2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

sakaleyn...az kalmış canım...biraz daha dayan...

kızlar ben de çıkayım...daha yeni yemek yiycem..benim velet iliğimi kemirdi resmen....öpüldünüz...

ay sakaleyn verdiği cvba bak tipik bi ikizler çocuğu herşeye hazır cvp ve illa verecek bi cvbı vardr
izmir güzellerii nerdesinizz
bende kaçar yemek felan gecenin ilerleyen saatlerinde girerim herkese iyi akşamlar

anacım bunlar kafeyi kapatıp gelcekler herhalde...

oo norracım ne güsel resm böle...a.s.a.s.

yahu izmir güzellerinden hala ses soluk yok....

kız nerdesiniz ya..kafenin sandalyelerini adamlarla beraber topladınız herhalde....anacım kaç saattir agaç ldukk..

neler yaptınız bakalım anlatın ...herkes nasıldı heycan varmıydı..göbüşleri tokuşturdunusmu....delikafadulden

kızlaaaaaaaar toplanın geldi bizim izmirliler.....hihoyyyt

hadi bakalim foto bir iki fotoooooo...sabirsizlikla bekliyoruzzz....

Amin canım amin. Rabbim inşallah bu sefer sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder. Ama endişe etmedende olmuyor.

canım dr gittim. çok şükür kesemide gördüm. dr gittiğimde ağrım vardı. progestanın dozunu yükseltti, birde iğne verdi. ne bilim ya, ağrı olmasımı iyi olmamasımı, insan sürekli diken üstünde. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

pinky valla biz calip bizz soyluyoss haaa..anam bi gelemedi bunlar, bence simdi kocisleriyle ilgilenir oyle gelirler...

nora valla çatlatcaklar haa ayrıca sadece tazefasulye geldi foruma diğerlernden hala ses yok

aaaa çok güsellllsinizzzzzz....

noraaaa kız bunlar çay kahve içmişşşşş hemde evrimin yanında........

ay çok tatlısınız ya laleceyi hemen tahmin ettim çıtır anne... kız insan göbüşleride çeker sadece lalecenin göbüşü gördum :CüvCüv:

ayhhh tütüttt maşallah hepinizde bi anne güzelliği var valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…