2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Adaşım ben eski topiklerden okudumda orda diyoki bu depo günleri ayda bi yapılıyomuş doğrumu sence sen nerden öğrenmiştin ? bende gitmek istiyodum ama yarın hem işim var hemde bizimki dedi tuzlalara gidemezsin tek başınaa bidahaki depo gününde ayarlarız dediii

kılzar gizze online ama topiğe uğramıyor sanırımCADIARZU:uhm:

bizdede sorun olmadı esracım ama bende hiç düşük tehlikesi yoktu ve doktor tarafından kısıtlanmadı sadece psikolojik olarak etkilendik oda haftada bir ama tabi aylardan iyidir kaygı yüksek olunca etkilenmek kaçınılmaz tabiki üstelik sadece fiziksel değil insan kendi kendinede yaratabiliyor...

adasım bak olmadı simdi bu yorumlarına katılmıyroum:))
adamlar kendilerini huzura erdirme yeteneine sahipler . ayrıcana evli olmayanlar napıyor herd aim bir bayanmı ayarlıyor:) yokyain bu geci bir donem biz ne sıkıntılar yasıyoruz onlarında tek sıkıntıları bu oluversin bu sayılı gunlerde. eski ilk hamilelgimde e yeni evliyiz iki uç yıllık falan beni bir korku saldıydı iste ya beni baskasınla aldatırsa hamileyken ben diye. salakca ama sıkı sıkı alaenen derdim bak hamile iken birsey yaprsan aslaa afetmem diye takıntı olmustu kendi içimde. ama esimi tanısanız gorseniz inanmassınız yani oyle bir tip değil (buyuk konusmama gerek tabi) neyse genelleme yapaak olursa dıstan bakınca hani yapabilcek tip goruntusu yok. neyse o korku ile ben fiilen ilsk yasayamasamda ilk hamileleikte falan hani arada onunla ilgilenip aman benden sogumasın tavrı sergiledim. kendim istedgim için değil ama kaybetmek korkusu ile. onunda orlaması yoktu tabiki ona ben oyle istiyorum sekli konustum tabi. ama su an fikirlerim tamamen değismis durumda.

feminist hislerim kabardı:) onlarda sıkıntıyı bu yonde ceksinler biraz napalım herseyin yukunu biz alacak deiliz kadınlar olarak diy dusunorum.

ha sen istiyorasn garip hiç birsey yokk sacmalama gayet nonrmal olanı seninki. benim su oluyor ara girdikce korkuyorum hani uzaklasıyorsun konudan ve yaptıım an birsey olcak korkusu sarıyor. istiyorum bazen niyetleniyorum fikren bu aksam evet olmalı vs sonra içimden gelmiyor o an gelince hani ay yat uyu esra sorunusz olaysız aman nolur nolmaz dioy rum ve kendimi bastırıyorum. daha kotu olacagım ısanırdım fiziken isteyecğimi eskisi gibi ama olmadım. allah bundada yardım ediyor sanırım .

esracım sana katılıyorum bizimde aynen bu korku oluyor ya birşey olursa korkusu ben kendimi biliyorum çok evhamlıyım pipirikliyimde acabalarla boğulur giderim o yüzden biraz daha olmasın ne yapalım sanırım biraz fedakarlık gerekiyor bazı şeylerden..... düzenli olarak ilişkiye giren arkadaşlarda var zaten en normali o ama biz lekelenmelerle boğuştuk ilk 3 ay ben hala onun korkusunu atamadım üstümden o yüzden ben şuan için birlikte olmak istemiyorum.... ha olacağı varsa zaten olur ben girsemde ilişkiye girmesemde ama insan birşey olunca sebep arar ben böyle yaptım acaba ondanmı oldu yoksa bundanmı oldu diyeCADIARZUzaten benim eşimde yanaşmıyor birşey olur korkusuyla diyorum ya biz çok uğraştık çok bekledik bir şey olur diye korkuyoruz:Saruboceq:

feministim benimmm kaydirigubbakcemile5 yok ben aldatır falan dşüncesi ile yapmıyom zatii aklımın ucuna bile gelmedi böle bi ihitmal aman allah korusun kocalarımızı şeytana uydurmasınn ama biz taze evliyiz belkide ondan daha bir yılımız bile olmadı yanii belki bende ikincide senin gibi düşüncem ama şimdi daha farklı tabee

kızlar göbek resimlerimize bi baktımda en başından beri yalnız dikkatimi çekti ayhh bu kayra tahminlerde hiç yanılmamış nedediyse çıkmış anacım... akşam gelsin ben en son halimi tekrar göstereyim bakıyım.. en son erkek demşti 14+3 iken ama şimdi ablam göğüslerin büyümüş kızın olcak deyince ...ufffffff Allahım saglıklı sıhhatli eli ayagı düzgün güzel huylu ahlakl bir evlat ver..

