2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

tesekkür ederim kızlar.atlatamıyosun ama alışıyosun işte.bende her gün biraz daha iyi olmaya calışıyorum ama zaman gectikçe bebeğimi dahada cok özlüyorum.allah böle bir acıyı kimseye yasatmasın.

figencim çok geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın.birçoğumuzun böyle acı deneyimleri var biliyorsun ve bunun zamandan başka çaresi yok, sana sabır diliyorum. umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşur ve bebek sahibi olabilirsiniz. sevgiyle

canım ne denirki bilemiyorum..acını anlamak çok zor tabiki..gerçekten çok üzüldüm..metin olmaya çalış..kendine dikkat et güzelim...
arada yazıp kendinle ilgili bilgi verirsen gerçekten mutlu olurum..

FİGEN
cok çok uzuldumm (( bir anda beynime kan sıcradı sanki okuyunca. sacmala ne demek kotu seyler yazmıyorduk vs. uçuncu sahıslara dair yazmıyoruz onu kendimize dair bir olumsuzluk varsa tabiki yazıyoruz yoksa niye burdayız hep lay lay lom seyler ipaylasmak i çin değil ya tabik yazacaksın. iste korkulan beklenen haber geldi senden çok uzgunum bu sekilde bu sayı ile hepbirlikte dogum yapmayı çok istiyordum ilk aylar olan kayıplar yine neyse olagan ama bu haftalardan sonra çok cok daha acı. allah sabır versin. en kısa zamanda umarım tekrar hamile kalırsın.
neden suyun geldigine dair bir bilgi varmı ? bende ilk çocugumu 36 haftalıkken aniden suyum geldigi için dogurmustum erken erken ama bu kadar erken değildi tabi
kendine çok iyi bak. tekrar mujdeli haberin olursa lutfen bizleride haberdar et bizde sevinelim.

çok geçmiş olsun. amin inşallah ne sen ne de başkası yaşamaz bu sorunu. ama bunda da bir hayır vardır diye düşün çok zor gerçi ama bu şekilde düşünmeye çalış.
belirtilerin varmıydı peki? çünkü ben 16. haftamdayım ve karnım çok ağrıyoe, akıntım var ayrıca afedersin tuvaletimi yaparken sağ kasığımda ağrı oluyor. endişelenmeye başlamıştım bende...

canım çok geçmiş olsun inan insan ne diyeceğini bilemiyor inşallah bir daha böyle bir acı yaşamazsın inşallah hiç birimiz yaşamayız sanki 3 ve 4. ayı atlattım saydığımdan kendimi başımıza bi şey gelmeyecek sanıyorum ama her şey bizim için Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah Allah sana istediğin zamanda tekrar bir bebek nasip eder ve hiç birimizi evlat acısıyla sınamaz

Figen canım çok üzüldüm seni merak ettik ama böyle bişey beklemiyorduk ( geçmiş olsun ne diyeceğimi bilmiyorum keşke yazsaydın iyi kötü herşeyi paylaşıyoruz burda sözler yeterli gelmez ama üzüntünü paylaşırdık, suyun neden erken geldiki rahim ağzı yetmezliğimi oldu ? ALLAH sabır versin, inşallah tekrar hamile kalırsın, güzel haberlerini yazarsın bize

hepinize tesekkür ederim kızlar.esracım bizim ikizdi ama biri gelişmemiş ve boş keseydi o yaptı muhtemelen.bizim tüp bebekti tekrar ne zaman olur bilmiyorum ama haber veririm.

yok canım belirti deil aslında.beim 1,5 ay kanamam oldu ve normal diyolardı.bölesi kısmetmiş.allah hiç kimseyi bu acıyla sınamasın hersey gönlünüze göre olsun inşallah.
petrikcim rahim ağzı yetmezliği deildi.

