2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canolar nasılsınız
norram gobusune baktim cok guzel masallah size

ben belki yarın belki salı istanbula gecicem yazamazsam merak etmeyin beni simdiden haber vereyim.

helincim gozun aydın dr un gitmis gerci alıskın olmak ayrı birsey ama her iste bir hayır vardır bak her seferinde 4 boyutlu izleyeceksin nekadar guzel,

20, hafta 5 ayı bitirmismi olmak demekmiss ??

helincim,
gebelik org rda bakmıstım bende 18,haftada 4-6 kilo arası alınmalıimis bende 6 kilo aldım sınırdayım iyiyim bari demistim yani normal sen niye çok diye dusundunkki madem dr da birsey demedi?

fasulye ya benim dr da seker yuklemesini 16 dansonra yapılmalı diyor gebelik sekiri varsa hemen tesbit etdilmesi diyete geçmek acısından onemlidir dyior ama her yerde 24 falan yazıyor bende sallayabildigim kadar 20leri geçirip yaptırmaya calıscam

BURKO çok geçmiş olsun aman kendine dikkat et
sakaleynmaster canım geçmiş olsun ilaç dışında bezi ıslatıp vucuduna koy oda çabuk inmesine yardımcı olur

burko ne diyorsun sen kenei mii senmiçikardınnn nası çıkardın kendiniz çıkarmayın falan deniyordu hay alah ya ay içim acayip oldu kendi dr unlak onustun dimi acıldeki dr mu birsey olmaz dedi çok gçmis olsunya,

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sağlıkla alırsınız bebişlerinizi inşallah bebişini hisseden arkadaşlar çok sevindim sizlerin adına ben 14 haftadan beri hissediyorum bebegimi ikinci gebeliklerde erken olabiliyor bazen demişti dr daha yeni başlıyo siz asıl bundan sonra görün özellikle 6. aydan sonra içinizde fırtınalar kopucak

esrako
doktrum 5. ayı yeni bitirmişsin dedi.daha önceki doktorumda böyle hesaplıyordu.beş aylık hamileyim yani.ben iki haftaya kadar 5 aylık hamileyim derim iki hafta sonra 5,5 derim.daha önceki aylarda böyle yapıyorum
kilo konusunda iki hafta önce 62 iken iki hafta sonra 64 olmak şok etti.haftada bir kilo almışım yani.ama inan fazla yemiyorum.ekmek fazla tüketmiyorum.ben pasta kek tatlı çikolata hiç sevmem hamileliğimde çok nadir yedim bi iki kere.kilolar yemeden değil yani ama almışım yinede.çokta önmesemiyorum bebeğim iyi olsun vereceğime inanıyorum

Son düzenleme:

Ya sana söz gidene kadar bulamazsan, ben ondan rast geldıgım ılk an alıp sana saklıycam, yaza geldıgınde sana teslım ederim.. ıcın rahat olsun, bulamazsan uzulme, nede olsa bırseyler almak ıcın gezmeye devam edecegım, aynı rengını bulamasam da o modelden alacagım sana kuzum.İnşallah rast gelır bır daha..

Esram saol canım.. çok zarifsin, ama o guruptakı herkes bırbırınden kırıktı emın ol : ))) Ben aralarında hiç sırıtmadım diyebilirim sana :))

Aynen ole falla :)) Ne yaptıysak sisin için yaptık cokacimcoook

Allaha emanet olun bebeğinle.. atesını de takıp edeceksın zaten.. bir sey olmayacaktır.

Aynı bende senın gıbıyım Helin, tatlı ıle aram hıc yoktur,hayatta aramam.. ama alıyorus ıste, yapacak bırsey yok.

ıZMıRLı HATUNLARRR

çok gıcıksınızzz çok cirkinsiniz hepiniz )))) ya nasıl kıskandım anlatamam
yani resmi ilk gordugum an gozlerim doldu ya manyakmıyım neyim sanmki gurbetteyim ailem foto yollamısonlara bakıyorumda duygulanıyorum:))) nasıl alıstıkbirbirimize valla nasıloldu bu is:

haziranın muhtemelen 3. haftası tatil için izmir dolaylarında biryer sececeğiz buyuk sehir yakını olsun düogum vs olur korkusu ile e hele bir o donem ben gelcem bulusma ayarlayın dedigimde hele bir ayaarlamayın ))

istanbullular hareketlenin azıcık anacım bizde asırı bir isteky ok bi ben bir adas birde fasulyeko yazmıs kimsebaska fikir unretmiyor ne zaman yapalım vs??

