yaptı bendeeeeeee aynı durumdayım.biara sabahları oluyordu içme saatini değiştirdim birde potakalla içiyorum yani hapı içip portakal yiyorum şimdi öğleden sonraya kaydıYa kızlar, demir ilacı ishal yapar mı? Hiç duydunuz mu böyle birşey?fisfisfis
maşallah bebşine annesselam kızlar ben geldim
bugün doktor kontrolüm var.hastaneye gittiğime doktorumun förevden uzunca bi zaman ayrıldığını öğrendim.küçük bi bebeği vardı onu büyütene kadar iş hayatına ara vermiş.çok üzüldüm.4 aydır ona çok alışmıştım.çok nazımı çekmişti.sonra hastaneden başka bi doktora randevu aldım.avantajlı yönü 4 boyutlu ultrasonu var ve ben ek hiç bi ücret ödemeden her kontrolde bebeğimi 4 boyutluda görebeleceğim
bebeğim çok iyiymiş kızlar.doktor amcamız 20+3 günlük yani 20,5 haftalıksın 5. ayı yeni bitirmişsin dedi.kilosu 385 gr olmuş maşallah.kalbini dinledi çok iyi dedi.eğer yavaş atsaydı bi problem var derdik dedi.sonra 4 boyutluyu açtı.kızlar oğlum kolunu başının altına almış uyuyordu.ben çok çirkin görünüyor dedim doktorda bu günlerde böyle görünür ama zamanla netleşecek ve güzelleşecek dedi.aslında her şeyi belliydi.burnu ağzı çenesi hepsini gördük.birden uyandı ve hareketlendi.doktor dokunuşları hissetti dedi.vajinal ağrılarımı sordum çok normal bebek ve rahim büyüdükçe baskı yapıyor ondan dedi.bel ağrılarımın olmasıda normalmiş.üç gündür sabahtan akşama kadar çok kötü mide yanma ve ekşimeme oluyor.bunun içinde gaviscon yazdı.ama kötü olan tek şey çok kilo almışım 6 kilo.21. haftanın ortalarındayım ve 6 kilo almışım.doktorum gerçi hiç bi şey söylemedi.inanın kızlar 19. ve 20. haftalarda sanki aniden bi kilo aldım.iki hafta önce 62 idim şimdi 64 olmuşum.bebeğin organları 4 boyutlu ile şimdilik iyi gözüküyor ilerki haftalarda daha detaylı inceleyeceğiz dedi.iki hafta sonraya randevu verdi.şimdilik bu kadar geçmişi okuyup geleceğim
ben kızma anakucağıyla takım almıştım bebek arabasının içne oturtturulandan çokda memnundum yine onu kullanacağımçok rahat oluyor bebeği kucvağında hiç taşımaya gerek kalmıyor içinde rahatça uyuyabiliyor. lacivert kırmızydı rengi oğluşada uyararkadaslar herkese ıyı aksamlar mesajlarınızı okuyorum ancak yazmaya fırsat bulamadım.izmirli hamişler hepınızde cok guzel gorunuyosunuz.sızlere bisey danısmak ıstıyorum bugun esimle bebek arabaları ana kucakları vs.baktık bılgı edınmek ıcın .jane markası slalom pro modelı araba baktık.satıcı kız cok övdü arabayı ama ne kadar guvenılır satıcılara o ayrı bır konu.herneyse arabanın ozellıgı pusetın cıkıp anakucagının takılabılmesı.ancak anakucagının ozellıgı tamamen yatabılmesymıs.yenıdogan bebeklerın ancak tam yatabılen anakucagı kullanması gerekıyormus?? bu konuda fıkrı olan varmı?benım sımdıye kadar gordugun bılgıgım ankucaklarını dogumdan sonra kullanmak gercekten sakıncalımı hanı bıraz oturur gıbı vazıyette durdugu ıcın? bırde bu markanın sadece ana kucagı 5 kg .ıkıncı bebeklerını bekleyen anneler bebekler kılo almaya baslayınca bunları tasımak zor olmuyormu?
artık bebişimi gün içinde sık sık hissediyorum.bugün saat beşten bu yana 10 dakikalık aralarla hareket edip duruyor.buda benim içimi rahatlatıyor.farklı noktalarda hissediyorum bazen.sanırım yer değiştiriyor yada farklı uzuvlarını oynatıyor.bazende aynı onda iki noktada hareket hissediyorum.hep kollarını hem ayaklarınımı oynatıyor nedir.şu an yazrken bile kıpır kıpır ediyor içimde.çok güzel bi duygu kızlar.onu 4 boyutlu ultrasonda uyurken görünce benim aslında bi bebeğim var dedim.ilk defa bu kadar bi çocuğum olduğunu hissettim.çünkü bi insan görüntüsü vardı karşımda.bi bebek yüzü
günaydın canım burda erkek annelerine sparta kız annelerinede ısparta diyoruz espiri tarzında yanikızlar günaydın yaa bişi soracağım biraz cahilce olacak ama bilmediğim için soruyorum psata annesi nedemekki:uhm::uhm:
günaydın herkese
oyy oyy İzmir güzellrii bayıldım hepinize yaa çok tatlısınızz hatunlar ve bi o kadarda kıskandımmm esrakooo adaşımm geldee şu organizsayonu yapp hadeeklava:
anamm lalll ne kadar güzelmiş yaa hasta oldum vallahi sanki hamile değil içinizden biri kıskardeşini yiğenini felan getirmişşş nazar değmesinn
burkoo gamzelerini yerim ben seninn ne kadar güzel duruyooo onlar sen gülünce bende gamze hastalığı varr sırf gamze olsun die bebişimde ayva yiyorum :1hug:
evrişimmm bence en büyük enerji kütlesi sende var orda olmasann herkes bu kadar gülmezzdiii çok tatlısın sendee çoookkkkk :sm_cool:
fasulyem bir ikizler hatunu olarak şu gülzeryüzünü hiçbirşeye değişmem hep güler yüzlüsün yaa ne kadar güzelll :roflol:
nevincim sende çok hoşsun annelik sana çok gitmiş heleki burko ile fotonda içimi ısıttı gülüşünn
vallahi hatunlar bayıldım yaa bu buluşmaya mutlaka devamını getirin bi kere ile kalmasın hepinizi öpüyorum tek tek..
