Geçmiş olsun sakaleynmaster, bilirim baş ağrısı nasıl bir şeydir :) Migreni olan bir insan olarak naçizane yat uyu derim, fazla bakma bilgisayara... :teselli:
pinky, hayırlı olsun demirbaşlığın
pinky, hayırlı olsun demirbaşlığın
bende geldim kizlarrr; bugun kocisimle bebek magazalarini gezdik, kuzuma bebek odasi-puset seti falan baktik fikir edinmek icin, esime kalsa herseyi toplayip alicakti, deli dana gibi ordan oraya kostu:))) buarada birazdan gobus resmimi ekliycem gobus sovaa, bakin bakalim...
sakaleynmaster, yapma bacım yav, izleme öyle diziler filmler falan, ben baktım ki üzülmek üzereyim hemen zap yapıyorum artık yerimseniben neyse daha iyi olmana sevindim...
pinky, ah o tırtılı gördüm ben de çok güzel çok tatlı, ama nerdeee bende o yetenek. Neyse bizim bebiş de gerçeğiyle oynar artık napalım :uhm: :roflol:
YA NASIL EKLİYORSUNUZ BANADA ANLATIN BENİM KOCİŞDEN HAYIR YOK kendim ekleyeyim bari.aa pardon amniyo sonucunu alınca ekliyecektim
E orası da var tabiikaydirigubbakcemile3Allah korudu yine kızı-tatlicadiarzu-Ben Lal'in dileğinden çok, aramızda ezilmemiş olmasını önemsiyorum adaşçığım. kaydirigubbakcemile3 Kızlar ne güzel şeyler yazmışsınız buluşmamızla ilgili. Gerçekten de keşke mümkün olsaydı da hep birlikte görşübilseydik..
O senin güzelliğin, zarifliğin İzmir'in gülüüüüŞenizVallahi ne pozitif enerji yüklü bir grup olduk. Allah muhabbetimizi arttırsın. Tü tü tü tü!Yafrumm sıkılıyorum, gerdırıyorumm, sıkılıyorumm büzdürüyorum.. bazende bırakıyorum dagınık kalıyor :))) Ben didimmm timseler ınanmadı.. dolandırıcılıktan sımdıye kadar atılmadıysam ıcerı, Allahın sevgılı kulu oldugumdandır kaydirigubbakcemile3
Kocası bir yerlere suruklenmeden eve gelebılırse koyar kızcagızım.. kaydirigubbakcemile3
** ** ** ** **
Bu arada hayatımda gördüğüm en güsel hamilee Lal di vallahii, resmen hepimiz görünce böyleeeeee :1shok: oldukk :)))) Dedımm terket burayıııı, gösüme gösükmeeeeeeeeee kadın didim didimm ama o oturdu gösümüsün önüne..
Hakıkaten tüm arkadaslarımın da yazdıgı gibi kısa ve öz.. biz zaten yıllardır birlikte idik.. yine bir araya geldik gibiydi.. bıcır bıcır hiç susmadık, zaman yetmedı bise.. hatta doyamadık birbirimise..
Tüm arkadaslarım, birbirinden hanım, birbirinden zarif ve de gercekten buradaki izlenimleri gibi çok düzgün insanlardı.. sahsen cok keyif aldım.. haz duydum onlarla bir araya gelmekten.
Hoşgeldin güzelim. Biz de birbirimize seni anlatıyorduk sen yokkenkaydirigubbakcemile3Maşallah vallahi. Allah nazarlardan saklasın arkadaşımı. Ama o nazar boncuklarını da yüzünde taşıyor, sorun yok yaniyerimsenibenslm kızlarrr.... şimdi girdim kaç gündür özlem gideriorum ailemle. dün de buluştuk ben biraz geç kaldım ama sanki yıllarıdr tanışıomuş gibiydik.çok güseldi. keşke topluca da buluşabilsek. çıtır deöişsiniz çok sevindimmmmm... bugün gebe kıyafeti almaya gittim large giyince moralim bozulmuştu. minyonum belki ondan çıtırcık duruorum. ayh çok güzeldi kızlar ya. sanki hergün konuştuğum komşum gibiydi bu arada tazecim bebişşş zıplamışş. inşallah hissederim baya baya yakında. şimdi yemek yicem biraz çok özledim sitemiii... kaç gündür burnumda tütüosunuz
Ya kızlar, demir ilacı ishal yapar mı? Hiç duydunuz mu böyle birşey?fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?