oo çoktan oldu canım annem o benim bi ben varım bide abim:)
hosgeldin canim, hayirli olsun bebisin....selam ben de 4. ayımı bitirdim.bu benim ilk hamileligim
Allah kısmet ederse agustosta dogum gozukuyor.
Yaa kızlar çok moralim bozuk. Sabah sabah çenemden bir kene çıkardım:çok üzgünüm:İlk defa başıma geliyor böyle birşey. Hemen acile gittik eşimle. Doktor birşey olmaz diyor ama benim içim hiç rahat değilsenağlama
Yaa kızlar çok moralim bozuk. Sabah sabah çenemden bir kene çıkardım:çok üzgünüm:İlk defa başıma geliyor böyle birşey. Hemen acile gittik eşimle. Doktor birşey olmaz diyor ama benim içim hiç rahat değilsenağlama
Dün pikniğe gitmiştik deniz kenarına. Oradan gelmiş ama hala aklım almıyor. Benim bildiğim kuru yerlerde ve nisan ayından sonra olur kene. Akşam hiç farketmemiştim. Sabah aynaya baktığımda çenemde toplu iğne başından biraz büyük siyah birşey gördüm. Amman dedim, ben de çıkacak yeri bulmuş. Sonra düşündüm, ben öyle bir gecede çıkmaz, 2 gün önce kaşıdığım aklıma geldi. Herhalde kabuk bağladı dedim, yokladım şöyle biraz. Bir tarafı kalkınca öbür tarafını da çekiverdim. Kene olduğunu farketsem hiç yapar mıyım böyle bir cahillik. İlahi bir güç bana elimdekine bakmamı söyledi. Atıverecektim yoksa. Bir baktım bacakları var. Başımdan kaynar sular boşaldı. Hemen eşimi uyandırdım. Bu kene mi değil mi derken internete baktık ve öyle olduğunu anladık. Sonra doğru hastaneye. Doktor keneye baktı, kafası duruyor, hala da canlı, birşey olmaz dedi. Öyle işte kızlarsenağlama
Dün pikniğe gitmiştik deniz kenarına. Oradan gelmiş ama hala aklım almıyor. Benim bildiğim kuru yerlerde ve nisan ayından sonra olur kene. Akşam hiç farketmemiştim. Sabah aynaya baktığımda çenemde toplu iğne başından biraz büyük siyah birşey gördüm. Amman dedim, ben de çıkacak yeri bulmuş. Sonra düşündüm, ben öyle bir gecede çıkmaz, 2 gün önce kaşıdığım aklıma geldi. Herhalde kabuk bağladı dedim, yokladım şöyle biraz. Bir tarafı kalkınca öbür tarafını da çekiverdim. Kene olduğunu farketsem hiç yapar mıyım böyle bir cahillik. İlahi bir güç bana elimdekine bakmamı söyledi. Atıverecektim yoksa. Bir baktım bacakları var. Başımdan kaynar sular boşaldı. Hemen eşimi uyandırdım. Bu kene mi değil mi derken internete baktık ve öyle olduğunu anladık. Sonra doğru hastaneye. Doktor keneye baktı, kafası duruyor, hala da canlı, birşey olmaz dedi. Öyle işte kızlarsenağlama
canım çok geçmiş olsun allah iilini versin:Saruboceq:Dün pikniğe gitmiştik deniz kenarına. Oradan gelmiş ama hala aklım almıyor. Benim bildiğim kuru yerlerde ve nisan ayından sonra olur kene. Akşam hiç farketmemiştim. Sabah aynaya baktığımda çenemde toplu iğne başından biraz büyük siyah birşey gördüm. Amman dedim, ben de çıkacak yeri bulmuş. Sonra düşündüm, ben öyle bir gecede çıkmaz, 2 gün önce kaşıdığım aklıma geldi. Herhalde kabuk bağladı dedim, yokladım şöyle biraz. Bir tarafı kalkınca öbür tarafını da çekiverdim. Kene olduğunu farketsem hiç yapar mıyım böyle bir cahillik. İlahi bir güç bana elimdekine bakmamı söyledi. Atıverecektim yoksa. Bir baktım bacakları var. Başımdan kaynar sular boşaldı. Hemen eşimi uyandırdım. Bu kene mi değil mi derken internete baktık ve öyle olduğunu anladık. Sonra doğru hastaneye. Doktor keneye baktı, kafası duruyor, hala da canlı, birşey olmaz dedi. Öyle işte kızlarsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?