2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

5 aralık cuma 2008 de ben arkadaşıma gittim,
o gün sabah eşimle tartıştık ben küsmüştüm beni arkadaşıma amcasının oğlu bıraktı beni orda arkadaşımla konuşuyorduk adetin üstünden 2 gün geçti filan die kounuşuyorduk arkadaşım hadi gel test yapalım dedi test yaptık vee pozitif çıktı yani 2 çizgi çıktı ben biraz şoku atlattıktan sonra hemen eşimi aradım ama çaktırmadım eşim oturduğumuz şehrin ilçesinde çalşıyor eğer mekezdeysen seninle konuşmam lazım dedim buda nie filan die heycanladın beni almaya gelirken sabah çok kırıldıda ayrılalımmı diecek aslında çokta büyük bir tartışma deil di demiş neyse beni aldı gözüme bakıo hayırdır filan die bende suratımı astım sana bişi göstereceğim dedim buna testi gösterdim ne görüon dedim 2 çizgi hadi canım hamilemisin dedi dedim burda 2 çizgi ama kan testi yaptıralım dedik iice emin olmaz için kan verdik kan verdikten 30 dk zonra makina bozuldu sabah gelin dediler gittik olmamış kanı verelim başka hastanede yaptırın dediler kanı aldık gittik kan bozulmuş yeniden kan alacaz dediler yeniden kan verdik 1 saat sonra aldık sonucu tabii çok şükürr pozitifffffhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydın kızlar eftelya hoş geldin ve diğer yeni gelenlerde hoş geldiniz.
kızlar aftabru burko taze diğer hikayesini anlatan arkadaşlar paylaştığınız için teşekkürler.
bende paylaşmak isterim yaşadıklarımı sizlerle ama çok uzun ona göre elimden geldiğince kısaltacağım.
eşimle 7 yıl bekeldikten sonra evlenmeye karar verdik daha doğrusu 7 yıl boyunca eşim beni ikna etmeye uğraştı ve sonunda evlendik.Bukadar bekleme sebebim ben evlenmeyi hiç düşünmüyordum biraz özgür bir hayatım vardı.neyse 2002 yılı nisanında evlendik.üç ay sonra korunmayı bıraktık ve hamile kalmışım ozamanlar çalışıyorumda adetime birgün var eşimle beraber olduk az bi lekelenme olmuştu ama anlamdım sabahta kalkıp işe gittim .test yapmak hiç aklıma gelmiyor çünkü daha o ay korunmayı bırakmıştık derken artan kahverengi lekelr ve ani sancılı bi kanama ben hala doktora filan gitmiyorum heralde sancılı adet filan diyorum neyse .uzatmayayım acil gece doktora gittik test filan ilki öyle gitti .üç ay sonra tekrar hamile kaldım ve 5.5 yaşında kızm var çok zor bi hamilelik dönemi geçirdim aşırı bulantı kusmada hastanede yattım .doğumum normal doğum derken ve sancılarımı bile çekmişken bebeğin kalp atışlarında zayıflama oldu ve acil sezeryan kuzmun doğumunu göremedim.bu beni çok etkilemişti çünkü hiç sezeryan lafı geçmemişti çatı çok iyi çok rahat doğurursun demişti doktroum ve ben hep öyle hazırlamıştım kendimi.
Kızım üç yaşını doldurunca biz ikinciye karar verdik .yine korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım test yaptım çift çizgi herşey güzel 6 haftalıkken doktora gittik kese yok dış gebelik olabilir dediler 1 hafta sonra gelin bakalım dediler 1 hafta sonra daha iyi bi doktor bularak oraya gittik kese göründü bebek yok bu aradada sancılarım var 8 .haftayı doldurduk tekrar doktora gittik bhcg sonucunu aldık doktorda beklerken kahverengi lekelenmem oldu doktor düşük tehlikesi dedi progestan fitil verdi .bir 15 günde fitil kullandım ama geceleri artan müthiş bi sancı ve doktora gittik bebek yok boş gebelik dedi kesende küçülmüş dedi düşük hapı vereceğiz 1 hafta sonra gel bakalım dedi hemen orada dil altında bi hap verdiler ve gece kanamam başladı ama ne sancı allahım ölüyorum zannetim 1 hafta sonra gittim parça kalmış kürtaj dediler ve ben korkudan tansiyon filan gitti .acil kürtaja aldılar ebe hanım sağolsun çok uğraştı ilgilendi benimle ve kürtaj oldum çok korkmuştum ve kötüydüm bebek beklerken neler gelmişti başıma birde gurbetteyiz ozaman .acı üstüne acı neyse doktora birdaha ne zaman gebe kalabilirim diye sorduk eşimle istiyorsanız hemen dedi.bana doğum kontrol hapı verdi ama adet olmayı bekle kullanacaksanda öyle kullan dedi.ben adet bekliyorum gelmiyor 1 ay sonra korunmadan bir kere beraber olduk yine aklıma gelmiyor ama hamile kalmışım .adet olmuyorum diye 50 gün sonra doktora gittik kürtaj sonrası bişey mi oldu diye düşünüyoruz rahimde yapışıklık filan muayene etti doktor rahim çok kalınlaşmış hamile olabilrsin dedi ama ne demişim birden çünkü daha öbürünün stresini atamamışım.bhcg bakaılm dedive gerçekten 145 küsürlü bhcg evet tekrar hamileydim .eşimle büyük şokla eve döndük kafam allak bullak ertesi sabah aniden ateşim çıktı 39 40 larda biz ilçedeyiz doktoıra ulaşamıyorum akşam 5 de ulaştım parol iç dedi ateşin düşmezse gelin dedi .parol içtim yattım sabah birdaha ateşim çıktı birdaha içitim sonra doktora gittik bhcg ye bakıldı ilk düşüşe geçmiş 136 sorun var dedi ve kanamam başladı .ateşim daha öğrendiğim gün kü üç haftalık filandı bebeği etkilemiş oda düşükle sonuçlandi artık çok kötüydüm .ANKARA ya gelene kadar korundum .2008 eylülünde korunmayı bıraktım ama ev dende misafir eksik olmuyor bi ara başabaşa kalmıştık o aradada oğluşum geldi.çok şükür şimdi amniyo haricinde bi sorunla karşılaşmadım gebeliğim rahat geçiyor birde sonucumuz temiz çıkarsa değmeyin keyfimize .onada az kaldı dua edelim kızlar bunda yüzümüz gülsün oğlumu sapasağlam bi şekilde kucağımıza alalım.

