2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yav herkesmi tv karşısında.. reklamlarda barii bişiiler yazın ya...kocişim geç gelcek bugun...bende yarınki temizliğimin birazına başladım bu akşamdan..
tülleri yıkadım malum gece diye.....

Ben bebişim bana kendini özletmek için tatile çıktı falan diye düşünüyorum. Daha tam hazır olmadığımı biliyordu, ne kadar değerli olduğunu farkedeyim diye bana böyle bir ders verdi. Sonra da kuzucuğum, beni fazla üzmeden gelip koynuma konuverdiii:asigim:

kızlar canlarım hepinize cok selamlar
uzun zamandır giremedim
ben ve bebiş cok ii
adapazarında annemlerdeyim
fırsat buldukca giricem
hepinizi cok ozledim
mucxx

kızlar canlarım hepinize cok selamlar
uzun zamandır giremedim
ben ve bebiş cok ii
adapazarında annemlerdeyim
fırsat buldukca giricem
hepinizi cok ozledim
mucxx

oooo biz de seni özledik. :a.s.
annenle hasret gider bakalım. ne zaman istanbula geliyorsun? eşinin yeni işi hayırlı uğurlu olsun.

kızlar selam.misafirim var o yüzden site açık olsada ara ara girip bakacağım.kızlar benim oğlum bugün coştu maşallah.gün boyunca sık sık hareket ediyor öyle seğirme gibide değil çok güçlü hissediyorum resmen tekmeliyor sanki.dışardan belli değil ama
17.18.19. haftalarda da hissediyordum ara ara ama böyle seğirme gibi kalp atması gibi ama bu hafta özellikle bugün çok güçlü hareketler hissediyorum geçmişle kıyalıyabiliyorum.yani seğirme gibi hisseden arkadaşlar ilerki haftalarda çok daha güçlü hissedecek ve gaz hareketleriyle kesinlikle karıştırmayacaksınız

helincim bende hissetmek istiyorum yaaa seninle aynı gidiyoz bende tık yok sadece ufak seyirmelerrr

ben yaprak dökümünü izliyordum.
hikayeme kaldığım yerden devam edebilirim.
.
işte ikinci hayalkırıklığından sonra üçüncüye cesaret edemezdim. yüksek riskli bir gruptaydım gebelik için. tedavisi vardı ama ben yine de cesaret edemeyecektim. eşim de zamana bırakalım dedi. çok güzel bir tatile çıktık. amerikanın en güzel yerlerini dolaştık arabayla. hamile bir arkadaşıma tr de bulunmayan bir vitamin alırken eşim "bir tane de kendin için al, eninde sonunda lazım olacak" dedi. durdum düşündüm ve bir daha hamile kalmak istersem vitamin eksik kalsın dedim. artık hayal kurmak istemiyordum. ama gözlerim doldu yine de arkadaşa vitamini alırken. bir üsür bebek kıyafeti alabilirdim, herşeye içim gitmişti ama sadece hediye niyetiyle bir kaç parça almıştım. hiçbirşeye bakıp tekrar ağlamak istemiyordum.
tr ye döndükten bir ay sonra güvenli bir zamanda olmuş çok küçük bir kazaya rağmen gidip test aldım ve yine hamile çıktım. başladım ağlamaya. bebek ille de gelmek istiyordu. ve ne biçim bir kadındım ki 1 senede üç kere hamile kalmış üstelik üçünde de önceden folik aside başlayamamıştım. yani bir türlü planlı gebelik yaşayamadım. evlilik yıldönümümüzde öğrendik, kızımız naz beni hediye masrafından kurtarmış oldu. sonra derhal iğnelerime başladım.
ve gerisini hepbirlikte yaşadık. acısıyla tatlısıyla.... bugünlere geldik. allahın hakkı üçtür, bu kez üzmeyecek.

ben de ben de :dance:
resmen elimle bile hissediyorum tekmeyi. e malum benim kızın ayakları da büyükmüş, kuvvetli tekmeliyor. :mymeka: artık seğirme gibi değil gerçekten de çok farklı. iyice konsantre olunca daha iyi hissediyorum ama bugün çalışırken bile duydum tekmelerini. eşim de koyuyor göbeğime hissetmek için ama tabi ki onun daha çok beklemesi lazım. yazık o da merak ediyor.
bi de eşim bana dün akşam durup dururken "yaw nazo ben çok sıkıldım, doğsun artık, çok merak ediyorum, çok sabırsızlanıyorum" dedi. ilk defa onu benden daha heyecanlı gördüm.

