2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar malesef yelek beyaz oldugu için ışıkda vrunca modeli görunmedi sabah eklerim inş. ayyy çok heycanlı ya...bebişimi hayal ediyorum içinde ...
yaa sizleri düşünemiyorum bile yani alışverişe başlayanları yani ben daha hiiiç bişi almadım ama bu örgüler beni çok fea adapte edior muhteşem bir antidepresan formulu.....

canlar istanbula haftasonu gelicem
2 gun kaldım istanbulda sonra geldim
dun burda ennemin dr arkadasına gittik
4 boyutlu usm ye girdim bebisimi gordum
anneannesine actı bacaklarını kızım
dr dediki ben bu kızı cok begendim
ama bakude gecen hafta gittigimde 17+kusur cıkmıstım
simdide aynı cıktım
bu 4 boyutlu olduugundan daha guvenilirdir 4d resminide verdi
acaba usmden usmye farkedermi
dra gecen hafta kontrolum vardıda demedim
herseyde yolunda gozukuyodu sizce ne olabilir cihaz farkı olabilirmi

BABYIM bide seni cok ozledik; ne guzel gez bol bol moral ve eneji depola, ozlediklerini ye...
NAZAN-HELIN talih bu sefer yuzunuze gulucek ve bebisleriniz sonuna kadar szi birakmiycak insallah...
ESRACIM en guzelini yapmissin, sen kendini hazir hissettikten sonra kim ne derse desin...

babymom
doktor ölçümlerinden cihazdan kaynaklanan farklar oluyor.bende ikinci doktora gittiğimde daha faklı ölçüm söylüyor.gün ve haftaya takılma 14. haftadan sonra farklılıklar çok oluyor.gelişimi ve sağlığı iyiyse gerisini takma canım

noraa
saol canım bazen çok korkuyorum kaybedersem diye.ama zamanla yendim korkularımı daha rahatım maşallah teyzesi 21.haftadayız

helinim cok saol benim icimi dr cok rahatladı bebişi cok saglıklı buldu
elini agzına goturup duruyodu cok hosuma gitti hareketlerini izlemek
annemde cok heycanlandı ici rahatladı hep tedirginde bakudeki muayenelerimden

iyi geceler anneler ve bebişleri...kocacım geliormuş... bebişimle hazırlanalım babsını karşılamak için..:)hihoyyyt Şeniz

albumume bugun cekilmis son fotomu ekledim canlarım.
buraya gelince yemeklere saldırdıgım icin biraz kilo almıs olabilirim :))

Benim sizlr gibi huzunlu bir hikayem olmadi cok sukur, okudukca kendimi sansli hissediyorum, esimle 2002 kasiminda tanistik, uzun bir flort ve nisanlilik donemi sonrasi 2007 agustosunda evlendik..esim daha evlenmeden biran once evlensek de cocuk yapsak hayalleri kuruyordu, ama ben herseyin oturmasini ve dogru zamani bekliyordum bu yuzden de evliligimizi bukadar ertelemistik once onun isleri icin...ben evlenmeden bir sene once bruksele geldim,evlenebilmek icin benim islerimin olmasini bekledik derken nihayet evlendik..ama hala ben cocuk dusunmuyordum, kendimi buraya yerlesmis hisetmek istemiyordum, ailesiyle ilgili problelerimiz vardi, esim isiyle ilgili talihsiz bi donem atlatti derken 2008 yazina geldiiik.. o yaz tr'ye tatile gittigimde esimle nerde bi bebek gorsek tuhaf oluyorduk..rahmetli dunyalar kadar sevdigim anneannem bigun elimi tuttu, esin cok degerli bir insan allah bana sizin cocuklarinizi sevmeyi nasip etsin olmeden, gec kalmayin daha fazla dedi( ona bakalim dedim rahatlasin diye..tatil donusu arkadaslarla konusurken bebk mevzusundan haber acilinca hep diyordum vucudum bbek istiyor bunu hissediyorum ama mantigim daha hazir degil..metroda otobuste ne zaman bebek gorsem hormonlarim harekete geciyor, esim arkadaslarin cocuklarina baba sevkatiyle yaklasiyor falan... neyse 2008 31 ekim canim anneannemi kaybettim, benim icin cok buyuk bir aciydi, cunku bana 3 yasima kadar o bakmisti..aklima ilk gelen yazinki o sozu oldu, o benim cocuklarimi hic goremiycekti...1 hafta sonra apartopar izmir'e gittim, son 2 yildir duzenli olarak kullandigim kontrol haplarini buyuk ihtimalle orada bir iki gun aksattim..22 kasim bruksel'e dondum, esimle o aksam knusurken acba bikac aya kadar bebk yapmayi dusunsekmi dedim..ama haplari hala aliyordum, once psikolojik olarak hazirliyacakim kendimi...ayrica gecirdigim tresli bi donemden dolayi 4 aydir depresyon ilaci aliyordum, once onu birakmaliydim ve biraktim ama.surekli uyuyordum, yorgundum dedim dogru zaman degil belki tekrar ilaca devam ettim...gelisimden 2 hafta sonra adet olmam gerekiyordu, ama bir turlu gelmiyordu, dedim heralde uzuntu veya usutmeden gecikti..13 aralik 2008 esimle gorumcemi paristen almaya gittik,ve hayatimin en ozel haftasonuydu, gorumcemin 6. hissi cok kuvvetlidir ve ilk olarak bana soylemek istedigiz bisi varmi dedi, biz de yok dedik, beni ruyasinda hamile gordugunu soyledi bende adetimin geciktigini ama imkansiz oldugunu cunku kontrol icin hap kullandigimi soyledim, esimle beni ikna edip gecenin 11ine paris sokaklarinda nobetci bir eczane bulduk, testi alip otele gittik, ben tuvalette, onlar kapinin onunde beni beklediler,veee hayatimda tarif edemiyecegim o duyguyu ilk kez o cift cizgiyi gorunce yasadim....sevinc, korku, panik, saskinlik, ve daha birsuru duygu...ilk aklima gelen acaba aldigim ilac bebegimi etkilermiydi oldu, sevinci tam yasayamadim, turkiyedeki tum universiteden doktor arkadaslarimi ve hocalarimi aradim, burdada arastiridm ve keseyi ilk gittigimize dr'da goremedik, dedim tamam kesin dusucek ya hep ya hic kuralina gore.. ama 10 gun sonra minik fasulyem ordaydi, ve ben o an onu nekadar cok istedigimi anladim...

