2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Albüme ekliyorum yaptıklarımı..Bakın..Bir sürü daha evde var hepsini çekemedim..

Pinky ve şakaleynmaster size güveniyorum. Örgü işinden anlıyosanız bu oyuncakları yaparsınız. Bize de nasıl yapıldığını anlatırsanız bizde yaparız.. Ben resimlere bakıp aynısından yapamıyorum, muhakkak tarif gerek...

Ah bi evde olabilsem neler yapıcam da..Örgü oyuncaklar çoook güzel ama yaaa..

Maviş noldu sana diyecektim ki gitmişsin..Neredeyse tek başıma kaldım forumda..Heey kimse yok mu!!!

EVET HEPSİDE ÇOK HOŞ.çoğunluğu tığ işi .
yapacam anamda bu geblikte baş ağrısından mahvolmuş durumdayım bi yelek başaldım normalde 1 günde bitiriridim 4 gün oldu hala bitiremedim başım çok kötü ufff evde koli koliipim var düşün yani okadar çok severim örgü yapmayı ama elime zoraki bi yelek alabildim.delikafaduldenkafamçokkarıştı

şakaleynmaster,
bu baş ağrıların neden acaba..stres ve gerginlikten mi..sırt boyun ağrılarından mı?? psikolojik mi?? hiç düşündün mü.. hamilelikte artıyor deniliyo ama bilmiyorum..

bende işe yarıyor dene istersen..çok su içmek bir de açık havaya çıkıp, burnunun içi acıyana kadar (neredeyse tabi) derin derin burnundan soluk al ağzından ver..ben ilk duyduğumda ne alaka demiştim ama baş ağrısını azaltıyor gerçekten..

ışlediklerimi gördün mü peki şakaleynmaster. Onlar nasıl??

Bende diyorum ya canım bilen varsa tarif etsinde bizde yapmaya çalışalım çünkü ben kendim yapmak istiyorum bebeğime bi şeyler elimden geldiğince yoksa annaanneside yapmış bi şeyler babaanneside başlayacak ama anneside yapsın kuzusuna demi teyzesi :) seninde ellerine sağlık çok güzel şeyler yapmışsın.

Evet eylem evet annesi de yapsın kuzusuna...Ya nasıl bir duygudur bu ya.. Burko demişti ya kendimi farklı özel hissediyorum diye. Şımarıklık dizboyu bende.. Salakça bir mutluluk hep üzerimde...Allah anzardan korusun tabi..Hepimizi..

Aftabru'lar outlete gittiler mi acaba..Neler almışlardır kimbilir..Ciciler bölümünde görürüz artık..

telkirma valla ben sadece tırtılı yapmaya kararverdim ve başladım şimdilik sadece 3.cüyü başladım yani 3.cü boğumdayım...bitince içine elyaf doldurup dikicem...aslında bende ölee çoka anlamam örgü işinden ama bebk için olunca vval insan hemen ögreniyor..bana birisi tarif edince hemen yapabiliyorum...benm ördüğüm hırkyaı görmşsündür bide yelek yaptım onuda ekliyim ciciler bölumune...

esrako ve aftabruuuuuu nerdesiniz gelmediniz mi hala alışverişden yahu.........

neler aldınız neler vardı.gitmeye degermişmi?

evriş canımcım sende topikdesin sanırım nasılsın yazsana bişiiler..

Ay kızlar şahanesiniz muhabbet süperdi eminim güneş deniz de bi yandan duyanda güneşsiz denizsiz yerdeyim zanneder:)
Evrim bu fotolardada sen sen değilsin sanki anacım her hafta estetik mi yaptırıyosun sen yahu

Yafrumm sıkılıyorum, gerdırıyorumm, sıkılıyorumm büzdürüyorum.. bazende bırakıyorum dagınık kalıyor :))) Ben didimmm timseler ınanmadı.. dolandırıcılıktan sımdıye kadar atılmadıysam ıcerı, Allahın sevgılı kulu oldugumdandır kaydirigubbakcemile3

Aftabru'lar outlete gittiler mi acaba..Neler almışlardır kimbilir..Ciciler bölümünde görürüz artık..

Kocası bir yerlere suruklenmeden eve gelebılırse koyar kızcagızım.. kaydirigubbakcemile3

** ** ** ** **

Bu arada hayatımda gördüğüm en güsel hamilee Lal di vallahii, resmen hepimiz görünce böyleeeeee :1shok: oldukk :)))) Dedımm terket burayıııı, gösüme gösükmeeeeeeeeee kadın didim didimm ama o oturdu gösümüsün önüne..

Hakıkaten tüm arkadaslarımın da yazdıgı gibi kısa ve öz.. biz zaten yıllardır birlikte idik.. yine bir araya geldik gibiydi.. bıcır bıcır hiç susmadık, zaman yetmedı bise.. hatta doyamadık birbirimise..

Tüm arkadaslarım, birbirinden hanım, birbirinden zarif ve de gercekten buradaki izlenimleri gibi çok düzgün insanlardı.. sahsen cok keyif aldım.. haz duydum onlarla bir araya gelmekten.

Pinky hadi ilk oyuncağını bitir bakalım.. Ben de bi tane patik deniycem akşam..Becerebilirsem koyarım fotoğrafını..Öpüyorum herkesi ve ayrılıyorum bugünlük..

Unutmadan NORRAA 14 MART TIP BAYRAMIN kutlu olsun..Belçikaya sevgiler..

Amin canım Allah nazardasın saklasın.

Şüpheleniyorum ben senden zaten bırakmıycam peşini elbet bi yerlerde bi açığını yakalarım cokacimcoook

Ne mutlu size bi defayla yetinmeyin ara ara buluşun ızmirin güsel anneleri .

kendimi forumun demirbaşı ilan ediyorum....ya kimsecikler yokmuuuuuu.nerde bu millet....

zaten ilk yaptığım suyu artırmak ve açık havaya çıkmak şöle bi derin nefes alamak bunları içgüdüsel yapıyordum ama sağol canım.ama beynim zonkluyor sanki .gebelik öncesi hiç başım ağrımazdı kafamçokkarıştı

Geçmiş olsun sakaleynmaster, bilirim baş ağrısı nasıl bir şeydir :) Migreni olan bir insan olarak naçizane yat uyu derim, fazla bakma bilgisayara... :teselli:

pinky, hayırlı olsun demirbaşlığın

cok tesekur ederim canim , cok duygulandim hatirlamanaa.s.a.s.
buarada o tirtil ne kadar seker oyle yaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…