Helin ciğim,
Merhaba canım. Ben de beni hiç kimsecikler merak etmemiş, gözdenuzak olunca hemen unutulmuşum diye çok üzülüyordum.
Siteye giremediğim zaman boyunca çok büyük tedirginlikler ve korkular yaşadım. Hepsini anlatmak isterim size, ama birazdan çıkmam gerekiyor. Yarın inşallah ayrıntılı bir şekilde anlatırım.
Bu arada 10-15 günlük geçmişe pek bakamadım ama yakın geçmişte ızmirli güzel annelerin buluşmalarına şahit oldum. Hepiniz harikasınız kızlar...
ınanın benim de öyle bir buluşmaya o kadar çok ihtiyacım var ki, kendimi özellikle de bugün o kadar karışık ve kötü hissediyorum kiii anlatılamaz bişey...

bu arada dun chicco nun depo satıs yerine gitik nazanla telefonlastık ama bir turlu bulusamadık içerde ikende tel cekmiyor onlar kalabalıgı gorunce kacmıslar biz halaiçerdeydik ben birseyler buldum aldım kasa kuyrgu vardı ve aacayip yagmur hatta dolu yagıyordu ve bulusamadık ;(( baska sefere insallah,

bizim cinsiyetyuzde yuz beli değil ama aldıgım ilk urun bornoz oldu tozp embe renginde teko renk vardı:) artık erkekçıkarsa kız anelerinden birine hediye ederim:)

Norrammm.. senın bebişin cinsiyeti ne saman belli olcak yafrum ya.. bu arada cıcıler harıka, iyi yapmıssın almakla.. güle güle giydır kuzum.

Ah yerimm senii yaaa.. ağlamaaaa sen, kıyamam sanaaaaaaaaaaaa, sös sen gelince de toplanırıs,canım yaaa... en kutsal amaç için buradayız, bundan daha kuvvetlı bır bag olamaz zaten dıye dusunuyorum.. ne mutlu bıze, bunun kıymetını bılenlerdenız.

Arkadasım... o karısıklık ve manasız kotu hıssetmeler ıster ıstemez cogu kez bende de oluyor.. anlamıyorum da.. o yuzden kendını kotu hıssetme, bunlar da olacak. Sen ıstedıgın surece de bız buradayız canım.

Yutfen fotosunu rıca edeyım kuzu.. pembe de olsa kullanırsın, nolcak kı.. takılma o kadar renk konusuna be yafrummm.. bende de pembemsı cok hoşuma gıden bır suru sey var, o kadar gusel oluyorlar kı bazen, dayanamıyorum alıyorum :)))

selam kızlar biraz yorgunum bugün bergamaya gittik erken saate çıktık yola birkaç saatlik yol bile beni yormaya yetti yani gidiş dönüş 5 saat falan sürdü ordada eşimin bir yakını dr tansiyon probleminden dolayı ilaç vermedi hamilelik tansiyonu ilaç kullanmamı istemedi sadece çeşitli yasaklar getirdi bana cenazeye mevlite kalabalık ortamlara girmiyecekmişim dışarıda kanlı kavga dahi olsa çıkma kapını kapat duyma dedi stersten mümkün oldugunca uzak durmam benim için en iyisi olacakmış eger dogumdan sonrada takip edilip aynı yükseklik olursa tansiyonda o zaman ilaç başlanıcakmış nasıl uzak durucam bilemiyoum stersten aslında ilaç kullanmak istemiyorum helede bebegim varken.
zaten dedim gitmiyorum cenazeye ve mevlütlere olsun ben uyarıyımda sen yine dikkat et dedi herşeye bebegim için katlanıcam kendi kendimin dr olucam yani.

Gecmiş olsun kuzum yaa.. Allah yardımcın olsun.. hersey evlatlar ıcın, dogru dıyorsun.

sagol canım herşey güzel giderken bu tansiyon beni gerçekten üzdü özellikle akşam yemekten sonrada yükseliyor bu yüzden yemekten sonra rahatsızlanıyorum akşam yemeklerini artık çok hafife indiricegim salata ve çorbaya talim edicem saglık bu ihmale gelmez allah yardımcım olsun zor günler beni bekliyor hamileligim ilerledikçe karnım büyüdükçe hareketlerimde kısıtlanacak artık bebegim için hayatımı daha yavaş yaşamalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…