buraya nerden eklicem resmii?canım yaa bi öğretirmisin?
saol canım bi deneyim bakaıyım olacakmıImageShack® - Image Hosting adresine gir.sonra upload olan kutuyu seç gözatı tıklayıp ekleyeceğin dosyayı seç.sonra 640X480'i tıkla sonra host it yazan kutuyu tıkla biraz bekle sonra eklediğin foto geliyor altındaki ilk kutunun içindeki urlyi kopyalayıp mesaj yazacağın kutuya gel grafik ekle deyip gelen kutuya kopyaladığın urlyi yapıştıroyorsun..
aşk olsun HELİN, ne var ayol senin yaşında? ben 36 yım ikinciyi düşünmeye başladım. sen oğlun 2 yaşına gelince bile denemeye başlayabilirsin. ben ikinciyi aklıma bile getirmem sanıyordum ama şuaralar hamilelik çok hoşuma gitmemye başladı. doktor da tavsiye ederse kızım 6 aylıkken korunmayı bırakırız sanırım. keşke yaşım müsait olsa da 3üncüyü de doğursam. çok hoş bir duyguymuş içinde bir canlıyı büyütmek, tekmelerini hissetmek.
gözünaydın defnecim, eee artık senin meleğin de en zor sınavlardan geçti, yeni cicileri hak etti.
teşekkürler haber verdiğin için EVRİŞ. geçmiş olsun. atomunu ihmal etme. bol bol istirahat et. biz sana özet geçeriz sonra, neler olup bittiğini. sen şimdi dinlen bakalım.
aaaa KAYRA, sen dayaklık olmuşsunklava:
güzelim kafan rahat olsun yeter. ne var ki belin ağrımış, popon ağrımış, yok kasığın ağrımış.... valla bunlar bana vız gelir, yeter ki bebeğimin iyi olduğunu bileyim. bunun için ağlanır mı be arkadaşım:teselli:
e sonuçları neden sana da mail atmıyorlar ki? ben hep maille alırım sonuçlarımı.
aynen senin gibi düşünüyorum, bence bu hikayeler yani bizlerin çektiği acılar başkalarına umut olacak. gerçekten ben bunları beynime yazıyorum, umutsuzluğa kapılanlara hemen anlatıp moral vereceğim.
aşk olsun HELİN, ne var ayol senin yaşında? ben 36 yım ikinciyi düşünmeye başladım. sen oğlun 2 yaşına gelince bile denemeye başlayabilirsin. ben ikinciyi aklıma bile getirmem sanıyordum ama şuaralar hamilelik çok hoşuma gitmemye başladı. doktor da tavsiye ederse kızım 6 aylıkken korunmayı bırakırız sanırım. keşke yaşım müsait olsa da 3üncüyü de doğursam. çok hoş bir duyguymuş içinde bir canlıyı büyütmek, tekmelerini hissetmek.
nazancım bende 35 yaşındayım bebeği hep erteledim bu güne dek ama şimdi eşimde istesin hemen bir tane daha doğururum gibi geliyor nedir bu anlamadım daha birini getirmeden ikinci planlarıbirde doğunca sıkıntılar unutulur diyorlar ya ben çoktan unuttum bulantıları kusmaları ilaçları serumları hayret ediyorum , şimdilerde ağrılar kramplar bendede oluyor ama hiç sorun değil ayaklarımı tuzlu suya koyuyorum eşimden masaj rica ediyorum kaydirigubbakcemile3 o aradada uykuya dalıyorum ama bazende kramplarla uyanıyorum gecenin bir yarısı neyse bence bende artık cici almaya başlayım kızıma yoksa ağustosta dekolteli gezecek çirkin ördeğim
evrişcim çok çok geçmiş olsunn tansiyonun düşük olması hamilelik süresince normal ve hatta istenen bir durum biliyorsundur tek çözümü bacaklarını havaya kaldırarak dinlenmek evde olduğun için daha rahat geçireceksindir iyi dinlenmeler
kayracım bunlar için ağlanıp bebiş üzülürmü hiç bunca sıkıntı onlar için değilmi yolun yarısına gelmişiz nerdeyse rahatlat kendini tadını çıkar sen ne sıkıntıları aştında geldin:lepi:
ay kızlar böle üçüncü düşünenleri görünce seviniyorum vallahi,acaba diyodum bi benmiyim diye değilmişimm bende istiyorumm bol bol çocukk,çok seviyorumm heleki böyle amerikan filmleri oluyo ya kalabalık aile felan steve martinin vardı komedi filmi süper yaa bende eğer psikolojik olarak çocuktan kafayı yememişsem çok çekmezsem düşünürüm 2. 3. Oyy oyy ne güzelll..
BABYMOM, baktım fotona. çok hoşsun herzamanki gibi. bence çok almamışsın. ben de bu kadarım işte. fena değiliz be kuzu... ayrıca da kucağına bebek çok yakışmış. ben hamile kaldığımdan beri hiç bebek tutmadım. ne hissederim hiç bilmiyorum.
ay kızlar böle üçüncü düşünenleri görünce seviniyorum vallahi,acaba diyodum bi benmiyim diye değilmişimm bende istiyorumm bol bol çocukk,çok seviyorumm heleki böyle amerikan filmleri oluyo ya kalabalık aile felan steve martinin vardı komedi filmi süper yaa bende eğer psikolojik olarak çocuktan kafayı yememişsem çok çekmezsem düşünürüm 2. 3. oyy oyy ne güzelll..
herkeze merhaba,
ben kulübe henüz yeni katıldım. eşimle yaklaşık 3 yıllık evliyiz. 1,5 yıl önce korunmayı bıraktık ve şimdi hamileyim SAT a göre 26 Ağustos 2009 da bebişimiz olacak işallah. henüz cinsiyetini bilmiyoruz ikili test sonuçlarım çok kötü çıktı ve doktor AS istedi. bizde bebeği aldırmak istemediğimizi söyleyince AS den vazgeçildi. yani bu psikolojide bebeğin cinsiyetini bile öğrenmeye fırsatımız olmadı. umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. bu zor günleri umarım sizlerle atlatırım.
aaaa bak sakın bu hataya düşmeyin, yani nasıl olsa hemen olmuyor deyip de erkenden başlamayın çalışmalara, azcık vücudun kendine gelsin milkshake cik. zira ilk bebeğini tedaviyle gebe kalmış kadınlar ikinci bebekte çok daha rahat ve normal yolla gebe kalabiliyorlar. artık "olmuyor" diye düşünmeyeceksin. ama belki ben de NAZ 6-7 aylık olunca korunmayı bırakırım. bakalım o zamanki duygularıma göre karar veririm. ama eşim kesinlikle tek çocuk istemiyor. ille de ikinciyi de yapalım diyor. bana sorsan yeter ama... nasip kısmet...
ya bugünde dünya kadar işim var:uhm: hepside beni bekliyor ama sizlerden kopamıyorumki işlerimi yapayım kaydirigubbakcemile3.biz burda gerçekten bir aile oldukkaydirigubbakcemile5
ıYıKı VARSNIZ KIZLAR ACISIYLA TATLISIYLA HER ŞEYı PAYLAŞABıLMEK ÇOK GÜZEL kaydirigubbakcemile5:lepi:
günaydın kızlar.iki gündür çok kötüyüm okula gidemedim.siz nasılsınız?
selam kızlar
dörtlü sonucum güzel çıkmış darısı sonuç bekleyen arkadaşların başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?