linki banada gönderirmisin mercimekim bende bakıyımBAŞAKK...Buldum resimlerini....kız ne hoş hatunsun sen öle....kırmızılı kadınım benim...çok yakışmış...neşen, keyfin yerindeymiş...allah hep güldürsün..
ben gizze tide merak etmeye başladım artık
GİZZEEEEE
bi ses ver canım.kızlar sizi merak ediyoruz.
Kayrayı bende merak ediyor minik kelebekte yok nezamandır gizze de yazmıyor
aslinda siteye giriolarda buraya uğramıyorla belkide kısa süreliğine giriolarsa uğruyamıolardırkizlar yoklama listesinde KAYRA, GIZZE, MINIK KELEBEK, AIDAA uzun zamandir yoklar... bende ciddi ciddi merak ediyorum artik...dedim belki onceden isleri vardir ama kacgun oldu...(
milkshake
gözünaydın canım.kızın hayırlı olsun.senin adına sevindim sana hayatta bi arkadaş gerekti bence.artık kızın arkadaşın sırdaşın olur canım.bebkle ilgili neler söyledi.kilosu haftası boyu.bak ben çok meraklıyım dır canım
aslinda siteye giriolarda buraya uğramıyorla belkide kısa süreliğine giriolarsa uğruyamıolardır
canım inş bişileri yoktur aallah onları ve bebeklerini korusun:Saruboceq:canım diğerlerini bilmiyorum ama cuma günü evriş söylemişti minik kelebek ona haber vermiş bilgisayarına virüs bulaşmış bir müddet giremicem merak etmeyin demiş öyle hatırlıyorum..... diğerlerini bilmiyorum inşallah kötü birşey yoktur.... belki annelerinin yanına falan gitmişlerdir şehir dışına ne bilim belki onlarında bilgisayarlarında sorun vardır... ben yinede kötü birşey olduğunu sanmıyorum inşallahta öyledir:Saruboceq:
linki banada gönderirmisin mercimekim bende bakıyım
güneşli bi istanbul havası var ben biras degerlendireyim... ben kaçıyorum görüşürük kıslarrrrrrrrr....
canım tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?