merhaba kızlar.uzun zamandır aranızda deildim,merak eden arkadaslara tesekkür ediyorum.petrik ve mercimekim msj atmışsınız saolun.hepinizi cok ösledim inanın.uzun zamandır yazmak için kendimle cebelleşiyorum.arada bir girip okudum.kimseyi merak ettirmemek için yazayım dedim.forumda kötü şeyleri yazmamaya karar vermiştik kimseyi üzmemek için.inanın sizi üzmeyi hiç istemiyorum.ayrıntıları anlatmadan en azından ne olduğunu söliyim.malesef artık bebeğim benimle deil canlarım.16. haftada suyum erken geldiği için doğum yapmak zorunda kaldım.bebeiğimin sağlığı iyiydi ama suyu olmadığından yaşaması sıkıntıya düşeceği ve benimde sağlığımı tehlikeye sokacağı için bebeğimden ayrılmak zorunda kaldım.allah kimseye böle birşey yaşatmasın,sağlıklı,sıhhatli ve hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.artık bütün dualarım sizinle.veda etmak zor,hepinize mutluluklar diliyorum.
Bana geçmiş olsun dileklerini ileten EVRİM, KELEBEK, GELGİT, TUANA, 3K1M, PİNKY, HELİN HİVDA, ANGELEYES, TAZE FASULYE, FASULYEKO, EEYLEM, AFTABRU, PETRİK, GİZZE ve adını unuttuklarım varsa hepinize teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel moral oluyorsunuz insana.
Allah inşallah hepimize rahat, kolay ve sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebişler nasip eder.
DEFNE DAMLA demek Sinoptasın. Mümkün olursa oraları görmek isterim doğrusu.
NORRAA ve EVRİM o sol kalça kemiği ağrısı bazen ben de de oluyor ama biraz girip geçiyor. Ama bebek büyüdüğü için o tür kalça ağrıları olurmuş diye okumuştum internetten. O yüzden çok korkutmayın bence kendinizi.
ESRAKO canım sana da teşekkür ederim. Hastalığımın adını merak etmişsin, Ebstein Anomalisi.
Dünyada çok az kişide rastlanan doğuştan bir kalp hastalığı.
EFTELYA ve EVRİM annene ve kayınpederine büyük geçmiş olsun canlarım.
YAZGIM, KABUSUN OLURUM, OKİFUN, BRRNYTR, TAZZİE ve DİLEK hoşgeldiniz aramıza.
Tüm İstanbullu ve İzmirli anneler sizlere çok gıpta ediyorum. Zira ben de hepinizle tanışmak ve görüşmek isterdim. Bizim yerimize de eğlenin...
GİZZe, petrik, norraa, helin hivda ve ayrıca adını yazmayı unuttuklarım, hoşbuldum arkadaşlar :)
mercimekim bugün 20+2 deyim. sanırım imzamı doğru ayarlayamamışım, görünmüyor tabi. bi ara ilgilenicem.
evriş çok az bi süre sonra senin de bebişini kuvvetlice hissedeceğinden hiç şüphem yok. akşamları ayaklarını yüksek bi yere uzatıp rahat oturmayı dene. o esnada epey hissediliyor. tabi eğer bebişin o anda uykudaysa o başka :)
eftelya annen için umarım herşey hemen gelir geçer. bir an önce iyileşir. benim annem de şuanda benden uzakta ve kalbiyle ilgili problemleri başladı. iyi olduğunu söyleselerde yanında olamamak nasıldır çok iyi biliyorum. üzmemeye çalış kendini.
gamze21 bildiğim kadarıyla 2. düzey ultrason sadece kontrol amaçlı isteniyor. özellikle risk taşımana gerek yok. bu haftalar arasında doktorlar sadece detaylıca bakıyorlar bebişlerimize.
arkadaşlar aranızda tiroid problemi yaşayan var mı? ben hamile kalınca yapılan tahlillerden öğrendim, meğer tiroidim az çalışıyormuş (hipotiroid) . öğrenir öğrenmez hemen ilaç kullanmaya başladım tabi. ilk 3 ay ilaç kullanılmaya başlanmazsa bebekte gelişim eksikliğine neden olabiliyormuş. bilginize... çok şükür hemen düzene girdi tiroid düzeyim de içim rahatladı. ancak ayda bir defa kan tahlili yapılıyor ve değer kontrol ediliyor. bugün kanımı verdim, bakalım sonucum yarın çıkacak. inşallah hala normal düzeydedir.