biraz uzun oldu kusura bakmayin ama tum detaylari yazmak istedim...

dedim demekki allah bir sevdigimi benden aldi yerine baska sevecegim birini verdi hemde hemen hemen ayni tarihlerde..

hikayesini paylaşan herkese teşekkürler,benim hikayem de uzun olacak,şimdiden özür dilerim.
2004 yazında evlendik,ilk günden itibaren bir evimiz olsun istiyordum.maddi kaygılar bir yana,kucağımda bebekle taşınma konusu beni düşündürüyordu.(bekar hayatımda kiracılıktan yana sıkıntılar çekmiş,olmadık zamanlarda ev taşımak zorunda kalmıştım.)2006 haziranında kendi evimize taşınır taşınmaz korunmayı bıraktık.bekliyor,bekliyor mutlu haberi alamıyorduk.bu arada 3 ayrı doktora gittim,hepsinin dediği 'sağlıklısınız,hiçbir engeliniz yok.' nisan 2008 gelmişti,eşimin ısrarıyla son bir doktora daha gittim.ve pko olduğumu öğrendim,hem de öyle sinsi sinsi de değil,birçok belirtisiyle beraber...
doktorum benimle öyle bir konuştu ki,o gün onun yanından çıkıp kendime bir hamile bluzu aldım,o kadar inanç ve umut yüklemişti ki bana...verdiği ilaçları sadece 1 ay içtim,temmuz 2008'de hayatımın en mutlu haberini aldım,hamileydim.tam 2 yıllık bir bekleyiş,tam 24 ay gözyaşlarıyla görülen adetten sonra 9 ay boyunca adet görmeyecektim.
hamileliğim çooook sorunsuzdu,ağrı,sızı,lekelenme,kanama...hiçbir sorun yaşamadım.5 ağustos günü 9+0 iken rutin kontrolüme gidip bebeğimin yaşamadığını öğrendim,6 ağustos günü onu benden ayırdılar...
kendime gelmeli,kilo verip yeniden başladığım sigarayı bırakmalıydım.ama içimde öyle bir özlem vardı ki,sadece 2 adet dönemi bekleyebildim,ekim adetimde tekrar ilaçlarıma başladım.ilk kullanımımda hemen sonuç veren ilaçlarım,bu kez 2. denememde yüzümü güldürdü.10 aralık günü öğrendim cennetteki meleğimin kardeşini bana gönderdiğini...
ilk zamanlar lekelenmelerle geçti;korktum,üzüldüm,yeri geldi ümidimi kaybettim.ama yılmamaya çalıştım.bunca zaman ve acının ardından onu hakettiğim fikrine kendimi inandırmaya çalıştım.inşallah gerçekten hakediyorumdur...

herkeze merhaba,
ben kulübe henüz yeni katıldım. eşimle yaklaşık 3 yıllık evliyiz. 1,5 yıl önce korunmayı bıraktık ve şimdi hamileyim SAT a göre 26 Ağustos 2009 da bebişimiz olacak işallah. henüz cinsiyetini bilmiyoruz ikili test sonuçlarım çok kötü çıktı ve doktor AS istedi. bizde bebeği aldırmak istemediğimizi söyleyince AS den vazgeçildi. yani bu psikolojide bebeğin cinsiyetini bile öğrenmeye fırsatımız olmadı. umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. bu zor günleri umarım sizlerle atlatırım.

Günaydın herkese,
Zinnur hoşgeldin, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın umarım...

Burkoyla başlayan bebeğe kavuşma hikayelerini tek solukta okudum..Öyle güzel anlatmışsınız ki..

günaydın kızlar

zinnur
aramıza hoşgeldin canım.kaç haftalık hamilesin eğer geç değilse ikili testini tekrarlat başka bi yerde canım.bide ikili kötü çıkanlara üçlü test te yapıyorlar senden istenmedimiinşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…