Yok anam olmadı!! yüklemiyor da yüklemiyor.. Ne albüme eklendi, ne imageshack sitesine..
Valla çok eğlenceli geçti. Kafeden bizi atmadıklarına şaştım.. Çok güldük, çok kıkırdadık...
Evrim, Nevin (keops) ve ben hemen buluştuk. Arkadan burko (BUrcu) geldi. Sonra da LAL... Lal'i dövmek istedik çünkü yarı ölçümüz kadardı. Hayatımda gördüğüm en güzel hamilelerden biriydi valla... maşallah!!!
Çaylar, kahveler, tatlılar havada uçuştu. Evrim'i ise kendimize benzettik azcık. Çok hoştu. Sanki birbirimizi yıllardır tanıyor gibiydik, hiç kimse bana yabancı gelmedi. Keşke mümkün olsa da hep birlikte yapabilsek.. Hepinizi yakından tanımayı çok isterdim.
Göbeklerimizi çekemedik çünkü halka açık bir yerde idik.. Çektiğimiz fotoları yarın tekrar koymaya çalışacağım.
Norraam biz de keşke Norra da olsaydı dedik. Bir ara buraya geleceksin değil mi? Mutlaka sen de ol bir buluşmamızda.. İzmirli olup da burada olamaman kötü.. Yoksa gönüllerimiz bir tabii ki..
canım valla bu annelerin söyledikleriyle yaptıklarının anlamak çok zor birbirlerini tutmuyora.s bizdemi öyle olacağız acaba demek ki anında fikir değiştirebiliryorlar sonra arada zor durumda sen kalıyorsun:teselli: cidden bu hamilelik bana bir olgunluk anlayışlık bir sakinlik getirdi artık herşeyi olumlu yönleriyle görmeye başladım bana birşeyler oldu galiba:asigim: bu arada gözün aydın kardeşin geliyormuş keşke benimde bir kardeşim olsaydı
faulyem yaa annene hasta olum varya tam benlik bir anne:)) çok alem yaa egelenceliidir onla yasamak ama yorucuda olsa gerek.
ya benim annem de ne derler vur basına al lokmasını mı nası bir anac nası bir fedakar cefakar karısmaz etmezz. verirsen yer vermessen yemez:)) ben ondan nası bu kadar cadı bir kız olarak dogmusum bilmyiorum:)) ha ama annem tipik boga burcudur. susar ssusar çokk sabırlıdır ve bir parlar ortalık yıkılır :)
bu aradamerak ettim kızlar kimler yay burcu? ben yay burcuyum ve çok merak ettim aranızda kimler yay aslan koc ? benim en iyi anlastıgım burclar bunlar tipik bir yay burcuyum ben.
fasulye senin için tahminde bulunayım hemen yay olabilirmisin ??
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, çay mı içtiniz, kahve mi içtiniz, pasta mı yediniiiiiz :1shok:
afiyet bal şeker olsun, ama açık içtiniz inşallah çayı delikafadulden
manzaranız süpermiş, hava da güneşliymiş, unutulmayacak bir anı olmuş ne güzel...
şimdi bu karelerdeki herkes oğlan anası mı :) lal, tazefasulye ve evriş spartalı da, burko belli değildi sanırım, keops senin bebişin cinsiyeti neydi? çok güzel çıkmışsınız anne kuşlar... sizin adınıza çok mutlu oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?