2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

çok kötüydüm canım ya,ağrılar kramplar,sızılar...kabus gibi iki gün yaşadım...

geçmiş olsun KAYRA. benim de ilk defa dün akşam biraz belim daha doğrusu kuyruk sokumum ağrıdı. hatta sol bacağımı basmakta zorlandım. aynı pozisyonda oturmaktan oldu galiba, çünkü yürüdükçe açıldı kemiklerim ve ağrı kesildi. şimdi iyiyim. dert etmiyorum ağrıları. ama seninki biraz daha sıkıntılı olmuş belli... :teselli:

elimden geleni yapıyorum canım.ama çok zor geçiriyorum.rabbim sonunu güzel kılsın...

canım şu anda 4,5 aylıkmışız.dün doktorum dedi.24.haftada 6 ya başlayacaksın dedi.aman ha bire geri gidiyor...ama ben hafta olarak hesaplıyorum.

sağol canım.ya anlatamam ağrıyı.dedim tamam artık rüya bitiyor.karnım kasıklarım rahim hepsinin ağrısı birbirine girdi.doktora koştum.sorun yok dedi.abartıyorsun yazıyorsun kafanda dedi.vajinal krem ve fitil verdi rahatladım.ama bebeğim beni çok zorluyor.şimdi birşey yok çok şükür ama çok korktum...

kızlar çizelgelerimize ne oldu yaa anlamadım kimseninkini göremiyorum sizdede ölemi?

hayırdır ANGELEYES? nedir kafanı kurcalayan? doktor önemsemediyse problem yoktur. değerlerini yazsana. benimkini hatırla, benim riskim 1/77 çıkmıştı ve amniyo sonucum temiz çıktı. benimkinden kötü çıkmamıştır herhalde...

aftabru
benim eşimde tek çocuk istemiyor canım.eşim babsız kaldığında annesinin karnındaymış.tek çocuk olarak büyümüş.o yüzden asla tek çocuk istemiyor.o kardeş duygusunuda bilmiyorum benim kardeşlerimle olan ilişkime gıptayla bakıyor.evde tek büyümek tek başına oynamak çok zor diyor.bende oğlum 6-7 aylık olunca bırakacağım korunmayı.bi de rahim filmi çektireceğim bana iki tüpün kapalı dediler ama biri açık demekki.onun kesin sonucunu hangi tüpün kapalı olduğunu yada olmadığını öğreneceğim.bi de yaşım 32 oldu kaç yıldır uğraştık bebek için.bakalım belki yhemen gelir belki iki üç yıl sonra abisi gibi.psikolojime bağlı tabii.ay ikinvi bebeği konuşur olduk kızlar ne güzel

selam kızlar

dörtlü sonucum güzel çıkmış darısı sonuç bekleyen arkadaşların başına

Geçmiş olsun Kayra cım.. iki gündür bende de bacak agrısından uykusuzluk sözkonusu.. arada karnıma ıgneler batıyor gıbı oluyor... hakkımızda hayırlısı.

Bugun uykusuzluk bır yandan, tansıyon dusmesı bır yandan.. cok da ıyı hıssetmıyorum kendımı; bir mesajım var ıletıp yatıcam, gözlerimi acamıyorum cunku..

Minik Kelebekin pc sine vırus gırmıs, bır kac gun daha nete gıremeyecekmış, benı merak etmesınler dedı, mesaj atmıs bana.. ortalıgı kaldırdıgımız ıcın kız da haklı bı nevi :)) Hepinize cok selam solemıs, bebişleriniizi öpmüş..

Ben de izninizi istiyorum.. cok opuyorum herkesi.

Kızlar ben şimdi bebişin giysilerini albüm yapacağım 15 dk ya kadar bakın tamam mı?bakalım beğenecekmisiniz....hihoyyyt

sağol evrim.bir kayıptan sonra herşeyi kötü yorar oldum.aklımı yitireceğim.doktorum çok üzülüyor bana böyle olmaz psikolojin harap diyor.kızlar aklımı oynatacağım ya.çok ağlıyorum nasıl bitecek 4,5 ay bilmiyorum...

