2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kaçakkedi çok geçmiş olsun.
evriş senin kayınpederine eftelya senin de annene acil şifalar diliyorum.
skaylenin sonucu ne oldu arkadaşlar. göremedim birşey..iyi değil mi?

DıDE..
canım geçmiş olsun yaa..nazar mı değiyo nedir bize anlamadım gitti...şikayetler çoğalmaya başladı..umarım bu kadarıyla kalır...aman derim dikkat et kendine...
cinsiyeti kesin değil yani..bu haftadan sonra bi de..sen alışverişe ara ver barim...

ben şimdi 17 haftalık göbüşümü ekliyorum shov topiğimize

canım,geçmiş olsun,Allah sabır versin.biliyorsun,burada çok fazla kayıp yaşamış arkadaş var,bunlardan biri de benim.çok şükür ki,hepimiz fazla beklemeden yeniden bu duyguyu tattık.senin de en kısa zamanda tekrar bize müjde vermeni tüm kalbimle diliyor ve bekliyorum. a.s.

Tesekkur ederım canım ilgin için.. Allaha emanet olasın kızınla hep..

Aramıza hoşgeldınız, tesekkur ederım ilginiz için..

Figenim.. güzel gözlü arkadasım benim ya.. kac tane yazı gordum.. figen uzülme falan dıye, ben yınede yakıstıramadım boyle bır sonu.. Allah yardımcın olsun, Allahım sabırlar versın, ne diyeyim, ne söyleyeyım.. her sey boş aslında. En kısa zamanda tekrar anne olmayı nasıp etsın Rabbım sana.. dayanma gucu versın bu arada. Fotografların gozumun onune gelıyor.. offf neyse.. yıne geleceksın aramıza.. en gusel haberlerınle, inanıyorum ben buna. Bizden varlıgını esırgeme lutfen.. ne olursa olsun bız buradayız. Gel,konuş, paylaş.. hersey ınsana yakısıyor ıste bu hayatta.

canım benim sağolasın..valla bugün dedimki dıktora giderken bebişim iyi olsun da versın cinsiyeti kesinleşmesin..alışverişe ara vermem gerek cidden..bu gün arkadaşım almş pembişleri gelmiş hastaneye..ya erkek olursa ne olacak dedi? giydiririm bışver dedim ben de..önemli olan sağlıkla gelsin kuzum değil mi?

bu arada ben 1.5 ay sonra anti-d olacağım.bir de şeker yüklemesi var..kan uyuşmazlığı olan var mı başka?

tabiki DıDEmm..önemli olan sağlığıyla gelmesi..hepimizin öncelikli dileği bu yönde...

Dıdom.. yasadıgın hersey normal.. hıc kasma kendını.. bak gunlerdır kac arkadas bızde uykusuz, dun aksam nefes almak ıcın resmen balkona cıkamk zorunda kaldım.. kendini farklı dusunme yanı.. ıyısın, hepımızde durum aynı, moralın yuksek olsun, dınlenmene bak kuzumm..

DERYA nın bu saate kadar olmaması, yazmaması normal mi?? Sırf onun haberını okumaya apar topar gırdım.. bır ondan haber yok hala..

ayy ne çık yazdım bir de hemogram yaptırdım..kan değerlerim biraz düşük çıktı..bir sürü şişeden oluşan bir ilaç verdi doktor..burkı içiyordu onlardan değil mi? portakal suyu ile mi alıyordu acaba? hatırlayamadım..hiç bu kadar sağlık sorunum olmamıştı görmemişliğime verin canlarım: )

moralim iyi be evrişim..çok bitkin düştüm bu aralar hep rahatsızım..ama güçlüyüm..daşşş gibiyim..sağol moral verdiğin için..derya skaylen mi oluyor? eğer oysa ben de çık merak ediyorum ve dua ediyorum evrimcğim..izmir buluşması nerdeeeee? çıldırceğim ya...kaç kere sordum..sen gittin mi? eğlendiniz mi? sanallıktan gerçekliğe nasıl duygular yaşadınız?
delikafadulden

didecim bendede uyuşmazlık var...doktoprum henuz bişi demdei şeker yüklemeside 18 haftadan sonraymış sanırım.bu arada ben pekmez içmeyi bıraktım.şeker yüklemesi çncesinde ablam söyledi.. yüksek çıkabilir diye..hurma yiyorum bol bol hem demir varmış hemde faydalı bissürüüü bişi..

evrişcim ya güzel annem benm nasılsın unuttum epeydir saann hal hatır sormayı...

hepiniz saolun canlarım.evrişim izmirde de aranızda olmayı cok istemiştim kısmet olmadı.gün geçtikçe daha cok özlüyorum bebeğimi ve en kısa zamanda bana dönmesini istiyorum.siz doğurmadan inşallah haberini veririm :).öpüyorum sizleri

Yafrum gecmıs sayfalarda bır yerde, ayrı bır topıgı yok.. ben gıtmes mıyımm yaff :)) herkes cok hanım cok cici cok duzgun ınsanlardı.. Nevin(keops),Tazafasulye, Burko, ben, Lal vardı.. herkes yıllarıdr bır aradaymıs da yıne bır araya gelmısız gıbıydı.. sohbete doyamadık, cok guseldı gercekten de.

Sakaleynın adı Derya kuzum, dogrudur..

ben çıkıyorum kızlar..eve gidiyorum..ilerleyen saatlerde bakarım Derya gelmiş mi..
iyi akşamlar..

..
evrişcim ya güzel annem benm nasılsın unuttum epeydir saann hal hatır sormayı...

Yafrum gerek yok hal hatıra.. burada yazıldıkca, iyi oldugumuzu okudukca en guzel hal o hal. ben ole takılmam, bakıyorum yazıyorsun sen bıcır bıcır.. daa ne olsun :))) arada buldukca sıkıstırrıımm ben senıı, usulme sen :))

O haberi bize gelıp vereceksın, ınanıyorum ben buna.. annelik sana cok yakısacak.. enınde sonunda yakısacak.. ınan buna, dualarım senınle.. yıne aramızda ol, aramızda olmanın bır sartı yok, yeter kı sen ıste kuzum.

figencim inan bana herşey daha iyi olacak nolur böyle düşün.ve ben inanıyorumki sen en kısa zamnda bize müjdelihaberni verceksin..bak hepimiz dua edicessenn için hemde en içden dualaımızla yalvarcas Rabbime...sen gönlünü ferah tut....

göbüşüme bakın bakalım...:CüvCüv:
ayhh benden iyi reklamcı olurmuş..hersefrinde yayın yapiom koydum diye..yanlış meslek seçmişim ben..kaydirigubbakcemile3hihoyyyt:sm_cool:

saolun kıslar dualarınız için.dilekleriniz cok ii geldi.hergün biraz daha güçleniyorum ve en kısa zamanda istiyorum inşallaaaaaaaahh.ben yine girer sizleri kontrol ederim.kendinize cooook dikkat edin güzel annelerim..

canım ya üzülme allahım sana sabır versin morelini yüksek tut biliyorum dışardan demek kolay ama sana çok dua edicem inşallah en kısa zamanda hamiş olman dileğiyle güzel haberlerini bekliyoruz kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…