ben geçenlerde bi yazı okudum bi bebek anne karnında ne kadar çok oynuyorsa okadar yaramaz oluyorlamış desene bizi yaramaz bebişler beklio bende hafif hafif hissediyorum böle göz seyirmesi kadar hafif ama dün elimi koydum 1 kere hissettim hemen eşimin yanına gittim elini koydu bekledi ama hareket etmedi:)allah hayırlı uzun ömür versin kızına canım
günaydınherkese..huzurlu mutlu saglıklı bir hafta dileğiyle...:1hug:yerimsenibenhihoyyyt
hadi gözun aydın...prensesler ataga geçti...spartalılara yetişcekler..
bakalım biz ne zaman ögrences hayırlısıylas..içindeki mucizenin ne oldugunu bilmek büyük ölçüde farklı bir mutlulukdur muhakkak..:dance:.
bakalım ne yapalım yaramaz olsunlar onlar sağlıklı olsunlarda canım.... hissetmek ne güzel ben daha dışardan hissedemedim sadece birkaç günde bir pıtpıtlarını hissediyorum okadar artık ne zaman böyle kuvvetli tekmelerini hissedicez bilmiyorum.....
valla diolarki 6 ayda filan tekmeleri hissedecekmişiz öle duydum ben ya canım okadar geçikmez bence dimi:uhm:
Evet canım, Evrim söylemişti ona da yapmış sanırım.
Bu arada üçlü sonucum çok çok iyi çıktıDoktor olasılık hesaplarıyla boğuşurken matematik öğretmeni olduğumu söyleyince ne kadar rahatladı tahmin edemezsiniz.. :)) Bugün bir başka çift gelmiş ve adamı çileden çıkarmışlar :)))
Sonra Chicco ve mothercare' a gittik kardeşimle. Chicco dan sarı bir astronot mont aldım. Seneye bu zamanlar giydirmek üzere.. Hepsinin resmini çekicem. Mothercare'dan da uzun kollu 3-6 aylık çıtçıtlı body ve çorap :)
Bİr de Elif Şafak'ın yeni kitabı çıkmış, onu aldım kızlar. Hastayım kendisine..
selam kızlar ben geldim
bugün doktor kontrolüm var.hastaneye gittiğime doktorumun förevden uzunca bi zaman ayrıldığını öğrendim.küçük bi bebeği vardı onu büyütene kadar iş hayatına ara vermiş.çok üzüldüm.4 aydır ona çok alışmıştım.çok nazımı çekmişti.sonra hastaneden başka bi doktora randevu aldım.avantajlı yönü 4 boyutlu ultrasonu var ve ben ek hiç bi ücret ödemeden her kontrolde bebeğimi 4 boyutluda görebeleceğim
bebeğim çok iyiymiş kızlar.doktor amcamız 20+3 günlük yani 20,5 haftalıksın 5. ayı yeni bitirmişsin dedi.kilosu 385 gr olmuş maşallah.kalbini dinledi çok iyi dedi.eğer yavaş atsaydı bi problem var derdik dedi.sonra 4 boyutluyu açtı.kızlar oğlum kolunu başının altına almış uyuyordu.ben çok çirkin görünüyor dedim doktorda bu günlerde böyle görünür ama zamanla netleşecek ve güzelleşecek dedi.aslında her şeyi belliydi.burnu ağzı çenesi hepsini gördük.birden uyandı ve hareketlendi.doktor dokunuşları hissetti dedi.vajinal ağrılarımı sordum çok normal bebek ve rahim büyüdükçe baskı yapıyor ondan dedi.bel ağrılarımın olmasıda normalmiş.üç gündür sabahtan akşama kadar çok kötü mide yanma ve ekşimeme oluyor.bunun içinde gaviscon yazdı.ama kötü olan tek şey çok kilo almışım 6 kilo.21. haftanın ortalarındayım ve 6 kilo almışım.doktorum gerçi hiç bi şey söylemedi.inanın kızlar 19. ve 20. haftalarda sanki aniden bi kilo aldım.iki hafta önce 62 idim şimdi 64 olmuşum.bebeğin organları 4 boyutlu ile şimdilik iyi gözüküyor ilerki haftalarda daha detaylı inceleyeceğiz dedi.iki hafta sonraya randevu verdi.şimdilik bu kadar geçmişi okuyup geleceğim
Kızlar selam.İzmir buluşmasını kıskandık fotolarda süper çıkmış hadi İstanbuldakiler sıra bizde. Bu arada ben de bebişimin ilk kıyafetlerini albüm olarak ekledim.Öptümmm
birde dun dayanamayip aldigimiz cicileri ekledim ciciler bolumune, ayrica gobus resimlerimi albume de ekledim, listemde olanlar bakabilir...
