2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ya derya nerde kaldı bu saate kadar acaba uzak mesafe diyordu araba ile esi ile birlikte sonucu almayamı gittielr de yoldalar donmediler ???

hoşgeldin gamze hayırlı olsun oğluşun

canım benim çok saol. kız fikrinden sonra erkeke alıştırıyorum kendimi. ama olsun. sağlıklı olsunda istediği yere işiyebilir.:sm_cool:tekrar çok saol canım.:1hug:

Mercimekim,
Yok canım bizimki bir izolasyon firmasında çalışıyor orda.

Sen ağırlıklı sahada mısın? Zor olmuyor mu bebişle??

geçmişi okudum okudum saate baktım ve hazırlanma vaktım geldiğini gördüm.ben hazırlanayımartık.zaten üşene üşene hazırlanıyorum ancak olur.skaleyni bende merak ediyorum.aslında bugun sırf onun için girdim diyebilirim ama yazmamıs daha.

Mercimekim,
Yok canım bizimki bir izolasyon firmasında çalışıyor orda.

Sen ağırlıklı sahada mısın? Zor olmuyor mu bebişle??

evet canım sahada çalışıyorum...şu an konut şantiyesindeyim..bir site..ama bitmiş durumda..teslimatlarla uğraşıyorum..işim hafifledi biraz..binalara çıkmak çok zor oluyor..nefes nefese kalıyorum...

Bana geçmiş olsun dileklerini ileten EVRıM, KELEBEK, GELGıT, TUANA, 3K1M, PıNKY, HELıN HıVDA, ANGELEYES, TAZE FASULYE, FASULYEKO, EEYLEM, AFTABRU, PETRıK, GıZZE ve adını unuttuklarım varsa hepinize teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel moral oluyorsunuz insana.
Allah inşallah hepimize rahat, kolay ve sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebişler nasip eder.

DEFNE DAMLA demek Sinoptasın. Mümkün olursa oraları görmek isterim doğrusu.

NORRAA ve EVRıM o sol kalça kemiği ağrısı bazen ben de de oluyor ama biraz girip geçiyor. Ama bebek büyüdüğü için o tür kalça ağrıları olurmuş diye okumuştum internetten. O yüzden çok korkutmayın bence kendinizi.

ESRAKO canım sana da teşekkür ederim. Hastalığımın adını merak etmişsin, Ebstein Anomalisi.
Dünyada çok az kişide rastlanan doğuştan bir kalp hastalığı.

EFTELYA ve EVRıM annene ve kayınpederine büyük geçmiş olsun canlarım.

YAZGIM, KABUSUN OLURUM, OKıFUN, BRRNYTR, TAZZıE ve DıLEK hoşgeldiniz aramıza.

Tüm ıstanbullu ve ızmirli anneler sizlere çok gıpta ediyorum. Zira ben de hepinizle tanışmak ve görüşmek isterdim. Bizim yerimize de eğlenin...

Mercimekim,
Off çok zor, kolaylıklar diliyorum sana..Ben de villa şantiyesindeyim, bizim de bitti aslında sahadaki arkadaşlar teslimatlarla uğraşıyorlar:)

GıZZe, petrik, norraa, helin hivda ve ayrıca adını yazmayı unuttuklarım, hoşbuldum arkadaşlar :)

mercimekim bugün 20+2 deyim. sanırım imzamı doğru ayarlayamamışım, görünmüyor tabi. bi ara ilgilenicem.

evriş çok az bi süre sonra senin de bebişini kuvvetlice hissedeceğinden hiç şüphem yok. akşamları ayaklarını yüksek bi yere uzatıp rahat oturmayı dene. o esnada epey hissediliyor. tabi eğer bebişin o anda uykudaysa o başka :)

eftelya annen için umarım herşey hemen gelir geçer. bir an önce iyileşir. benim annem de şuanda benden uzakta ve kalbiyle ilgili problemleri başladı. iyi olduğunu söyleselerde yanında olamamak nasıldır çok iyi biliyorum. üzmemeye çalış kendini.

gamze21 bildiğim kadarıyla 2. düzey ultrason sadece kontrol amaçlı isteniyor. özellikle risk taşımana gerek yok. bu haftalar arasında doktorlar sadece detaylıca bakıyorlar bebişlerimize.

arkadaşlar aranızda tiroid problemi yaşayan var mı? ben hamile kalınca yapılan tahlillerden öğrendim, meğer tiroidim az çalışıyormuş (hipotiroid) . öğrenir öğrenmez hemen ilaç kullanmaya başladım tabi. ilk 3 ay ilaç kullanılmaya başlanmazsa bebekte gelişim eksikliğine neden olabiliyormuş. bilginize... çok şükür hemen düzene girdi tiroid düzeyim de içim rahatladı. ancak ayda bir defa kan tahlili yapılıyor ve değer kontrol ediliyor. bugün kanımı verdim, bakalım sonucum yarın çıkacak. inşallah hala normal düzeydedir.

tazzie troidle sorunu olan arkadaşım var ve dediğin gibi bebeğin geliimni etkiliyormus ne olursa olsun ilaçları kullanması gerekiyormus.neysekı senın troidlerin düzene girmiş.

bu arada esrako aftabronun 32. haftasında bebeğinin sezeryanla alınması gerekebilir demişsin.yada aftabromu öyle yazmıs geçmişte ne.bendede aynı sorun var ve benim bildiği 36.haftaya kadar beklendiği.hatta 2 hafta öncesinden iğne bırakılıyor diye biliyorum tabı her doktor ve hastalığın cesidine göre bu değişiyor.genel olarak yazıyorum ben.erken doğum riski normal gebeliklerini süren kişilere göre daha fazla bir süpriz olmazsa 36-38 haftaya kadar bekleyebiliniyor.yanı 32 cok erken geldi bana.neyse yarım saat sonra dr ye gideceğim sorarım o zaman tabı unutmazsam.sıralıyorum sıralıyorum bebeğimi görünce heyecana kapılıp herşeyı unutuyorum.

merhaba kızlar.uzun zamandır aranızda deildim,merak eden arkadaslara tesekkür ediyorum.petrik ve mercimekim msj atmışsınız saolun.hepinizi cok ösledim inanın.uzun zamandır yazmak için kendimle cebelleşiyorum.arada bir girip okudum.kimseyi merak ettirmemek için yazayım dedim.forumda kötü şeyleri yazmamaya karar vermiştik kimseyi üzmemek için.inanın sizi üzmeyi hiç istemiyorum.ayrıntıları anlatmadan en azından ne olduğunu söliyim.malesef artık bebeğim benimle deil canlarım.16. haftada suyum erken geldiği için doğum yapmak zorunda kaldım.bebeiğimin sağlığı iyiydi ama suyu olmadığından yaşaması sıkıntıya düşeceği ve benimde sağlığımı tehlikeye sokacağı için bebeğimden ayrılmak zorunda kaldım.allah kimseye böle birşey yaşatmasın,sağlıklı,sıhhatli ve hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.artık bütün dualarım sizinle.veda etmak zor,hepinize mutluluklar diliyorum.

senağlamaçok geçmiş olsun figenn. Allahım böyle bir acıyı birdaha yaşatmasın.cok zor gerçekten.sen nasılsın umarım toparlanmıssındır biraz.

figenn geçmiş olsun canım. ama fazla üzme kendini. sağlığın yerinde olduğu sürece ileride tekrar denersiniz. moralinizi bozmamaya çalışın. sağlıklı ve hayırlı bebişlerin olsun ileride inşallah..

hoşbuldum ve teşekkür ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…