kızlar, şimdi ben bu hafta 20. haftamı bitireceğim ya, sizce 6.aya mı geçmiş olacağım yoksa daha yeni 4,5 aylık mı olmuş olacağım. benim hesabıma göre ben daha 4.5 aylığım ama galiba bazılarımız her ay için 4 hafta hesaplıyor. acaba bunu herkes mi bu şekilde hesaplıyor, normali hangisidir? kafamçokkarıştı

kızlar herkesin acı hikayeleri var.benim hikayemde sizlerden kalır değil.bebek istediğim ilk ay hamile kaldım.öğrendiğim gün kanamam başladı.iki ay oluncaya kadar doktorlar bebek gözükmüyor adet tarihini karıştırmışsın deyip kanamyla beklettiler.nerdeyse kan kaybından gidecektim.sonrada bebek ölmüş dediler.adanaya gittim bi doktora göründüm dış gebelik geçiirmişsin hala gebelik parçaları sol yumurtalıkta iyiki bozulmuş gebelik ölebilirdin dediler.tekrar gebelik için 9 ay kalıntılardan kurtulmayı bekledik.her hafta kontrole gittim.artık kadındoğumcu görmek istemiyordum.1 yıl sonra çocuk istemeye başladık olmuyordu.bende her şey normaldi.doktor eşimden test istedi sonrada sperm sayısı düşük tek çare tüp bebek dedi.ilk hamileliğinde mucize eseri olmuş dedi.bizde tüp bebek yaptırdık olmadı.tüp bebekten bi ay sonra yine adetim gecikti lekelenmeler başladı doktorumu aradım sancılı adettir korkma dedi.günlerce inanılmaz acılar çektim.anlatılmaz tarifsiz acılardı sonra acile gittim hamilesin dediler.hemde tek çare tüp bebek derlerken ben ikinci kez doğal yolla hamile kaldım.bütün mucizeler benimi buluyordu.ama sevinemedim yine dış gebelikti ve bu sefer sağ tüpümü parçalamış damarlarım yırtılmış iç kanama geçirmişim bütün iç organlarım kanla dolmuş doktor çlmediğime şaştı ama onun hatasıydı adet ağrısı yanında gebelik ihtimalini düşünmeliydi.aylar sonra tekerar bebek düşünmeye kara verdik.iki dış gebelik geçirdiğiiçin rahim filmi istediler.eşinde sorun var tek çare tüp bebek derken eşimin sonuçları gayet normal çıkıyordu.zaten ciddi bi sorun olsa hamilelik düşünüldüğünde hemen hamile kalamazdım.hemde iki kez.doktorların aceleci davranışlarıydı.bu seferde bana ikitüpünde dış gebeliklerden tıkanmış mümkün değil doğal yolla hamile kalman dediler.ne kadar ağladım anlatamam kızlarbi eşimde sorun çıktı o normal değerlere ulaştı bu sefer benim tüpler tıkandı.iki defa hamileliği yakaladım dış gebelik çıktı.tüp bebek tutmadı.bizde ikinci tüp bebeği ağustosta yaptık sonuç yine olumsuz.kaç gün ağladım artık anne olamayacağıma inandırdım kendimi.ikinci tüpbebekte 5 tane embriyo dondurdular.dondurulmuşları denemeye karar verdik.doktorla gününü kararlaştırdık ekim adetinde gideceğim.müdürümle görüştüm her şey tamam.bi tek adetim gelmiyor ben sabırsızlanıyorum.baktım lekelenme var bi test yaptım hamileyim.sevinsemmi üzülsemmi anlamadım.ama tüplerimi,n tıkalı olmadığına sevindim.lekelenmelerden çok korktum yine dış gebelikmi diye keseyi gördüğümdeki mutluluğu anlatamam.bu seferde lekelenmeler kanamalar oldu çok ağladım düşecek diye düştü düşecek derken şimdi içimde kpırdanışlarını hissediyorum.inşallah allah tamamınada erdirir.tabii herkesinkini
uzun yazdım kusura bakmayın.aslında daha öncede yazmıştım ama tekrar paylaşmak istedim

