neyapıyım valla canım evde pinekliyorum sen napıyorsun nasılsınnaber :) ne yapıyorsun :)
bende yozgattayım canım burda hakkatten kene vakası çok olmuştu ama sen rahatla bak önemli bişi yokmuşSağolun arkadaşlar. Şimdi biraz daha rahatladım. Senelerdir Yozgat'ta çalışan bir doktor arkadaşımız geldi az önce. Orada birçok vakayla karşılaşmış. Hastalık yapanlar bu cinsten değil dedikaydirigubbakcemile2
Dün pikniğe gitmiştik deniz kenarına. Oradan gelmiş ama hala aklım almıyor. Benim bildiğim kuru yerlerde ve nisan ayından sonra olur kene. Akşam hiç farketmemiştim. Sabah aynaya baktığımda çenemde toplu iğne başından biraz büyük siyah birşey gördüm. Amman dedim, ben de çıkacak yeri bulmuş. Sonra düşündüm, ben öyle bir gecede çıkmaz, 2 gün önce kaşıdığım aklıma geldi. Herhalde kabuk bağladı dedim, yokladım şöyle biraz. Bir tarafı kalkınca öbür tarafını da çekiverdim. Kene olduğunu farketsem hiç yapar mıyım böyle bir cahillik. İlahi bir güç bana elimdekine bakmamı söyledi. Atıverecektim yoksa. Bir baktım bacakları var. Başımdan kaynar sular boşaldı. Hemen eşimi uyandırdım. Bu kene mi değil mi derken internete baktık ve öyle olduğunu anladık. Sonra doğru hastaneye. Doktor keneye baktı, kafası duruyor, hala da canlı, birşey olmaz dedi. Öyle işte kızlarsenağlama
Sağolun arkadaşlar. Şimdi biraz daha rahatladım. Senelerdir Yozgat'ta çalışan bir doktor arkadaşımız geldi az önce. Orada birçok vakayla karşılaşmış. Hastalık yapanlar bu cinsten değil dedikaydirigubbakcemile2
ay kizlar herkese pazar rehaveti mi coktu ne??? bi ses veriinnn....
norraacım cicilerinize baktım pek güseller güle güle giysin inşallah.
hihoyyytmeraba kızlar.bugün inanılmaz mutluyum çünki kızımın ilk tekmelerini hissettim.baya baya vurdu ikere yani
oh beeeeeeee.bende neden hala hissetmiyorum die korkuyodum.....allahım süper duygu onun varlığını hissetmek.oleyyyy tey tey tey yyyyyyyyyyyyyyyykaydirigubbakcemile3:teytey:
amin teşekkürler teyzecimALLAH hepinize hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah cümlenizi kolay geçitten geçirsin
ben keops varız sende geldin üçledik canım hoş geldin.Merhaba kızlar nasılsınız umarım keyifler yerindedir.
güzel bir pazar günü gerçirmeniz dilegiyle.
ha burada polis eşleri varmı ağustos annelerinde merakettim..
sende hoş geldin bebeğin cinsiyeti bellimiselam ben de 4. ayımı bitirdim.bu benim ilk hamileligim
Allah kısmet ederse agustosta dogum gozukuyor.
daha dur canım ben orayada yorum yaptım çok güzel ama ileride ayaklarınızı bile göremeyeceksiniz.kizlar gobus sova 17+3 fotomu ekledim, sizce de biraz buyuk degilmi?? ozellikle yemekten sonra bana nefes alcak yer kalmiyor:))
a nasıl yani ya geçmiş olsun canım korktuğun gibi olmaz.sakin ol ama başka doktorada sor ya nedenirki:Saruboceq: birde bu kene çıktı başımıza ya CADIARZUYaa kızlar çok moralim bozuk. Sabah sabah çenemden bir kene çıkardım:çok üzgünüm:İlk defa başıma geliyor böyle birşey. Hemen acile gittik eşimle. Doktor birşey olmaz diyor ama benim içim hiç rahat değilsenağlama
olur canım öyle bir haftaya kadar hergün hissedeceksin annesi meraklanma o iyidir.kaydirigubbakcemile5cambaz hoşgeldin.. Sorunsuz bir gebelik geçirmeni dilerim.