merhaba kızlar.uzun zamandır aranızda deildim,merak eden arkadaslara tesekkür ediyorum.petrik ve mercimekim msj atmışsınız saolun.hepinizi cok ösledim inanın.uzun zamandır yazmak için kendimle cebelleşiyorum.arada bir girip okudum.kimseyi merak ettirmemek için yazayım dedim.forumda kötü şeyleri yazmamaya karar vermiştik kimseyi üzmemek için.inanın sizi üzmeyi hiç istemiyorum.ayrıntıları anlatmadan en azından ne olduğunu söliyim.malesef artık bebeğim benimle deil canlarım.16. haftada suyum erken geldiği için doğum yapmak zorunda kaldım.bebeiğimin sağlığı iyiydi ama suyu olmadığından yaşaması sıkıntıya düşeceği ve benimde sağlığımı tehlikeye sokacağı için bebeğimden ayrılmak zorunda kaldım.allah kimseye böle birşey yaşatmasın,sağlıklı,sıhhatli ve hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.artık bütün dualarım sizinle.veda etmak zor,hepinize mutluluklar diliyorum.
DİDE..
canım geçmiş olsun yaa..nazar mı değiyo nedir bize anlamadım gitti...şikayetler çoğalmaya başladı..umarım bu kadarıyla kalır...aman derim dikkat et kendine...
cinsiyeti kesin değil yani..bu haftadan sonra bi de..sen alışverişe ara ver barim...
arkadaşlar herkese merhaba şu anda benimle birlikte olan berbat kalça ağrılarım topiği takip etmemi çok zorlaştırdı..bir de dün akşamdan bu sabaha kadar süren karın ağrım yüzünden hastaneye gittik..neyseki bebeğim iyimiş..300 gr olmuş cinsiyet hala kıza benziyor ama değişirse şaşırma dedi doktor..ilk hamileliğimde de böyle bir ağrıyla doktıra gitmiştim ve kürtaj olmuştum..çok endişelendim bu yüzden..bir de nefes darlığım için kardiyolojiye sevketti doktorum..kapakçı sızdırması dedi ama çık önemli bir şey değilmiş..hamilelikte kalp büyüyebilirmiş ama benimki normalmiş..8. ayda yine gel dedi..benden haberler böyle işte..şu an yataktan yazıyırum..ama yatamıyorum da yarı bağdaş yaro yatar vaziyetteyim..kalça ağrısı çık fene bir şey ya..magnezyum kalsiyuma devam.
bir de şu izmir buluşmasının fotoları nerede? biri bana yardım eder mi? sizi göreyim de biraz kendime geleyim...
Dıdom.. yasadıgın hersey normal.. hıc kasma kendını.. bak gunlerdır kac arkadas bızde uykusuz, dun aksam nefes almak ıcın resmen balkona cıkamk zorunda kaldım.. kendini farklı dusunme yanı.. ıyısın, hepımızde durum aynı, moralın yuksek olsun, dınlenmene bak kuzumm..
DERYA nın bu saate kadar olmaması, yazmaması normal mi?? Sırf onun haberını okumaya apar topar gırdım.. bır ondan haber yok hala..
moralim iyi be evrişim..çok bitkin düştüm bu aralar hep rahatsızım..ama güçlüyüm..daşşş gibiyim..sağol moral verdiğin için..derya skaylen mi oluyor? eğer oysa ben de çık merak ediyorum ve dua ediyorum evrimcğim..izmir buluşması nerdeeeee? çıldırceğim ya...kaç kere sordum..sen gittin mi? eğlendiniz mi? sanallıktan gerçekliğe nasıl duygular yaşadınız?
delikafadulden
..
evrişcim ya güzel annem benm nasılsın unuttum epeydir saann hal hatır sormayı...
hepiniz saolun canlarım.evrişim izmirde de aranızda olmayı cok istemiştim kısmet olmadı.gün geçtikçe daha cok özlüyorum bebeğimi ve en kısa zamanda bana dönmesini istiyorum.siz doğurmadan inşallah haberini veririm :).öpüyorum sizleri
Yafrum gerek yok hal hatıra.. burada yazıldıkca, iyi oldugumuzu okudukca en guzel hal o hal. ben ole takılmam, bakıyorum yazıyorsun sen bıcır bıcır.. daa ne olsun :))) arada buldukca sıkıstırrıımm ben senıı, usulme sen :))
O haberi bize gelıp vereceksın, ınanıyorum ben buna.. annelik sana cok yakısacak.. enınde sonunda yakısacak.. ınan buna, dualarım senınle.. yıne aramızda ol, aramızda olmanın bır sartı yok, yeter kı sen ıste kuzum.
figencim inan bana herşey daha iyi olacak nolur böyle düşün.ve ben inanıyorumki sen en kısa zamnda bize müjdelihaberni verceksin..bak hepimiz dua edicessenn için hemde en içden dualaımızla yalvarcas Rabbime...sen gönlünü ferah tut....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?