canım valla bir bilsem laboratuardan direk dr gidiyo benim sonuçlarım önce kendi dedi biraz sıkıntı var diye sonrada önemli değil o kadar dedi ama sen mutlaka gel dedi ben gitmedim tel konuştum normalin üzerindeymiş sadece ve yaşından dolayı olabilir dedi anlamadım gitti yaşımda çok değil halbuki sinek küçüktür ama mide bulandırır derler ya takıldı kafama haftaya tekrar bakıcak o zaman gittiğimde alıcam sonuçları eski dr götürücem bide ona göstericem:1no2:

zinnur geçmiş olsun kötü çıktı derken nasıl çıktı ayrıntılı yazarmısın rabbim acil şifa versin bebişini sağlıkla al kucağına

günaydın kızlar.iki gündür çok kötüyüm okula gidemedim.siz nasılsınız?
kayracım o ağrılar bendede var sanırım hepimizde var gece resmen beni uykudan uyandırdı kramplar

selam kızlar

hayırlı olsun canım

Merhaba arkadaşlar. Anlaşılan bazılarımız için zor bir gün. Ağrıları olan herkese geçmiş olsun diyorum. Bebişlerimiz içeride bir oraya bir buraya gerinip kendilerine yer açıyorlar. Hemen kötü şeyler getirmeyin aklınıza:mymeka:
Hikayelerimizin hüzünlü olduğunu düşünmüyorum ben canım. Bence bunlar gıpta ile okunması gereken umut dolu hikayeler. 1-2 ay deneyip de aman ben hamile kalamıyorum diye strese girenlere çok iyi örnekler oluşturacak hikayeler. Ne kadar ümitsiz görünürse görünsün, hayatta daima bir ışık vardır dedirtecek hikayeler bunlar. Helal olsun hepinize kızlar!

selam kızlar

Gözün aydın canım. Darısı bekleyenlerin başına

kızlar canlarım hepinize cok selamlar
uzun zamandır giremedim
ben ve bebiş cok ii
adapazarında annemlerdeyim
fırsat buldukca giricem
hepinizi cok ozledim
mucxx

canım özletme kendini...iyi olduğunu bilelim yeter..annenin, memleketinin keyfini çıkar...kilo almamışsın..çok hoş çıkmışssın canım valla..çocuk yakışmış kucağına...

inşallah o günler de gelicek..bekliyoruz...

ahhh ıyamam ya aftabru helin gerçektende hepimizin ayrı hikayeleri varmış..
bu arada bu abah başladıgım beyaz yeleki bitirmek üzereyim birasdan koyarım ciciler bölümüne....

becerikli hatunsun valla...koy da bakalım bakalım...

canım başka bi dr.a da yaptırsana...hata olabiliyo bazen..yine de kararını çok takdir ettim..

kafana takma canım yaa...olumlu düşün...dua edicem canım sana...

geçmiş olsun tatlım..sanırım bu ara herkeste kramplar, sızılar mevcut...herkese geçmiş olsun...

selam kızlar

hadi gözün aydın...

geçmiş olsun....güzel güzel dinlen....

....bi de yaşım 32 oldu kaç yıldır uğraştık bebek için.bakalım belki yhemen gelir belki iki üç yıl sonra abisi gibi.psikolojime bağlı tabii.ay ikinvi bebeği konuşur olduk kızlar ne güzel

aşk olsun HELİN, ne var ayol senin yaşında? ben 36 yım ikinciyi düşünmeye başladım. sen oğlun 2 yaşına gelince bile denemeye başlayabilirsin. ben ikinciyi aklıma bile getirmem sanıyordum ama şuaralar hamilelik çok hoşuma gitmemye başladı. doktor da tavsiye ederse kızım 6 aylıkken korunmayı bırakırız sanırım. keşke yaşım müsait olsa da 3üncüyü de doğursam. çok hoş bir duyguymuş içinde bir canlıyı büyütmek, tekmelerini hissetmek.

selam kızlar

gözünaydın defnecim, eee artık senin meleğin de en zor sınavlardan geçti, yeni cicileri hak etti.

teşekkürler haber verdiğin için EVRİŞ. geçmiş olsun. atomunu ihmal etme. bol bol istirahat et. biz sana özet geçeriz sonra, neler olup bittiğini. sen şimdi dinlen bakalım.

aaaa KAYRA, sen dayaklık olmuşsun klava:
güzelim kafan rahat olsun yeter. ne var ki belin ağrımış, popon ağrımış, yok kasığın ağrımış.... valla bunlar bana vız gelir, yeter ki bebeğimin iyi olduğunu bileyim. bunun için ağlanır mı be arkadaşım:teselli:

canım valla bir bilsem laboratuardan direk dr gidiyo benim sonuçlarım .................o zaman gittiğimde alıcam sonuçları eski dr götürücem bide ona göstericem:1no2:

e sonuçları neden sana da mail atmıyorlar ki? ben hep maille alırım sonuçlarımı.

aynen senin gibi düşünüyorum, bence bu hikayeler yani bizlerin çektiği acılar başkalarına umut olacak. gerçekten ben bunları beynime yazıyorum, umutsuzluğa kapılanlara hemen anlatıp moral vereceğim.

hosgeldin zinnurcum...

günaydın kızlar.iki gündür çok kötüyüm okula gidemedim.siz nasılsınız?

kayracim ghecmis olsun canim, dinlen canim ya...

selam kızlar

gozun aydin damlacim..

evrisim sana da gecmis olsun, yat dinlen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…