2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

buraya nerden eklicem resmii?canım yaa bi öğretirmisin?

ImageShack® - Image Hosting adresine gir.sonra upload olan kutuyu seç gözatı tıklayıp ekleyeceğin dosyayı seç.sonra 640X480'i tıkla sonra host it yazan kutuyu tıkla biraz bekle sonra eklediğin foto geliyor altındaki ilk kutunun içindeki urlyi kopyalayıp mesaj yazacağın kutuya gel grafik ekle deyip gelen kutuya kopyaladığın urlyi yapıştıroyorsun..

saol canım bi deneyim bakaıyım olacakmı

sakaleyn-milksahe hikayeleriniz cok umut verici, allah sag saglim kucaginiza versin bebislerinizi...

benim dr biraz kütük sonuçları öğrenmek için bile tel saatlerce uğraşıyorum kaldıki meil atıcaklar peşlerinde koşmasak döndükleri yok bide hesapta rahat olsun diye özele gidiyorum anca gidip hastaneyi kafalarına indiriyorum öyle hizaya geliyolar sonra yine eski hamam bu gidişle değiştirecem gibi zaten

burkonun dediği gibi bu hikayeler umutsuz insanlara birer ders olsun helal olsun hepinize arkadaşlar ne kadar güçlüsünüz ama rabbim dağına göre kar veriyor ben okudukça acaba dedim bende böylesine güçlü olabilirmiydim benim başıma gelseydi bu gibi talihsilzlikler SAKALEYN gibi BURKO gibi HELıN gibi MILKSHAKE gibi NAZAN gibi PıNKY gibi TAZE gibi KEOPS gibi ve nice sıkıntılı yollardan geçen anneler gibi acaba sizler kadar güçlü olabilirmyidim rabbim birdaha bu zorlu yokuşlardan tırmannmak zorunda bırakmasın kızlar hiçbirinizi..

kayracım kendini sıkıntıya niye sokuyosun hadi önceden kaynanatör vardı şimdi oda gitti artık kafanı birşeye takıp bebişi üzme lütfen tatlım

resimleri ekledim ama üstüne tıklayınca açılıo kızlar ancak bukadar oldu bi bakın bakalım beğenecekmisiniz

kayracım
canım yapma böyle.bize stres iyi gelmez.seni anlıyorm canım bende bazen her ağrıyı kötüye yoruyorum ama gittikçe azalıyor korkular.bu tür ağrılar hepimizde var.benim bel bacak ağrılarından gecelerim kabus oldu.her yerim ağrıyor uyuyamıyorum zavallı eşimde benim yüzümden uykusuz kalıyor.bak her şey iyiymiş.kendine ve bebeğine eziyet etme.inan bu sefer allahın izniyle hepimiz bebişlerimize kucağımıza alacağız

aftabru
canım ya kusura bakma yaş konusunda.hani bubebeğim üç yıl uğraştan sonra oldu ya ya yine öyle olursa diyorum.bi de kocama kalsa yapmışken üçüncüde olsun diyor.ben iki yeter diyorum o hele bi bu doğsun ikinci doğsun bakarız diyor

evriş
geçmiş olsun canım.kendine iyiy bak

ay kızlar böle üçüncü düşünenleri görünce seviniyorum vallahi,acaba diyodum bi benmiyim diye değilmişimm bende istiyorumm bol bol çocukk,çok seviyorumm heleki böyle amerikan filmleri oluyo ya kalabalık aile felan steve martinin vardı komedi filmi süper yaa bende eğer psikolojik olarak çocuktan kafayı yememişsem çok çekmezsem düşünürüm 2. 3. oyy oyy ne güzelll..

evet bende senin gibi düşünüyodum ama kolayda büyümüyolar çook sabır gerekiyo büyüdükçe sorunlarıda büyüyo benim bir kızım var şimdi birde ona yanlız kalmasın diye bir kardeş yapmaya karar verdik oğlum olucak ama gerçekten zor birde şimdiki çocuklar çook hiperaktif oluyolar onlarla ugraşmak daha zor yoksa bende çook severim çocukları ama 3 düşünmem kesinlikle

canım bu bebiş benim ozbe oz yigenim kızkardesimin oglu dolayısıyla annelik duygusuyla tutuyorum onu kokusu bile farklı ya cennet kokuyo. karnımdakiyle aynı olcude seviorum o yuzden okadar mutluyum o kucagımdayken. ame butun bebişler cennet kokuyo bence dene bebis tutmayı cok keyifli.

