2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kayra kayınvalideyi postaladı..bence kocişiyle keyif yapıyo..unuttu bizii.....:1no2:

BAŞAKK...Buldum resimlerini....kız ne hoş hatunsun sen öle....kırmızılı kadınım benim...çok yakışmış...neşen, keyfin yerindeymiş...allah hep güldürsün..
linki banada gönderirmisin mercimekim bende bakıyım

ben gizze tide merak etmeye başladım artık
GİZZEEEEE
bi ses ver canım.kızlar sizi merak ediyoruz.

kizlar yoklama listesinde KAYRA, GIZZE, MINIK KELEBEK, AIDAA uzun zamandir yoklar... bende ciddi ciddi merak ediyorum artik...dedim belki onceden isleri vardir ama kacgun oldu...(

Kayrayı bende merak ediyor minik kelebekte yok nezamandır gizze de yazmıyor

kayra ve gizzeye özelden mesaj attım..beklemedeyim...figen de girmiyo ne zamandır...ona da mesaj attım...yazarlarsa haberdar ederim..

minik kelebeğin bilgisayarına virüs girmişti..bi müddet giremiyecekti...Evrim'e mesaj atmıştı..iyiymiş..merak etme...

kizlar yoklama listesinde KAYRA, GIZZE, MINIK KELEBEK, AIDAA uzun zamandir yoklar... bende ciddi ciddi merak ediyorum artik...dedim belki onceden isleri vardir ama kacgun oldu...(
aslinda siteye giriolarda buraya uğramıyorla belkide kısa süreliğine giriolarsa uğruyamıolardır

teşekkür ederim canım geçen gün konuşmuştuk seninle az çok anlıyorsun benim halimden:1hug: evet kızım bana arkadaş yoldaş olacak inşalah allahın izniyle zaten bu yüzden en çok kızım olmasını istiyordum rabbim gönlüme göre verdi..... haftası aynı gidiyor ileri yada geri demedi dr. gittiğimizde 18+4 günlüktü, kilosu 250 gr. ama boyunu artık söylemedi çünkü artık ekrana sığmıyor ve iki büklüm durduğu için ölçsemde sağlıklı bir ölçüm olmaz dedi ama gelişimi falan normal gayet sağlıklı dedi bakalım 4 nisanda detaylı ultrason var inşallah herşeyini daha iyi göreceğiz herşey yolunda çıkacak..... allaha emanet onlar.....

aslinda siteye giriolarda buraya uğramıyorla belkide kısa süreliğine giriolarsa uğruyamıolardır

canım diğerlerini bilmiyorum ama cuma günü evriş söylemişti minik kelebek ona haber vermiş bilgisayarına virüs bulaşmış bir müddet giremicem merak etmeyin demiş öyle hatırlıyorum..... diğerlerini bilmiyorum inşallah kötü birşey yoktur.... belki annelerinin yanına falan gitmişlerdir şehir dışına ne bilim belki onlarında bilgisayarlarında sorun vardır... ben yinede kötü birşey olduğunu sanmıyorum inşallahta öyledir:Saruboceq:

canım inş bişileri yoktur aallah onları ve bebeklerini korusun:Saruboceq:

güneşli bi istanbul havası var ben biras degerlendireyim... ben kaçıyorum görüşürük kıslarrrrrrrrr....

güneşli bi istanbul havası var ben biras degerlendireyim... ben kaçıyorum görüşürük kıslarrrrrrrrr....

oohhhhhhhhhh...evde olup şöle bi sahil turu yapmak vardı..burda da çok güzel bir hava var bugün..imrendim sana..güzel günler...

milkshake
konuşmalarımızı hatırladığım için sana bi arkadaş gerek dedim.kızınla çok iyi bi dost bi sırdaş olursunuz artık.çok iyi bi anne olacağından eminim.eşimden tahmin edebiliyorum

milkshake
bu arada beişine maşallah canım.kilosu gayet iyi.benim bebiş cumartesi 20+3 günlük 385 gr idi maşallah.doktor gayet iyi dei.banada boyunu söylemedi.4 boyutlu ile baktı çok çirkin gözüküyordu.uyuyordu birden uyandı.doktor dokunuşları hissetti dedi.ama ben hayran hayran onu izliyordum

defnedamla
bende önde gidiyorum doktorum bana muhtemel doğum tarihin 25 temmuz diyince birden şaşırdım.ben sata göre 4 ağustostu doğum tarihim.daha önceki doktoruma göre 30 temmuz oldu ileri olduğu için.şimdi 25 temmuz çok erken geldi birden.bakalım son ayda dahada netleşir doğum tarihi

ne güzel helincim bende temmuzda istiyorum olursa tabi ... ne güzel olur ya sıcak yaz günlerinde bebişimle güneşlenmek istiyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…