tazefasulye
harekatlerini ben hergün 20. haftamda hissetmeye başladım.18.19. haftalarda haftada bi iki kere hissediyordum.bazen 4 gün hissetmediğim oluyordu.bi defadasında kaygılanıp sitede aftabruya kayraya ve deryaya sormuştum hergün hissedilirmi diye.doktorumda ilk zamanlarda düzensiz hissedersin dedi.bi iki haftaya kadar benim gibi hergün hissedersin canım
fasulye ya benim dr da seker yuklemesini 16 dansonra yapılmalı diyor gebelik sekiri varsa hemen tesbit etdilmesi diyete geçmek acısından onemlidir dyior ama her yerde 24 falan yazıyor bende sallayabildigim kadar 20leri geçirip yaptırmaya calıscam
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sağlıkla alırsınız bebişlerinizi inşallah bebişini hisseden arkadaşlar çok sevindim sizlerin adına ben 14 haftadan beri hissediyorum bebegimi ikinci gebeliklerde erken olabiliyor bazen demişti dr daha yeni başlıyo siz asıl bundan sonra görün özellikle 6. aydan sonra içinizde fırtınalar kopucak
Yutfen fotosunu rıca edeyım kuzu.. pembe de olsa kullanırsın, nolcak kı.. takılma o kadar renk konusuna be yafrummm.. bende de pembemsı cok hoşuma gıden bır suru sey var, o kadar gusel oluyorlar kı bazen, dayanamıyorum alıyorum :)))
erkek ticker yaptım :))
sagol canım herşey güzel giderken bu tansiyon beni gerçekten üzdü özellikle akşam yemekten sonrada yükseliyor bu yüzden yemekten sonra rahatsızlanıyorum akşam yemeklerini artık çok hafife indiricegim salata ve çorbaya talim edicem saglık bu ihmale gelmez allah yardımcım olsun zor günler beni bekliyor hamileligim ilerledikçe karnım büyüdükçe hareketlerimde kısıtlanacak artık bebegim için hayatımı daha yavaş yaşamalıyım
erkek ticker yaptım :))
canim doktor 12 haftalikken erkek olabilir dedi, ama kesinlesmeden bisey alamiyorum, gecen haftada usg cekmedi, cekse gecen hafta kesinlesicektiNorrammm.. senın bebişin cinsiyeti ne saman belli olcak yafrum ya.. bu arada cıcıler harıka, iyi yapmıssın almakla.. güle güle giydır kuzum.
selam kızlar biraz yorgunum bugün bergamaya gittik erken saate çıktık yola birkaç saatlik yol bile beni yormaya yetti yani gidiş dönüş 5 saat falan sürdü ordada eşimin bir yakını dr tansiyon probleminden dolayı ilaç vermedi hamilelik tansiyonu ilaç kullanmamı istemedi sadece çeşitli yasaklar getirdi bana cenazeye mevlite kalabalık ortamlara girmiyecekmişim dışarıda kanlı kavga dahi olsa çıkma kapını kapat duyma dedi stersten mümkün oldugunca uzak durmam benim için en iyisi olacakmış eger dogumdan sonrada takip edilip aynı yükseklik olursa tansiyonda o zaman ilaç başlanıcakmış nasıl uzak durucam bilemiyoum stersten aslında ilaç kullanmak istemiyorum helede bebegim varken.
zaten dedim gitmiyorum cenazeye ve mevlütlere olsun ben uyarıyımda sen yine dikkat et dedi herşeye bebegim için katlanıcam kendi kendimin dr olucam yani.
canım günaydınn gözün aydınhihoyyytgünaydın arkadaşlar.....
hafta sonu dr. gittim ve KIZIMMMM oluyor PRENSESİM geliyorrrrrr:sm_cool:
geçmişe bir göz atayım:icecream:
sagol canım herşey güzel giderken bu tansiyon beni gerçekten üzdü özellikle akşam yemekten sonrada yükseliyor bu yüzden yemekten sonra rahatsızlanıyorum akşam yemeklerini artık çok hafife indiricegim salata ve çorbaya talim edicem saglık bu ihmale gelmez allah yardımcım olsun zor günler beni bekliyor hamileligim ilerledikçe karnım büyüdükçe hareketlerimde kısıtlanacak artık bebegim için hayatımı daha yavaş yaşamalıyım
kızlar ilk sayfaları okudum biraz.o zamanki keseyi görme kalp atışı korku ve kaygılarımıza baktım biraz.ben biraz geç katılmışım aranıza.8+5 günlükken gelmişim siteye.kese hayacanını kalp atışı heyecanını sizlerle paylaşamamışım.bana ilk cevabı ESRAKO yazmış.nerden nereye dedim içimden.inşallah 7.8.9. aylarda da bu günler için aynı cümleleri kurarım
bide bi sürü insanla sonradan iletişim kesilmiş.yazışılan çok insan şuan yok.inşallah her şey onlar için yolundadır
günaydın arkadaşlar.....
ben geçenlerde bi yazı okudum bi bebek anne karnında ne kadar çok oynuyorsa okadar yaramaz oluyorlamış desene bizi yaramaz bebişler beklio bende hafif hafif hissediyorum böle göz seyirmesi kadar hafif ama dün elimi koydum 1 kere hissettim hemen eşimin yanına gittim elini koydu bekledi ama hareket etmedi:)allah hayırlı uzun ömür versin kızına canımteşekkür ederim eftelya... zaten hepimizin içine kız doğuyordu benim eşimin tanıdıklarımın herkesin ve nitekimde öyle oldu şükürler olsun..... ilk defa hareketlerini bu kadar net gördüm ultrasonda maşallah kuzum kıpır kıpırdı kollarını habire aşağı yukarı oynatıyordu dr. bile şaşırdı maşallah çok hareketli dedi.....yaramaz bir kızım olacak galiba......
günaydın arkadaşlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?