bende eşim terazi ben ikizler vee hakkaten biz allah bozmasın çok ii anlaşıyoruz
evet yaa yengeçler çok bağlı oluyor benim abimde yengeç ve çok bağlı hemde duygusal arada arayıp çok özledim sizi dei ağlıo bile hamile olduğumu duyunca birtek abim ağlamıştıı canım abim yaa:asigim:benim oglumda aslan olcaktı onda sat ım 26 ekimdi bunda 9 kasım arada 15 gun oynuyor. aslan olcak diye oglum içinde çok sevinmistim ama kendisi bir aya yakın zaman erken dogarak yengeç oluverdi :) ama yengec oglum oludgu için mutluyum ailesine duskun annesine baglı olurmus ana kuzusu olsun istemem ama hayırsız olmaz insalah burundan dolayı en azından ))
bu arada grupta ikinciye hamile az arkadasımız var zaten en buyuk çocguu olan benim sanırım. bir nevi beni erkek annesi olarak adlediyor kızı olan arkadasalrım senden fena kaynana olur diyorlar :)
nerden nereye geldimuhabet islerim az bu ara rahat rahat yazıyorum aklıma geleni:)
bu sefer insalah erken dogum olmaz lyine ve aslan ı bu sefer gerceklestiriim umarım:)
evet yaa yengeçler çok bağlı oluyor benim abimde yengeç ve çok bağlı hemde duygusal arada arayıp çok özledim sizi dei ağlıo bile hamile olduğumu duyunca birtek abim ağlamıştıı canım abim yaa:asigim:
hadi ya demek o kadar duygusallar olsun olusn anne olarak ben memnun olurum sizi ozledim fala diye arasa uzaklardan :)
evet canım abim istanbulda oldum olası hep uzaktı işi nedeniyle son 2 senedir okadar duygusallı kalmadı evlendi kendi evi var haliyle oraya odaklandı ama hala annemi ben yatıom fln die arar da annem kızdıki arama yatarkende oğlum die:)):dance:
bu ne buluşması canım yaa ben anlamadım:uhm:İzmir buluşmacıları şu an olay yerine varmak üzerelerdir....off ne güzel yaaaa.....
hadi ya demek o kadar duygusallar olsun olusn anne olarak ben memnun olurum sizi ozledim fala diye arasa uzaklardan :)
evet canım abim istanbulda oldum olası hep uzaktı işi nedeniyle son 2 senedir okadar duygusallı kalmadı evlendi kendi evi var haliyle oraya odaklandı ama hala annemi ben yatıom fln die arar da annem kızdıki arama yatarkende oğlum die:)):dance:
eftelya abin çok tatlıymış inanmıyorum uyurkendemi arıyordu : ))
bu ne buluşması canım yaa ben anlamadım:uhm:
izmirde yaşayan hamişlerimizin tanışma kaynaşma buluşması var bugün
ıstanbullular olarak bizde düzenlicez inş.
evet izmirliler şimdi başladılar kaynatmyaya caba nasıl tanıyolar birbirlerini..hepsi göbekli lan herkesi bizden zannedip koşarmış yanına...ama başkası lurmuş...keşke anlaşsalrdı kırmızı gül falan..kaydirigubbakcemile3delikafadulden yada bi pankart:enbuyukkk:
zinnur hosgeldin.
dun hamilelik egitimine katıldım ve orda birkez daha anladımkı bu testler tamamen tarama testi. hiç bir netligi yok teshis koymak için yapılmıyor asla. ve anladımkı hani simdi ki aklım olsa belki hiç birini yaptırmayabilirdim. simdi ayrı bir mesajda detaylı onlatacagım okursan belki biraz için rahatlar.
okudum çok teşekkürler güzel paylaşımın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?