selam kızlar ben geldim
bugün doktor kontrolüm var.hastaneye gittiğime doktorumun förevden uzunca bi zaman ayrıldığını öğrendim.küçük bi bebeği vardı onu büyütene kadar iş hayatına ara vermiş.çok üzüldüm.4 aydır ona çok alışmıştım.çok nazımı çekmişti.sonra hastaneden başka bi doktora randevu aldım.avantajlı yönü 4 boyutlu ultrasonu var ve ben ek hiç bi ücret ödemeden her kontrolde bebeğimi 4 boyutluda görebeleceğim
/ftalarda daha detaylı inceleyeceğiz dedi.iki hafta sonraya randevu verdi.şimdilik bu kadar geçmişi okuyup geleceğim
Yaa kızlar çok moralim bozuk. Sabah sabah çenemden bir kene çıkardım:çok üzgünüm:İlk defa başıma geliyor böyle birşey. Hemen acile gittik eşimle. Doktor birşey olmaz diyor ama benim içim hiç rahat değilsenağlama
ama şeker yüklemesi 24-28 haftalar arsında yapılır deniliyor
günaydın kızlar. nete giremiorum kısıtlı zamanım var çünkü. güzel iltifatlar için çok teşekkürler.
burko ve taze arasında dilek dilemiştim. ama anlamışsınızdır ne olduğunu şu na ki halimize bakınca ençok dilediğimiz şeyi diledim. cumaya kadar tekrar görüşsek ya:ecrin_bebek:
helincim bebişin maşallah topaç gibi olmuş. 4 boyuluda bebişimi gördüm iskelet gibiydi daha o kadar zayıf ve kemik yığını ki biraz yağlansın yüzü şekil alsın o zaman çok sevcez :ecrin_bebek:
evriş o poposundan ponponlu bodyden gitmeden almak istiorum bakalım yarın bikaç yere bakacağım. spartalı annelerin bebeklerinin hep önde ponponu var bir de arkada olsun
günaydın herkese
oyy oyy İzmir güzellrii bayıldım hepinize yaa çok tatlısınızz hatunlar ve bi o kadarda kıskandımmm esrakooo adaşımm geldee şu organizsayonu yapp hadeeklava:
anamm lalll ne kadar güzelmiş yaa hasta oldum vallahi sanki hamile değil içinizden biri kıskardeşini yiğenini felan getirmişşş nazar değmesinn
burkoo gamzelerini yerim ben seninn ne kadar güzel duruyooo onlar sen gülünce bende gamze hastalığı varr sırf gamze olsun die bebişimde ayva yiyorum :1hug:
evrişimmm bence en büyük enerji kütlesi sende var orda olmasann herkes bu kadar gülmezzdiii çok tatlısın sendee çoookkkkk :sm_cool:
fasulyem bir ikizler hatunu olarak şu gülzeryüzünü hiçbirşeye değişmem hep güler yüzlüsün yaa ne kadar güzelll :roflol:
nevincim sende çok hoşsun annelik sana çok gitmiş heleki burko ile fotonda içimi ısıttı gülüşünn
vallahi hatunlar bayıldım yaa bu buluşmaya mutlaka devamını getirin bi kere ile kalmasın hepinizi öpüyorum tek tek..
yanii kızlarr en çokta ne dikkatimi çektimi biliyomusunuzz pasta tabağında kırınıtı dahi kalmamışş silip süpürmüşsünüzzz yaniii tam hamisizzz sırnaşık şey
canım,çok teşekkürler.bu kadar benimsemişiz birbirimizi,ne mutlu bize.