gypsy bende sendenim. bizim 18 ay olmadı cocugumuz . hic problemimiz yokken olmuyodu tam asılama yaptırcaktık obur ay ama gerek kalmadan geldi minnos.o yuzden pespese dusunuyorum yine Allah bilir. ama yine pespese dedigim bebiş 6 aylıkken filan baslarız calısmalara yada 7-8 aylıkken . zaten olayım diyene kadar yine 1.5 yasına gelir.

resmim icin guzel yorumların hepsine cokkkk tsk ediorum . gercekten ozledim sizi. simdilik burda pc var ama isanbuldaki evde yok kayınvaldemlerde var ordanda kk ya girebilirsem yazarım. yani ben yazmadıgım zaman merak etmeyim beni . evrise msn yollayım kkya giremesemde msnim acık olur.

teşekkürler arkadaşlar hikayemiz için yorum yapmışsınız.... inanın gerçekten ben dahil bazılarımızın yaşadıkları çok zordu ama allahtan gelene katlanılıyor hani derlerya derdini veren allah sabrınıda veriyor belkide..... hele benim hayat hikayem roman olur:)))) hatta uzun soluklu bir dizi bile çekilebilir:))) ama hayat herşeye rağmen güzel.... ve rabbim herkesin sabrının mükafatını er yada geç veriyor.....

Kızlar hikayeleriniz harika.. Çok duygulandım. Allah hepimizin gönlüne göre versin, bundan sonra yüzümüz hep gülsün, sıpalarımız sağlıkla gelsin inşallah..

Peki üçlü? Hemen karamsar olma.. Doktorların o "çok yüksek" dediği risk bile aslında çok da yüksek değil. Atıyorum 1/50 çıktıysa, bu 50 bebekte 1 ihtimal demektir. Kalan 49'u sağlıklı doğacak anlamına gelir. Ense kalınlığı kaç çıktı?

kardeş gibi güzel bir şey var mı yaaa?? Bence de 2 çocuk.. Ama hiç değilse 3-4 yaş olmalı arada..

DERYAcım ve MILKSHAKEcim hikayelerinizi okudum. Gerçekten ibretlik. Burkoya ve aftabruya katılıyorum, bence de bunlar hüzün hikayesi değil.. Bu arada ben de sizinle her şeyi paylaşmak konusunda aynı fikirdeyim. Çok güzel, çünkü hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz. Birbirimizi anlıyoruz.. Burada sanal da olsa bir bağ oluştuğuna inanıyorum. Hepinizle daha sonra da görüşmeyi çok isterim.

günaydın kızlar.iki gündür çok kötüyüm okula gidemedim.siz nasılsınız?

Yaa kuşum, sen neden böyle oldun? Doktor olumsuz bir şey yok diyosa kendini hırpalamasana.. Yazık bebeğin de etkileniyor ama, benim de böyle olacakmış de, otur.. 9 ay boyunca regl olan, 9 ay boyunca bulantıdan - kusmaktan kafasını kaldıramayan kadınlar yok mu? Sende de demek ki bu sancılar olacak.. Bebeğin iyi olduğu sürece olumsuz düşünme, lütfen!!

selam kızlar

dörtlü sonucum güzel çıkmış darısı sonuç bekleyen arkadaşların başına

4 lü?? Neden 4 lü yapıldı ve ne zaman yapılıyor? ıyi çıkmasına sevindim. Geçmiş olsun. Hıç duymadım bizden 4 lü yaptıranı da şaşırdım.. Ondan sordum defnecim..

tabiki TAZEFASÜLYEM bizde seninle görüşmek isteriz.....allahın izniyle doğuma kadar doğumdan sonrada paylaşım olarak hep burda olacağız belki bellimi olur belki bazılarımzla görüşme imkanımız bile olabilir..... bu arada canım hep taze fasülye istiyor senin ismini gördükçe..... offf şu yaz gelse ya canım herşeycikler istiyor.....

Taze fasülyecim test yaptırdığım lab. da 4 lü test yapılabiliyormuş doktorumda önerdi lab daki doktorlada konuştum üçlüye inhibin a testi eklenmiş doğruluk payınıda arttırıyormuş tamamen tercih yaptırmışken dörtlü olsun diye yani

