2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

tebrik ederiz annesiii, bebişin güçleniyor maşallah :)

evet evet, bu hamilelik olayı ve buradaki arkadaşlık çok başka olmuş, çok iyi etmişsiniz buluşmakla. Allah daim etsin arkadaşlığınızı...

evet arkadaşım,izmirli ağustos annelerinin hepsi spartalı.bana da 12 haftalıkken erkek denmişti,bugün kesinleşti.

burada bu kadar hamile varken yazılır mı bu yaaa.olmayan vardır,hissedemeyen vardır,kıskanan vardır...
ben bugüne kadar biraz sorun ettim hissedememeyi ama dr da 'her şey çok iyi' dedi ya,takmam artık.aslında hak vermiyorum da değil yani,aramızda kalııın bir yağ tabakası var yavruşumla,nasıl hissettirsin bana kendini zavallı?seğirme bile yok bende :çok üzgünüm:

Ah canım yaa.. Lütfen üzülme. İnşallah en yakın zamanda sen de hissedeceksin.. O yağ tabakasından bende de var gördüğün üzere :) 22. haftaya kadar zamanı var biliyorsun. Hem doktor bebişinin çok sağlıklı olduğunu söylemiş ya, gerisi önemsiz :)

bendde kuzumu birkac gundur hisediyorum, icerde kipir kipir ozelikle yemek sonrasi:))) babasi ve anasi gibi pisbogaz olucak kuzum:)))ama daha disardan bisi yok...

eeee anlatın bakalım...başak ykmuydu

senağlama maglesef canım ben yetişemedim kızımı saat 5 almaya gittim 23 nisan kıyafetleri gelmiş onları seçtik bende sınıf annesi oldugum için mecbur bayanlarla kalıp ayarlamk zorundaydım eve 5 .30 gibi geldim anca kızımın üzerini degiştirip karnını doyurdum birara hazırlanayım diye niyetlendim baktım benim fındık tv seyrederken uyukluyor kıyamadım onuda dışarı çıkartmaya artık başka sefer inşallah ama resimleri gördüm süper güzeller toplanmış gibi has kahvede toplanılmış inanırmısın benim herzaman oturdugum gibi deniz kenarına oturmuş arkadaşlarım canlarım gönüm onlarlaydı a.s.

keops canım malesef bütün izmirli anneler spartalı annesi degil canım benim perensesim geliyor ya haberin yokmu güzelim amanin gelseydim demekki bugün ay o kadar erkekin arasında benim kız tek kalcaktı degilmi ay ne güzel olurdu şimdiden kızımın etrafında birçok erkek olacaktı

gördüm gördüm:dance:
herkes çok hoş.... ne güzel, çok imrendim :dilcikar:
kim bilir nasıl kaynattınız di mi?

oh oh caylar kahveler pastalarrr, afiyet olsun kuzularr...evet evrisi de kandirmissiniz:)) allah icinize sindirsin...

Norrrraaaaaa!!! Çok zorladılar benii, çok esiyet ettiler bana... senağlamayiyeceksin,içeceksin diyeeee, çok ağladım, direndim ama sonra yoruldum pes ettimmmmmdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

Şaka bir yana.. bir daha bensiz toplanmakla tehdit etti bu göbekli kadınlar beni -tatlicadiarzu- O yüsden göz yumdumm:1ninca:

300 mg kafein hakkımızı sonuna kadar kullandık orada fallaaa :))))

Ne kadar güsellllllllllll, darısı bisim başımızaaa inşallahh yaaaa :)))

Ahh Başak ahh.. seni çekiştire çekiştireee erimiş kaşar peynirine döndürdükk, haberin olaaa , sen gelmezsin haaaaaa kötükedihüso kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ah evrişim dedim ya ayın 14 olsaydı izmir buluşmasıyla birleştirirdik diye neyse biliyorsun fındık var henüz büyümedi teyzesi hala bana bagımlı şöyle bir 10 yaşlarında olsaydı en azından kendi karnını doyurabilirdi benimki tembel ayol lokmaları bile ben agzına veriyorum gerisini düşün artık

valla ben fotoya bakar bakmaz kimin kim olduğunu şimşak anladım. ne biçim iş ya, sanki yolda görsem tanırım gibi geliyor.
biz bir aksilik çıkmazsa yarın sabah ESRAKO ile tanışacağız. chiccoya gideceğiz ya orda karşılaşırız diye umuyorum. buarada ESRAKO ben KOÇum. (sormuşsun ya)

çıkıyorum kızlar.
buluşmanın detaylarını yarın okurum artık. malum sabahın köründe kalkıp outlete gideceğiz. 9 da açılıyormuş, evden 8:30 da en geç çıkmak lazım.
inşallah izdiham olmaz diyorum, hiç sevmeme kalabalığı... itişip kakışamam ben.
hadi size iyi geceler.

Şaka yapıyorum kuzumm.. muhakkak evladına bakmak zorundasın tabiki.. ınsallah baska sefere kuzum.

uzun uzun oturabildiniz mi?

buarada neden kimsenin saçları beyazlamamış? boyattınız mı siz bakiim? ben de bende az beyaz var sanıyordum. ayol sizinkiler yeni boyanmış gibi

En cok beyas bende vardı muhakkak, bende ıkı hafta once amonyaksız boya ıle evde boyadım, ama digerlerinin orjınalınde beyas yoktu Nazan, emin ol, kendi ellerimle kafalarını karıstırdımm tek tekk :1shok:

wallaaa da zzzzzzzzzzz bu ne yaaa film afişi gıbı olduuu :))) Bende koyayım dedım ama cok füyük oldu yaff

Belli bir saattenn sonra kk ya bır sey yuklenmıyorrrrrrr sanırsamm.. albume bıle ekleyemedımm..

Son düzenleme:
izmirin güzel bayanları çooook kıskandım sizleri çoook

bende bi arkadaşa çay içmeye gittim kızlar.son iki üç gündür mide yanmasından çıldıracağım.yarın doktordan ilaç yazmasını isteyeceğim.önceden de vardı ama sanki bu hafta atağa geçti.
kızlar yarın büyük gün.oğlumu görmeye gideceğim.ilçeden hatta beldeden şehre ineceğim için gezeceğimde biraz.akşama detayları anlatırım

bu arada KAYRA 'yı merak ediyorum.dün psikolojisi kötüydü acaba toplamadımı kendini.

kayracım
girersen mutlaka bize bi iyiym de yeter canım

tazefasulye
ne mutlu sana bebeğinin hareketlerini dışardan görmek çok güzel olsa gerek.ben henüz dışardan hissetmiyorum ama son üç gündür hergün günde 4-5 defa hissediyorum hemde farklı noktalarda

kızlar sizlere iyi geceler yarın doktor sonrası görüşürüz benim için dua edin her şey yolunda olsun

Dualarımız seninle Helin.. güzel haberlerle geleceksin, inanıyoruss buna, oğluşunu görünce bisden el salla ona olur mu?? :)) İyi geceler.

En kısa zamanda darısı başınıza arkadaşım. Evdeki t6üm bireylere göbeğimi ellettim... Yarın da sen güzel haberlerle geleceksin inşallah.. Gelir gelmez yaz ok mi? Malum, en önde gideniğmiz sensin :) İyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…