yanii kızlarr en çokta ne dikkatimi çektimi biliyomusunuzz pasta tabağında kırınıtı dahi kalmamışş silip süpürmüşsünüzzz yaniii tam hamisizzz sırnaşık şey
günaydın canım burda erkek annelerine sparta kız annelerinede ısparta diyoruz espiri tarzında yani
canım ben annemin üyeliğinden girdim biraz önce elosalic varyaa ozmn bende bi sıpata annesimi oluyorum:teytey:
günaydın canım burda erkek annelerine sparta kız annelerinede ısparta diyoruz espiri tarzında yani
canım ben annemin üyeliğinden girdim biraz önce elosalic varyaa ozmn bende bi sıpata annesimi oluyorum:teytey:
öyle canımsende sparta annesisinkaydirigubbakcemile5. neden annen linkini kullandınki anlamadım.:uhm:
yaa annem ayarlarını yapmamış mesela bi konuya msj yazsa abone olamıyormuş mail gelmiyormuş onu düzelttim canım size soruyum dedim bi baktım ki annemin üyeliği yani onun abonelik listesini fln düzelttim msjın en başı okunuodu ondan en son yazınlan msj deildee öle işte canım
iim canım sen nasılsın:1hug:OK.nasılsın canım
canım ben çıkıyorum şimdi tütüm vede temizlik var onları bitiriyim öptüm sizi canlarımOK.nasılsın canım
günaydın esrakaydirigubbakcemile3.bende bu gün rüyamda izmirli güzelleri gördüm nevini lali evrişi uyandığımda gecnin bi yarısı kendmie güldüm gece bile sizlerleyim kızlar.kaydirigubbakcemile5
günaydın herkese
oyy oyy İzmir güzellrii bayıldım hepinize yaa çok tatlısınızz hatunlar ve bi o kadarda kıskandımmm esrakooo adaşımm geldee şu organizsayonu yapp hadeeklava:
anamm lalll ne kadar güzelmiş yaa hasta oldum vallahi sanki hamile değil içinizden biri kıskardeşini yiğenini felan getirmişşş nazar değmesinn
burkoo gamzelerini yerim ben seninn ne kadar güzel duruyooo onlar sen gülünce bende gamze hastalığı varr sırf gamze olsun die bebişimde ayva yiyorum :1hug:
evrişimmm bence en büyük enerji kütlesi sende var orda olmasann herkes bu kadar gülmezzdiii çok tatlısın sendee çoookkkkk :sm_cool:
fasulyem bir ikizler hatunu olarak şu gülzeryüzünü hiçbirşeye değişmem hep güler yüzlüsün yaa ne kadar güzelll :roflol:
nevincim sende çok hoşsun annelik sana çok gitmiş heleki burko ile fotonda içimi ısıttı gülüşünn
vallahi hatunlar bayıldım yaa bu buluşmaya mutlaka devamını getirin bi kere ile kalmasın hepinizi öpüyorum tek tek..
yanii kızlarr en çokta ne dikkatimi çektimi biliyomusunuzz pasta tabağında kırınıtı dahi kalmamışş silip süpürmüşsünüzzz yaniii tam hamisizzz sırnaşık şey
Merhaba kızlar nasılsınız umarım keyifler yerindedir.
güzel bir pazar günü gerçirmeniz dilegiyle.
ha burada polis eşleri varmı ağustos annelerinde merakettim..
kızlar elosalic benim annemm amin annem benim dualrın kabul olur inş annem:1hug::asigim:ALLAH hepinize hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah cümlenizi kolay geçitten geçirsin
ALLAH hepinize hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah cümlenizi kolay geçitten geçirsin
oo çoktan oldu canım annem o benim bi ben varım bide abim:)Amin canım çok sağol hepimize inşallah. Sen anne oldun mu yoksa anne adayı mısın?
oy oy ne güzel evet canım bende sizdenim..hihoyyytsana da iyi pazarlar canım,ben ve sakaleynmaster polis eşiyiz,benim bildiğim kadarıyla bu kadarız ama sen de bizdensin sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?