2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Ay kızlar şahanesiniz muhabbet süperdi eminim güneş deniz de bi yandan duyanda güneşsiz denizsiz yerdeyim zanneder:)
Evrim bu fotolardada sen sen değilsin sanki anacım her hafta estetik mi yaptırıyosun sen yahu

Selam kızlarhihoyyytBen dün eve 8.30 gibi geldim ve gelir gelmez ne yaptım biliyor musunuz......mışıl mışıl uyudum-tatlicadiarzu-dediğim gibi çok yoğun bir gündü ve gerçekten iyi yorulmuşum. Hala da sırtım, boynum ağrıyor.
Buluşmayı -nevindi sanırım- çok iyi özetlemiş. Yıllardır görmediğimiz okul arkadaşlarımızal buluşmuş gibiydik. Fiziksel olarak tanışmamış olsak da manevi olarak o kadar çok şey paylaşmışız ki, ayrılırken sarıldığımızda sanki yıllaaardır birbirimizi tanıyormuş da çok özleşecekmişiz gibi bir sıcaklıktı hissettiğimiz. Darısı sizlerin de başına. Keşke fırsatımız olsa da şehirler-ülkeler ötesi bir buluşma ayarlayabilsek

Gördün mü bak bebişin de neşelenmiş o ortamı görünce annesi. Beni de çıkarın buradan, ben de teyzelerimi göreceğim demiş. Sevsinler onu. MAŞALLAHHH yeğenime

Öhöm! Lütfen genelleme yapmayalım. Benim hala küçük de olsa bir umudum var ıspartalı annesi olmak için. Benim doktor hiçbir tahminde bulunmadı şimdiye kadar. Çarşamba günü kısmetse öğreneceğiz.
Bu arada o yağ tabakası görmüş olduğun gibi bende de fazlasıyla mevcut hayatım. Ben bebişimi 2-3 haftadır hafif hafif hissediyorum ama. Genellikle karnım sıkıştığında oluyor. Mesela ayaklarımı karnıma çekmiş yatarken ya da bilgisayarın başında iki büklüm oturursam. "anneee, huuu, sıkıştırdın beni, açıl biraz" diyor kuzucuğum:roflol:Hatta bir sefer bir gıdıkladı beni köfte, olduğum yere kapanıverdimsırnaşık şeySenin de yakındır canım hissetmen. Ya da dediğim pozisyonlarda dur, biraz dinle kendini. Özellikle tok karnına. Açken pek enerjik olmuyorlar
Çok kulağını çınlattık canım. Olmanı çok isterdik ama fındığın daha önemli tabii annesi. Biz daha çok buluşuruz bizde bu elektrik oldu mu. Nasıl olsa birine yetişirsina.s.

Gözlerimle gördüm:1shok:Evrim çay içtiiiii:jeyyar:O sırada ben limonlu ıhlamurumu yudumluyordum - sayenizde- soğuk soğuk:bbo:
uzun uzun oturabildiniz mi?

buarada neden kimsenin saçları beyazlamamış? boyattınız mı siz bakiim? ben de bende az beyaz var sanıyordum. ayol sizinkiler yeni boyanmış gibi

Ben o konuda şanslıyım sanırım. Cilt ve saç yapımı annemden almışım. Annem 52 yaşında. Saçında bir gram beyaz yoktur. Cildi de yıllarca sigara içmiş olmasına rağmen pürüzsüz ve yumuşacıktır. Ben hayatta saçıma bir nokta kadar boya sürdürmedim, mümkünse de sürdürmek istemiyorum

Burko, ne çok şey konuşmuşsunuzdur. Keşke biz de olabilseydik...Zaten ızmir hep yaşamayı istediğim şehirdi...Çok şanslısınız çook, kıymetini bilin olur mu... Ben Ayvalıkta 6 ay kadar çalışmıştım, öğretim görevlisi olarak. Mayısta dersten çık 4 gibi denize kaç..Hayal gibiydi. Hiç unutamadım.. Başka sebeplerden bu şehre(ıst.) gelmek zorunda kaldık..Ben kıymetini bilemedin, siz bilin valla..

Hayallere daldım..Şşşşt uyan..

İzmir gerçekten çok güzel bir şehir. İnsanı canlandırıyor, gençleştiriyor. Ne diyeyim canım, umarım en kısa zamanda bir fırsatını bulur da geri gelirsin buralara

Bu arada tazem yazmayı unutmş. Burko-lalece-tazefasulye fotoğrafında lalim iki burcu arasında bir dilek tutmuştu. Umarım en güzel şekilde gerçekleşir dileğia.s.

kızlar fotolara baktım hepiniz birbirinizden guzelsiniz.
evrişim seni tanıyamadım ya gercekten her fotonda farklısın

lalcim cıtırım pıtırım iranlarda seni kıskanmasınlarda ne yapsınlar canım benim

burkomu cıtır fasulyemi fotolardan tanıyodum. keopsun sende cok sekersin

bende olsaydım orda keske ya

ya niye kimse göbüş resmini eklemiyor göbüş topiğimize....

Ben Lal'in dileğinden çok, aramızda ezilmemiş olmasını önemsiyorum adaşçığım. kaydirigubbakcemile3 Kızlar ne güzel şeyler yazmışsınız buluşmamızla ilgili. Gerçekten de keşke mümkün olsaydı da hep birlikte görşübilseydik..

