrar hamile kaldım:teytey:
Ayıptır söylemesi, üzerime ceket atsalar hamile kalacağımdan korkuyorum:roflol:Yine de MAŞALLAH diyelim. Hayatımda hissettiğim en anlatılmaz duygu bu.
Eşim geçen gün "yüzünde sonsuz bir huzur ifadesi var" dedi. E öyle hissediyorum da ondan dedim. Çook değerli hissediyorum kendimi. Çevremdeki herkesten farklı ve daha özel.
İşte benim hikayem böyle:CüvCüv:
Biz bu ağustosta 6. yılımızı dolduruyoruz. Bundan 2-3 sene önce İst da yaşarken, kız kardeşim geldi. (Bizim aramızda 7 yaş var ve ben kardeşime çok baktım. Altını alırdım, giydirirdim, mamasını yedirirdim. Oyuncak bebekle değil, kardeşimle oynadım desem yeri vardır..) Kardeşim o gece bizde kalır, beraber yatarız diye düşünüyordum. Ama o sevgilisine gidip onunla yatacakmış kaydirigubbakcemile3. Çok tuhaf oldum ama ben birine sarılıp, kokusunu çekerek uyumak istiyordum. Orada anladım, ben olmuştum... eşim en başından beri hazırdı zaten. 5 sene boyunca beni ikna etmek için uğraştı diyebilirim. Ama ben çocuğu "ağlayan zırlayan bir yük" gibi görüyordum. İstanbul'da o koşullarda çok zordu, bir de serseri gibi hayat yaşıyorduk. Bekar evi gibiydi evimiz bile :)
Bu sene nisan, haziran, ağustos ve eylül 2008 de, 4 arkadaşımız doğum yaptı. Ben temmuzda yüksek lisans kazanınca İzmir yolları açıldı. Şubatta gelebileceğimizi tahmin etmiştik. Ağustosta korunmadık. 2 defa birlikte olduk. Hem de "hiç olmaz" denen şekilde hamile kalmıştım. Ne yazık ki pek iyi başlamadı. 11 eylülde kaybettim.. 2 ay zor dayandım. "ağlayan zırlayan bir yük" benim için hayatın anlamı olmuştu. Her çocuk haberinde salya sümük ağlıyordum. Çok zordu. Aslında niyetim İzmir'e gelip evime yerleşmeyi beklemekti. Bunun için 6-7 ay geçmeliydi. Bekleyemedim. Kasımda hemen açtık kapıları.. Çok şükür, binlerce şükür ki beklemeden hamile kaldım gene.. :CüvCüv: İlk zamanlarım hep lekelenmelerle geçti gene. Tekrar kaybedersem diye ödüm kopuyordu. 10 hafta - 13 hafta - ikili test derken şu anda karnımda kıpırtılarını hissediyorum. Allah artık onları bizden ayırmasın.. Yüzümüz bir daha solmasın.. Çok zormuş. Yaşayan bilirmiş..
Uzun oldu ama kusura bakmayın kızlar.. Paylaşayım istedim.
kızlar ben de hala o göbek çizgisi oluşmadı. esmerlerde mi oluşuyor acaba sadece. göbeğim aldı başını gidiyor ama çizgi filan yok. tüylenme oldu biraz eskiye göre, acaba ona mı çizgi diyorlar. çizgi şeklinde biraz normalden koyu tüylerim belirdi.
KIZLAR MÜJDEhihoyyyt
amniyo sonucum yani detaylı olan da temiz çıkmış. hiçbir anormallik saptanmamış.
hoş zaten ben artık çok huzurluydum, kötü bir sonuç beklemiyordum.
çirkin kuzum benim üzmedi annesini.
kızlar ben az önce biraz fırsat buldum ve nostaljik bir gezi yaptım ilk sayfalara. çok duygulandım. ilk muayeneden sonra ne kadar endişelenmişim embriyo görünmemiş diye. BURKO ya şaşırdım, ilk yazanlardan biri de o ama en son doğuracaklardan da biri aynı zamanda... en erken o öğrenmiş galiba. bi de ilk sayfalardaki arkadaşların çoğu yok şuan aramızda. umarım hamilelikleri devam ediyordur da forumdan ayrılmışlardır sadece. EVRİŞ sen de popon ağrıyor diye çok korkmuşsun canım...delikafadulden
yani bizim gazabımıza uğrayanlar yeni parti mi kurmuş? biz iktidardayız ama di mi? gerçekten komik olmuş. oysa sonradan gelen br sürü arkadaşımız şuan forumun en faal yazışanlarından... örneğin GYPSY...
