teşekkürler canım bende sizleri öpüyorumHadi inşallah canım en güzel haberleri bekliyoruz inşallah. az kalmış. çok öptüm seni de bebişini de :)
dayan dayan taş olcam yav of zaman yaklaştıkça daha bi zormuşsakaleyn...az kalmış canım...biraz daha dayan...
kızlar ben de çıkayım...daha yeni yemek yiycem..benim velet iliğimi kemirdi resmen....öpüldünüz...
süperler ya önce resimleri görememiştim ama gördümmmmmmmaaaa çok güsellllsinizzzzzz....
noraaaa kız bunlar çay kahve içmişşşşş hemde evrimin yanında........
ay çok tatlısınız ya laleceyi hemen tahmin ettim çıtır anne... kız insan göbüşleride çeker sadece lalecenin göbüşü gördum :CüvCüv:
lal gerçekten nekadar inca kızlar çok güzelsiniz gerçekten sanki yıllardır tanışıyoruzda ayrı yerlere düşmüş hala görüşüyoruz gibi yaaaYok anam olmadı!! yüklemiyor da yüklemiyor.. Ne albüme eklendi, ne imageshack sitesine..
Valla çok eğlenceli geçti. Kafeden bizi atmadıklarına şaştım.. Çok güldük, çok kıkırdadık...
Evrim, Nevin (keops) ve ben hemen buluştuk. Arkadan burko (BUrcu) geldi. Sonra da LAL... Lal'i dövmek istedik çünkü yarı ölçümüz kadardı. Hayatımda gördüğüm en güzel hamilelerden biriydi valla... maşallah!!!
Çaylar, kahveler, tatlılar havada uçuştu. Evrim'i ise kendimize benzettik azcık. Çok hoştu. Sanki birbirimizi yıllardır tanıyor gibiydik, hiç kimse bana yabancı gelmedi. Keşke mümkün olsa da hep birlikte yapabilsek.. Hepinizi yakından tanımayı çok isterdim.
Göbeklerimizi çekemedik çünkü halka açık bir yerde idik.. Çektiğimiz fotoları yarın tekrar koymaya çalışacağım.
KIZLAAARRRRRRRR........... bebeğimin hareketi dışarıdan hissediliyooooooooooooooooooo.. Ay şimdi otururken, birden oha dedim. Eşim balkonda sigara içiyordu, telefonla konuşuyordu bir yandan. Hemen koştum gittim yanına. Hissetti. Sonra anneme tutturdum karnımı :) Ay çok güzel yaaaaaa........ İnşallah hepiniz çok yakında hissedersiniz. Çok güzelmiş. :)) Allahım çok büyüksün. Ay gözlerim yaşardı, çok tuhaf oldum kızlar..
i bizde tanışmak isterdik canım ya ne güzeldir .selaaaaaaaaaam,
benim için çok güzel bir gündü,katkısı olan herkese çok teşekkürler.bize iyi dileklerde bulunan arkadaşlara da çok teşekkür ederim.gerçekten de hiç yabancılık çekmediğim,yıllardır tanıdığım eski okul arkadaşlarımla buluşmuş gibiydim.darısı diğer arkadaşların başına,umarım siz de çok hoş buluşmalar yaşarsınız.
izmirin güzel bayanları çooook kıskandım sizleri çoook
bende bi arkadaşa çay içmeye gittim kızlar.son iki üç gündür mide yanmasından çıldıracağım.yarın doktordan ilaç yazmasını isteyeceğim.önceden de vardı ama sanki bu hafta atağa geçti.
kızlar yarın büyük gün.oğlumu görmeye gideceğim.ilçeden hatta beldeden şehre ineceğim için gezeceğimde biraz.akşama detayları anlatırım
bu arada KAYRA 'yı merak ediyorum.dün psikolojisi kötüydü acaba toplamadımı kendini.
kayracım
girersen mutlaka bize bi iyiym de yeter canım
Yok anam olmadı!! yüklemiyor da yüklemiyor.. Ne albüme eklendi, ne imageshack sitesine..
Valla çok eğlenceli geçti. Kafeden bizi atmadıklarına şaştım.. Çok güldük, çok kıkırdadık...
Evrim, Nevin (keops) ve ben hemen buluştuk. Arkadan burko (BUrcu) geldi. Sonra da LAL... Lal'i dövmek istedik çünkü yarı ölçümüz kadardı. Hayatımda gördüğüm en güzel hamilelerden biriydi valla... maşallah!!!
Çaylar, kahveler, tatlılar havada uçuştu. Evrim'i ise kendimize benzettik azcık. Çok hoştu. Sanki birbirimizi yıllardır tanıyor gibiydik, hiç kimse bana yabancı gelmedi. Keşke mümkün olsa da hep birlikte yapabilsek.. Hepinizi yakından tanımayı çok isterdim.
Göbeklerimizi çekemedik çünkü halka açık bir yerde idik.. Çektiğimiz fotoları yarın tekrar koymaya çalışacağım.
yozgattayım canım bi gör halada yapıyor bende görmedim resimlerii kızlarrGünaydın,
Offff ben göremedim İzmirli kızların fotoğraflarınıBenim nette problem var galiba...
Eftelya kar mı yağdı...Nerdeydin sen?? İstanbul güneşli bu sabah...
canım hafta sonudamı çalışıyorsun evt karı seyeretmek güsel ama çarşıya gidecektik soğuk olacak şimdi çok güsel hamile kıyafiti gördüm onu alacağımm birazda karın altında gezerizEftelya evde olup karı seyretmek çok keyifli olmalı..Ohh evde sıcacıksa.. İstanbulda bu sene doğru düzgün kar yağmadı...
Ben işyerinde sıkıcı bir gün geçiriyorum. Annem ve kızkardeşim geldi başka şehirden ama ben yanlarında değilim
canım yaa nerden baktın resimlere bende bakıyımEvet çalışıyorum eftelya..Özel sektör malum...
YAaaaa şimdi gördüm fotoğrafları İzmirlilerin..Güneşin şavkı vurmuş yüzlerine, deniz kokusu ...Pastaları saymıyorum bile...Çok kıskandık yaa..
senin baktığın sayfadan linki gönderirmisin canımtaze fasülye koymuş, bana göre 357. sayfada ama sende farklıdır..Bikaç sayfa geriye gidersen bulabilirsin..
BURKO - LALECE - TAZEFASULYE
LAL - TAZE - EVRİM - BURKO - KEOPS
NEVİN (KEOPS) - BURKO
TAZE - EVRİM
TAZE - EVRİM - BURKO - NEVİN
BU DAA MANZARAMIZ :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?