2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

helincim bu hafta sata göre 20.. haftadayız aslında 19 dayız ben bir hafta geriden gidiyorum buradaki doktor ne kilo ne boy hiçbirşey söylemiyor ama önceki hafta yani 17. haftada dört boyutluda görmüştüm ankarada 240 gr. demişti ağırlığına yine boy ölçmedi. doğum tarihi 10 ağustos görünüyordu.

bu arada kızlar bu izmir buluşması kıskanılmayacak gibi değil inanılmaz tatlısınız hepiniz bayıldım kaydirigubbakcemile2

noraa
çok şirinsin.seni görünce kendi göbüşümü ve göğüslerimi görmüş gibi oldum.benimde göbüşüm ve göğüslerim seninkinin boyutlarında sanırım.benim göğüslerimin büyümüş halide öyle.aslında başkalarına göre hala çok küçük ama bana ve eşime göre çok büyümüşler.
bide kızlar göğüs uçlarım çok büyüdü.göğüs uçlarım yok gibiydi bende.hep bebek yapınca nasıl emecek diye düşünürdüm ama şimdi belirginleşip büyüdüler.tabii bir çok kadınınkine göre yine küçük ama bana göre çok büyüdüler

Günaydınlar : )

HELİN gözün aydın bebeğinin iyi olmasına sevindim, bebeğin hızla büyüyor kilolar ondan boşver tanıdı çıkar :CüvCüv:

TAZEcik gözünaydın 3'lü güzel çıkmış maşallah bebişine benide c.tesi çağırdı 3lü için ama yaptırmak istemediğimi duyunca ne yapacak Elif hn. : )

Burko çok geçmiş olsun, zararsız olmasına şimdi iyi olmana sevindim

milkshke hayırlı olsun prensesin : )

defnedamla
bende önde gidiyorum doktorum bana muhtemel doğum tarihin 25 temmuz diyince birden şaşırdım.ben sata göre 4 ağustostu doğum tarihim.daha önceki doktoruma göre 30 temmuz oldu ileri olduğu için.şimdi 25 temmuz çok erken geldi birden.bakalım son ayda dahada netleşir doğum tarihi

ArkadaŞlar bana cıcıler ve gÖbÜŞler lınkını atabılırmısınız bulamıyorum

Burko, Başak geçmiş olsun..Milkshake gözün aydın..Ve herkese selamlar

Pinky tırtılın resmini göremiyorum yaa. Albüme mi eklesen acaba..

sagol telkırma hamile kalınca ilk başıma gelen zaten bu tansiyon oldu artık onunla kardeş kardeş yaşayacagım

Başak geçmiş olsun kaçırmışım geçmişi olurken şimdi iyisin dimi ?
Helin evt bende olsam şaşırırdım : ) sen benden 1 ay öndesin yinede kilon çok iyi bence 5. aydan sonra hızla kilo alınırmış alışmamız lazım dimi : ) ben 4,5 ayda 2 kilo aldım hiç kusmam olmadı ama şaşırı iştahlıda değilim bakalım nasıl olucam :)

başakkk..senin izmir foton nerdeee??

pinky cim açılmıyo..albümüne ekle istersen ordan bakalım..

Pinky, link açılmıyo bende daha önce de denemiştim..Benden kaynaklıdır sorun muhtemelen daha sonra tekrar denerim ama sen albüme koyarsan süper olur, hem isetdiğimiz zaman bakarız..Eminim güzel olmuştur.. Evet çok keyifli bebişe bişey yapmak yaaa.

ya ben bugun en son bitmiş halini ekliyim bari ama çok kolay yapımı kızlar isteyene tarif edrim...valla ben telkirmanın resminde gördüm başladım yapmaya akşam bitirmiştim ama anten ayak ve gözleri yok henuz...

BAŞAKK...Buldum resimlerini....kız ne hoş hatunsun sen öle....kırmızılı kadınım benim...çok yakışmış...neşen, keyfin yerindeymiş...allah hep güldürsün..

günaydın arkadaşlar.....

hafta sonu dr. gittim ve KIZIMMMM oluyor PRENSESİM geliyorrrrrr:sm_cool:

geçmişe bir göz atayım:icecream:

gozun aydin canim masallah, darisi cinsiyet bekliyenlerin basina:)))

oyle deme nevacim, erkeklere de cok seker seyler var, kapri pantolon, kisa kollu salas gomlekler, spor ayakkabiler, ben bayiliyorum onlara...

tesekkur ederim canim valla bende onceden hep korkerdim bebegim olsa ac kalicak, sut olmaz benim goguslerde diye, ama uclari buymeye basladi, memeisler dolgunlasti...eski haline gore ok begeniyorum, doguma kadar dahada buyr insallah, hep ozenmistim:))))

ArkadaŞlar bana cİcİler ve gÖbÜŞler lİnkİnİ atabİlİrmİsİnİz bulamıyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...009-agustos-bebislerinin-cicileri-burada.html
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...ustos-anneleri-gobus-sovumuz-baslasin-14.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…