2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

milkshake
gözünaydın canım.kızın hayırlı olsun.senin adına sevindim sana hayatta bi arkadaş gerekti bence.artık kızın arkadaşın sırdaşın olur canım.bebkle ilgili neler söyledi.kilosu haftası boyu.bak ben çok meraklıyım dır canım

bakalım ne yapalım yaramaz olsunlar onlar sağlıklı olsunlarda canım.... hissetmek ne güzel ben daha dışardan hissedemedim sadece birkaç günde bir pıtpıtlarını hissediyorum okadar artık ne zaman böyle kuvvetli tekmelerini hissedicez bilmiyorum.....

teşekkürler canım..... evet rahatladım çünkü artık severken onu kızım diye seviyorum, artık alacağım şeyleri kıza göre tasarlıyorum.....inşallah en kısa zamanda sende öğrenirsin...

benimde son birkaç gundur hergun oynuyor tıkır tıkır artık seyirme gibi değil elimi ustten koyunca hissediorum sanırım ama içteki hissi mi anlıorum elimmi hissedior onu ayırt edemedim henuz. ama her geçen gun hizlanıyor hareketler çok guzel yaa.

bende her gün gün içinde farklı zamanlarda hissediyorum.artık seğirmeden daha güçlü hareketler.tekmelerdir ama öyle güçlü değiller henüz.hafif vuruşlar sanırım.

Günaydın
Geçmiş olsun burko ve başak 35 dikkat edin kendinize ve bebişlerinize.
Milkshake prensesin hoş geldi :)

hadi gözün aydın çıtırım...ben de aldım Elif Şafak'ı...ama başlayamadım henüz...

çok sevindim oğluşun iyiymiş annesi...kilonu da dert etme derim..bence gayet normal...

Kızlar selam.İzmir buluşmasını kıskandık fotolarda süper çıkmış hadi İstanbuldakiler sıra bizde. Bu arada ben de bebişimin ilk kıyafetlerini albüm olarak ekledim.Öptümmm

çok şirinler...cicilerimiz topiğine de koyabilirsin...güle güle giydir..bıcır bıcır..

birde dun dayanamayip aldigimiz cicileri ekledim ciciler bolumune, ayrica gobus resimlerimi albume de ekledim, listemde olanlar bakabilir...

çok şeker görünüyosun Nurdancım...çok yakışıyo hamilelik..gayet güzel bi göbüşün var...hepimizin göbeği aşağı yukarı o ebatlarda...

aaa inanmıyorum..geçmiş olsun tatlım yaa...allahtan bişeyin yokmuş...

hadi gözün aydın..ben 17.haftamda başlamıştım hissetmeye..çok farklı bi duygu...

canolar nasılsınız
norram gobusune baktim cok guzel masallah size

ben belki yarın belki salı istanbula gecicem yazamazsam merak etmeyin beni simdiden haber vereyim.

merakta bırakma bizi..arada yazabilirsen yaz barim...

QUOTE=başak 35;5735540]selam kızlar biraz yorgunum bugün bergamaya gittik erken saate çıktık yola birkaç saatlik yol bile beni yormaya yetti yani gidiş dönüş 5 saat falan sürdü ordada eşimin bir yakını dr tansiyon probleminden dolayı ilaç vermedi hamilelik tansiyonu ilaç kullanmamı istemedi sadece çeşitli yasaklar getirdi bana cenazeye mevlite kalabalık ortamlara girmiyecekmişim dışarıda kanlı kavga dahi olsa çıkma kapını kapat duyma dedi stersten mümkün oldugunca uzak durmam benim için en iyisi olacakmış eger dogumdan sonrada takip edilip aynı yükseklik olursa tansiyonda o zaman ilaç başlanıcakmış nasıl uzak durucam bilemiyoum stersten aslında ilaç kullanmak istemiyorum helede bebegim varken.
zaten dedim gitmiyorum cenazeye ve mevlütlere olsun ben uyarıyımda sen yine dikkat et dedi herşeye bebegim için katlanıcam kendi kendimin dr olucam yani.[/QUOTE]

geçmiş gitmiş olsun...amannn derim dikkat et kendine burçin'imizin annesi...

günaydın arkadaşlar.....

hafta sonu dr. gittim ve KIZIMMMM oluyor PRENSESİM geliyorrrrrr:sm_cool:

geçmişe bir göz atayım:icecream:
evet esram çok teşekkür ederim nihayet artık nerdeyse 5 aylık olduk biz yeni öğrendik neyse geç olsun güç olmasınyerimseniben inşallah darısı senin başına iyice netleşir ve seninde prensesin gelir allahın izniyle.... hemen dr. dan çıkınca alışverişe çıktım pembe pembe takımlar aldım[/QUOTE]

hayırlı, uğurlu, kısmetli, sağlıklı gelsin prensesin...cicilerini görmeyi bekliyorussssssssss
sabırsızlıkla...

