pardon ya, aklımdan defnedamlaya da iki satır yazmak geçiyordu, defneyle başlayıp sana yazacaklarımı yazmışım....
SAKALEYNMASTER hala gelmedi çok merak ettim ben.
KAYRA da yok hala.bi haber verseydi de içimiz rahatlasaydı.
aftabru
sana emboli konusunda birseyler yazmıstım ama çokk eski sayfalardadır geriye gdiip okursan gorursun. zaten sana direk yazıyorum tek bir mesajda baslıkta ta aftabru diye hitap ediyorumki goresin diye:))
ama bundan sonra anlasılan o ki ozeline atmak gerek :) geriye gitmen mumkun olamiyor.
bulursam yazdıgımı atarım tekrar.
ozetle bebegin erken alınma durumu varmıs yeni ogrendim bu hastalıkta sende biliyormususn sanırım
tazzie ve dlk
hoşgeldiniz kızlar
ende oğlumu artık gün içinde farklı zamanlarda hissediyorum.bazen bende uyu artık oğlum annende uyusun diyorum.aftabru
bebekler dokunuşlarımızı hissediyorlarmış artı.doktor muayene ederken birden uykusundan uyandı doktorda hissetti ondan uyandı dokunuşları hisseder dedi.bazen bebeğim bi noktaya toplanıyor ben de toplandığı noktaya elimle dokununca hemen hareketleniyor.
kızlar merak etmeyin hepiniz hissedeceksiniz yakın bi zamanda.ama çok güzel bi duygu
İSTANBUL BULUSMASI
arkadaslar çogunlgumuz avrupa yakasında oturuyor sanırım oylemi ? çogunluk hangi yakada ise en mantıklısı o yakada bulusmak tabiki. ben anadolu yakasında oturuyorum.
bu arada bulusma yeri olarak kapalı alısveris merkezlerini tercih etmeyin derim gurultu ugultu inanılmaz oluyor malum.
onun harici taksim istiklel falan bizler için artık pek revacta yerler değil hinca hinc dolu heryer yolda yururken insanlar ustume ustume gelir orda hep birde su halimle ustume gelirlerse ben bulusmaya pek bi agresif gelirim))
daha soyle sahil deniz kenarı biryer olsa kapalı yeride olan falan.
avurpa yakası diyorsanız besiktasta sahilde kafeler var.
havalar guzellessin denmis tabi bende çok isterim ama ghavayı beklersek sonra herkesin islerine ggore musaitligine gore ayarlanamaya calısırsak bulusamayız ben soyliyim :))
acık da kapalıda yeri olan biryer secelim ve tarih olarak madem iki hafta sonrası deniyor simdiden tarih koyalım mesela 11 nisan cumartesi veya 18 nisan cumartesi.
bu arada izmirliler once ayrı topik acıp ordan konustu bulusmayı sonra t opikleri kapatıldı sanırım biz nası konusalım bilemiyorum fikri olan varsa soylesin. bu topigi mesgul etmeyelim ist da olmayanlar adına.
Esrako,
Bir şantiyenin tasarım ofisinde mimar olarak çalışıyorum.Malum her cumartesi bazen pazar çalıştırıyorlar bizi..
beatrise
sen nerde yaşıyorsun şu ultrason yapmayan kadın doğumcuları anlamıyorum.bebeğin gelişimini sağlığını ultrason yapmadan nasıl anlarlarki
kızlar ben başlık açtım İstanbul buluşması için burdan devam ederiz :)
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...2009-agustos-anneleri-istanbul-bulusmasi.html
kızlar güzell fikirleri sunmaya devam edin sanırım cumartesi ağırlıkta uygun olanlar;ESRAKO,NAZAN,PETRİK,GİZZE,TUANA,FASULYEKO,3K1M,PİNKY,ANGELEYES hatırladıklarım bu isimler ist. hamisleri olarak, sizde ekleme yapın arkadaşlar birde ist çevresinde oturanlar var hatırladğım kadarı ile AİDAA MİNİK KELEBEK NEVAANNE başka yakın olanlarda varsa sizde ekleyin, TELKIRMA sanırım sen çalışıyosun cumartesi ama bi kaçamak yapamazmısın seni tanımayı çok isterim şahsen,BABYMOM sende bize bilgi ver tatlım girince ona göre sen varken program yaparsak güzel olur..
ben de ist hamisiyim
ben de ist hamisiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?