Dün pikniğe gitmiştik deniz kenarına. Oradan gelmiş ama hala aklım almıyor. Benim bildiğim kuru yerlerde ve nisan ayından sonra olur kene. Akşam hiç farketmemiştim. Sabah aynaya baktığımda çenemde toplu iğne başından biraz büyük siyah birşey gördüm. Amman dedim, ben de çıkacak yeri bulmuş. Sonra düşündüm, ben öyle bir gecede çıkmaz, 2 gün önce kaşıdığım aklıma geldi. Herhalde kabuk bağladı dedim, yokladım şöyle biraz. Bir tarafı kalkınca öbür tarafını da çekiverdim. Kene olduğunu farketsem hiç yapar mıyım böyle bir cahillik. İlahi bir güç bana elimdekine bakmamı söyledi. Atıverecektim yoksa. Bir baktım bacakları var. Başımdan kaynar sular boşaldı. Hemen eşimi uyandırdım. Bu kene mi değil mi derken internete baktık ve öyle olduğunu anladık. Sonra doğru hastaneye. Doktor keneye baktı, kafası duruyor, hala da canlı, birşey olmaz dedi. Öyle işte kızlarsenağlama
hihoyyytmeraba kızlar.bugün inanılmaz mutluyum çünki kızımın ilk tekmelerini hissettim.baya baya vurdu ikere yani
oh beeeeeeee.bende neden hala hissetmiyorum die korkuyodum.....allahım süper duygu onun varlığını hissetmek.oleyyyy tey tey tey yyyyyyyyyyyyyyyykaydirigubbakcemile3:teytey:
canolar nasılsınız
norram gobusune baktim cok guzel masallah size
ben belki yarın belki salı istanbula gecicem yazamazsam merak etmeyin beni simdiden haber vereyim.
evet esram çok teşekkür ederim nihayet artık nerdeyse 5 aylık olduk biz yeni öğrendik neyse geç olsun güç olmasınyerimseniben inşallah darısı senin başına iyice netleşir ve seninde prensesin gelir allahın izniyle.... hemen dr. dan çıkınca alışverişe çıktım pembe pembe takımlar aldım[/QUOTE]günaydın arkadaşlar.....
hafta sonu dr. gittim ve KIZIMMMM oluyor PRENSESİM geliyorrrrrr:sm_cool:
geçmişe bir göz atayım:icecream:
topiğe gelenler bi bana slm vermiyorlar yawf:uhm:
canım tşk ederim şaka yapıyorum şimdi bende göbüş remimi eklicem ona çabalıyorum:)Günaydınlar.. İyi hafta başları eftelya ayıpsın..
Yaa kızlar çok moralim bozuk. Sabah sabah çenemden bir kene çıkardım:çok üzgünüm:İlk defa başıma geliyor böyle birşey. Hemen acile gittik eşimle. Doktor birşey olmaz diyor ama benim içim hiç rahat değilsenağlama
hoşgeldin sevinc bulantıların umarım bir an önce geçer benim 2 aydan fazla sürdü dayanmak gerçekten zordu ayrıca zayıf olunca göbek daha belirgin oluyor haliyle ben 68 kiloyum göğüslerimde zaten büyüktü şimdi felaket büyüdüler göbeğim onların yanında küçücük kalıyoryerimsenibenselam arkadaşlar. ben de ağustos annesiyim 18+5, daha önce bi yazmıştım hatırlayanlar olabilir, evde internetim olmadığından çok nadir girebiliyorum. herneyse bulantılarımın çok olduğundan ve sürekli devam eden geniz akıntım bahsetmiştim. doktor alerjik rinit teşhisi koydu ama neye karşı bi alerjim olduğunu bilmioyorum hala. şikayetlerim hermekedar devam ediyor olsada bu duruma alışmaktan başka çarem yok malesef. göbek shhovları felan başlatmış diğer ayların anneleri, bunu okuyunca bende yazmak istedim. her nekadar ben 3 kilo kayıpla hamilelliğime devam etsemde bu hafta göbeğim baya belirginleşti :) hamileye benzedim biraz:) neyse kızlar bu son bikaçgündürde acayip derecede kaşıntılarım başladı sanırım çatlamalarım başlıyo...sizler bir önlem aldınız mı bana da yardımcı olurmusunuz?
selam kızlar biraz yorgunum bugün bergamaya gittik erken saate çıktık yola birkaç saatlik yol bile beni yormaya yetti yani gidiş dönüş 5 saat falan sürdü ordada eşimin bir yakını dr tansiyon probleminden dolayı ilaç vermedi hamilelik tansiyonu ilaç kullanmamı istemedi sadece çeşitli yasaklar getirdi bana cenazeye mevlite kalabalık ortamlara girmiyecekmişim dışarıda kanlı kavga dahi olsa çıkma kapını kapat duyma dedi stersten mümkün oldugunca uzak durmam benim için en iyisi olacakmış eger dogumdan sonrada takip edilip aynı yükseklik olursa tansiyonda o zaman ilaç başlanıcakmış nasıl uzak durucam bilemiyoum stersten aslında ilaç kullanmak istemiyorum helede bebegim varken.
zaten dedim gitmiyorum cenazeye ve mevlütlere olsun ben uyarıyımda sen yine dikkat et dedi herşeye bebegim için katlanıcam kendi kendimin dr olucam yani.
canım ben sana dair bişi demedim ki zaten şaka yapıp size takıldığımı açıkladım:)a.s.eftelya
canım günaydın derken genel herkese yazıyorum.tek tek herkese yazmıyorum.öyle düşünme lütfen.sadece yeni haberlerle gelenlere cevap yazdım farkındaysan ve genel konuşmalara
baktın mı benim göbüşede:)olmuşmuyuz bayaok. eftelya yazını sonra gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?