2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Teşekkür ederim helincim. Bunu bilmek beni çok rahatlattı.. a.s.

benim ayın 1 inde yeni doktorla randevum var, 2 sinde ebem :) çağırdı. Doktora sorucam bakalım.. Ayrıca tüm kan değeri, şeker ve tiroit testlerimi de yenileyecekmiş ebem.. İyi bir şey tabii, "yaşasın aile hekimliği" diyesim geldi :))

Ay inşallah heyecanla bekliyorum :)

Haklısın kuşum. Evde gizli gizli giydiririz :)))

başak
geçmiş olsun canım.dikkat et kendine.yüksek tansiyon zaten tehlikeli gebelikte daha da tehlikeli olabilir allh korusun canım.kaç çıkıyor tansiyonun.

Kıyamam sana.. derdimiz bu olsun, iyi tarafından bak.. ama yok kızıma yetısıcemm falan dıye kosturmalar yapma artık.. buna da şükür.Allah daah buyuk dertlerle sınamasın bizi inşallah.

erkek ticker yaptım :))

Farkındayımmm :)) Çok yakısmıss falla :)))

kızlar ilk sayfaları okudum biraz.o zamanki keseyi görme kalp atışı korku ve kaygılarımıza baktım biraz.ben biraz geç katılmışım aranıza.8+5 günlükken gelmişim siteye.kese hayacanını kalp atışı heyecanını sizlerle paylaşamamışım.bana ilk cevabı ESRAKO yazmış.nerden nereye dedim içimden.inşallah 7.8.9. aylarda da bu günler için aynı cümleleri kurarım
bide bi sürü insanla sonradan iletişim kesilmiş.yazışılan çok insan şuan yok.inşallah her şey onlar için yolundadır

kizlar slm, ay aksam yemekli misafirim vardi, ancak gittiler, oldum bittim, belim cok kotu( sol bacagima vuruyor agrisi, yarina kadar gecer insallah...

Norrammm.. senın bebişin cinsiyeti ne saman belli olcak yafrum ya.. bu arada cıcıler harıka, iyi yapmıssın almakla.. güle güle giydır kuzum.
canim doktor 12 haftalikken erkek olabilir dedi, ama kesinlesmeden bisey alamiyorum, gecen haftada usg cekmedi, cekse gecen hafta kesinlesicekti( 7 nisan'da detayli usg randevum var onu bekliycez mecburen, sonra cosucam insallah...

cok gecmis olsun basakcim, stresden falan aman uzak dur, bide sarmisagi falan dene arada, cacik falan yap sarimsakli tansiyona iyi gelir hem icini ferahlatir...

günaydınnn ben geldimmm nasılsınız güsel hamisler:CüvCüv:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar.....

hafta sonu dr. gittim ve KIZIMMMM oluyor PRENSESİM geliyorrrrrr:sm_cool:

geçmişe bir göz atayım:icecream:

teşekkür ederim eftelya... zaten hepimizin içine kız doğuyordu benim eşimin tanıdıklarımın herkesin ve nitekimde öyle oldu şükürler olsun..... ilk defa hareketlerini bu kadar net gördüm ultrasonda maşallah kuzum kıpır kıpırdı kollarını habire aşağı yukarı oynatıyordu dr. bile şaşırdı maşallah çok hareketli dedi.....yaramaz bir kızım olacak galiba......

basakcım ya geçmis olsun yeni çıktı bu sorun heralde rutin tansiyon olcumlernidemi çıktı aksamları rahatsızlanıp sen mi baktırdın ? hay allah ya
ilkinde yoktu sanırım

hadi ya demek ben yazmısım ilk mesajı bened bakayım bugun ilk yazısmalara merak ettim neler yazmısız.)

günaydın arkadaşlar.....

ay hele sukur sibel yaa çok skur ougrendiniz yani gonlunuzden geçende kızdı sanırım ne guzell.

kızlar selam

ben adımı soyadımı yazdıktan sonra dogum hikayemi okumanız için beni facebook tan ekleyen arkadaslar olmus sanırım burdan kisiler garcek isimler tabi garip geliyor bilemedim kim kimdir. onaylamadım o yuzden. nora soyledi de onu onaylayabildim birtek. bana burdan ozelden yazarsanız su su kisi benim diye onay veririm.:)

ben geçenlerde bi yazı okudum bi bebek anne karnında ne kadar çok oynuyorsa okadar yaramaz oluyorlamış desene bizi yaramaz bebişler beklio bende hafif hafif hissediyorum böle göz seyirmesi kadar hafif ama dün elimi koydum 1 kere hissettim hemen eşimin yanına gittim elini koydu bekledi ama hareket etmedi:)allah hayırlı uzun ömür versin kızına canım

günaydınherkese..huzurlu mutlu saglıklı bir hafta dileğiyle...:1hug:yerimsenibenhihoyyyt

günaydın arkadaşlar.....

hadi gözun aydın...prensesler ataga geçti... spartalılara yetişcekler..
bakalım biz ne zaman ögrences hayırlısıylas..içindeki mucizenin ne oldugunu bilmek büyük ölçüde farklı bir mutlulukdur muhakkak..:dance:.

[ay hele sukur sibel yaa çok skur ougrendiniz yani gonlunuzden geçende kızdı sanırım ne guzell.[/QUOTE]

evet esram çok teşekkür ederim nihayet artık nerdeyse 5 aylık olduk biz yeni öğrendik neyse geç olsun güç olmasınyerimseniben inşallah darısı senin başına iyice netleşir ve seninde prensesin gelir allahın izniyle.... hemen dr. dan çıkınca alışverişe çıktım pembe pembe takımlar aldım

AFTABRU,

gunaydın canım geçmisi okuudumda simdi senin bebeugin 32 haftalık alıncagından bahseden mesajını gordum. dun de seninle aynı durumda olan akrabamla gorustum ilk dusukten sonra emboli teshis edildi ondada ve senin gibi hergun igne oldu vs. o da dedi 32 de falan alınıyor ama benim durumum çok iiyi gitti ve 36 haftanınn sonunda alındı diye ki bilmiyordum ben miyadında dogum yaptı sanıyordum. ve bebegin kilosu 3400 mus çok iyi bir sonuç. saglık durumu iyi giderse bekletiliyormus seni dr dunda bilgilendirmistir zaten bugun sana bunus oracaktım simdi eski mesajları okuyunca hemen yazayım dedim . bu duurumda senin bebis kesin en geç temmuz gibi alıncak o halde oylemi?

kızlar birazdan 2 gün önceki çektiğim göbüş remimi koyacağımdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…