nazan inan okurken gözlerim doldu bu yazılanları okurken hayatın gerçek yüzlerini görüyorum benim bu kadar hüzünlü bir hikayem olmadı umarım olmazda hiçbirzaman,sizlerinde bu son acı veren hikayeniz olsun..
Ben temmuzda evlendim 2008,iki ay korundum sonra bebiş istedim herkes çok erken vs dedi ama ben hiç erken olduğunu düşünmedim,yok bir yıl yok iki-üç yıl bekle diyen oldu tabii herkesin görüşüydü saygım vardı ama ben genç anne olmak isityordum hatta dahada genç olabilirdim ama yinede zamanı sayılır,bence herşey yaşında güzel oluyor evlilik annelik herşey,tabii şartlarlada alakalı bu durum benim şartlarım elverişliydi,birde ben şu mantığı anlamıyorum evliliğinin tadını çıkar felan şimdi bu bebişmi tadımızı bozucak anlayamıyorum bir insan gerçekten sosyal hayata devam etmek isterse her türlü eder,çocuk olsada olmasada.velhasıl iki ay korundum hapı bıraktım çok kilo almıştım haplar yüzünden,eşim korunmaya başladı bu sefer,sonra spora yazıldım benden tam idrar tahlili istediler yaptırdım,hastanede görümcem hemşireydi ve beni aradı sonucum çıkmış idrarım temiz ve sanırım hamilesin dedi ama değerler çok düşük yarın bi kan tahlili yapalım dedi,ertesi gün kan tahlili yaptrıdım ve hamileyim ilk görümcem öğrenmiş oldu yanii ..korunmamıza rağmen bebeğim gelmişti çünkü annesi onu çok ama çok istiyordu canım oğlum bide sağlıkla kucağıma alabilsem...

ahhh ıyamam ya aftabru helin gerçektende hepimizin ayrı hikayeleri varmış..
şükürler olsun şimdi hepimiz riskli olan ik trimester i geride bıraktık.Rabbim hepimizi saglıkla sıhhatle kavuştursun bebişlerimize...
şimdi siz hiissetmeye başladım falan yazınca tv yi kapatıp uzandım ve yüksek bir konsantre ile elimi göbeğime koyup beklemeye başladım.veeeeeee bende içerdeki kıpırdanmaları hissettim.. öle tekme gibi değil ama içerde kıpır kıpır oldugunu hissettim... yada ben öle hissetmeyi hayal etmiş olabilirim.. ahhh kuzum ya bi başlasa tekmelemeye...heyyyyyytt ben burdAYIM ANNECıM dese..babası dokunuca daha bi kıpır kıpır olsa..Allahım bizlerde o gunleri yaşıcasmı....

bu arada bu abah başladıgım beyaz yeleki bitirmek üzereyim birasdan koyarım ciciler bölümüne....

gyps
canım bende şu iki gündür özellikle bugün hissediyorum.daha önce haftada bi iki gün hafif hafif hissediyordum yine bilki iki üç gün hissetmem bilmiyorum devamda edebilir.sende de yakındır bazı kadınlar 22. haftaya kadar hissetmiyorlarmış

evet canım bir ayı 4 hafta olarak hesaplamamız gerekiyor sen 20 hftayı bitirdiysen bence 6 aya giriyorsun ben 18 haftadayım yani bitirdim sayılır 4,5 aylık ben oluyorum hamilelik süreci 40 hafta kadar dr lar 9 ay 10 gün olarak hesaplayorlar ben kızımı tam 9 ay 10 gün dogurdum ama burçini geç döllenme oldugu için 14 ağustosu geçiririm diye düşünüyorum gerçi orsını allah bilirde hakkımızda hayırlısı

aftabru
benim doktorum 16.haftamda 4 aylık oldun dedi.bende şimdi tam 5 aylık oldu bebişim diyorum.5. ayı bitirmiş 6. aydan gün almış oluyoruz.6 aylık değil bebeğimiz ama 6. ayın içindeyiz.zaten haamileliklerde 40 hafta süren çok nadir.36-38. hafta arasında doğum oluyor.doğumu 9. ayı bitirdikten sonra yapıyoruz.tam 9 ay olsaydı hamilelik 36 hafta sürerdi .ama 9. ayı bitirip 20 gün alınıyor.nerdeyse 9,5 ay sürüyor gebelik.bide kağan kocatepenin sitesinden ay ay hamileliktede 5.ayı 16-20.haftalar diye almış.canım 5. ayımızı bitirdik 6. ayımızın içindeyiz artık maşallah

benim kız dün hiç kıpırdamadı hatta eşime dedim seninkinden ses seda yok hayırdır dedi dur babasını hisseder dedi eşim uzanmıştı yanına uzandım elini koydu karnıma bizim kız başladı kıpırdamaya bak dedi babasının kızı valla başakta aynısını yapıyordu babayı hissedip tepişiyordu bu kızlarda nedense hep babacı anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…