2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Milkshake,
Chiico ürünleri satan her mağazada muhakkak vardır. Bana dün hediye almışlar, doktorun tavsiye ettiğini bilen kardeşim almış..Bana kalsa ben sadece kakao yağı kullanacaktım..
http://www.irembebe.com/productDetail.aspx?lngProductID=1080&lngCategoryID=22&name=Chicco+Mamma+Donna+%C3%87antal%C4%B1+Set+KAMPANYA

Deri tipiyle çok alakalı bu çatlaklar, olacaksa oluyor diye düşünüyorum. Kozmetik ürünler ve doğal yağlarla bir nebze azaltıyoruz tabi..Mutlaka kullanmak gerek ama eğer imkanın yoksa çok para vermene gerek yok bence pahalı kremlere...

teşekkürler canım..... bu kakao yağı nasıl birşey bana kokuyor dediler ben ondan biraz tereddüt ettim benim kokulara alerjim ağır kokular baş ağrısı yapıyor..... normal bildiğimiz badem yağı gibimi satılıyor eczanelerde falanmı var??? yani drekt gidip eczaneye ben kakao yağı istiyorum dersem verirlermi? birkaç çeşidi yok dimi:)))) ay ne cahilim ben ya:)))

teşekkür ederim canım sanada zahmet oldu.... dr. birkaç marka vermişti onda bu chicco mamma donna vardı yanlış hatırlamıyorsam....yarın araştırayım bi.....

sllmmmmmmmmmm millett ben geldimmmkaydirigubbakcemile5delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kıslar şimdi ablamla konustum msnden camda göbüşümü gösterdim.kendisi ebe hemşire....göbüşüme göre erkek dedi ama göğüslerim buyudugu için kız dedi...sanırım nadir prenseslerden biride bende saklı.........kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

canım buldum ama bişey anlamadım zaten sana örnek oluşturacak battaniyen varmış ordaki gibi sıralama yapabilirsin

Milkshake,
Aktarlarda yağı var, eczanelerde de..bide balmumuyla karışık krem gibi olanı var.. Yağ olanı tercih et bence..

valla bende pink ne olduğunu anlayamıyorum.... göbeğe bakarsan benimde erkek ama gögüslerim büyüdü ona bakarsan kız.... mesela şey derlerya kız güzelliğini alır annenin erkekse güzellik verir derler bende pek değişiklik olmadı aynıyım hamile kalmadan önceki halimle hatta herkes bana hamileliğin çok yaradığını dahada güzel olduğumu söylüyorlar ama yinede bilemiyorum..... ama benim içime kız doğuyor hihoyyyt bakalım hayırlısıyla yarın inşallah öğreniriz ne olduğunu artık bizde yavaş yavaş başlarız hazırlıklara:dance:

Kızlar merhaba.. Az önce sağlık ocağına gittim. Kaydımı yaptırdım. Aşı olurum diye gittim ama, 3 hafta sonraya çağırdı beni. 21. haftamda gidicem yani.. Şeker yüklemesini de orada yapıyorlarmış. Kilomu ölçmeden önce "azarlamak yok ama" dedim :) Yok, dedi. 73 çıktım, ama 3 - 4 gündür vitamine başlamamla birlikte kabızlık da başladı gene. Zaten yemek yiyip gitmiştim, bir de giysileri çıkarırsak geriye 71 falan kalıyor ki, bu da normal olan kilom.

Annem gene öldürdü beni :) Annemin üstünde 10 aylık bebeği olan bir kız var, benim yaşlarımda. Kız bize ne zaman gelse, annem çocuğu kucağından indirmiyor, çocuğu çığlık çığlığa seviyor, apartman ayağa kalkıyor. Geçen gün kız gene aradı, yarım saatliğine geleyim, diye. "Öfff, şimdi oturursa kalkmaz, süpürgeyi ortaya koyayım da işim var sanıp, erkenden gitsin" dedi annem. Şok oldum. "E hani bebeğini seviyordun ya? Kız gelince ölüp bitiyorsun" dedim. Öyle de çok oturuyor, diyor.

Bugün de gece kardeşim istanbul'dan geleceği için annem sabah erkenden kalktı, börekler, kızartmalar,
sarmalar.. bir dünya işi var. Biz de sağlık ocağına kızla gitmiştik. Dönüşte "kızı da çağırsaydın ya" diyor. E, dedim, çok oturuyor diye istemiyorsun, hem işin var, hem ben çıkıcam birazdan
, dedim. "Öyle ama bak ilgilendi seninle" diyor.. Allaaaam içimden çok güldüm... Bomba kadın vallahi :)

kızlar gizzeden haberi olan varmı birde kayracım nasıl oldu acaba ondanda ses yok kızlar bizi meraklandırmayın bak uykum var zaten yatcem azcık hadi bi gelin ce diyin nasılsınız merak ettim.
tazecik annen muhteşem

kızlar siz ne diyosunuzu şok oldum yaa kiminiz 5 aydır kiminiz 1-2 aydır ilişkiye girmiyo anam adamlar napıyo pekii yani biraz açık olcak ama bi şekilde farklı yollardan adamları huzura erdiriyosunuz umarım ?? vallahi bizim düzenli gidiyo haftada iki kere v
yani mide bulantılaları dönemimde sadece isteksizlik olmuştu oda kısa bi süre ama bende aman aman azgın değilim ama herşey normal süreçte gidiyo yanee bende bi anormallik yok dimi kızlar CADIARZU hepiniz böyle deyince şaşırdım vallahii

pinkycim bence turuncu-yeşil ve krem üçlmesi yap kahverengi kapatır diğer renkleri cıvıl cıvıl olsun

fasulye kızz senin kıyafetler iki kilomu geliyooo anam nasıl taşıyon o kadar kiloyu üstünde kaydirigubbakcemile3 çok tatlısın yaaa..bende haftaya gidicem aşıya yani bende tam 21. haftamda olucam

AFTABRU

ozelden yazmadım bazen orayı daha geç arkediyoruz diye. yarınki Chicco depo gunleri satısı saat 9 a alınmıs. 10 dmistim sanırım ben sana 9 a alınmıs bilgin olsun okuyunca okudum vs de de içim rahat etsin:)

kayra akşam gelir sanırım
gizzeyi bende merak ettim açıkçası hatta uzun süredi doğum takip çizelgesinide bakmıyo o topice girmiyo bile hiç göremedim bi sorun yoktur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…