idarar testi ama belki yanılırız testte diee hastane hastane koşturduk:)9tabi ki olur, anlat bakalım? sen de mi idrar testiyle öğrendin? eşine nasıl haber verdin?
aaaa bak sakın bu hataya düşmeyin, yani nasıl olsa hemen olmuyor deyip de erkenden başlamayın çalışmalara, azcık vücudun kendine gelsin milkshake cik. zira ilk bebeğini tedaviyle gebe kalmış kadınlar ikinci bebekte çok daha rahat ve normal yolla gebe kalabiliyorlar. artık "olmuyor" diye düşünmeyeceksin. ama belki ben de NAZ 6-7 aylık olunca korunmayı bırakırım. bakalım o zamanki duygularıma göre karar veririm. ama eşim kesinlikle tek çocuk istemiyor. ille de ikinciyi de yapalım diyor. bana sorsan yeter ama... nasip kısmet...
......misafir eksik olmuyor bi ara başabaşa kalmıştık o aradada oğluşum geldi.çok şükür şimdi amniyo haricinde bi sorunla karşılaşmadım gebeliğim rahat geçiyor birde sonucumuz temiz çıkarsa değmeyin keyfimize .onada az kaldı dua edelim kızlar bunda yüzümüz gülsün oğlumu sapasağlam bi şekilde kucağımıza alalım.
KIZLAR MÜJDEhihoyyyt
amniyo sonucum yani detaylı olan da temiz çıkmış. hiçbir anormallik saptanmamış.
hoş zaten ben artık çok huzurluydum, kötü bir sonuç beklemiyordum.
çirkin kuzum benim üzmedi annesini.
diğer ağustos topiğine dün yazdım dedim burda ne işiniz var diğer topiğe gelin diye eftelya yazmış orda sorularımıza cvp alamıyoruz burayı açtık diye ama bugünde buraya yazmış benide alın aranıza die anlamdım gitti fisfisfis kızlar yoksa siz aranıza almamazlıkmıı yapıyosunuz hee söleyin sizi gidi ayrımcı hamisler siziii valla beni aldığınız için sağolun almasaydanız bile ite kaka girerdim aranıza çok seviyorum ben artık sizi,hiç biyerede gitmem zatiii laelaelaelaelae
AFTABRUkızlar ben de hala o göbek çizgisi oluşmadı. esmerlerde mi oluşuyor acaba sadece. göbeğim aldı başını gidiyor ama çizgi filan yok. tüylenme oldu biraz eskiye göre, acaba ona mı çizgi diyorlar. çizgi şeklinde biraz normalden koyu tüylerim belirdi.
canlar istanbula haftasonu gelicem
2 gun kaldım istanbulda sonra geldim
dun burda ennemin dr arkadasına gittik
4 boyutlu usm ye girdim bebisimi gordum
anneannesine actı bacaklarını kızım
dr dediki ben bu kızı cok begendim
ama bakude gecen hafta gittigimde 17+kusur cıkmıstım
simdide aynı cıktım
bu 4 boyutlu olduugundan daha guvenilirdir 4d resminide verdi
acaba usmden usmye farkedermi
dra gecen hafta kontrolum vardıda demedim
herseyde yolunda gozukuyodu sizce ne olabilir cihaz farkı olabilirmi
ZİNNUR hosgeldin.herkeze merhaba,
ben kulübe henüz yeni katıldım. eşimle yaklaşık 3 yıllık evliyiz. 1,5 yıl önce korunmayı bıraktık ve şimdi hamileyim SAT a göre 26 Ağustos 2009 da bebişimiz olacak işallah. henüz cinsiyetini bilmiyoruz ikili test sonuçlarım çok kötü çıktı ve doktor AS istedi. bizde bebeği aldırmak istemediğimizi söyleyince AS den vazgeçildi. yani bu psikolojide bebeğin cinsiyetini bile öğrenmeye fırsatımız olmadı. umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. bu zor günleri umarım sizlerle atlatırım.
cihaz farkıdır canım bebek iyi olduğu sürece önemli değil.canlar istanbula haftasonu gelicem
2 gun kaldım istanbulda sonra geldim
dun burda ennemin dr arkadasına gittik
4 boyutlu usm ye girdim bebisimi gordum
anneannesine actı bacaklarını kızım
dr dediki ben bu kızı cok begendim
ama bakude gecen hafta gittigimde 17+kusur cıkmıstım
simdide aynı cıktım
bu 4 boyutlu olduugundan daha guvenilirdir 4d resminide verdi
acaba usmden usmye farkedermi
dra gecen hafta kontrolum vardıda demedim
herseyde yolunda gozukuyodu sizce ne olabilir cihaz farkı olabilirmi
hoş geldin.analat anlat bu gün iç dökme günüherkeze merhaba,
ben kulübe henüz yeni katıldım. eşimle yaklaşık 3 yıllık evliyiz. 1,5 yıl önce korunmayı bıraktık ve şimdi hamileyim SAT a göre 26 Ağustos 2009 da bebişimiz olacak işallah. henüz cinsiyetini bilmiyoruz ikili test sonuçlarım çok kötü çıktı ve doktor AS istedi. bizde bebeği aldırmak istemediğimizi söyleyince AS den vazgeçildi. yani bu psikolojide bebeğin cinsiyetini bile öğrenmeye fırsatımız olmadı. umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. bu zor günleri umarım sizlerle atlatırım.
sen de ne çok çekmişsin , İNŞALLAH AMNİYO SONUCUN İYİ ÇIKACAK....
ben işlerimi azcık toparlayıp geliyorum yoksa ev üstüme üstüme geliyor sanki sonra görüşürüz.
neyin var kayra hayırıdr?günaydın kızlar.iki gündür çok kötüyüm okula gidemedim.siz nasılsınız?
çok kötüydüm canım ya,ağrılar kramplar,sızılar...kabus gibi iki gün yaşadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?