yok artık ..fururuz falla....kaydirigubbakcemilebaska bi yere baslık acmıs olamazlar dimi
kızlar bana bir cevap verin ya. sonuçta siz kıdemlisiniz artık. ben 5+4 günlüğüm bugün itibariyle. geçen hafta hiç belirtim yoktu. bu hafta salı ve çarşamba kasıklarımda biraz ağrı oldu, göğüs uçlarım acıdı. şimdi dünden beri hiç ağrım yok, göğüs uçlarımda daha az acıyor sanki.
sizlerin nasıl oluyordu bu kadar başlardayken? biliyorum her bünye farklı ama düşünmeden edemiyorum.senağlama
sürekli kendimi dinlemekten kafayı yiyecem yakında. Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
wanna baby sakin ol canım sakin sakin ol hatta. hergun sızlaman olacak diye bisey yokki. bizde bile zaman zaman oluyo zaman zaman duruyo . bebisin saglıkla sende ilkbaslarda cok olur o belirtiler durmalar vs ler. icini ferah tut
kızlar bana bir cevap verin ya. sonuçta siz kıdemlisiniz artık. ben 5+4 günlüğüm bugün itibariyle. geçen hafta hiç belirtim yoktu. bu hafta salı ve çarşamba kasıklarımda biraz ağrı oldu, göğüs uçlarım acıdı. şimdi dünden beri hiç ağrım yok, göğüs uçlarımda daha az acıyor sanki.
sizlerin nasıl oluyordu bu kadar başlardayken? biliyorum her bünye farklı ama düşünmeden edemiyorum.senağlama
sürekli kendimi dinlemekten kafayı yiyecem yakında. Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
ayy canım yaa vallahi seni o zaman annemle tanıştırayım çook ortak yönününüz olurr çok çekti kendileri bendenn diyo üç tane kızım var seni sanki ben büyütmedim çok zor bu ikizler burcuu hemde sen büyüdüğünde görücenn onuu Allah yardımcın olsun canım..
sanada iyi akşamlar canım
sakaleyn cim amniyo sonucun belli oldu mu canım...
esrako, ben de YAYım delikafadulden hemi de tipiğinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?