Benim albümüme bakan oldu mu?? Çok güzel örgü oyuncaklar varr..KAfayı fena bunlara takmış durumdayım...Örgü üstadı kimdi aramızda??..Evde olup bunları denemek istiyorum. Becerebilir miyim bilmiyorum ama. çok güzeller nolur bakın... JAponların işi yine.."Amigurumi , tığ ve örgü işiyle oyuncak yapma sanatı"...Netten de bakabilirsiniz (belki baktınız bilemiyorum) öyle güzel şeyler varki bebekler için. Çin malı oyuncaklar türedi piyasada malum. Onların yerine evde kendimiz yapsak fena olmaz mı..Ama biraz beceri ve zaman gerek tabi..

teşekkürler canım,lal konusunda katılıyorum.gerçekten kıskanmasınlar da ne yapsınlar?

evet canım,dediğin gibi önemli olan doktorun dedikleri.üsülmüyorum artık.

afedersin ya,beyni büzülmüş bir hamileyi affedersin değil mi?

uzun uzun oturabildiniz mi?

buarada neden kimsenin saçları beyazlamamış? boyattınız mı siz bakiim? ben de bende az beyaz var sanıyordum. ayol sizinkiler yeni boyanmış gibi

%100 orjinalim,beyazlarım var tabi ama boya gerektirmiyor.

Ay kızlar şahanesiniz muhabbet süperdi eminim güneş deniz de bi yandan duyanda güneşsiz denizsiz yerdeyim zanneder:)
Evrim bu fotolardada sen sen değilsin sanki anacım her hafta estetik mi yaptırıyosun sen yahu

efet ya,onca fotoğrafını gördüm ama dün gördüğüm yine başka bir insandı.

hehe,burko'yla eylem'in alıntısı birleşmiş,benim burko'ya cevabım da içine girmiş.düzeltemedim,ben bir teknolojik özürlüyüm.

Son düzenleme:

Bende onlardan yapmak istiyorum bende bendeeeeee. Ama önce ufaklığa bi yelek örüyüm diyorum sen bunun yapılışını öğrenene kadar örerim herhalde kendimi ne kadar marifetli yaptım 3 ayda bi şalı zor bitirdim kaydirigubbakcemile2. Ben bide patiklere taktım patik gibi değilde ayakkabı gibi dur linkini veryim http://www.kadinlarkulubu.com/el-em...ciciler-14-sayfada-annelere-klozet-tkm-2.html bizim bebiş Allah izin verirse erkek olucak onlara görede bu tarz patikler var ilerleyen sayfalarda. Yapılışını bilen bi arkadaş varsa hayrına bizimle paylaşırsa çok mesuuuut olacağım :CüvCüv:hihoyyyt

KEOPS35 anladım canım. Alıntıların karıştığını anladım yani. Teknoloji özürlü kısmını anladığımı kastetmiyorum :))

ARKADAŞLAR UZUN Bı ARADAN SONRA HERKESE MERHABA. HEP OKUYORUM AMA MALUM ıŞLERDEN YAZMA FIRDATI BULAMIYORUM. AZ ÖNCE DR DAN GELDıM AYRINTILI USG ÇEKıLDı.HERŞEY NORMALMıŞ BEBıŞıMıN AMA KOCAMAN AYAKLARI VARkaydirigubbakcemile3BıRDE DAHA ÖNCEDEN DR UM KIZA BENZıYOR DEMıŞTı. RADYOLOJı UZZMANI DR UM ıSE ERKEK DEDı. BEN NE YAPICAM KIZLAR YAAAA. HEP BÖYLE MUALLAKTA KALKMAKTAN KORKUYODUM. AMA SAĞLILI OLSUNDA . BENDE GALıBA ISPARTA ANNESıNDEN SPARTA ANNESıNE TERFı ETTıM DıYEBıLıRıM. SıZLERLE PAYŞLAŞMAK ıSTEDıM.

telkirma albumundeki oyuncak tırtılı çok begendim hemen araştırıp başladım yapmaya evde birsürü renkler vardı hemen başladım.inş. bitirince koyarım resmini.. tıgla örülüyo kılzar..7 zincir cekip birleştirdim ve sıkı iğne yöntemiyle her üst sırada artırarak yuvalrlak örmeyebaşaldım devamını bitince yazarım...ayyy çok begendim benhttp://

Son düzenleme:
ben bu resm eklemeden anlamıyorum aman ya ufffffffffff

örgü üstadı bendim canım. baktım hepside çok güzel .

canım hayırlı olsun diğeri benzetmiş bu direk erkek demiş ayrıca ayrıntılıda şaşıracağını sanmıyorum.kaydirigubbakcemile3

Ayyyy delirmek üzereyim..Eeylem çok güzel tırtılkurabiyenin yaptıkları. Bence fiyatları da fena değil..Ama ben kendim yapmak istiyorum.. Pink ve şakaleynmaster hadi bakalım yapın bişeyler..Ben de bir ara size yaptığım bebeklere yönelik etamin işlemeleri koyayım. Bir sürü yaptım ama nasıl değerlendireceğimi bilmiyorum..

Canım gözün aydın hayırlısıyla sağ salim gelsin hepimizin bebişleri inşallah.

nbr kızlar off ben çok tuhafım bugün duygularım karman çorman çok tuhaf duygular içindeyim hamişlikten sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…