amin amin .
sende bunun senin için daha hayırlı olduğunu düşün. herşey bizim için . bir daha denersiniz ve olur allahın izniyle

figen çok geçmiş olsun birdaha böyle acılar yaşatmasn rabbim güçlü olmanı takdir ediyorum

derya için olumlu düşünüp güzel haberden sonra alışverişe çıktığını düşünelim

ne söyliyecegim hangi sözlerle ifade edebilecegimi bilmiyorum.çok geçmiş olsun inan beynimden kaynar sular döküldü bir anda.çünkü herkes gibi bende sadece ilk trimster riskli diye bu haftalarda daha bi rahat davrandım kendime... kıyamam ya canm benm nlur çok üzme kendini muhakkak zordur kabullenmek bu kadar zamandan sonra...ama vardır bir hayır nolur iyi düşün...
tüp bebek olmasına gelince canını sıkma hiç .biliyosunki tüp bebek tedavisinden sonra genelde ikinci gebelikler normal yollardan olabiliyor..
tekrar çk geçmiş olsun dualarımız sennle..içine atma nlur konuş paylaş kiminle istersen..ayrıca foruma girip bizimle paylaşmakdan çekinme...

kayra derya haber yok
hemde kayra günlerdir girmiyo çok uzadı bu sefer
deryanın kızı hastaydı belki onunla ilgileniyordur ama kayradan hiç haber yok

figen gerçekten çok uzuldum ne kadar zor oldugunu biliyorum çunku bu benimde ikinci hamileligim ilki dusukle sonuçlanmisti 2 aylikken.allah sabir versin canim bir daha boyle acilar yasatmasin bize ve herkese.

Figen , çok üzüldüm.. Ne diyeyim bilmiyorum. Unutamazsın tabi ama zamanla azalıcak inşallah acın. Kendini toparladığında da tekrar düşünürsünüz canım... Ne diyeyim bilemedim...:teselli:

kayra derya haber yok
hemde kayra günlerdir girmiyo çok uzadı bu sefer
deryanın kızı hastaydı belki onunla ilgileniyordur ama kayradan hiç haber yok

derya bu sabah amniyo sonucunu alcaktı...umarım kötü bişey yoktur..aklıma bile getirmek istemiyorumm...

kayra'nın samimi olduğu bi arkadaşına özelden mesaj attım..inşallah haber gelir...

arkadaşlar herkese merhaba şu anda benimle birlikte olan berbat kalça ağrılarım topiği takip etmemi çok zorlaştırdı..bir de dün akşamdan bu sabaha kadar süren karın ağrım yüzünden hastaneye gittik..neyseki bebeğim iyimiş..300 gr olmuş cinsiyet hala kıza benziyor ama değişirse şaşırma dedi doktor..ilk hamileliğimde de böyle bir ağrıyla doktıra gitmiştim ve kürtaj olmuştum..çok endişelendim bu yüzden..bir de nefes darlığım için kardiyolojiye sevketti doktorum..kapakçı sızdırması dedi ama çık önemli bir şey değilmiş..hamilelikte kalp büyüyebilirmiş ama benimki normalmiş..8. ayda yine gel dedi..benden haberler böyle işte..şu an yataktan yazıyırum..ama yatamıyorum da yarı bağdaş yaro yatar vaziyetteyim..kalça ağrısı çık fene bir şey ya..magnezyum kalsiyuma devam.
bir de şu izmir buluşmasının fotoları nerede? biri bana yardım eder mi? sizi göreyim de biraz kendime geleyim..
neeeeeeeee....aldınızmı...ne çabuk....ne zaman kurdurcanız..biz de görelim..ben daha ne alacağıma bile karar vermedim...sadece yatak alıcam o belli de...ne tarz olacağını bilmiyorum henüz..

canım gerçekten çok üzüldüm..benzer şeyleri yaşamış biri olarak seni anlayabildiğimi sanıyorum..Allah bir daha yaşatmasın figenciğim..keşke duygularımı daha iyi ifade edebilsem..

şahsen ben de istemem ben evde yokken gelinmesinden. hele de her yer temizlenecek. hiç haz etmem. özelim vardır di mi ama...

ayyy ben hala okuyamadım esrakonun yazdıklarını. ama duymuştum 32.haftadan sonra heran alınabileceğini

inan bana ne diyeceğimi bilemiyorum. allah sabrını verecektir. inşallah bundan sonrası senin için daha güzel olur. müjdeli haberlerini bekliyoruz. bizleri habersiz bırakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…