kızlar bende 5 aylık hamileyim ....benimde bi oluşum olcak 1 2 haftadırda bebeişimin hareketlerini hissdiyorum...sanki beni içerden ittiriyo gibi büyük ihtimal tekme atıyo..
beim size bi sorum olcak 20 haftamdayım...bu 20 22 hafta arası ultrasona giriliyo...
dr. sizden bu ultrasona girmenizi istedimi...bide hangisine girmenizi istedi dr. bende 2. düzey ultrason istedi..neden 2. düzey istedi anlamadım..gebeliğimde hiç bir sorun yok..,ilk hamileliyim bu benim...ben 1. düzey ister die bekliyodum...telefonda sordum dr.hangi ultrasona girm die 2. düzey dedi. 2 düzey ultrason daha önce dogumsal kusurlu dogum yapmış veya bu açıdan risk olanlarda isteniyomıuş...
bi fikri olan var mı acaba kafam karıştı...
Mercimekim,
Evet Romanya'da çalışıyor.Sizin firmanın adı ne??
geçmiş olsun şekerler. benim belimde de ağrı oluyor ama eğilip doğrulurken. onun dışında özellikle de uyurken hiç ağrım olmuyor.
buarada ben elevit kullanmıyorum. herkes kullanıyor nerdeyse, ama benimki vermedi.
di mi ya? benim de çok hoşuma gidiyor. eşim de hissedebiliyor artık. elini koyup sessiz sessiz beklediğinde güçlü tekmelere o da şahit oluyor.
yok daha neler? olabilir mi yaw? hadi 4 ayı çok duydum da 6 ay farketmeyeni hiç duymadım.
gözünaydın BEHİYE. oğluşun olacakmış, ne güzel....sen de suratına işenecekler kervanına katıldın :delikafadulden: ( hani altı açılınca erkek bebişler böle yukarı doğru attırıveriyorlar ya, ondan öle dedim)
Mercimekim,
Yok canım bizimki bir izolasyon firmasında çalışıyor orda.
Sen ağırlıklı sahada mısın? Zor olmuyor mu bebişle??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?