çok kötüydüm canım ya,ağrılar kramplar,sızılar...kabus gibi iki gün yaşadım...
kızlar, şimdi ben bu hafta 20. haftamı bitireceğim ya, sizce 6.aya mı geçmiş olacağım yoksa daha yeni 4,5 aylık mı olmuş olacağım. benim hesabıma göre ben daha 4.5 aylığım ama galiba bazılarımız her ay için 4 hafta hesaplıyor. acaba bunu herkes mi bu şekilde hesaplıyor, normali hangisidir? kafamçokkarıştı
geçmiş olsun KAYRA. benim de ilk defa dün akşam biraz belim daha doğrusu kuyruk sokumum ağrıdı. hatta sol bacağımı basmakta zorlandım. aynı pozisyonda oturmaktan oldu galiba, çünkü yürüdükçe açıldı kemiklerim ve ağrı kesildi. şimdi iyiyim. dert etmiyorum ağrıları. ama seninki biraz daha sıkıntılı olmuş belli... :teselli:
kızlar bu arada üçlü sonuçlarını iyi alanları tebrik ederim bende salı günü aldım fakat biraz problem çıktı haftaya tekrar görücek çok önemli değil desede dr insanın kafası takılıyo
hayırdır ANGELEYES? nedir kafanı kurcalayan? doktor önemsemediyse problem yoktur. değerlerini yazsana. benimkini hatırla, benim riskim 1/77 çıkmıştı ve amniyo sonucum temiz çıktı. benimkinden kötü çıkmamıştır herhalde...
zinnur geçmiş olsun kötü çıktı derken nasıl çıktı ayrıntılı yazarmısın rabbim acil şifa versin bebişini sağlıkla al kucağınaherkeze merhaba,
ben kulübe henüz yeni katıldım. eşimle yaklaşık 3 yıllık evliyiz. 1,5 yıl önce korunmayı bıraktık ve şimdi hamileyim SAT a göre 26 Ağustos 2009 da bebişimiz olacak işallah. henüz cinsiyetini bilmiyoruz ikili test sonuçlarım çok kötü çıktı ve doktor AS istedi. bizde bebeği aldırmak istemediğimizi söyleyince AS den vazgeçildi. yani bu psikolojide bebeğin cinsiyetini bile öğrenmeye fırsatımız olmadı. umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. bu zor günleri umarım sizlerle atlatırım.
kayracım o ağrılar bendede var sanırım hepimizde var gece resmen beni uykudan uyandırdı kramplargünaydın kızlar.iki gündür çok kötüyüm okula gidemedim.siz nasılsınız?
hayırlı olsun canımselam kızlar
dörtlü sonucum güzel çıkmış darısı sonuç bekleyen arkadaşların başına
Geçmiş olsun Kayra cım.. iki gündür bende de bacak agrısından uykusuzluk sözkonusu.. arada karnıma ıgneler batıyor gıbı oluyor... hakkımızda hayırlısı.
Bugun uykusuzluk bır yandan, tansıyon dusmesı bır yandan.. cok da ıyı hıssetmıyorum kendımı; bir mesajım var ıletıp yatıcam, gözlerimi acamıyorum cunku..
QUOTE]
geçmiş olsun evrişim sanada dikkat et kendine
Adaşım aynen dedğin gibi direk daldım olaya yani kendini burda gibi hissetmek isteyen zati hissediyo sizden kaynaklanan bi sorun yok sadece bazı hamisler gereksiz kaprisler yapıyo o kadar tatlım :CüvCüv:
Hikayelerimizin hüzünlü olduğunu düşünmüyorum ben canım. Bence bunlar gıpta ile okunması gereken umut dolu hikayeler. 1-2 ay deneyip de aman ben hamile kalamıyorum diye strese girenlere çok iyi örnekler oluşturacak hikayeler. Ne kadar ümitsiz görünürse görünsün, hayatta daima bir ışık vardır dedirtecek hikayeler bunlar. Helal olsun hepinize kızlar!herkese merhaba biraz hüzün dalgası sarmış buraları ben yokken.yoğunluktan giremedim pek..benim de diğer arkadaşlar gibi hüzünlü bir hikayem var ama artık hiç bir önemi kalmadı.her şey güzel gidiyor ve umarım bu süreci harika bir şekilde tamamlayacağız.
