KIZLAAARRRRRRRR........... bebeğimin hareketi dışarıdan hissediliyooooooooooooooooooo.. Ay şimdi otururken, birden oha dedim. Eşim balkonda sigara içiyordu, telefonla konuşuyordu bir yandan. Hemen koştum gittim yanına. Hissetti. Sonra anneme tutturdum karnımı :) Ay çok güzel yaaaaaa........ İnşallah hepiniz çok yakında hissedersiniz. Çok güzelmiş. :)) Allahım çok büyüksün. Ay gözlerim yaşardı, çok tuhaf oldum kızlar..
Sağol canımcım.. İyi dileklerin için çok teşekkürler. Normal şartlarda sanal alemden tanışılıp buluşması çok hoşlandığım bir şey değildir, ama burası gerçekten farklı. Çok hoş ve samimi bir grup olmuşuz gerçekten. İyice perçinlendi bu!
evet arkadaşım,izmirli ağustos annelerinin hepsi spartalı.bana da 12 haftalıkken erkek denmişti,bugün kesinleşti.hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, çay mı içtiniz, kahve mi içtiniz, pasta mı yediniiiiiz :1shok:
afiyet bal şeker olsun, ama açık içtiniz inşallah çayı delikafadulden
manzaranız süpermiş, hava da güneşliymiş, unutulmayacak bir anı olmuş ne güzel...
şimdi bu karelerdeki herkes oğlan anası mı :) lal, tazefasulye ve evriş spartalı da, burko belli değildi sanırım, keops senin bebişin cinsiyeti neydi? çok güzel çıkmışsınız anne kuşlar... sizin adınıza çok mutlu oldum :)
KIZLAAARRRRRRRR........... bebeğimin hareketi dışarıdan hissediliyooooooooooooooooooo.. Ay şimdi otururken, birden oha dedim. Eşim balkonda sigara içiyordu, telefonla konuşuyordu bir yandan. Hemen koştum gittim yanına. Hissetti. Sonra anneme tutturdum karnımı :) Ay çok güzel yaaaaaa........ İnşallah hepiniz çok yakında hissedersiniz. Çok güzelmiş. :)) Allahım çok büyüksün. Ay gözlerim yaşardı, çok tuhaf oldum kızlar..
evet arkadaşım,izmirli ağustos annelerinin hepsi spartalı.bana da 12 haftalıkken erkek denmişti,bugün kesinleşti.
burada bu kadar hamile varken yazılır mı bu yaaa.olmayan vardır,hissedemeyen vardır,kıskanan vardır...
ben bugüne kadar biraz sorun ettim hissedememeyi ama dr da 'her şey çok iyi' dedi ya,takmam artık.aslında hak vermiyorum da değil yani,aramızda kalııın bir yağ tabakası var yavruşumla,nasıl hissettirsin bana kendini zavallı?seğirme bile yok bende :çok üzgünüm:
eeee anlatın bakalım...başak ykmuydu
oh oh caylar kahveler pastalarrr, afiyet olsun kuzularr...evet evrisi de kandirmissiniz:)) allah icinize sindirsin...
senağlama maglesef canım ben yetişemedim kızımı saat 5 almaya gittim 23 nisan kıyafetleri gelmiş onları seçtik bende sınıf annesi oldugum için mecbur bayanlarla kalıp ayarlamk zorundaydım eve 5 .30 gibi geldim anca kızımın üzerini degiştirip karnını doyurdum birara hazırlanayım diye niyetlendim baktım benim fındık tv seyrederken uyukluyor kıyamadım onuda dışarı çıkartmaya artık başka sefer inşallah ama resimleri gördüm süper güzeller toplanmış gibi has kahvede toplanılmış inanırmısın benim herzaman oturdugum gibi deniz kenarına oturmuş arkadaşlarım canlarım gönüm onlarlaydı a.s.
gördüm gördüm:dance:
herkes çok hoş.... ne güzel, çok imrendim :dilcikar:
kim bilir nasıl kaynattınız di mi?
Kısaca şöleee ösetliyimmmm fokurrrr fokurrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
ah evrişim dedim ya ayın 14 olsaydı izmir buluşmasıyla birleştirirdik diye neyse biliyorsun fındık var henüz büyümedi teyzesi hala bana bagımlı şöyle bir 10 yaşlarında olsaydı en azından kendi karnını doyurabilirdi benimki tembel ayol lokmaları bile ben agzına veriyorum gerisini düşün artık
uzun uzun oturabildiniz mi?
buarada neden kimsenin saçları beyazlamamış? boyattınız mı siz bakiim? ben de bende az beyaz var sanıyordum. ayol sizinkiler yeni boyanmış gibi
tazefasulye
ne mutlu sana bebeğinin hareketlerini dışardan görmek çok güzel olsa gerek.ben henüz dışardan hissetmiyorum ama son üç gündür hergün günde 4-5 defa hissediyorum hemde farklı noktalarda
kızlar sizlere iyi geceler yarın doktor sonrası görüşürüz benim için dua edin her şey yolunda olsun
tazefasulye
ne mutlu sana bebeğinin hareketlerini dışardan görmek çok güzel olsa gerek.ben henüz dışardan hissetmiyorum ama son üç gündür hergün günde 4-5 defa hissediyorum hemde farklı noktalarda
kızlar sizlere iyi geceler yarın doktor sonrası görüşürüz benim için dua edin her şey yolunda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?