DERYA.....kızını öp benim için....geçmiş olsun...

Milkshake, kızın olacakmış.. Tebrikler.. Ne güzel.. Yaa internetten bakıyorum da, erkek bebekler için hiç güzel ciciler yok.. Hep sıradan.. Kız bebekler için her şey.. Sağlıklı doğsun, sağlıklı yaşasın diyorum ama, hani bebeğin keyfi de esas kızda çıkar gibi.. :)

burcucum çok geçmiş olsun daha havalar ısınmadan nerden çıkmış hayret ettim zaten zararlı olmadığı şimdiye dek belli olmuştur. tekrar geçmiş olsun.

hoşgeldin sevinc bulantıların umarım bir an önce geçer benim 2 aydan fazla sürdü dayanmak gerçekten zordu ayrıca zayıf olunca göbek daha belirgin oluyor haliyle ben 68 kiloyum göğüslerimde zaten büyüktü şimdi felaket büyüdüler göbeğim onların yanında küçücük kalıyoryerimseniben

milkshake gözün aydın prensesin geliyormuş hihoyyyt gelsin pembelerrr

geçmiş olsun başakcım dinlenmeye çalış her fırsatta...

bende cumartesi gittim buradaki doktora arkadaşlar bebişim yüzünü çevirdi gülümsedi sanki bir an biraz daha güzelleşmiş bu aylarda çirkin oluyorlarmış ya gerçektende öyle gittikçe güzelleşecekler sanırım. annemi kızdırıyorum. anne çok çirkin bu kız diyorum her seferinde başlıyor söylenmeye balık gibi ya günde iki kez düşüyor kadın aynı konuya:)))

kramplarım artmıştı bu aralar ondan bahsettim çoğunuzun bildiği gibi kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş ilaç verdi ama ben almayacağım sütü çok ihmal ediyordum artık günde en az iki bardak ve peynir ve yoğurt dayanacağım haftasonu öyle yaptım ve hiç ağrım olmadı kayracımda çok şikayetçiydi bu ağrılardan umarım iyidir.

eftelya
canım günaydın derken genel herkese yazıyorum.tek tek herkese yazmıyorum.öyle düşünme lütfen.sadece yeni haberlerle gelenlere cevap yazdım farkındaysan ve genel konuşmalara

defnedamla
bende bebişimi cumartesi gördüm.hemde 4 boyutluda banada çok çirkin geldi doktorda bu dönemde böyle gözükürler önümüzdeki haftalarda güzelleşmeye başlayacaklar dedi.haftası doğum tarihi boyu ve kikosu için ne dedi sana

Bu sıralar sürekli kabuslar görüyorum ben, acaba hormonal bir şey midir diye düşündüm.. Gerçi hani bebeğin gelişi, ekonomik kriz dönemi, yeni ev yaptırmak bir sürü stres de var.. Ama kasıklarımda korkunç sancılarla uyanıyorum.. Kabuslarımda korkup da bebeğime bir şey olmasından korkuyorum doğrusu.. Var mı böyle gece terörü yaşayan taze annelerimizden?..

eftelya
canım günaydın derken genel herkese yazıyorum.tek tek herkese yazmıyorum.öyle düşünme lütfen.sadece yeni haberlerle gelenlere cevap yazdım farkındaysan ve genel konuşmalara
canım ben sana dair bişi demedim ki zaten şaka yapıp size takıldığımı açıkladım:)a.s.

yalnız değilsin nevaanne.bende kabuslar görüyorum hep.bazen ağlayarak uyanıyorum yada eşim uyandırıyor.kaygılarımız korkularımız bilinçaltımız hormonlar her şey suçlı bu durumdan.örneğin doktora gitmeden önceki gece bebeğimin karnımda öldüğünü gördüm.nasıl ağlıyordum nasıl acı çekiyordum sesli olarak ağlıyordum uyandığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…