baby bakacağım şimdi fotoğrafına
Gözün aydın canım. Darısı bekleyenlerin başınaselam kızlar
buraya nerden eklicem resmii?canım yaa bi öğretirmisin?eftelya bebişlerimizin cicileri diye bi yer var orayada koyabilrisin
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...009-agustos-bebislerinin-cicileri-burada.html
kızlar canlarım hepinize cok selamlar
uzun zamandır giremedim
ben ve bebiş cok ii
adapazarında annemlerdeyim
fırsat buldukca giricem
hepinizi cok ozledim
mucxx
kızlar selam.misafirim var o yüzden site açık olsada ara ara girip bakacağım.kızlar benim oğlum bugün coştu maşallah.gün boyunca sık sık hareket ediyor öyle seğirme gibide değil çok güçlü hissediyorum resmen tekmeliyor sanki.dışardan belli değil ama
17.18.19. haftalarda da hissediyordum ara ara ama böyle seğirme gibi kalp atması gibi ama bu hafta özellikle bugün çok güçlü hareketler hissediyorum geçmişle kıyalıyabiliyorum.yani seğirme gibi hisseden arkadaşlar ilerki haftalarda çok daha güçlü hissedecek ve gaz hareketleriyle kesinlikle karıştırmayacaksınız
ahhh ıyamam ya aftabru helin gerçektende hepimizin ayrı hikayeleri varmış..
bu arada bu abah başladıgım beyaz yeleki bitirmek üzereyim birasdan koyarım ciciler bölümüne....
herkeze merhaba,
ben kulübe henüz yeni katıldım. eşimle yaklaşık 3 yıllık evliyiz. 1,5 yıl önce korunmayı bıraktık ve şimdi hamileyim SAT a göre 26 Ağustos 2009 da bebişimiz olacak işallah. henüz cinsiyetini bilmiyoruz ikili test sonuçlarım çok kötü çıktı ve doktor AS istedi. bizde bebeği aldırmak istemediğimizi söyleyince AS den vazgeçildi. yani bu psikolojide bebeğin cinsiyetini bile öğrenmeye fırsatımız olmadı. umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. bu zor günleri umarım sizlerle atlatırım.
kızlar bu arada üçlü sonuçlarını iyi alanları tebrik ederim bende salı günü aldım fakat biraz problem çıktı haftaya tekrar görücek çok önemli değil desede dr insanın kafası takılıyo
selam kızlar
Geçmiş olsun Kayra cım.. iki gündür bende de bacak agrısından uykusuzluk sözkonusu.. arada karnıma ıgneler batıyor gıbı oluyor... hakkımızda hayırlısı.
Bugun uykusuzluk bır yandan, tansıyon dusmesı bır yandan.. cok da ıyı hıssetmıyorum kendımı; bir mesajım var ıletıp yatıcam, gözlerimi acamıyorum cunku..
Minik Kelebekin pc sine vırus gırmıs, bır kac gun daha nete gıremeyecekmış, benı merak etmesınler dedı, mesaj atmıs bana.. ortalıgı kaldırdıgımız ıcın kız da haklı bı nevi :)) Hepinize cok selam solemıs, bebişleriniizi öpmüş..
Ben de izninizi istiyorum.. cok opuyorum herkesi.
....bi de yaşım 32 oldu kaç yıldır uğraştık bebek için.bakalım belki yhemen gelir belki iki üç yıl sonra abisi gibi.psikolojime bağlı tabii.ay ikinvi bebeği konuşur olduk kızlar ne güzel
selam kızlar
Minik Kelebekin pc sine vırus gırmıs, bır kac gun daha nete gıremeyecekmış, benı merak etmesınler dedı, mesaj atmıs bana.. ortalıgı kaldırdıgımız ıcın kız da haklı bı nevi :)) Hepinize cok selam solemıs, bebişleriniizi öpmüş..
sağol evrim.bir kayıptan sonra herşeyi kötü yorar oldum.aklımı yitireceğim.doktorum çok üzülüyor bana böyle olmaz psikolojin harap diyor.kızlar aklımı oynatacağım ya.çok ağlıyorum nasıl bitecek 4,5 ay bilmiyorum...
canım valla bir bilsem laboratuardan direk dr gidiyo benim sonuçlarım .................o zaman gittiğimde alıcam sonuçları eski dr götürücem bide ona göstericem:1no2:
Hikayelerimizin hüzünlü olduğunu düşünmüyorum ben canım. Bence bunlar gıpta ile okunması gereken umut dolu hikayeler. 1-2 ay deneyip de aman ben hamile kalamıyorum diye strese girenlere çok iyi örnekler oluşturacak hikayeler. Ne kadar ümitsiz görünürse görünsün, hayatta daima bir ışık vardır dedirtecek hikayeler bunlar. Helal olsun hepinize kızlar!
herkeze merhaba,
günaydın kızlar.iki gündür çok kötüyüm okula gidemedim.siz nasılsınız?
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?