evet bende kesinlikle katılıyorum sana nazancım.... o riske giremem olmuyor derken ya ilk ay hemen oluverirse ozaman ne yaparım ben...... bakalım doğumdan sonra allahın izniyle en erken bi 6 ay geçsin vücudum kendini toparlasın belki ozaman yavaş yavaş korunmayı bırakıp ikinci için hazırlık yapmaya başlarız..... allahın izniyle biz birincileri kucağımıza alalımda:Saruboceq:

sen de ne çok çekmişsin , İNŞALLAH AMNİYO SONUCUN İYİ ÇIKACAK....

hohoho superr haberr hadi tam olarak gozun aydın artıkk. buun ctesi bebis için alısveris yaparak kutlayalım :))

he valla adasımda sonradan geldi . aynen direk aramıza girdi demek bizde bir yamuk yokk. gelip gruba dahil olmayı bilenler boyle gpsesra gibi direk kendini hep grubun içindeymis gibi hissediyor dimi adas :)

AFTABRU

bended hala olusmadı bakıyorm bakıyom hatta bu ay agda esnasında gobegime elletmedi m sırıf o çizgi çikacak oluras kaçırmayayım tuyune falan ellemeyim diye:)

BABBY cim selamm
kesinlikle ultrason farkı var bende bir hafta ara ile ilutrasona girdim. ilk hafta 204 gr çıkan bebegim bir hafta sonra 201 gr ç ıktı. ama esim dikkat etmis bu dr olcumleri yaparken kafa mesela olcerken cizginin içinden isaret koymus benim obur ilk hafta bakan dr dısından isaret koymus kafa nın karrnın mesela zaten biliyorsunuz agırlık bu olcumlerin hesaplanması snucu ortaya çıkıyor direk farka sebep bu hiçendise etme sakın.

ZİNNUR hosgeldin.

sonucun kotu çıktı derken ense olcumu ultrason degerleri mi kan degerlerimi ikisidemi yada ? umarım test hatasıdır neden tekrar etmediniz ? uçlu test yaptırdınmı peki ? insallah hata payına giriyorsundur saglıkla kucagına alırsın umarım.