Yaa kızlar hiç de nazarım değmez ama, dün 1 - 2 ufak tefek tekme dışında pek bir şey hissetmedim. Bugün de siftahı yapmadık henüzBiliyorum, ilk günlerde her zaman hissedilmezmiş. Ama dönsene azcık be oğlum! Üzme anneni, buradayım ben, de!!
esracım ne hoş şeyler söylemişsin..Çok teşekkür ederim. a.s.
bak bu rahattlattı içimiziSağolun arkadaşlar. Şimdi biraz daha rahatladım. Senelerdir Yozgat'ta çalışan bir doktor arkadaşımız geldi az önce. Orada birçok vakayla karşılaşmış. Hastalık yapanlar bu cinsten değil dedikaydirigubbakcemile2
ay kizlar herkese pazar rehaveti mi coktu ne??? bi ses veriinnn....
Ooohh gamzecim.. Çok güzel bir duygu değil mi:)) Ben de 2 gün önce çok güçlü tekmeler yemiştim :) Çok yoruldu sanırım. 2 gündür pek ses yok. Bekliyorum heyecanla :))
gamze canım tebrik ederim çok güzel bir duygu bu. ama ben oğluşumun tekmelerini bi türlü ayırt edemiyorum yaa, gaz hareketleri de olabilir hemen heveslenmeyeyim diyorum...
merhaba sevinchimn hosgeldin, benimde gobegimde kasintilar basladi, ben badem ve bebe yagi suruyorum..selam arkadaşlar. ben de ağustos annesiyim 18+5, daha önce bi yazmıştım hatırlayanlar olabilir, evde internetim olmadığından çok nadir girebiliyorum. herneyse bulantılarımın çok olduğundan ve sürekli devam eden geniz akıntım bahsetmiştim. doktor alerjik rinit teşhisi koydu ama neye karşı bi alerjim olduğunu bilmioyorum hala. şikayetlerim hermekedar devam ediyor olsada bu duruma alışmaktan başka çarem yok malesef. göbek shhovları felan başlatmış diğer ayların anneleri, bunu okuyunca bende yazmak istedim. her nekadar ben 3 kilo kayıpla hamilelliğime devam etsemde bu hafta göbeğim baya belirginleşti :) hamileye benzedim biraz:) neyse kızlar bu son bikaçgündürde acayip derecede kaşıntılarım başladı sanırım çatlamalarım başlıyo...sizler bir önlem aldınız mı bana da yardımcı olurmusunuz?
hihoyyytmeraba kızlar.bugün inanılmaz mutluyum çünki kızımın ilk tekmelerini hissettim.baya baya vurdu ikere yani
oh beeeeeeee.bende neden hala hissetmiyorum die korkuyodum.....allahım süper duygu onun varlığını hissetmek.oleyyyy tey tey tey yyyyyyyyyyyyyyyykaydirigubbakcemile3:teytey:
:çok üzgünüm:kızım hasta kızlar sbahtan beri ateşini düşüremiyorum babamızda işte onunla uğraşıyorum :1no2:
kızım hasta ateşini düşüremiyorumsenağlama stresten öğlen karnıma sancılar girdi kafamçokkarıştışimdide şöle bi bakıp çıkıcam:1shok:
burko geçmiş olsun canım ilk kez duydum yaa çenede kene çıkma olayını insan hamileyken ne garip durumlarla karşılaşıyor
deryacım geçmiş olsun acil şifalar prensesinee
gamze hayırlı olsunnn bende istiyorumm yaaaa tekmeee
Ya kızlar, demir ilacı ishal yapar mı? Hiç duydunuz mu böyle birşey?fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?