2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bende yozgattayım canım burda hakkatten kene vakası çok olmuştu ama sen rahatla bak önemli bişi yokmuş

ay kizlar herkese pazar rehaveti mi coktu ne??? bi ses veriinnn....

Çok geçmiş olsun canım keneyi yanlış okuduğumu sandım bi an çenede ne çıkar diye düşündüm hatta. Şükür arkadaşın içini rahatlatmış tekrar geçmiş olsun.

norraacım cicilerinize baktım pek güseller güle güle giysin inşallah.

tesekkur ederiz teyzesi, esime kala dukkani indiricek, pusetinden odasina herseyini simdiden almak istiyor, ama daha cinsiyetimiz kesinlesmedi,frenliyoruz kendimizi, ufak tefek unisex seyler alarak tatmin ediyoruz kendimizi...

selam arkadaşlar. ben de ağustos annesiyim 18+5, daha önce bi yazmıştım hatırlayanlar olabilir, evde internetim olmadığından çok nadir girebiliyorum. herneyse bulantılarımın çok olduğundan ve sürekli devam eden geniz akıntım bahsetmiştim. doktor alerjik rinit teşhisi koydu ama neye karşı bi alerjim olduğunu bilmioyorum hala. şikayetlerim hermekedar devam ediyor olsada bu duruma alışmaktan başka çarem yok malesef. göbek shhovları felan başlatmış diğer ayların anneleri, bunu okuyunca bende yazmak istedim. her nekadar ben 3 kilo kayıpla hamilelliğime devam etsemde bu hafta göbeğim baya belirginleşti :) hamileye benzedim biraz:) neyse kızlar bu son bikaçgündürde acayip derecede kaşıntılarım başladı sanırım çatlamalarım başlıyo... sizler bir önlem aldınız mı bana da yardımcı olurmusunuz?

hihoyyytmeraba kızlar.bugün inanılmaz mutluyum çünki kızımın ilk tekmelerini hissettim.baya baya vurdu ikere yani
oh beeeeeeee.bende neden hala hissetmiyorum die korkuyodum.....allahım süper duygu onun varlığını hissetmek.oleyyyy tey tey tey yyyyyyyyyyyyyyyykaydirigubbakcemile3:teytey:

Ooohh gamzecim.. Çok güzel bir duygu değil mi:)) Ben de 2 gün önce çok güçlü tekmeler yemiştim :) Çok yoruldu sanırım. 2 gündür pek ses yok. Bekliyorum heyecanla :))

gamze canım tebrik ederim çok güzel bir duygu bu. ama ben oğluşumun tekmelerini bi türlü ayırt edemiyorum yaa, gaz hareketleri de olabilir hemen heveslenmeyeyim diyorum...

:çok üzgünüm:kızım hasta kızlar sbahtan beri ateşini düşüremiyorum babamızda işte onunla uğraşıyorum :1no2:
ALLAH hepinize hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah cümlenizi kolay geçitten geçirsin
amin teşekkürler teyzecim
Merhaba kızlar nasılsınız umarım keyifler yerindedir.
güzel bir pazar günü gerçirmeniz dilegiyle.
ha burada polis eşleri varmı ağustos annelerinde merakettim..
ben keops varız sende geldin üçledik canım hoş geldin.
selam ben de 4. ayımı bitirdim.bu benim ilk hamileligim
Allah kısmet ederse agustosta dogum gozukuyor.
sende hoş geldin bebeğin cinsiyeti bellimi
kizlar gobus sova 17+3 fotomu ekledim, sizce de biraz buyuk degilmi?? ozellikle yemekten sonra bana nefes alcak yer kalmiyor:))
daha dur canım ben orayada yorum yaptım çok güzel ama ileride ayaklarınızı bile göremeyeceksiniz.
a nasıl yani ya geçmiş olsun canım korktuğun gibi olmaz.sakin ol ama başka doktorada sor ya nedenirki:Saruboceq: birde bu kene çıktı başımıza ya CADIARZU
olur canım öyle bir haftaya kadar hergün hissedeceksin annesi meraklanma o iyidir.kaydirigubbakcemile5
bak bu rahattlattı içimizi
ay kizlar herkese pazar rehaveti mi coktu ne??? bi ses veriinnn....