ben kızımı eşim evdeydi beraber test yapık öyle öğrendik.diğerinin birini eşim test alıp getirmişti beraber yapıp öyle öğrendik boş gebelikle sonuçlandı ondan sonrakini doktorda kan testiyle öğrendik.oda gitti.bunuda eşimle test aldık ama o işe gititi ben dayanmayıp akşam yaptım öyle öğrendik eşimi aradım işte sana bişey söyleyeceğim dedim bir taraftanda ağlıyorum artık 4 kişi oluyoruz dedim.canım kocişim her zaman her anımda hep yanımdaydı.kızlar eşelrimizde en az bizm kadar sevinip bizm kadar acı çekiyorlar .geçen bana ne güzel sen onu hissediyorsun ben nezaman hissedeceğim diyor.geçen akşamda karnıma kulağını dayadı kalp atışlarnı duyabilmek için.
aklıma gelmişken kızımı ilk tekmesini gece uyuyoruz ben eşime sarılmışım sırtından o şekilde yatarken babasına bir tekme savurdu eşim uykudan uyandı kalak kalk o vuruyo değilmi diye heyecanla uykudan bir kalkışı vardı anlatamam gecenin bir yarısı ki eşimin uykusu çok ağırdır aslında ama nasıl sevinçle kalkmıştı ozaman.buda kızımdan anım

Hikayeleriniz ne kadar hüzünlü de olsa bir o kadar umut verici ve karnımızdaki minicik canların hayata tutunmaktaki mücadeleleri de ayrı bir şey.. Ağladım, ağladım.. Ne kadar güçlüsünüz hepiniz..

cihaz farkıdır canım bebek iyi olduğu sürece önemli değil.
hoş geldin.analat anlat bu gün iç dökme günü
sen de ne çok çekmişsin , İNŞALLAH AMNİYO SONUCUN İYİ ÇIKACAK....

evet canım ama zaman herşeyi hafifletiyor unutturmuyor zira size yazarken çok kötü oldum o hikayelerin içinde daha çok acı var en az özetle anlattım.
İNŞALLA CANIM ONADA AZ KALDI.
Benim göbiştede çizgi oluşmadı daha tüylenme vardı azıcık onlarda yok oldu nerdeyse

BABYMOM, baktım fotona. çok hoşsun herzamanki gibi. bence çok almamışsın. ben de bu kadarım işte. fena değiliz be kuzu... ayrıca da kucağına bebek çok yakışmış. ben hamile kaldığımdan beri hiç bebek tutmadım. ne hissederim hiç bilmiyorum.

ya bugünde dünya kadar işim var:uhm: hepside beni bekliyor ama sizlerden kopamıyorumki işlerimi yapayım kaydirigubbakcemile3.biz burda gerçekten bir aile oldukkaydirigubbakcemile5
İYİKİ VARSNIZ KIZLAR ACISIYLA TATLISIYLA HER ŞEYİ PAYLAŞABİLMEK ÇOK GÜZEL kaydirigubbakcemile5:lepi:

ben işlerimi azcık toparlayıp geliyorum yoksa ev üstüme üstüme geliyor sanki sonra görüşürüz.

günaydın kızlar.iki gündür çok kötüyüm okula gidemedim.siz nasılsınız?

arada bi ugrayıp bakıyorum neler yazılmış diye..ayhhh bu bebklere kavuşma hikayelerimiz beni mahvetti..senağlama
2.ci bebek için konu açılmışken söliyim biz 2.ci bebişi bu begeim 2 yaşındayken çalişmalara başlamak istiyoruz. çok yaş farkı olmasın inşallah kardeşler arasında...
hayırlısıyla bi kavuşalımda kuzucuguma...gerçi bekara hanım boşamak kolay derler ya bizde şimdi bilmioz tabii nasıl dogum olur şimdiden 2.ci 3 .cü planları yapıyoruz... saglıklı olalaımda Allah buyukdur.. nasip neyse onu yaşayıp görces...

çok kötüydüm canım ya,ağrılar kramplar,sızılar...kabus gibi iki gün yaşadım...

herkese merhaba 2 gündür yatılı misafirim vardı ayıp olmasın diye giremedim.geçmişe şöle bir baktım ciddi bişeylerin olmaması güzel herşeylerin yolunda gitmesi ne güzel bebek paylaşımlarınızda çok hüzünlü kolay kalanlarında güzel benim ki yazmaya kalksam uzun olur ama bu ikinci bebeğim ikisinede kolay ve sorunsuz kaldım sadece ilk hamileliğim ne kadar kolay ve rahat geçtiyse bu hamileliğim tam tersi oldu zor ve problemli geçtiilk 3 ayım şimdilerde biraz daha rahatım

kızlar bu arada üçlü sonuçlarını iyi alanları tebrik ederim bende salı günü aldım fakat biraz problem çıktı haftaya tekrar görücek çok önemli değil desede dr insanın kafası takılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…