sakalyen özeline bak canımcım
canımya kızımda bende hiç bişey kullanmamıştım son bir hafta kala yanlarım çatladı malesef :çok üzgünüm:.göbişde bişey yoktu şimdiki önlemimde göbişi kurtarmak zaten.aslında en önemlisi bol su içmek ama dışardan nemlendirmezsem kuruyan bir cilde sahibim birde hassadır hemen kurur kaşınır onuniçin elimden geleni yapmaya karar verdim :lepi:ilk üç ayda başladım kullanmaya ama en etkin kakao yağı deniliyor özellikle cildiyeye gittim ne önerirsiniz diye krem adı beklerken kakao yağı dedi hatun.:dance:
Tedbir bizden takdir ALLAH tankaydirigubbakcemile5
Milkshake,
Chiico ürünleri satan her mağazada muhakkak vardır. Bana dün hediye almışlar, doktorun tavsiye ettiğini bilen kardeşim almış..Bana kalsa ben sadece kakao yağı kullanacaktım..
Chicco Mamma Donna Çantalı Set KAMPANYA
Deri tipiyle çok alakalı bu çatlaklar, olacaksa oluyor diye düşünüyorum. Kozmetik ürünler ve doğal yağlarla bir nebze azaltıyoruz tabi..Mutlaka kullanmak gerek ama eğer imkanın yoksa çok para vermene gerek yok bence pahalı kremlere...
kıslar şimdi ablamla konustum msnden camda göbüşümü gösterdim.kendisi ebe hemşire....göbüşüme göre erkek dedi ama göğüslerim buyudugu için kız dedi...sanırım nadir prenseslerden biride bende saklı.........kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
you area.s. wellcome....bana slm vereniniz yokmuuudelikafadulden
Milkshake,
Aktarlarda yağı var, eczanelerde de..bide balmumuyla karışık krem gibi olanı var.. Yağ olanı tercih et bence..
hoşbuldum canım saol:1hug:hoşgeldin eftelya:))))
tşklr canımm ooohhh rahatladım selamları aldım yaaa.s.you area.s. wellcome....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?