merhaba herkese,

dün tüm gün izinliydim sabah yeni doktorumuza gittik, memnun kaldık kendisinden TAZEFASULYEcik tekrar teşekkürler :) her ayrıntıyı sordu doktorumuz uzun uzun gösterdi bize yavrumu, herşey normal satla birebir uyumluyuz suyumuz güzel, 150 gr olmuş yavrum boyunu unuttum sormayı : )
bebeğim bol bol sıtını gösterdi bize çok uğraştı cinsiyetine bakmak için eliyle kapattı bir ara, çek bakim elini ordan dedik : ) ays çok şirin
veeeeeee KIZ a benziyor dedi, şaşırttı bizi daha öncede erkeğe benziyor denmişti, alışveriş planlarım suya düştü eminönüne gittik ama 1 tulum aldım o kadar fiyatlara baktım kendi ihtiyaçlarımı aldım chicco nun mağazasını buldum normal mağazasına göre yarı yarıya ucuz cinsiteyimizi belli olunca alacağız cicilerini
yeni doktorumuz 3lü testi yapalım dedi ama ben istemiyorum yaptırmayı kafam çok karışık :uhm:
meme muanemiside iyi geçti bi problem yok çok şükür ağrın sızın olunca gel dedi
ve doktorum uyardı bebeğimi 1 YILDAN FAZLA EMZİRME dedi 6 ayda zaten vitaminini alıyor 1 yıldan fazlası anneye zararlı bebeğde faydası yok dedi, bilmiyordum böyle oldugunu

geçmişi okuyamadım çok işim var

Kızlar aslında biz de geçen hafta bir dünya şey aldık sıpamıza.. Hatta annem aldı. Ama sonradan bir konuda çatıştık. Bu nedenle şimdi annemin gözünün önünde fotoğraflarını çekip buraya koymayacağım. Sonra, kendi evimize geçince koyarım. Hemen kızmayın. Annem her ne kadar ağzıyla "ben karışmıyorum" dese de, tavırlarıyla çevresindekileri kontrol etmeyi çok sever. Tam bir kontrol manyağıdır. Her şeyden haberi olmalıdır. O isterse alınmalı, gereksiz görüyorsa alınmamalıdır. Senin düşüncen doğru olamaz.

Örneğin, tutmuş "senin mutfağına perde yapalım" diyor. ıstemediğimi, gereksiz bulduğumu, mutfakta perdeyi sevmediğimi söylüyorum. "Ama olmaz" diyor. Karşı apartman beni mutfakta yemek yaparken görebilirmiş. :)) Görsün, beni yemek yaparken izleyebilirler, ben yemek yaparken giyinik oluyorum. Ama daha güzel görünür, diyor. Bence güzel değil, diyorum. Olmaz ki, diyor :))

Sana yeni perde alalım, katlamalı olsun, ben yaptıracağım, diyor. Gerek yok, ben perdelerimi seviyorum, zaten 5 yıllık perde, henüz değişime gerek yok, diyorum. Yok olmaz, yeni eve yeni perde, diyor. Ben katlamalı perdeyi rahat kullanamam, o tarzı sevmiyorum, diyorum, ama güzel duruyor, diyor.

Son bomba da park yatak konusunda oldu. Chicco'da 350 - 360 civarıydı, ıstanbul'da sormuştum. Burada aynı yatağı gene mağazasında 300'e buldum. Zaten katlanıp saklanabiliyor. Dedim ki alalım, kilere koyarız. Yok efendim, erkenmiş, ya kaybedersemmiş, bakıp bakıp ağlarmışım. E dedim, tarağına varıncaya kadar bir yığın şey aldık? Onları görmeyecek miyim? Yok onları sandığa kaldırırız, diyor. Bu kadar ucuz ve kaliteli bulamam bir daha, üstelik bu zaten alınacak bir şey, neyi erteliyoruz? Maksat benim üzülmem değil. Allah korusun, öyle bir şey olursa yatak mı kaldı bakıp da üzüleceğim? Maksat annemin onay vermediği bir şey alınmasın! ıyi ki oğlu olmamış annemin, gelini moku yemişti valla.

1 aydır annemde kalıyoruz mecburen, haftaya kendi evimize geçebilicez sanırm. Ama tuhaflaşmaya başladı iyice. Geçen gün eşim benden yazılı sorusu istedi. Annem diyor ki, neden hazırlıyorsun, bırak kendi hazırlasın! Şok oldum. Anne dedim, eşim o benim, benden yardım istemeyecek mi? Üstelik kendi de oturmuyor. Yavaş yavaş bize karışmaya çalışıyor. Ben de bozulduğumu hissettirdim de, bir şey demiyor. Çok kötü yaa, kadının içi kötü. Bıze (kardeşime ve bana) karşı çok iyi, aşırı iyi. Ama başkasına tahammülü yok. Babama bile.. Adama neler yapıyor..

Uzun oldu ama, kaç gündür girmeyişimin sebebi buydu. Canım çok sıkıldı. Paylaşmak demişken, benları da paylaşayım istedim. Mazur görün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…