diğer ağustos topiğine dün yazdım dedim burda ne işiniz var diğer topiğe gelin diye eftelya yazmış orda sorularımıza cvp alamıyoruz burayı açtık diye ama bugünde buraya yazmış benide alın aranıza die anlamdım gitti fisfisfis kızlar yoksa siz aranıza almamazlıkmıı yapıyosunuz hee söleyin sizi gidi ayrımcı hamisler siziii valla beni aldığınız için sağolun almasaydanız bile ite kaka girerdim aranıza çok seviyorum ben artık sizi,hiç biyerede gitmem zatiii laelaelaelaelae
bugün bebek sitelerine bir göz atayım dedim, bir bebek resmi çok hoşuma gitti. uzun tulumlar var ya ondan giymiş uyuyordu. bayıldım. bacakları karnı filan çok komik görünüyordu. ayyy bana hala bebeğim elimde oyuncak olurmuş gibi geliyor ya.... madara etmeyeyim de çocuğu...
kizlar buarada bebisimle cok guzel bir gun gecirdik, guzel havada gezdik, yuruyus yaptik, arkadasimla bulustum, kendimi yormadan geldim, ama cok mutlu ve huzurlu birgun gecirdim:))))
Biz bu ağustosta 6. yılımızı dolduruyoruz. Bundan 2-3 sene önce İst da yaşarken, kız kardeşim geldi. (Bizim aramızda 7 yaş var ve ben kardeşime çok baktım. Altını alırdım, giydirirdim, mamasını yedirirdim. Oyuncak bebekle değil, kardeşimle oynadım desem yeri vardır..) Kardeşim o gece bizde kalır, beraber yatarız diye düşünüyordum. Ama o sevgilisine gidip onunla yatacakmış kaydirigubbakcemile3. Çok tuhaf oldum ama ben birine sarılıp, kokusunu çekerek uyumak istiyordum. Orada anladım, ben olmuştum... eşim en başından beri hazırdı zaten. 5 sene boyunca beni ikna etmek için uğraştı diyebilirim. Ama ben çocuğu "ağlayan zırlayan bir yük" gibi görüyordum. İstanbul'da o koşullarda çok zordu, bir de serseri gibi hayat yaşıyorduk. Bekar evi gibiydi evimiz bile :)
Bu sene nisan, haziran, ağustos ve eylül 2008 de, 4 arkadaşımız doğum yaptı. Ben temmuzda yüksek lisans kazanınca İzmir yolları açıldı. Şubatta gelebileceğimizi tahmin etmiştik. Ağustosta korunmadık. 2 defa birlikte olduk. Hem de "hiç olmaz" denen şekilde hamile kalmıştım. Ne yazık ki pek iyi başlamadı. 11 eylülde kaybettim.. 2 ay zor dayandım. "ağlayan zırlayan bir yük" benim için hayatın anlamı olmuştu. Her çocuk haberinde salya sümük ağlıyordum. Çok zordu. Aslında niyetim İzmir'e gelip evime yerleşmeyi beklemekti. Bunun için 6-7 ay geçmeliydi. Bekleyemedim. Kasımda hemen açtık kapıları.. Çok şükür, binlerce şükür ki beklemeden hamile kaldım gene.. :CüvCüv: İlk zamanlarım hep lekelenmelerle geçti gene. Tekrar kaybedersem diye ödüm kopuyordu. 10 hafta - 13 hafta - ikili test derken şu anda karnımda kıpırtılarını hissediyorum. Allah artık onları bizden ayırmasın.. Yüzümüz bir daha solmasın.. Çok zormuş. Yaşayan bilirmiş..
Uzun oldu ama kusura bakmayın kızlar.. Paylaşayım istedim.
noraacım nazar değmesin maşallah bebişimizee annesinide anne huzurlu olunca bebişde huzurlu oluyoo
evriş çok tatlısın sen yaa ama az önce ciciler kısmında tam yazdım sen çıktınn ayrıca ben başka topikten gelmedim kuzum direk buraya daldım başka yerlere uğramadannn delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?