kızlar siz ne diyosunuzu şok oldum yaa kiminiz 5 aydır kiminiz 1-2 aydır ilişkiye girmiyo anam adamlar napıyo pekii yani biraz açık olcak ama bi şekilde farklı yollardan adamları huzura erdiriyosunuz umarım ?? vallahi bizim düzenli gidiyo haftada iki kere v
yani mide bulantılaları dönemimde sadece isteksizlik olmuştu oda kısa bi süre ama bende aman aman azgın değilim ama herşey normal süreçte gidiyo yanee bende bi anormallik yok dimi kızlar CADIARZU hepiniz böyle deyince şaşırdım vallahii
pinkycim bence turuncu-yeşil ve krem üçlmesi yap kahverengi kapatır diğer renkleri cıvıl cıvıl olsun
adasım bak olmadı simdi bu yorumlarına katılmıyroum:))
adamlar kendilerini huzura erdirme yeteneine sahipler . ayrıcana evli olmayanlar napıyor herd aim bir bayanmı ayarlıyor:) yokyain bu geci bir donem biz ne sıkıntılar yasıyoruz onlarında tek sıkıntıları bu oluversin bu sayılı gunlerde. eski ilk hamilelgimde e yeni evliyiz iki uç yıllık falan beni bir korku saldıydı iste ya beni baskasınla aldatırsa hamileyken ben diye. salakca ama sıkı sıkı alaenen derdim bak hamile iken birsey yaprsan aslaa afetmem diye takıntı olmustu kendi içimde. ama esimi tanısanız gorseniz inanmassınız yani oyle bir tip değil (buyuk konusmama gerek tabi) neyse genelleme yapaak olursa dıstan bakınca hani yapabilcek tip goruntusu yok. neyse o korku ile ben fiilen ilsk yasayamasamda ilk hamileleikte falan hani arada onunla ilgilenip aman benden sogumasın tavrı sergiledim. kendim istedgim için değil ama kaybetmek korkusu ile. onunda orlaması yoktu tabiki ona ben oyle istiyorum sekli konustum tabi. ama su an fikirlerim tamamen değismis durumda.
feminist hislerim kabardı:) onlarda sıkıntıyı bu yonde ceksinler biraz napalım herseyin yukunu biz alacak deiliz kadınlar olarak diy dusunorum.
ha sen istiyorasn garip hiç birsey yokk sacmalama gayet nonrmal olanı seninki. benim su oluyor ara girdikce korkuyorum hani uzaklasıyorsun konudan ve yaptıım an birsey olcak korkusu sarıyor. istiyorum bazen niyetleniyorum fikren bu aksam evet olmalı vs sonra içimden gelmiyor o an gelince hani ay yat uyu esra sorunusz olaysız aman nolur nolmaz dioy rum ve kendimi bastırıyorum. daha kotu olacagım ısanırdım fiziken isteyecğimi eskisi gibi ama olmadım. allah bundada yardım ediyor sanırım .
Kızlar merhaba.. Az önce sağlık ocağına gittim. Kaydımı yaptırdım. Aşı olurum diye gittim ama, 3 hafta sonraya çağırdı beni. 21. haftamda gidicem yani.. Şeker yüklemesini de orada yapıyorlarmış. Kilomu ölçmeden önce "azarlamak yok ama" dedim :) Yok, dedi. 73 çıktım, ama 3 - 4 gündür vitamine başlamamla birlikte kabızlık da başladı gene. Zaten yemek yiyip gitmiştim, bir de giysileri çıkarırsak geriye 71 falan kalıyor ki, bu da normal olan kilom.
Annem gene öldürdü beni :) Annemin üstünde 10 aylık bebeği olan bir kız var, benim yaşlarımda. Kız bize ne zaman gelse, annem çocuğu kucağından indirmiyor, çocuğu çığlık çığlığa seviyor, apartman ayağa kalkıyor. Geçen gün kız gene aradı, yarım saatliğine geleyim, diye. "Öfff, şimdi oturursa kalkmaz, süpürgeyi ortaya koyayım da işim var sanıp, erkenden gitsin" dedi annem. Şok oldum. "E hani bebeğini seviyordun ya? Kız gelince ölüp bitiyorsun" dedim. Öyle de çok oturuyor, diyor.
Bugün de gece kardeşim istanbul'dan geleceği için annem sabah erkenden kalktı, börekler, kızartmalar,
sarmalar.. bir dünya işi var. Biz de sağlık ocağına kızla gitmiştik. Dönüşte "kızı da çağırsaydın ya" diyor. E, dedim, çok oturuyor diye istemiyorsun, hem işin var, hem ben çıkıcam birazdan, dedim. "Öyle ama bak ilgilendi seninle" diyor.. Allaaaam içimden çok güldüm... Bomba kadın vallahi :)
feministim benimmm kaydirigubbakcemile5 yok ben aldatır falan dşüncesi ile yapmıyom zatii aklımın ucuna bile gelmedi böle bi ihitmal aman allah korusun kocalarımızı şeytana uydurmasınn ama biz taze evliyiz belkide ondan daha bir yılımız bile olmadı yanii belki bende ikincide senin gibi düşüncem ama şimdi daha farklı tabee
feministim benimmm kaydirigubbakcemile5 yok ben aldatır falan dşüncesi ile yapmıyom zatii aklımın ucuna bile gelmedi böle bi ihitmal aman allah korusun kocalarımızı şeytana uydurmasınn ama biz taze evliyiz belkide ondan daha bir yılımız bile olmadı yanii belki bende ikincide senin gibi düşüncem ama şimdi daha farklı tabee
faulyem yaa annene hasta olum varya tam benlik bir anne:)) çok alem yaa egelenceliidir onla yasamak ama yorucuda olsa gerek.
ya benim annem de ne derler vur basına al lokmasını mı nası bir anac nası bir fedakar cefakar karısmaz etmezz. verirsen yer vermessen yemez:)) ben ondan nası bu kadar cadı bir kız olarak dogmusum bilmyiorum:)) ha ama annem tipik boga burcudur. susar ssusar çokk sabırlıdır ve bir parlar ortalık yıkılır :)
bu aradamerak ettim kızlar kimler yay burcu? ben yay burcuyum ve çok merak ettim aranızda kimler yay aslan koc ? benim en iyi anlastıgım burclar bunlar tipik bir yay burcuyum ben.
fasulye senin için tahminde bulunayım hemen yay olabilirmisin ??
üzgünüm esram ben terazi burcuyum..... ama yükselenim yay.... ben hangi burç oldugumu kestiremiyorum yani terazinin özelliklerini pek taşımıyorum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?