2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

selam canlarım bugun bayagı kaynatmıssınız ben dısardaydım arkadaslarımı gormeye gittim

bende terazi burcuyum esim ikizler bebisimde aslan olucak. terazi burcu en cok ikizler ve aslanla anlasır yukselenimde aslan benim zaten. eftelya seninle durumumuz aynı. norracım senlede aynı gibi tersten :)

catlak kremleri hk konusmussunuz ben bebeyagı surmuyorum artık. buraya gelmez for you dan strech marks body lotion aldım hamileler icin catlak onleyici kakao yagı var icinde ayrıca e vitamini collagen ve elastin var. Palmers markası. fiyatıda 17 ytl. benim kardesim kullanmıstı hic catlak olmadı bende aldım hemen hemde kasıntılarımıda gecirdi suruyorum bacaklarımada heryerimede. giderkende stoklayıp goturcem.

izmir bulusmasından ne haber bitmedimi hala yaaa. cok meraklandım

babycim hoşgeldin.senn bahsettiğin o kremden çok duymuştum bende foryoudan aldın dimi..bi denemek lazım senn kardein memnun klamış ama belki genetikdir..yani benm 2 ablam var 2sideçatladı ben sadce beb yagı süüryorum ıslak cilde daaha iyi emildiği için hergün önce karın bölgemi kasıklarımı basenlerimmi ıslatıp kurulamadan sürüyorum ve dua ediyorum çok çatlamıyım diye..:Saruboceq:

izmirin güzelleri daha gelmediler..sohbet koyu galiba...:içelim:

hosgeldin baby, bende diyorum sana niye kanim ayri kaynadi diye :))) teraziymissin:)))
saka arkadsalar ben burdaki herkesi cok seviyorum cok zor bu kadar seviyeli insanla biaraya gelip ayni frekansi tutrabilmek..cok sansliyiz cok...
gypsy ayni seyleri annemde yasadi, en sonunda aldim basimi geldim gavur ulkelere, dizginliyemediler beni tek cocuk olmama ragmen..

kızlar bana bir cevap verin ya. sonuçta siz kıdemlisiniz artık. ben 5+4 günlüğüm bugün itibariyle. geçen hafta hiç belirtim yoktu. bu hafta salı ve çarşamba kasıklarımda biraz ağrı oldu, göğüs uçlarım acıdı. şimdi dünden beri hiç ağrım yok, göğüs uçlarımda daha az acıyor sanki.

sizlerin nasıl oluyordu bu kadar başlardayken? biliyorum her bünye farklı ama düşünmeden edemiyorum.senağlama

sürekli kendimi dinlemekten kafayı yiyecem yakında. Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

norra bende senin ikizler oldugunu okudugumda aynısını dusunmustum :)))
topigimizdeki herkes ayrı bir deger haklısın.

pinkycim for youdan aldım . belki genetiktir ama benim asırı kasıntım vardı bacaklarımı filan kasımaktan yolmustum resmen .bunu surunce kasıntım durdu bi arkadas demistiki kasıntım icin belki kullandıgın kremdendir diye . bide kakao yagı ve e vitamini oldugu icin aldım fiyatıda uygun. hemde hamileler icin ozel losyon. genetiklige gelince annecigimin karnı harita gibi zavallım ama kardesimde bisey yok. benimki muamma :))

wanna baby sakin ol canım sakin sakin ol hatta. hergun sızlaman olacak diye bisey yokki. bizde bile zaman zaman oluyo zaman zaman duruyo . bebisin saglıkla sende ilkbaslarda cok olur o belirtiler durmalar vs ler. icini ferah tut

wannacım hoş geldin esrako başak ve ben burdayız canım .kafana takma sürekli olmuyor onlar canım .dinleme kendini geçen gün göğüslerim öyle indiki eski sütyenimi takamak zorunda kaldım acaba bişeymi var dedim şimdide acayip şiştiler ve acıyorlar .
İNŞALLAH BU SEFER KUZUNU SAĞSAĞLİM KUCAĞINA ALACAKSIN CANIM kaydirigubbakcemile3

wanna baby sakin ol canım sakin sakin ol hatta. hergun sızlaman olacak diye bisey yokki. bizde bile zaman zaman oluyo zaman zaman duruyo . bebisin saglıkla sende ilkbaslarda cok olur o belirtiler durmalar vs ler. icini ferah tut

canım, inşallah ya. keşke hergün sağlıklı olduklarını bilebilmenin bir yolu olsa.:çok üzgünüm:

hem çatladık hem patladık topikte sesiz kalabalığa alışmışız gelin artıkın yavvvvvvv

kızlar bu izmirliler yatıya kaldılar herhalde.........kaydirigubbakcemile3delikafaduldensırnaşık şey

Herekese selamlar anne kuşlar.

canım doktora ilk muayeneni oldun mu, olmadıysan hemen bir randevu al derim. ama doktor muayeneni olduysan belirtiler hepimizde de zaman zaman olan normal belirtiler. kasık ağrıları rahim büyüdüğünden olsa gerek ama 5 haftada çok büyümüş olmasa gerek. en iyisi bir doktoruna da söyle haberi olsun. ama endişe etme, hamilelikte tüm vücut ve hisler değişiyor...

yapama yadelikafadulden kız sen nezaman akıllanacan diyorum genç kız olunca diyor ya çok zorlu bir çocuk gerçekten kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…