canım valla bu annelerin söyledikleriyle yaptıklarının anlamak çok zor birbirlerini tutmuyora.s bizdemi öyle olacağız acaba demek ki anında fikir değiştirebiliryorlar sonra arada zor durumda sen kalıyorsun:teselli: cidden bu hamilelik bana bir olgunluk anlayışlık bir sakinlik getirdi artık herşeyi olumlu yönleriyle görmeye başladım bana birşeyler oldu galiba:asigim: bu arada gözün aydın kardeşin geliyormuş keşke benimde bir kardeşim olsaydı

canım benim:1hug: eğer sağlık olarak yada ne bilim psikolojik olarak etkilenmiyorsan bir sakıncası yok yapabilirsiniz zaten normalide bu.... amin valla allah kimsenin kocasını şaşırtmasın birderdim var topiğinde neler okuyorum ya rabbim kimsenin başına vermesin....hele hele hamileyken eşlerini aldatan erkeğe diyecek birşey bulamıyorum bu kadın ne fedakarlıklarla senin çocuğunu taşıyor bunun mükafatı bumu olmalı:mymeka:

hah iste olay belli oldu:) askınız hiç eskimesin temennim budur tabi ama zamana karsı durulmuyor :) yani oyel olur demek çokyanlıstabiki ama ikincide daha farklı pek çok his. ese karsı olanlarda dahil. ilkinde hakkıdır yazık gunah niye mahrum kalsın adam diyordum kiyamıyordumm :) ask daha baskındı ilk yıllar tabi:)) birde ben gozunden dusmiyim aman beni sadece anne gibi gormesin korkuları vs. ama su an dunya dunya yansa umrum değil bebegim ve ben herseyden onemliyiz. ha adamcagzıın birsucu yok okuyan sancak adam israr etti falan yok oyle birsey ama fedakarlık iç in bile halim yok useniyorum:) kendi alıyor cd lerini filmlerini kendi kenide takılıyor napalım teknolojik imkanlar var artık yani..

faulyem yaa annene hasta olum varya tam benlik bir anne:)) çok alem yaa egelenceliidir onla yasamak ama yorucuda olsa gerek.
ya benim annem de ne derler vur basına al lokmasını mı nası bir anac nası bir fedakar cefakar karısmaz etmezz. verirsen yer vermessen yemez:)) ben ondan nası bu kadar cadı bir kız olarak dogmusum bilmyiorum:)) ha ama annem tipik boga burcudur. susar ssusar çokk sabırlıdır ve bir parlar ortalık yıkılır :)

bu aradamerak ettim kızlar kimler yay burcu? ben yay burcuyum ve çok merak ettim aranızda kimler yay aslan koc ? benim en iyi anlastıgım burclar bunlar tipik bir yay burcuyum ben.

fasulye senin için tahminde bulunayım hemen yay olabilirmisin ??

üzgünüm esram ben terazi burcuyum..... ama yükselenim yay.... ben hangi burç oldugumu kestiremiyorum yani terazinin özelliklerini pek taşımıyorum......

kizlar bu konuda benim adam cok rahat..ilkinde Allahtan hic bir problemim yoktu ve benim hormonlar tavan yapmisti..adam dursa ben durmuyordum..bundaysa bir sene olmasa aramam..adamda digerinden aliskin oldugu icin abartma birsey olmaz vs..durmak istemiyor..ama neyseki kendimize baski yapmadan isi abartmadan düzenli iliskiler normal bir hamilelikte sorun olmuyor...

canim benim esim yay bense basak burcuyum..tam zit burclar..adam bir rahat bir rahat sorma..onunla hic yaslanmam herhalde..aksine bende cok pimpirikli ve titiz bir insanim..gelecek kaygisi cok olan ve herseyin düzenli olmasini isteyen biriyim..ama sana bakiyorumda burclarin erkekleriyle kadinlari farkli oluyor herhalde..sende cok irdeleyen disiplinli birine benziyorsun..

evet sarnasık bende irdeleme arastırma çok var ama kurup kurup kendimi yemem bakar arastırırım rahatlarım :) tabi karekter ozellikelride var burclar yanında. erkek kadın birçok burcda farkılıl gosterebiliyor.

kızlar bende ikizlerim yükselenim aslan bebeğimde aslan burcu olacak inşhihoyyyt

üzgünüm esram ben terazi burcuyum..... ama yükselenim yay.... ben hangi burç oldugumu kestiremiyorum yani terazinin özelliklerini pek taşımıyorum......

benim esim terazidir ve cok iyi anlasiriz, zaten ikizlerin en iyi anlastigi burctur terazi...ben terazinin ozelliklerini cok severim, zira yukselenim terazi oldugu icin beni cok dengeliyor, yoksa iyice zivanadan cikardim:)))

bende eşim terazi ben ikizler vee hakkaten biz allah bozmasın çok ii anlaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…