kızım hasta ateşini düşüremiyorumsenağlama stresten öğlen karnıma sancılar girdi kafamçokkarıştışimdide şöle bi bakıp çıkıcam:1shok:

DERYA,kızına geçmiş olsun canım.
BURKO,sana da geçmiş olsun canım,neyse ki önemli değil demiş doktorlar.
GAMZE,tebrik ederim.darısı başımıza inşallah.
CAMBAZ,aramıza hoşgeldin.

iyi akşamlar kızlar,görüşmek üzere...

Ooohh gamzecim.. Çok güzel bir duygu değil mi:)) Ben de 2 gün önce çok güçlü tekmeler yemiştim :) Çok yoruldu sanırım. 2 gündür pek ses yok. Bekliyorum heyecanla :))

sen daha sanslısın öyleyse 18.haftada hissettiğine göre.merak etme devamı neden gelmiyo die.cok düzensiz oluyomus bu dönemler sürekliliğini bekleme yani.gerçi hep oynuyo ama hissetmiyoruz oda ayrı bi konu

gamze canım tebrik ederim çok güzel bir duygu bu. ama ben oğluşumun tekmelerini bi türlü ayırt edemiyorum yaa, gaz hareketleri de olabilir hemen heveslenmeyeyim diyorum...

gaz hareketleri sandığında bebeğin hareketleri olabilir:dance:illa tekme olarak hissetceksin die bişe yok.bende eskiden göz seğirmesi olurya öle hissediyodum.bugun iyi 2 kere tekme yedim yanidelikafadulden

merhaba sevinchimn hosgeldin, benimde gobegimde kasintilar basladi, ben badem ve bebe yagi suruyorum..

hadi gozun aydin, inanilmaz bi duygu gercekten, 3-4 gundur bende hissediyorum, hergun elim karnimda bekliyorum ama daha cok aksamustu ve aksam oluyor...

gecmis olsun eryacim, insallah cabucak iyilesir kuzun..

burko geçmiş olsun canım ilk kez duydum yaa çenede kene çıkma olayını insan hamileyken ne garip durumlarla karşılaşıyor
deryacım geçmiş olsun acil şifalar prensesinee
gamze hayırlı olsunnn bende istiyorumm yaaaa tekmeee

merak etme senin tekmede yoldadır 20 haftalıksın hazırlıklı ol:tomato:

selam kızalar
burko
çok geçmiş olsun canım.neyseki zararlı değilmiş

tazefasulye
harekatlerini ben hergün 20. haftamda hissetmeye başladım.18.19. haftalarda haftada bi iki kere hissediyordum.bazen 4 gün hissetmediğim oluyordu.bi defadasında kaygılanıp sitede aftabruya kayraya ve deryaya sormuştum hergün hissedilirmi diye.doktorumda ilk zamanlarda düzensiz hissedersin dedi.bi iki haftaya kadar benim gibi hergün hissedersin canım

noraa
ben bebeği artık gün içerisinde sık sık hissediyorum ama akşamları durmak bilmiyor kıpır kıpır oluyor.gece uyumayacakmı bu yaramazlar yoksa

gamze
gözünaydın canım.hissetmek hem çok güzel hemde insenın içini rahatlatıyor.hep ben burdayım yaşıyorum mesajı veriyor

sakaleynmaster
kızına geçmiş olsun canım.kendini kasma iyileşir inşallah

Ya kızlar, demir ilacı ishal yapar mı? Hiç duydunuz mu böyle birşey?fisfisfis

burkocum selam

demir ilacı ishal yaparmıs evet benle aynı donemde olan bir arkadasım iki haftadır ishalmıs dr direk demir i kes dedi uçc gun oldu keseli ishal de kesildi ama tabi bu anlamak için yapılan bir ilaca ara veris demiri içmekzorundayızçunku dr una danıs belkibazı yontemler verir sana ilacı içmesaati yemek arası içmevs gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…