2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

benim oglumda aslan olcaktı onda sat ım 26 ekimdi bunda 9 kasım arada 15 gun oynuyor. aslan olcak diye oglum içinde çok sevinmistim ama kendisi bir aya yakın zaman erken dogarak yengeç oluverdi :) ama yengec oglum oludgu için mutluyum ailesine duskun annesine baglı olurmus ana kuzusu olsun istemem ama hayırsız olmaz insalah burundan dolayı en azından ))
bu arada grupta ikinciye hamile az arkadasımız var zaten en buyuk çocguu olan benim sanırım. bir nevi beni erkek annesi olarak adlediyor kızı olan arkadasalrım senden fena kaynana olur diyorlar :)
nerden nereye geldimuhabet islerim az bu ara rahat rahat yazıyorum aklıma geleni:)

bu sefer insalah erken dogum olmaz lyine ve aslan ı bu sefer gerceklestiriim umarım:)

sorma esracim burda da herkesde cuma sendromu var; mesai bitse de gitsek modunda, valla saatleri sayiyorum suan:))herkes bilgisayar basinda ya msn de ya facebookda:))

evet yaa yengeçler çok bağlı oluyor benim abimde yengeç ve çok bağlı hemde duygusal arada arayıp çok özledim sizi dei ağlıo bile hamile olduğumu duyunca birtek abim ağlamıştıı canım abim yaa:asigim:

bende terazi burcuyum eşimde yengeç, oğlum olsa yengeç burcu olmasını isterim evine çok düşkün aileye önem veriyor yengeç burçları

hadi ya demek o kadar duygusallar olsun olusn anne olarak ben memnun olurum sizi ozledim fala diye arasa uzaklardan :)

NORA
benede diyorum burası niye bosss. herkes bulusmaya gitti tabi grubun çocugnulgu izmilri olunca ohh vala. kızlar derhal resim bekliyorum aksam girip bakcamm ona gore ilk gelen pc basına resim ekliycekkk.

ızmir buluşmacıları şu an olay yerine varmak üzerelerdir....off ne güzel yaaaa.....

evet izmirliler şimdi başladılar kaynatmyaya caba nasıl tanıyolar birbirlerini..hepsi göbekli lan herkesi bizden zannedip koşarmış yanına...ama başkası lurmuş...keşke anlaşsalrdı kırmızı gül falan..kaydirigubbakcemile3delikafadulden yada bi pankart:enbuyukkk:

ay ne güsell yozgatlı varsa onuda ben program yapıp buluşalım diecemde topikte sanırım tekim:))

bizim buluşmamız bu kadar gec saattte lmaz sanırım malum istanbul trafik bide eve dönüş var ve kimbilir kimler hangi semtlerde.......

cok hossun pinky:))))sırnaşık şey uff evet yaa, ne guzel simdi, havada cok guzeldir, deniz kenarinda caylarini-kahvelerini icerler diyemiycem milkshakelerini iciyorlardir yada ihlamurlarini, yoksa evrim parcalar onlari cay kahve iciyorlar diye..sırnaşık şey

kızlar ben çıkıyorum bugün eşimin amcasına davetliyiz yemek derdim yok bi duş fln alıyım yarın grşrz artık herkese ii akşamlar geceniz ii olsun canlarımm:1hug:

toplam kaç kişi oldular acaba..lalece geldimi izmire haberinz varmıydı

ama ama ama ama biz merak ettik zinnur'un özel mesajını..Değil mi?? Hep beraber..EVEEEEEEEEEET...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…