2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kızlar selam.İzmir buluşmasını kıskandık fotolarda süper çıkmış hadi İstanbuldakiler sıra bizde. Bu arada ben de bebişimin ilk kıyafetlerini albüm olarak ekledim.Öptümmm

kizlar gobus sova 17+3 fotomu ekledim, sizce de biraz buyuk degilmi?? ozellikle yemekten sonra bana nefes alcak yer kalmiyor:))

birde dun dayanamayip aldigimiz cicileri ekledim ciciler bolumune, ayrica gobus resimlerimi albume de ekledim, listemde olanlar bakabilir...

Yaa kızlar çok moralim bozuk. Sabah sabah çenemden bir kene çıkardım:çok üzgünüm:İlk defa başıma geliyor böyle birşey. Hemen acile gittik eşimle. Doktor birşey olmaz diyor ama benim içim hiç rahat değilsenağlama

canim gecmis olsun ya nasil oldu, nerden gelmis???

cambaz hoşgeldin.. Sorunsuz bir gebelik geçirmeni dilerim.

Yaa kızlar hiç de nazarım değmez ama, dün 1 - 2 ufak tefek tekme dışında pek bir şey hissetmedim. Bugün de siftahı yapmadık henüz Biliyorum, ilk günlerde her zaman hissedilmezmiş. Ama dönsene azcık be oğlum! Üzme anneni, buradayım ben, de!!

esracım ne hoş şeyler söylemişsin..Çok teşekkür ederim. a.s.

A - a !!! Çok şaşırdım.. Kendi doktorun mu "bir şey olmaz" dedi? Hemen panikleme, biliyorsun o kenelerin çoğu zarasız. Sinek ısırığı kadar etkisi var. Bence de bir şey olmaz ama, bir tahlil yaptır yarın, için rahatlasın?

Dün pikniğe gitmiştik deniz kenarına. Oradan gelmiş ama hala aklım almıyor. Benim bildiğim kuru yerlerde ve nisan ayından sonra olur kene. Akşam hiç farketmemiştim. Sabah aynaya baktığımda çenemde toplu iğne başından biraz büyük siyah birşey gördüm. Amman dedim, ben de çıkacak yeri bulmuş. Sonra düşündüm, ben öyle bir gecede çıkmaz, 2 gün önce kaşıdığım aklıma geldi. Herhalde kabuk bağladı dedim, yokladım şöyle biraz. Bir tarafı kalkınca öbür tarafını da çekiverdim. Kene olduğunu farketsem hiç yapar mıyım böyle bir cahillik. İlahi bir güç bana elimdekine bakmamı söyledi. Atıverecektim yoksa. Bir baktım bacakları var. Başımdan kaynar sular boşaldı. Hemen eşimi uyandırdım. Bu kene mi değil mi derken internete baktık ve öyle olduğunu anladık. Sonra doğru hastaneye. Doktor keneye baktı, kafası duruyor, hala da canlı, birşey olmaz dedi. Öyle işte kızlarsenağlama

ay cok gecmis olsun canim yaa, doktor oyle dediyse dogrudur ama icine sinmiycekse baska bi doktorada danis istersen...

burko geçmiş olsun dıkkat et canım cok üzüldüm ama ıhmal etme bence baska doktorada sor

Hay ALLAH ya geçmiş olsun canım...

canım çok geçmiş olsun allah iilini versin:Saruboceq:

valla ben burdayım ama kimse bana ses vermiyorrsenağlama

Sağolun arkadaşlar. Şimdi biraz daha rahatladım. Senelerdir Yozgat'ta çalışan bir doktor arkadaşımız geldi az önce. Orada birçok vakayla karşılaşmış. Hastalık yapanlar bu cinsten değil dedikaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…