defnedamla
bende bebişimi cumartesi gördüm.hemde 4 boyutluda banada çok çirkin geldi doktorda bu dönemde böyle gözükürler önümüzdeki haftalarda güzelleşmeye başlayacaklar dedi.haftası doğum tarihi boyu ve kikosu için ne dedi sana
canım benimmm çok saol çok tşk ederimm cnmm:1hug:eftelya
göbüşün çok hoş ya.maşallah diyelim çok hoş gözüküyor
canım resmin açılmıo neden acaba:uhm:http://http://img17.imageshack.us/im...0001sow.th.jpg
henuz bu halde bugun inş bi ara ayaklarını antenlerini ve gözlerini yapicam. babamızda çok begendi..ya ben zevk alıyorum bebişime bişiiler yapmakdan...
günaydın arkadaşlar.....
hafta sonu dr. gittim ve KIZIMMMM oluyor PRENSESİM geliyorrrrrr:sm_cool:
geçmişe bir göz atayım:icecream:
Milkshake, kızın olacakmış.. Tebrikler.. Ne güzel.. Yaa internetten bakıyorum da, erkek bebekler için hiç güzel ciciler yok.. Hep sıradan.. Kız bebekler için her şey.. Sağlıklı doğsun, sağlıklı yaşasın diyorum ama, hani bebeğin keyfi de esas kızda çıkar gibi.. :)
tesekkur ederim canim valla bende onceden hep korkerdim bebegim olsa ac kalicak, sut olmaz benim goguslerde diye, ama uclari buymeye basladi, memeisler dolgunlasti...eski haline gore ok begeniyorum, doguma kadar dahada buyr insallah, hep ozenmistim:))))noraa
çok şirinsin.seni görünce kendi göbüşümü ve göğüslerimi görmüş gibi oldum.benimde göbüşüm ve göğüslerim seninkinin boyutlarında sanırım.benim göğüslerimin büyümüş halide öyle.aslında başkalarına göre hala çok küçük ama bana ve eşime göre çok büyümüşler.
bide kızlar göğüs uçlarım çok büyüdü.göğüs uçlarım yok gibiydi bende.hep bebek yapınca nasıl emecek diye düşünürdüm ama şimdi belirginleşip büyüdüler.tabii bir çok kadınınkine göre yine küçük ama bana göre çok büyüdüler
ArkadaŞlar bana cİcİler ve gÖbÜŞler lİnkİnİ atabİlİrmİsİnİz bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?