2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Geçmiş olsun sakaleynmaster, bilirim baş ağrısı nasıl bir şeydir :) Migreni olan bir insan olarak naçizane yat uyu derim, fazla bakma bilgisayara... :teselli:

pinky, hayırlı olsun demirbaşlığın

sağol canım yattım dinlendim şimdi daha iyiyim.kaydirigubbakcemile5
Ben üzülünce oluyor anladım bu gün dizi izliyorum orda kızın babası öldü ay nefena oldum ağladım anında başım tuttusenağlama:çok üzgünüm:.sonrada saatlerce süründüm ya kafamçokkarıştıüzülmek yok onu niçin anladım.:lepi:doktorda stres tetikler demişti zaten.:1shok:

ooooooooooo çıtır anne LALECE burdaymış........

bende geldim kizlarrr; bugun kocisimle bebek magazalarini gezdik, kuzuma bebek odasi-puset seti falan baktik fikir edinmek icin, esime kalsa herseyi toplayip alicakti, deli dana gibi ordan oraya kostu:))) buarada birazdan gobus resmimi ekliycem gobus sovaa, bakin bakalim...

slm kızlarrr.... şimdi girdim kaç gündür özlem gideriorum ailemle. dün de buluştuk ben biraz geç kaldım ama sanki yıllarıdr tanışıomuş gibiydik.çok güseldi. keşke topluca da buluşabilsek. çıtır deöişsiniz çok sevindimmmmm... bugün gebe kıyafeti almaya gittim large giyince moralim bozulmuştu. minyonum belki ondan çıtırcık duruorum. ayh çok güzeldi kızlar ya. sanki hergün konuştuğum komşum gibiydi bu arada tazecim bebişşş zıplamışş. inşallah hissederim baya baya yakında. şimdi yemek yicem biraz çok özledim sitemiii... kaç gündür burnumda tütüosunuz

Kızlar 1 kilo daha almışım 69 oldum.delikafadulden
Zaten bugün de evdede artık hamiş pantolonu giymeye başaldımsositososito.çünkü hiç bi eşofmanım olmuyor artıkın sırnaşık şey.koca göbiş oldum yani :lepi:maşallah

YA NASIL EKLİYORSUNUZ BANADA ANLATIN BENİM KOCİŞDEN HAYIR YOK kendim ekleyeyim bari.aa pardon amniyo sonucunu alınca ekliyecektim

sakaleynmaster, yapma bacım yav, izleme öyle diziler filmler falan, ben baktım ki üzülmek üzereyim hemen zap yapıyorum artık yerimseniben neyse daha iyi olmana sevindim...

pinky, ah o tırtılı gördüm ben de çok güzel çok tatlı, ama nerdeee bende o yetenek. Neyse bizim bebiş de gerçeğiyle oynar artık napalım :uhm: :roflol:

ben çıkıyorum kocişim geliyormuş yemek filan drken sanırım yarına anca görüşürüz yemek yiyince bayılıp kalıyorumda .
kızm hergün sabah 7 de kalkıyor bende mecburen kalkıyorum erkendende mayışıp kalıyorum öptüm hepinizi.
çıtısrın lalcim çıtır başak ne diyelim.

sağol canım benim izlemiyorum denk geldi baktım yaf meraktan aldı sonrada fazla merkımın bedelini öpüldün canım.kaydirigubbakcemile3

YA NASIL EKLİYORSUNUZ BANADA ANLATIN BENİM KOCİŞDEN HAYIR YOK kendim ekleyeyim bari.aa pardon amniyo sonucunu alınca ekliyecektim

uff ekleyemedim bi problem var sanirim internette yada sitede; simdi yemege cikiyoruz gelince eklerim aksam artik, optuuummmm

lalece senn göbeğin ne kadar cıktı ya sen nekadar zayıfmışsın öle...ama maşallah tam izmir güzelisin ya...kıs seni kocan tek başına nasıl gönderdi teeee izmirlere.........

E orası da var tabiikaydirigubbakcemile3Allah korudu yine kızı-tatlicadiarzu-

O senin güzelliğin, zarifliğin İzmir'in gülüüüüŞenizVallahi ne pozitif enerji yüklü bir grup olduk. Allah muhabbetimizi arttırsın. Tü tü tü tü!

Hoşgeldin güzelim. Biz de birbirimize seni anlatıyorduk sen yokkenkaydirigubbakcemile3Maşallah vallahi. Allah nazarlardan saklasın arkadaşımı. Ama o nazar boncuklarını da yüzünde taşıyor, sorun yok yaniyerimseniben

Ya kızlar, demir ilacı ishal yapar mı? Hiç duydunuz mu böyle birşey?fisfisfis

ayyy kıslar son 15 dk tırtılım bitmek üzere son rütüşlar...kaydirigubbakcemile5

Duymadım canım, ama yumuşatıyor olabilir, benim demir ilacım bağırsakta çözüleninden, diğerleriyle farkı nedir bilemiyorum...

kızlar herkese iyi akşamlar ama topikte kimsecikler yok sanırım şölee bir geçmişe baktım valla izmir buluşmasını bende kskandım çok eglendiğiniz belli ne güzel hepiniz çok güzel çıkmışınız valla bu kadar güzel kadın bir arada süper valla

bu arada burçlardan konuşulmuş bende ikizlerim yükselenim akrep tazecim seninle aynıyız sanırım bu arada aramızda ne kadar çok ikizler varmış şaşırdim benim eşim başak kızım yengeç oğluşumda aslan olucak karman çorman olduk valla her burçtan var

Ya kızlar, demir ilacı ishal yapar mı? Hiç duydunuz mu böyle birşey?fisfisfis

Evet canım, Evrim söylemişti ona da yapmış sanırım.

Bu arada üçlü sonucum çok çok iyi çıktı Doktor olasılık hesaplarıyla boğuşurken matematik öğretmeni olduğumu söyleyince ne kadar rahatladı tahmin edemezsiniz.. :)) Bugün bir başka çift gelmiş ve adamı çileden çıkarmışlar :)))

Sonra Chicco ve mothercare' a gittik kardeşimle. Chicco dan sarı bir astronot mont aldım. Seneye bu zamanlar giydirmek üzere.. Hepsinin resmini çekicem. Mothercare'dan da uzun kollu 3-6 aylık çıtçıtlı body ve çorap :)

Bİr de Elif Şafak'ın yeni kitabı çıkmış, onu aldım kızlar. Hastayım kendisine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…