2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

merhaba arkadaslar dun doktorda randevum vardi ama yine ultrason yapmadi.bu adam beni delirtecek.2 aydir gormuyorum bebisimi çook ozledim.3 nisanda yapacakmis cinsiyetini o zaman ogrenebilirmisim.offfff zaman geçmiyor merak ediyorum.

dur ben o sayfayı bulurum, sen tekrar yazmakla uğraşma. okuyamadığım sayfaları biliyorum gider bakarım oralara fırsat bulunca. ama evet ben de biliyorum erken alınma ihtimalini... duruma göre bakacaklar.... sağlıklı olsun da varsın erken olsun.

katılıyorum, süper bir duygu.
HELİN yani şimdi ben ve eşim kızıma vurmayalım mı ? hissediyor muymuş?

ben de anadoluda oturuyorum. istiklalde yürümek zor olabilir katılıyorum. ben heryere gelebilirim (merkezi olmak şartıyla)
bana 4-5 nisan da cuk uyar ama birimizin manisi vardı kimdi hatırlamıyorum.
bana haftaiçi de uyar kızlar. yani akşam toplantısı. ama eşi problem yaratacak olan olabilir o yüzden teklif etmiyorum. tabi bir de çoluk çocuk sahibi olanlar var.
haklısın ESRAKO, bu topiği meşgul etmeyelim, yeni topikj açalım. ama ben hiç denemedim, sen aç da haber istersen canım.

beatrise
sen nerde yaşıyorsun şu ultrason yapmayan kadın doğumcuları anlamıyorum.bebeğin gelişimini sağlığını ultrason yapmadan nasıl anlarlarki

kızlar bende 5 aylık hamileyim ..:CüvCüv:..benimde bi oluşum olcak 1 2 haftadırda bebeişimin hareketlerini hissdiyorum...sanki beni içerden ittiriyo gibi büyük ihtimal tekme atıyo..:sm_cool:
beim size bi sorum olcak 20 haftamdayım...bu 20 22 hafta arası ultrasona giriliyo...
dr. sizden bu ultrasona girmenizi istedimi...bide hangisine girmenizi istedi dr. bende 2. düzey ultrason istedi..neden 2. düzey istedi anlamadım..gebeliğimde hiç bir sorun yok..,ilk hamileliyim bu benim...ben 1. düzey ister die bekliyodum...telefonda sordum dr.hangi ultrasona girm die 2. düzey dedi. 2 düzey ultrason daha önce dogumsal kusurlu dogum yapmış veya bu açıdan risk olanlarda isteniyomıuş...
bi fikri olan var mı acaba kafam karıştı...

Esrako,
Bir şantiyenin tasarım ofisinde mimar olarak çalışıyorum.Malum her cumartesi bazen pazar çalıştırıyorlar bizi..

siz çiziyosunuz biz ustalara uygulattırıyoruz..ben de şantiyede çalışıyorum telkırma..bire bir uygulamada..inş.müh.yim...şantiye denince bir anda benim antenler açıldı..:))

senin mi kardeşin romanya'da çalışıyodu..?bizim firmanın da romanya da şantiyeleri var..acaba dedim bizim firmada çalışıyo olabilir mi?

DERYA niye girmedi ki bu saate kadar????
beklediğimiz biliyodu ama...inşallah yanlış bi sonuç çıkarmamışlardır...

beatrise
sen nerde yaşıyorsun şu ultrason yapmayan kadın doğumcuları anlamıyorum.bebeğin gelişimini sağlığını ultrason yapmadan nasıl anlarlarki

canim ben fransada yasiyorum en son 2 buçuk aylikken ultrason yapmisti.diger randevularda sadece kalbini dinledi,tahlil sonuçlarini degerlendirdi ve alttan muayene etti.bende her ay bebegimi gormek isterdim ama doktor tum israrlarima ragmen ultrason yapmiyor.3 nisanda yapacakmis .offff insanin vatani gibisi yok valla.

Mercimekim,
Evet Romanya'da çalışıyor.Sizin firmanın adı ne??

ben de ist hamisiyim

kızlar bende 5 aylık hamileyim ....benimde bi oluşum olcak 1 2 haftadırda bebeişimin hareketlerini hissdiyorum...sanki beni içerden ittiriyo gibi büyük ihtimal tekme atıyo..
beim size bi sorum olcak 20 haftamdayım...bu 20 22 hafta arası ultrasona giriliyo...
dr. sizden bu ultrasona girmenizi istedimi...bide hangisine girmenizi istedi dr. bende 2. düzey ultrason istedi..neden 2. düzey istedi anlamadım..gebeliğimde hiç bir sorun yok..,ilk hamileliyim bu benim...ben 1. düzey ister die bekliyodum...telefonda sordum dr.hangi ultrasona girm die 2. düzey dedi. 2 düzey ultrason daha önce dogumsal kusurlu dogum yapmış veya bu açıdan risk olanlarda isteniyomıuş...
bi fikri olan var mı acaba kafam karıştı...

ays kayınvalidem geliyormuş bize eşim evde diye erken geliyor, hiç hoşlanmıyorum ben evde yokken gelmesinden iyi kadın ama evde yapılacak ne iş varsa hepsini yapıyor girmediği oda kalmıyor hiç hazetmem kendi işimi kendim yaparım kim olursa olsun işime karışılmasından hoşlanmam, anlatıyorum ama anlayan yok :mymeka: eşime tembihledim iş yapmasın çokkızıyorum diye ama karnıma ağrılar girdi yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…