2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

[/URL][/IMG]

şimdilik bu kadar henuz ayakları ve anteni birde gözlerini işlemedim..ayyh onlarda yarına artık......

Yetinmeyiss yafrum, emin ol, bisde bu enerjı olduktan sonra :))) Düş peşimeee bırakma beniikaydirigubbakcemile3

Ya kızlar, demir ilacı ishal yapar mı? Hiç duydunuz mu böyle birşey?fisfisfis

Her sabah yaşarım kendisini... demır ılacını aldıgımdan berıdır böyle.. alıstım artık. :))

Ahhh ahh ne saman goruces acaba fotolarını :))) Allah buyuk deıl mı Burcumm :)))

selam kızlar ben geldim
bugün doktor kontrolüm var.hastaneye gittiğime doktorumun förevden uzunca bi zaman ayrıldığını öğrendim.küçük bi bebeği vardı onu büyütene kadar iş hayatına ara vermiş.çok üzüldüm.4 aydır ona çok alışmıştım.çok nazımı çekmişti.sonra hastaneden başka bi doktora randevu aldım.avantajlı yönü 4 boyutlu ultrasonu var ve ben ek hiç bi ücret ödemeden her kontrolde bebeğimi 4 boyutluda görebeleceğim

bebeğim çok iyiymiş kızlar.doktor amcamız 20+3 günlük yani 20,5 haftalıksın 5. ayı yeni bitirmişsin dedi.kilosu 385 gr olmuş maşallah.kalbini dinledi çok iyi dedi.eğer yavaş atsaydı bi problem var derdik dedi.sonra 4 boyutluyu açtı.kızlar oğlum kolunu başının altına almış uyuyordu.ben çok çirkin görünüyor dedim doktorda bu günlerde böyle görünür ama zamanla netleşecek ve güzelleşecek dedi.aslında her şeyi belliydi.burnu ağzı çenesi hepsini gördük.birden uyandı ve hareketlendi.doktor dokunuşları hissetti dedi.vajinal ağrılarımı sordum çok normal bebek ve rahim büyüdükçe baskı yapıyor ondan dedi.bel ağrılarımın olmasıda normalmiş.üç gündür sabahtan akşama kadar çok kötü mide yanma ve ekşimeme oluyor.bunun içinde gaviscon yazdı.ama kötü olan tek şey çok kilo almışım 6 kilo.21. haftanın ortalarındayım ve 6 kilo almışım.doktorum gerçi hiç bi şey söylemedi.inanın kızlar 19. ve 20. haftalarda sanki aniden bi kilo aldım.iki hafta önce 62 idim şimdi 64 olmuşum.bebeğin organları 4 boyutlu ile şimdilik iyi gözüküyor ilerki haftalarda daha detaylı inceleyeceğiz dedi.iki hafta sonraya randevu verdi.şimdilik bu kadar geçmişi okuyup geleceğim

arkadaslar herkese ıyı aksamlar mesajlarınızı okuyorum ancak yazmaya fırsat bulamadım.izmirli hamişler hepınızde cok guzel gorunuyosunuz.sızlere bisey danısmak ıstıyorum bugun esimle bebek arabaları ana kucakları vs.baktık bılgı edınmek ıcın .jane markası slalom pro modelı araba baktık.satıcı kız cok övdü arabayı ama ne kadar guvenılır satıcılara o ayrı bır konu.herneyse arabanın ozellıgı pusetın cıkıp anakucagının takılabılmesı.ancak anakucagının ozellıgı tamamen yatabılmesymıs.yenıdogan bebeklerın ancak tam yatabılen anakucagı kullanması gerekıyormus?? bu konuda fıkrı olan varmı?benım sımdıye kadar gordugun bılgıgım ankucaklarını dogumdan sonra kullanmak gercekten sakıncalımı hanı bıraz oturur gıbı vazıyette durdugu ıcın? bırde bu markanın sadece ana kucagı 5 kg .ıkıncı bebeklerını bekleyen anneler bebekler kılo almaya baslayınca bunları tasımak zor olmuyormu?

helinciğim, öncelikle bebişinin de senin de iyi olmanıza çok sevindim. Arkadaşım, 10 günde 1 gide gide doktoru kaçırdığının farkında mısın? kaydirigubbakcemile3 Bence o doktor senden kaçmış :))

Ayrıntılı usg yapıldı mı, yoksa 2 hafta sonra mı yapılacak ya da yapılacak mı? Ben 21. haftam için randevu aldım. ıyi yaptım mı acaba? Bu doktora ilk defa gidicem de....

tazefasulye
gözün aydın canım üçlü sonucuna sevindim.

behiyesen
canım bebeğinin iyi olmasına sevindim.ayrıntılı ultrasonda yanılmayacağını düşüüyorum doktorunun.erkek ihtimali daha uüksek bence

prenses çok iyiymiş o model. Yani senin anlattıklarına bakılırsa çok iyiymiş.. Tamamen yatabilen ana kucağı, pusetin üstüne koyularak bebek arabası oluyor? Peki, araba koltuğu da oluyor mu? Ben de öyle hepsi bir arada bir tek şey alıp, misafirlikte falan rahat ederim diye düşünüyorum.

