2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

aa pardon ben kaçırdım o zaman..özelden mesaj attı zannettim..

merhaba kızlaar ,
ancak sayfanın sonuna geldim neredeyse mesai biticek :)
ben aslanım eşim akrep
bıraz zıt burcalar belli ki :) bakalım bebiş de aslan olucak benim babam da aslan . aslan burcu bizde babadan kıza geçiyoo nesilden nesile

oo kızlar bi süpürge açtım yerleri sildim bissürü kaynatmışsınızz hiç boş bırakmayada gelmiyooo yanii
ben tipikk bir ikizlerim yükselen ikizler Allah kocama yardım etsin oda Koç ama yandan yemişi yanii koçu kesinlikle taşımıyo yükseleni balıkk yükseleni taşıyo..
eftelya senin abinde abartmış olayı yani uyurken felan aramalr ay benim öle çocuğum olsun istemem ben özgür bi tipim pek evcimen değilim bakmayın şimdi hamislik felan evde kalakaldım hiç tarzım olmamasına rağmenn oğlumdaa relax olsunnn cik cik aramasını istememde aramamda sıkboğazda etmem sıkboğazda edilmeye gelememmm..

öncelikle merhabalar.ben oğlağım eşim terazi.oğlakalar inatçı olur bilirseniz yazık eşim benden çok çekiyor:)aman oğlumuz sana çekemesinde diyor küsse filan barıştıramayız da diyor:)))

bizim buluşmamız bu kadar gec saattte lmaz sanırım malum istanbul trafik bide eve dönüş var ve kimbilir kimler hangi semtlerde.......

bencede canım bu saatlere kalmayalım biz ayrıca organizasyonda başlansın bence yavaş yavaş yapılmaya bence en güzel organizasyonuu Adaşım yaparrr gün belirleyelim mekan belirleyelim saat belirleyelim artık ne dersinizz istanbul hamisleriii babydande haber bekleyelim tabii bu arada

yaaa canım kla çekti...ayy nluyo ya ben normal haytattt içmemki kola...bi et yemeği düşünüyrdum aklıma geldi sanırım yaaaaaaa.azcık içsemmi..ama azcık içmek için en az 1 litre almam lazım da kalanı dlabda durdukça canım çekebilir.hmmmm en iyisi ikeaya gitmek..:)

4-5 nisan lmasında ne zamn isterseniz lur..bide hangi yakada olacak avrupamı anadolumu? en ortak merkzde ama hava güzel olsun şöle sahile yakın biyerde olabilir...aslında emirgan sütiş var ama çook uzak yaa

valla pinkycim ben emirgan sütişin yukarısında oturuyorum kaydirigubbakcemile5 harika bi yer ama dedğin gibi uzak gelebilir gerçi artık metrobüs varr zincirikuyuda inip otobüse binebiliyorsun

kızlar bence eminönünde buluşalım sonrada alışverişe gideriz kaydirigubbakcemile5

esra biz ayda bir paza kahvaltıya geliriz kısss araya düğün sonrasıda gitmiştik.o yüsden severim ben orayı...

ya şimdi kola içsen nolcak abartmayın bence yaa benim canım istiyorsa gerekli ölçüde içiyorum belki ilk aylar daha riskliydi ama şimdi kendimi o kadar kasmıyorum yani canım istiyorsa kahvede içiyorum çayda ama alışkanlık olarak değil tabiki haftada bir bile değil yani ne zaman çekerse bence sende canın çektiyse iç kolanı abartmayın arkadaşşşlarr ooo eskiler gibi olsak nolcakk ne süt ne balık yiyolarmış biz bu kadar dikkat ediyoruz bilinçliyiz ama o kadarda abartmamak gerek tabii sakınan göze çöp batar misalii

ayyy petrik ya ilahi güldüm valla...ozaman sabahdan buluşmamız lazım önce sohbet tanışma kaynaşma sonrada alışveriş....kaydirigubbakcemile5

petrik süper bi fikir önce muhabbet sonra alışveriş alemsinn yaa kaydirigubbakcemile3
bizde bazen gideriz sütişe ama burnumuzn dibi olduğundan o kadar cazip gelmiyo tabii biz daha çok sarıyer tarafına gidiyoruz emirgandaki ve hisardaki bütün cafelere girip çıktımız için :))

gyps ya ben normalde çay tiryakisiyim..ama malesef gunde 3 açık cay içmekle sınırlandırıldım...o yusden kola konusunda tereddütlüyüm....

ben oğlağım eşim yengeç evine çok düşkün ama bize ailesine normal evcimen oluyor yengeçler aman en önemlisini unttum kızım ikizler ve beni çıldırtmayı başarıyo inan daha yeni yeni ortak noktayı bulduk anam cimcimem benim özgür ve inat bir kızım var

hi hi iyi fikir dimi hamiş hamiş gezer alışveriişimizi yaparız toplu hamiş indirimi alırız kaydirigubbakcemile3
öperim bebişlerinizi iyi akşamlar yarın görüşürüz

ya biz gecen yaz motor turu yapioduk eşimle ne güzel..her pazar farklı yerlere..bi pazar beşiktaş sahilden başladık sarıyer hatta kilyosa kadar gitmiştik..ayyy süperdi yaa arada oturup dinlenioduk ben termosa cay demlemiştim evde kek yapmıştım sabah 9 da çıkıduk akşam yemeği yiyip dönüyoduk eve artık 2 kişikik motorseyehatlerimz olmıcak...

motorla gezmek bambaşka ya..yazın püfür püfür eser bölee hiç trafik olmas aradan sıyrılıp gecersin...ama en sinir oldugum yanıysa malum mtor kıyafetleri öle kkoş diil ya şık bi restoranta giremiosun adamlar tip tip bakıyolardı.zaten evlendiğimizde 3 ay falan arabamız yokdu sırf motor kıyfetlerinden dolayı akşam yemeklerine taksiyle giderdik..ahhh kociş,m ya düştü bi kokoş kadına napsın huyuna gidecek....kaydirigubbakcemile2

ayy canım yaa vallahi seni o zaman annemle tanıştırayım çook ortak yönününüz olurr çok çekti kendileri bendenn diyo üç tane kızım var seni sanki ben büyütmedim çok zor bu ikizler burcuu hemde sen büyüdüğünde görücenn onuu Allah yardımcın olsun canım..

hi hi iyi fikir dimi hamiş hamiş gezer alışveriişimizi yaparız toplu hamiş indirimi alırız kaydirigubbakcemile3
öperim bebişlerinizi iyi akşamlar yarın görüşürüz

sanada iyi akşamlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…