2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ya boşver görduk zaten küçültme napalım buda iyidir..sen anlat bakalım nasıl geçti neler yaptınız...göbüşler ne alaemde....herkes nasıldı..ay hepinizde acaip bi sıcak elektrk var resme bile yanısmış...

masallah guzel hamislerimee tu tu tuuuuuuu...
pinky hani nerde ben cay kahve gormedim??
ay yirim ben sizi....

ee kim kimdiniz, niye 3unuz varsiniz fotoda, evrisle, keops nerde???

tazecik küçültmeye çalişio resmleri ndan silmiş galiba evrim keops burko tazefasulye ve lal varmış

Yok anam olmadı!! yüklemiyor da yüklemiyor.. Ne albüme eklendi, ne imageshack sitesine..

Valla çok eğlenceli geçti. Kafeden bizi atmadıklarına şaştım.. Çok güldük, çok kıkırdadık...
Evrim, Nevin (keops) ve ben hemen buluştuk. Arkadan burko (BUrcu) geldi. Sonra da LAL... Lal'i dövmek istedik çünkü yarı ölçümüz kadardı. Hayatımda gördüğüm en güzel hamilelerden biriydi valla... maşallah!!!

Çaylar, kahveler, tatlılar havada uçuştu. Evrim'i ise kendimize benzettik azcık. Çok hoştu. Sanki birbirimizi yıllardır tanıyor gibiydik, hiç kimse bana yabancı gelmedi. Keşke mümkün olsa da hep birlikte yapabilsek.. Hepinizi yakından tanımayı çok isterdim.

Göbeklerimizi çekemedik çünkü halka açık bir yerde idik.. Çektiğimiz fotoları yarın tekrar koymaya çalışacağım.

BURKO - LALECE - TAZEFASULYE

LAL - TAZE - EVRıM - BURKO - KEOPS

NEVıN (KEOPS) - BURKO

TAZE - EVRıM

TAZE - EVRıM - BURKO - NEVıN

BU DAA MANZARAMIZ :)

Son düzenleme:

ohhhh allah icinize sindirsin, ne guzel valla, cok sevindim, yaninizdaymis kadar oldum, herkes sizi merak etti bugun, naptiniz, nasil gecti diye.... insallah resimler kuculurde rahat rahat gorebiliriz hepinizi...

Oh beeee, resize image ı soldaki kutucuktan seçmeyi unutuyormuşum.. ondan küçülmüyormuş.. Çok şükür..

Norraam biz de keşke Norra da olsaydı dedik. Bir ara buraya geleceksin değil mi? Mutlaka sen de ol bir buluşmamızda.. ızmirli olup da burada olamaman kötü.. Yoksa gönüllerimiz bir tabii ki..

selaaaaaaaaaam,
benim için çok güzel bir gündü,katkısı olan herkese çok teşekkürler.bize iyi dileklerde bulunan arkadaşlara da çok teşekkür ederim.gerçekten de hiç yabancılık çekmediğim,yıllardır tanıdığım eski okul arkadaşlarımla buluşmuş gibiydim.darısı diğer arkadaşların başına,umarım siz de çok hoş buluşmalar yaşarsınız.

oh oh caylar kahveler pastalarrr, afiyet olsun kuzularr...evet evrisi de kandirmissiniz:)) allah icinize sindirsin...

Norraam biz de keşke Norra da olsaydı dedik. Bir ara buraya geleceksin değil mi? Mutlaka sen de ol bir buluşmamızda.. İzmirli olup da burada olamaman kötü.. Yoksa gönüllerimiz bir tabii ki..

Canimsinizz...gelmem mi kesin gelicem buyuk ihtimal mayis, kesin bir organizasyon yaparizz beraber...manzara fotosu icin ayrica tesekkurler:))))cok iyi geldi...

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, çay mı içtiniz, kahve mi içtiniz, pasta mı yediniiiiiz :1shok:

afiyet bal şeker olsun, ama açık içtiniz inşallah çayı delikafadulden

manzaranız süpermiş, hava da güneşliymiş, unutulmayacak bir anı olmuş ne güzel...

şimdi bu karelerdeki herkes oğlan anası mı :) lal, tazefasulye ve evriş spartalı da, burko belli değildi sanırım, keops senin bebişin cinsiyeti neydi? çok güzel çıkmışsınız anne kuşlar... sizin adınıza çok mutlu oldum :)

teşekkürler canımcım. Gece yarısı gelecek uçakla.. 1 ay sonra da Almanya'ya gidecek. 6 ay orada. zaten ıstanbul'daki gibi sık görüşemiyoruz artık, ayrı şehirlerdeyiz. 6 ay TRde olmayack. Özliycem tosbağamı..

Yok canım. Ben ikizlerim (çenemin düşük olmasında anlamalıydın kaydirigubbakcemile3 ) annem terazi. çok iyi anlaşırlarmış ya! Yükselenim de akrep. Bazen tehlikeli olurum, evet. Ama damarıma basılırsa. Yoksa durduk yere teori üreten, tehlikeli bir tip değilim. :)

Son düzenleme:
KIZLAAARRRRRRRR........... bebeğimin hareketi dışarıdan hissediliyooooooooooooooooooo.. Ay şimdi otururken, birden oha dedim. Eşim balkonda sigara içiyordu, telefonla konuşuyordu bir yandan. Hemen koştum gittim yanına. Hissetti. Sonra anneme tutturdum karnımı :) Ay çok güzel yaaaaaa........ ınşallah hepiniz çok yakında hissedersiniz. Çok güzelmiş. :)) Allahım çok büyüksün. Ay gözlerim yaşardı, çok tuhaf oldum kızlar..

Sağol canımcım.. İyi dileklerin için çok teşekkürler. Normal şartlarda sanal alemden tanışılıp buluşması çok hoşlandığım bir şey değildir, ama burası gerçekten farklı. Çok hoş ve samimi bir grup olmuşuz gerçekten. İyice perçinlendi bu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…