sağol canım,güzel bakan güzel görür,o senin bakışının güzelliği.pastaları özellikle silip süpürdük,ne yediğimizi görür de canınız çeker diye.kendimiz için yediysek namerdiz yaani,sırf sizin için... kaydirigubbakcemile3
Yaa kızlar çok moralim bozuk. Sabah sabah çenemden bir kene çıkardım:çok üzgünüm:İlk defa başıma geliyor böyle birşey. Hemen acile gittik eşimle. Doktor birşey olmaz diyor ama benim içim hiç rahat değilsenağlama
esrako
doktrum 5. ayı yeni bitirmişsin dedi.daha önceki doktorumda böyle hesaplıyordu.beş aylık hamileyim yani.ben iki haftaya kadar 5 aylık hamileyim derim iki hafta sonra 5,5 derim.daha önceki aylarda böyle yapıyorum
kilo konusunda iki hafta önce 62 iken iki hafta sonra 64 olmak şok etti.haftada bir kilo almışım yani.ama inan fazla yemiyorum.ekmek fazla tüketmiyorum.ben pasta kek tatlı çikolata hiç sevmem hamileliğimde çok nadir yedim bi iki kere.kilolar yemeden değil yani ama almışım yinede.çokta önmesemiyorum bebeğim iyi olsun vereceğime inanıyorum
İZMİRLİ HATUNLARRR
çok gıcıksınızzz çok cirkinsiniz hepiniz)))) ya nasıl kıskandım anlatamam
yani resmi ilk gordugum an gozlerim doldu ya manyakmıyım neyim sanmki gurbetteyim ailem foto yollamısonlara bakıyorumda duygulanıyorum:))) nasıl alıstıkbirbirimize valla nasıloldu bu is:
haziranın muhtemelen 3. haftası tatil için izmir dolaylarında biryer sececeğiz buyuk sehir yakını olsun düogum vs olur korkusu ile e hele bir o donem ben gelcem bulusma ayarlayın dedigimde hele bir ayaarlamayın))
istanbullular hareketlenin azıcık anacım bizde asırı bir isteky ok bi ben bir adas birde fasulyeko yazmıs kimsebaska fikir unretmiyor ne zaman yapalım vs??
Helin ciğim,
Merhaba canım. Ben de beni hiç kimsecikler merak etmemiş, gözdenuzak olunca hemen unutulmuşum diye çok üzülüyordum.
Siteye giremediğim zaman boyunca çok büyük tedirginlikler ve korkular yaşadım. Hepsini anlatmak isterim size, ama birazdan çıkmam gerekiyor. Yarın inşallah ayrıntılı bir şekilde anlatırım.
Bu arada 10-15 günlük geçmişe pek bakamadım ama yakın geçmişte İzmirli güzel annelerin buluşmalarına şahit oldum. Hepiniz harikasınız kızlar...
İnanın benim de öyle bir buluşmaya o kadar çok ihtiyacım var ki, kendimi özellikle de bugün o kadar karışık ve kötü hissediyorum kiii anlatılamaz bişey...
bu arada dun chicco nun depo satıs yerine gitik nazanla telefonlastık ama bir turlu bulusamadık içerde ikende tel cekmiyor onlar kalabalıgı gorunce kacmıslar biz halaiçerdeydik ben birseyler buldum aldım kasa kuyrgu vardı ve aacayip yagmur hatta dolu yagıyordu ve bulusamadık ;(( baska sefere insallah,
bizim cinsiyetyuzde yuz beli değil ama aldıgım ilk urun bornoz oldu tozp embe renginde teko renk vardı:) artık erkekçıkarsa kız anelerinden birine hediye ederim:)
selam kızlar biraz yorgunum bugün bergamaya gittik erken saate çıktık yola birkaç saatlik yol bile beni yormaya yetti yani gidiş dönüş 5 saat falan sürdü ordada eşimin bir yakını dr tansiyon probleminden dolayı ilaç vermedi hamilelik tansiyonu ilaç kullanmamı istemedi sadece çeşitli yasaklar getirdi bana cenazeye mevlite kalabalık ortamlara girmiyecekmişim dışarıda kanlı kavga dahi olsa çıkma kapını kapat duyma dedi stersten mümkün oldugunca uzak durmam benim için en iyisi olacakmış eger dogumdan sonrada takip edilip aynı yükseklik olursa tansiyonda o zaman ilaç başlanıcakmış nasıl uzak durucam bilemiyoum stersten aslında ilaç kullanmak istemiyorum helede bebegim varken.
zaten dedim gitmiyorum cenazeye ve mevlütlere olsun ben uyarıyımda sen yine dikkat et dedi herşeye bebegim için katlanıcam kendi kendimin dr olucam yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?