hikayesini paylaşan herkese teşekkürler,benim hikayem de uzun olacak,şimdiden özür dilerim.
2004 yazında evlendik,ilk günden itibaren bir evimiz olsun istiyordum.maddi kaygılar bir yana,kucağımda bebekle taşınma konusu beni düşündürüyordu.(bekar hayatımda kiracılıktan yana sıkıntılar çekmiş,olmadık zamanlarda ev taşımak zorunda kalmıştım.)2006 haziranında kendi evimize taşınır taşınmaz korunmayı bıraktık.bekliyor,bekliyor mutlu haberi alamıyorduk.bu arada 3 ayrı doktora gittim,hepsinin dediği 'sağlıklısınız,hiçbir engeliniz yok.' nisan 2008 gelmişti,eşimin ısrarıyla son bir doktora daha gittim.ve pko olduğumu öğrendim,hem de öyle sinsi sinsi de değil,birçok belirtisiyle beraber...
doktorum benimle öyle bir konuştu ki,o gün onun yanından çıkıp kendime bir hamile bluzu aldım,o kadar inanç ve umut yüklemişti ki bana...verdiği ilaçları sadece 1 ay içtim,temmuz 2008'de hayatımın en mutlu haberini aldım,hamileydim.tam 2 yıllık bir bekleyiş,tam 24 ay gözyaşlarıyla görülen adetten sonra 9 ay boyunca adet görmeyecektim.
hamileliğim çooook sorunsuzdu,ağrı,sızı,lekelenme,kanama...hiçbir sorun yaşamadım.5 ağustos günü 9+0 iken rutin kontrolüme gidip bebeğimin yaşamadığını öğrendim,6 ağustos günü onu benden ayırdılar...
kendime gelmeli,kilo verip yeniden başladığım sigarayı bırakmalıydım.ama içimde öyle bir özlem vardı ki,sadece 2 adet dönemi bekleyebildim,ekim adetimde tekrar ilaçlarıma başladım.ilk kullanımımda hemen sonuç veren ilaçlarım,bu kez 2. denememde yüzümü güldürdü.10 aralık günü öğrendim cennetteki meleğimin kardeşini bana gönderdiğini...
ilk zamanlar lekelenmelerle geçti;korktum,üzüldüm,yeri geldi ümidimi kaybettim.ama yılmamaya çalıştım.bunca zaman ve acının ardından onu hakettiğim fikrine kendimi inandırmaya çalıştım.inşallah gerçekten hakediyorumdur...
acaba usmden usmye farkedermi
herseyde yolunda gozukuyodu sizce ne olabilir cihaz farkı olabilirmi
herkeze merhaba,
ben kulübe henüz yeni katıldım. eşimle yaklaşık 3 yıllık evliyiz. 1,5 yıl önce korunmayı bıraktık ve şimdi hamileyim SAT a göre 26 Ağustos 2009 da bebişimiz olacak işallah. henüz cinsiyetini bilmiyoruz ikili test sonuçlarım çok kötü çıktı ve doktor AS istedi. bizde bebeği aldırmak istemediğimizi söyleyince AS den vazgeçildi. yani bu psikolojide bebeğin cinsiyetini bile öğrenmeye fırsatımız olmadı. umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. bu zor günleri umarım sizlerle atlatırım.
canım senin tatmadığın anne sevgisini inşallah bebeğinde yaşayacaksın.anne ve babasız büyümene inan üzüldüm bi annenin hayatımızdaki önemini bildiğim için.ama hayat herkese farklı acılar yaşatıyor yaşam farklı yüzlerini gösteriyor.sen çocukluğunda yaşadıklarını bebişin sana unutturacak.kimisi annesini kaybeder kimisi babasını kimisi evladını kimisi kardeşini.ama yaşam her şaye rağmen devam ediyor.benim eşimde babasız büyümüş.annesi ona 6 aylık hamileymiş babası öldüğünde.hemde tek çocuk olarak büyümüş.şimdi babama gösterdiğim svgiyi kardeşlerime olan bağlılığımı gördükçe şaşıyor çünkü o bu duyguları kavramları bilmiyor.oda baba konusunda çok hassasmış çocukken.babası olan kardeşleri olanları gördükçe kötü olurmuş.onun için baba olmayı çok istiyordu.çocuğumuzun olmayacağını düşündüüm zamanlarda en çok onun için üzülürdüm.şimdi eşimi görmelisiniz kızlar.bu bebeği nasıl istiyor nasıl heyecanli hassas.ona bi şey olacak diye sürekli tedirgin.oda kendisinin bilmediği baba duygusunu ilgisini korumasını güven vericiliğini çocuğuna yaşatmak istiyor.elinden gelse o taşıyacak benim yerime.allahım inşallah hiç birimizin mutluluğunu yarıda bırakmaz
bende burdayımmmmmmm
hoşbuduk canım hamile olduğumu öğrendiğim günü anlatıyım olur dimi tatlım:)hoşgeldin EFTELYA,
sen de okudun mu hikayelerimizi? ya da senin de var mı hikayen anlatmak istediğin?
öyle sadece "ben de burdayım " demekle olmaz ama di mi şeker? hadi bakalım sen de anlat bişeyler....
.. eşim şimdi daha bu doğmadan 2. çocuk hayelleri kuruyor korunmayı düşünmüyor:)))) nasıl olsa hemen olmuyor bizim diyor anca olur diyor:))))) bakalım nasip kısmet...... iyiki varsınız kızlar..... döktüm eteğimdeki taşları rahatladım......
hoşbuduk canım hamile olduğumu öğrendiğim günü anlatıyım olur dimi tatlım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?