2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar günaydın yaa bişi soracağım biraz cahilce olacak ama bilmediğim için soruyorum psata annesi nedemekki:uhm::uhm:

Ya kızlar, demir ilacı ishal yapar mı? Hiç duydunuz mu böyle birşey?fisfisfis
yaptı bendeeeeeee aynı durumdayım.biara sabahları oluyordu içme saatini değiştirdim birde potakalla içiyorum yani hapı içip portakal yiyorum şimdi öğleden sonraya kaydı
maşallah bebşine annesi seninle haftalarımız aynı gidiyor.6 kilo çok güzelkaydirigubbakcemile5 ben 9 kilo aldım ya:1shok: benim vücudum acayip su tutuyor .bu gititğimde bakalım ne diyecek dr benimde değişti doktorum hamisti benimkide doğum iznine ayrıldı bend eçok memnundum.alışmıştımda.4 boyutluya ben sadece 5tl verdim. sen her gittiğinde daha net göreceksin artık canım kaydirigubbakcemile3
ben kızma anakucağıyla takım almıştım bebek arabasının içne oturtturulandan çokda memnundum yine onu kullanacağımçok rahat oluyor bebeği kucvağında hiç taşımaya gerek kalmıyor içinde rahatça uyuyabiliyor. lacivert kırmızydı rengi oğluşada uyar

aynen canım aynı anda iki tarafdada hissediyorum bende. çok güzel bir duygu darısı diğer arkadaşalarımızın başınakaydirigubbakcemile5

kızlar günaydın yaa bişi soracağım biraz cahilce olacak ama bilmediğim için soruyorum psata annesi nedemekki:uhm::uhm:
günaydın canım burda erkek annelerine sparta kız annelerinede ısparta diyoruz espiri tarzında yani

günaydın esrakaydirigubbakcemile3.bende bu gün rüyamda izmirli güzelleri gördüm nevini lali evrişi uyandığımda gecnin bi yarısı kendmie güldüm gece bile sizlerleyim kızlar.kaydirigubbakcemile5

KAYRA CANIM NERDESİN:çok üzgünüm: bises ver nasılsın iyimisin kuzucuğun nasıl merak ettim canım ya :uhm:
GİZZE CANIM SENDE YOKSUN hayırdır kızlar inşallah bişeyniz yoktur.:uhm:

yaa annem ayarlarını yapmamış mesela bi konuya msj yazsa abone olamıyormuş mail gelmiyormuş onu düzelttim canım size soruyum dedim bi baktım ki annemin üyeliği yani onun abonelik listesini fln düzelttim msjın en başı okunuodu ondan en son yazınlan msj deildee öle işte canım

OK.nasılsın canım

selam kızlar bi girip ne var ne yok bakayım dedim.çok fazla kalamayacağım malum dün akşama kadar gezdik yarın okul var ütü temizlik yapmam lazım
kayra ve gizzeden haber var mı diye merak ettim ama hala bi haber yok.benim gibi birden çıkıp gelirler

Merhaba kızlar nasılsınız umarım keyifler yerindedir.
güzel bir pazar günü gerçirmeniz dilegiyle.
ha burada polis eşleri varmı ağustos annelerinde merakettim..

ALLAH hepinize hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah cümlenizi kolay geçitten geçirsin

günaydın esrakaydirigubbakcemile3.bende bu gün rüyamda izmirli güzelleri gördüm nevini lali evrişi uyandığımda gecnin bi yarısı kendmie güldüm gece bile sizlerleyim kızlar.kaydirigubbakcemile5

canım,çok teşekkürler.bu kadar benimsemişiz birbirimizi,ne mutlu bize.

sağol canım,güzel bakan güzel görür,o senin bakışının güzelliği.pastaları özellikle silip süpürdük,ne yediğimizi görür de canınız çeker diye.kendimiz için yediysek namerdiz yaani,sırf sizin için... kaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar nasılsınız umarım keyifler yerindedir.
güzel bir pazar günü gerçirmeniz dilegiyle.
ha burada polis eşleri varmı ağustos annelerinde merakettim..

sana da iyi pazarlar canım,ben ve sakaleynmaster polis eşiyiz,benim bildiğim kadarıyla bu kadarız ama sen de bizdensin sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…