2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Hadi inşallah canım en güzel haberleri bekliyoruz inşallah. az kalmış. çok öptüm seni de bebişini de :)
teşekkürler canım bende sizleri öpüyorum
sakaleyn...az kalmış canım...biraz daha dayan...

kızlar ben de çıkayım...daha yeni yemek yiycem..benim velet iliğimi kemirdi resmen....öpüldünüz...
dayan dayan taş olcam yav of zaman yaklaştıkça daha bi zormuş
süperler ya önce resimleri görememiştim ama gördümmmmmmm
lal gerçekten nekadar inca kızlar çok güzelsiniz gerçekten sanki yıllardır tanışıyoruzda ayrı yerlere düşmüş hala görüşüyoruz gibi yaaa

bend e bende çok net belli oluyor artık

i bizde tanışmak isterdik canım ya ne güzeldir .

mide yanması bendede var canım bende geçen gittiğimde yazdırdım doktorda elimin altında bulunsun diye 3 kutu birden yazdı şimdi iyiym.
oğluşunu göreceksin ne güzel hayırlı güzel haberlerle gelcanım.
KAYRADAN hala ses yok nasıl oldu acaba 5 dk bari uğrayıp iyiym dese

Valla hepiniz harika gözüküyosunuz....çok kıskandım sizii....fotodan bile belli oluyor, keyfiniz gayet yerinde..hakikaten Lal çıtır çerez misali...kıyıdan köşeden göbeciği gözüküyo...allah arkadaşlığınızı daim kılsın...keşke herkesin tanışabileceği bir ortam olabilse...

Son düzenleme:
heliiinnnn...mutlu haberlerini bekliyoruz.....
günaydın bayanlar bu arada...
evet ben de KAYRA yı göremiyorum....küstünmü biseeeeeeeeeeeeeeee............iyisindir umarım....

günaydın herkese
izmirin güzelli, harika görünüyorsunuz hep birlikte buluşma imkanımız olabilse keşke
helinn güzel haberlerini bekliyoruz
tazecik ne mutlu sana darısı bizimde başımıza : )

Günaydın,
Offff ben göremedim ızmirli kızların fotoğraflarını Benim nette problem var galiba...

Eftelya kar mı yağdı...Nerdeydin sen?? ıstanbul güneşli bu sabah...

Günaydın,
Offff ben göremedim İzmirli kızların fotoğraflarını Benim nette problem var galiba...

Eftelya kar mı yağdı...Nerdeydin sen?? İstanbul güneşli bu sabah...
yozgattayım canım bi gör halada yapıyor bende görmedim resimlerii kızlarr

Eftelya evde olup karı seyretmek çok keyifli olmalı..Ohh evde sıcacıksa.. ıstanbulda bu sene doğru düzgün kar yağmadı...

Ben işyerinde sıkıcı bir gün geçiriyorum. Annem ve kızkardeşim geldi başka şehirden ama ben yanlarında değilim

canım hafta sonudamı çalışıyorsun evt karı seyeretmek güsel ama çarşıya gidecektik soğuk olacak şimdi çok güsel hamile kıyafiti gördüm onu alacağımm birazda karın altında gezeriz annemde istanbl silivrideydi abimin yanında yeni geldi oda diodu orda kar fln yok die:uhm:

Evet çalışıyorum eftelya..Özel sektör malum...

YAaaaa şimdi gördüm fotoğrafları İzmirlilerin..Güneşin şavkı vurmuş yüzlerine, deniz kokusu ...Pastaları saymıyorum bile...Çok kıskandık yaa..

canım yaa nerden baktın resimlere bende bakıyım

taze fasülye koymuş, bana göre 357. sayfada ama sende farklıdır..Bikaç sayfa geriye gidersen bulabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…