haklısın sanırım doktoru bıktırdım neyseki bu doktorum iki hafta sonra gel dedi.en fazla şimdiye kadar iki hafta dayanabildim.26.haftada şeker testi yapacağız dedi

artık bebişimi gün içinde sık sık hissediyorum.bugün saat beşten bu yana 10 dakikalık aralarla hareket edip duruyor.buda benim içimi rahatlatıyor.farklı noktalarda hissediyorum bazen.sanırım yer değiştiriyor yada farklı uzuvlarını oynatıyor.bazende aynı onda iki noktada hareket hissediyorum.hep kollarını hem ayaklarınımı oynatıyor nedir.şu an yazrken bile kıpır kıpır ediyor içimde.çok güzel bi duygu kızlar.onu 4 boyutlu ultrasonda uyurken görünce benim aslında bi bebeğim var dedim.ilk defa bu kadar bi çocuğum olduğunu hissettim.çünkü bi insan görüntüsü vardı karşımda.bi bebek yüzü

teşekkür ederim helin.. bana 21. haftada şeker yüklemesi de yapacak sanırım ebe.. ayrıntılı usgyi yapıp yapmadığını merak ettim de..

Ben de dün hareketini elimle hissedince çok tuhaf oldum. Dediğin gibi büyüdükçe duygularımız da değişecek :)
Bana müsade kızlar, bi duş alayım, bütün gün dışardaydım..

kayraaaaa
seni merak ediyoruz.canım bi ben iyiyim de yeter

milkkshake
bugün yanılmıyorsam seninde doktor kontrolün vardı.heyecandan giremedin sanırım

Son düzenleme:

Hayırlı olsun Helinim.. gözün aydın. Bu arada kılo konusunda 19. haftaya kadar 6 kılo almanın cok dogal oldugunu okumustum makalenın bırınde.. hatta aynı makaleyı Burko da okumus o da onaylamıstı ortak konusmamızda. En fazla 6 kılo alınabılıyormus.. eziyet etme kendıne, gayet normal demek ki.. dr lar dediğine göre. Ki sen 21. haftanın ortalarındasın, haydı haydı iyisin.

Kayra en son kayınvalıdeyı gondermıstı rahatlamıstı.. sonra kendı kendıne bı bunalıma gırdı.. sanırım o bunalımdan cıkamadı tahmınımce.. hormonlar ınsanı elınde oyuncak edıyor boyle.

fasulyem helincim gozunuz aydin arkadaslar, sonuclarinizin ve bebislerinizin iyi olmasina cok sevindim...
dediginiz gibi bende 3-4 gundur bebisi gun icerisinde baya hissediyorum yada aksamlari ve cok daha farkli bir hismis:)) varligini bilmek ve hissedebilmek cok hos bir duygu..

Gözün aydın gelsin çıtçıtlı badiler çoraplarkaydirigubbakcemile2

Seninde gözün aydın canım bu dr larda 0 beden hamileler mi istiyolar ne. Banada devlet hastanesindeki dr ilk görüştüğümüzde çok kilolusun dedi boyum 1.68 o zamanki kilomda 62 filandı galiba nasıl çok kilo anlayamadı. Bende isterim 58 kilolu zamanlarımı ama olmadı napıyım kısmet değilmiş :CüvCüv: Bi dahada kendisiyle görüşmedim zaten o ilk ve tek görüşmemiz oldu kaydirigubbakcemile3

Kayra hadi bi ses ver.

günaydın kızlar. nete giremiorum kısıtlı zamanım var çünkü. güzel iltifatlar için çok teşekkürler.

burko ve taze arasında dilek dilemiştim. ama anlamışsınızdır ne olduğunu şu na ki halimize bakınca ençok dilediğimiz şeyi diledim. cumaya kadar tekrar görüşsek ya:ecrin_bebek:

helincim bebişin maşallah topaç gibi olmuş. 4 boyuluda bebişimi gördüm iskelet gibiydi daha o kadar zayıf ve kemik yığını ki biraz yağlansın yüzü şekil alsın o zaman çok sevcez :ecrin_bebek:

evriş o poposundan ponponlu bodyden gitmeden almak istiorum bakalım yarın bikaç yere bakacağım. spartalı annelerin bebeklerinin hep önde ponponu var bir de arkada olsun

günaydın herkese

oyy oyy ızmir güzellrii bayıldım hepinize yaa çok tatlısınızz hatunlar ve bi o kadarda kıskandımmm esrakooo adaşımm geldee şu organizsayonu yapp hadee klava:

anamm lalll ne kadar güzelmiş yaa hasta oldum vallahi sanki hamile değil içinizden biri kıskardeşini yiğenini felan getirmişşş nazar değmesinn
burkoo gamzelerini yerim ben seninn ne kadar güzel duruyooo onlar sen gülünce bende gamze hastalığı varr sırf gamze olsun die bebişimde ayva yiyorum :1hug:
evrişimmm bence en büyük enerji kütlesi sende var orda olmasann herkes bu kadar gülmezzdiii çok tatlısın sendee çoookkkkk :sm_cool:
fasulyem bir ikizler hatunu olarak şu gülzeryüzünü hiçbirşeye değişmem hep güler yüzlüsün yaa ne kadar güzelll :roflol:
nevincim sende çok hoşsun annelik sana çok gitmiş heleki burko ile fotonda içimi ısıttı gülüşünn
vallahi hatunlar bayıldım yaa bu buluşmaya mutlaka devamını getirin bi kere ile kalmasın hepinizi öpüyorum tek tek..

yanii kızlarr en çokta ne dikkatimi çektimi biliyomusunuzz pasta tabağında kırınıtı dahi kalmamışş silip süpürmüşsünüzzz yaniii tam hamisizzz sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…